LUMET TRANSPORT LOGISTIEK, AFGEKORT : L.T.L.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUMET TRANSPORT LOGISTIEK, AFGEKORT : L.T.L.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.794.436

Publication

11/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0439.794.436

Benaming

(voluit) ; LUMET TRANSPORT LOGISTIEK

(verkort): L.T.L.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel ; AVEN ACKERS 8, 9130 VERREBROEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING EN HERBENOEMING

Uittreksel uit het verslap van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de Gewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 28.06.2013

De vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van 28 juni 2013, van de heer Hendrik de Baenst, wonende te Wilgenlaan 16, 9130 Kieldrecht, als bestuurder van de vennootschap. De aanwezige aandeelhouders verlenen hem met eenparigheid van stemmen kwijting voor de uitoefening van het mandaat.

Met eenparigheid van stemmen wordt, met ingang van 28 juni 2013, de heer Geert Van den Berghe, wonende te Stationsstraat 84, 9120 Beveren-Waas, benoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2019, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

Het betreft een onbezoldigd mandaat.

Met eenparigheid van stemmen wordt, met ingang van 28 juni 2013, de heer Luc Van den Berghe, wonende te Stationsstraat 84, 9120 Beveren-Waas, herbenoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2019, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

Het betreft een onbezoldigd mandaat.

Uittreksel uit het versla" van de raad van bestuur behouden o. 28 'uni 2013.

De raad van bestuur beslist, met ingang van 28 juni 2013, de heer Luc Van den Berghe, wonende te Stationsstraat 84, 9120 Beveren-Waas, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur, overeenkomstig de statuten én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig de statuten.

De raad van bestuur beslist de heer Luc Van den Berghe, wonende te Stationsstraat 84, 9120 Beveren-Waas, te herbenoemen tot voorzitter overeenkomstig de statuten.

Luc Van den Berghe,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*19039550"

D

GVÁNFKO~PNÁNDËL

3 1 JAN, 2014

DEWWMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.07.2013 13366-0255-018
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 25.07.2012 12340-0454-018
08/02/2012
ÿþ Mcd Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12033756*

1

be a B% St8

GFII1" F'i ~ l=: ~   -1 nt:'" .1V ¬ i

v'A,t fw'L?OPj-t .M 1 Co.1..

2 6. 01. 2012

DEiVDEljeeNDE

Ondernemingsnr : 0439.794.436

Benaming

(votuit) : LUMET TRANSPORT LOGISTIEK

(verkort)

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Aven Ackers 8, 9130 Beveren (Verrebroek)

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Vicky Duymelinck te Beveren-Waas, op twee en twintig december tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor te Beveren-Waas, op drie januari tweeduizend en twaalf, boek 452 blad 87 vak 17, ontvangen : vijfentwintig euro, getekend voor de ontvanger, Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige,

Blijkt dat de raad van bestuur is samengekomen en bevestigd heeft :

1. dat al de bestaande aandelen aan toonder, hetzij duizend vijfentachtig (1.085) aandelen, door de vennoten werden aangeboden aan het bestuursorgaan op achttien april tweeduizend en acht met het verzoek' deze in toepassing van artikel 462 van het wetboek van vennootschappen en zoals voorzien door de statuten: van de vennootschap om te zeften in aandelen op naam en dat deze aandelen aan toonder door het bestuursorgaan werden vernietigd;

2. dat al deze aandelen werden Ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap op achttien april tweeduizend en acht;

3. dat naar aanleiding van deze inschrijving in het aandelenregister er aan de vennoten een certificaat werd;

overhandigd

En blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist dat :

1. naar aanleiding van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam waarbij één aandeel s aan toonder werd omgezet in één aandeel op naam met inschrijving in het aandelenregister ae tekst van artikel: acht der statuten in deze zin aan te passen.

2. aan de statuten een artikel acht bis toe te voegen omvattende een regeling tot beperking van de. overdracht van de aandelen onder levenden en bij overlijden, als volgt :

Artikel acht bis

Behoudens de uitzonderingen die door de wet zijn voorzien, worden de overdrachten en overgangen van; aandelen aan derden, niet-aandeelhouders van de vennootschap, onderworpen aan de bepalingen van dit; artikel.

De bepalingen van dit artikel zij op elke overdracht van aandelen van toepassing, zwel de vrijwillige als dei gedwongen overdracht, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel in vruchtgebruik als in voile, eigendom als in blote eigendom. Onder overdracht van aandelen wordt eveneens verstaan de overdracht van' de meerderheid van de aandelen van de aandeelhoudster-vennootschap.

,Al de betekeningen in uitvoering van dit artikel gebeuren bij aangetekende brief, waarbij de termijnen; beginnen te lopen vanaf de uitgiftedatum die door de post is aangebracht op het ontvangstbewijs, van de; aangetekende zending.

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen zal deze wens moeten te' kennen geven aan de raad van bestuur met vermelding van het aantal en de nummers van de aandelen die hij wenst over te dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer en aile andere voorwaarden van de overdracht.

Binnen de maand na de verzending van de vraag om goedkeuring, beslist de raad van bestuur, onder de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid zoals aangegeven in de statuten, over de goedkeuring van de voorgestelde overnemer.

Het besluit van de raad van bestuur wordt niet verantwoord. Met wordt de overlater betekend binnen de acht dagen.

Ingeval de raad van bestuur geen antwoord geeft binnen de voorziene termijn, kan de overdrager vrij de aandelen overdragen aan de derde.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dü Móniteur beTgë

Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

b :.den

~ G

te!

Belgisch r3elgisch Staatsblad

Ingeval van weigering, moet de overdragende aandeelhouder binnen de acht dagen te rekenen vanaf de betekening van de weigering aan de raad van bestuur betekenen of hij al dan niet afzien van zijn voorgenomen ° overdracht.

Ingeval de overdrager niet afziet hiervan, ontstaat er een recht van voorkoop in het voordeel van de medeaandeelhouders. Dit recht heeft betrekking op de aangeboden aandelen en de raad van bestuur licht de " aandeelhouders hierover onmiddellijk in (binnen de drie dagen na het verstrijken van de termijn in voorgaande alinea).

Binnen de vijftien dagen van deze inlichting door de raad van bestuur, laten de aandeelhouders weten of zij al dan niet hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, met opgave van het aantal aandelen dat zij wensen te verwerven. Geen antwoord binnen de gestelde termijn van vijftien dagen staat gelijk aan een verzaking aan het' voorkooprecht.

De uitoefening van het voorkooprecht moet betrekking hebben op het geheel van de aandelen dat door de overdrager aangeboden is.

De aandeelhouders oefenen hun recht van voorkoop uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap en zonder opsplitsing van de aandelen

ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgeno-'men, kan door de raad van bestuur een andere ovememer worden voorgesteld. De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In eik geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van ' aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer, Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden. "

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfge-'namen en de raad van bestuur elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.

Deze regeling is eveneens mutatis mutandis van toepassing op de overgangen bij overlijden. De rechthebbenden van de overleden aandeelhouder zullen aan de raad van bestuur vragen om hun toetreding goed te keuren of om het voorkooprecht uit te oefenen; zij zullen de hoedanigheid van erfgenaam of legataris dienen te (aten kennen binnen de vijf maanden na het overlijden.

3. artikel acht van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt :

Artikel acht

De volledig volgestorte aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar

aanleiding van de inschrijving in zulk register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een

certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

In het register van aandelen worden volgende gegevens aangetekend:

a) nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

b) de gedane stortingen;

c) de overdrachten en de overgangen van aandelen, met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer, in geval van overdracht onder de levenden, door de raad van bestuur en door de rechtverkrijgenden, in geval van overgang wegens overlijden.

Er dient eveneens een register te worden gehouden voor eventuele winstbewijzen, wárrants en obligaties. Bij de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer

4. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL " Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte en geco&dineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspeisoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 16.08.2011 11407-0059-017
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 26.07.2010 10345-0128-018
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 08.07.2009 09386-0003-011
02/02/2009 : DE048004
30/10/2008 : DE048004
07/08/2007 : DE048004
03/07/2007 : DE048004
05/07/2006 : DE048004
28/06/2005 : SN048004
23/07/2004 : SN048004
07/04/2004 : SN048004
16/07/2003 : SN048004
31/07/2002 : SN048004
29/07/2000 : SN048004

Coordonnées
LUMET TRANSPORT LOGISTIEK, AFGEKORT : L.T.L.

Adresse
AVEN ACKERS 8 9130 VERREBROEK

Code postal : 9130
Localité : Verrebroek
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande