LUMMERZHEIM & CO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUMMERZHEIM & CO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 401.077.083

Publication

13/06/2014
ÿþ:ru

Mod Word 11.1

f MA. 10, In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 JUN1 2014

AFDEGIMOENDERMONDE



01111.1!IiI11111111 Hill

beh. aal Bel Staa

Ondernemingsnr : 0401.077.083

Benaming

(voluit) : Lummerzheim & Co

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Tragel 60, 9308 Aalst-Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming Commissaris

Uittreksel van de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 12.05.2014:





De vergadering stelt vast dat het mandaat van de commissaris op deze vergadering ten einde komt. De vergadering stelt aan als commissaris van de vennootschap: BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, met mevrouw Veerle Catry als vertegenwoordiger en kantoor houdende te Guldensporenpark 100, blok I< te 9820 Merelbeke, De commissaris zal de controle verrichten over drie boekjaren, namelijk van het boekjaar af te sluiten per 31/12/2014, per 31/12/2015 en per 31/12/2016.

De jaarlijkse bezoldiging wordt bepaald op 1.475 EUR, jaarlijks geïndexeerd, exclusied BTW, onkosten en bijdragen.

Zijn mandaat zal behoudens herverkiezing, eindigen op de jaarvergadering in het jaar 2017.

Ir, J.P.J. De Nul

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2014
ÿþVoor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mou wom

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iil

j GRIP F r.,

Y x N KOOPHANDEL

18 FEB, 2014

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsar : 0401.077.083

Benaming

(voluit} : Lummerzheim & Co

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tragel 58, 9308 Aalst-Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel, herroeping en toekening bijzondere volmachten

Uittreksel van de notulen van de Raad van Bestuur dd. 30.01.2014:

1. De Raad van Bestuur beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Tragel 58 te 9308 Aalst-Hofstade naar Tragel 60 te 9308 Aalst-Hofstade.

2. De Raad van Bestuur beslist om de bijzonder volmachten toegekend aan Dhr. Steven Strobbe door de Raad van Bestuur dd. 27/06/2013 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24/07/2013 te herroepen vanaf heden en de vennootschap Geeroms makelaars & consultancy BVBA met ondernemingsnummer 0468.302.637 en maatschappelijke zetel hebbende te Lucien Reychlerstraat 32, 9250 Waasmunster, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Geeroms, geboren te Ninove op 23103/1961 en wonende te Lucien Reychlerstraat 32, 9250 Waasmunster in zijn plaats te stellen met ingang vanaf heden.

3. Voor de goede orde van zaken bevestigt de Raad van Bestuur en dit zonder afbreuk te doen aan de bevoegdheden toegekend aan de gedelegeerd bestuurder of aan de bestuurders, dat met ingang vanaf heden volgende bijzondere volmachten werden toegekend;

A. aan de bestuurders Julie De Nul en Paul Lievens, elk afzonderlijk en zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen, om de Vennootschap rechtsgeldig te verbinden tegenover derden:

1, samen met de heer Olivier Beckers, hoofd Boekhouding; of samen met de heer Ralph Ledegen, deputy head office Belgium, eveneens zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen, voor wat betreft volgende boekhoudkundige en financiële zaken:

" het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

.het verrichten van betalingen, opmaken, indienen en opvolgen van vorderingsstaten, facturen en/of

verrekeningen;

.het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlinteresten;

.handelseffecten, cheques, wisseibrieven, orderbriefes, en andere financiële documenten tekenen,

verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen; en

" subrogaties aannemen en toestaan.

" voor het opmaken, indienen en opvolgen van fiscale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van fiscale controles, het ondertekenen van akkoorden en berichten van wijziging, de opmaak en het afleveren van facturen en kredietnota's.

2, samen met de heer Philip Piron, hoofd personeelsdienst; of samen met mevrouw Katleen De Geyter,

adjunct hoofd Personeelsdienst; elk eveneens zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  voor wat

betreft volgende personeelszaken:

.het aanvaarden en ontslaan van personeel;

-het beheren van personeelsverzekeringen, sociale lasten en arbeidsrelaties; en

.het uitbetalen van lonen en wedden.

.voor het opmaken, indienen en opvolgen van sociale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van sociale

controles

Op de laatste blz. van Luicc B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

,.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

)6%

3. samen met de vennootschap Geeroms makelaars & Consultancy BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Geeroms, in alle aangelegenheden van dagelijks bestuur, met uitzondering van a) alle overeenkomsten die een bedrag van 250.000 EUR overschrijden en b) de hierna opgesomde bevoegdheden die conform artikel 21 van de statuten worden geacht géén onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur en waarvoor de vennootschap bijgevolg enkel geldig vertegenwoordigd kan worden door twee gezamenlijk optredende bestuurders

i.het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met kredieten belasten van onroerende goederen;

ii.het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen; iii.het aangaan van transacties van welke aard ook;

iv.het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met een looptijd van langer dan één (1) jaar;

B. aan de vennootschap Geeroms makelaars & Consultancy BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Geeroms en aan elk van de hierna vermelde personen de heren Olivier Beckers en Philip Piron om ieder afzonderlijk -- maar zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  aan De Post, NMBS, telecommunicatiebedrijven zoals Belgacorn, het Bestuur der Douanen en aan aile vervoerders kwijting te verlenen van alle aangetekende en verzekerde brieven, zendingen, telegrammen, colli en goederen.

Zonder de geldigheid van de overige volmachten aan te tasten vervallen voornoemde volmachten individueel bij uitdiensttreding van de hierbij gevolmachtigde personen of, bij annulering van voornoemde volmachten wanneer deze zou plaatsvinden váór de beëindiging van hun mandaten of uitdiensttreding.

C. aan Olivier Beckers, hoofd Boekhouding en aan de vennootschap Geeroms makelaars & Consultancy BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Geeroms, elk afzonderlijk handelend maar zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  om de Vennootschap rechtsgeldig te verbinden tegenover derden voor wat betreft bestellingen van goederen en/of diensten met een waarde tot en met vijfentwintig duizend EUR (¬ 25,000) in het algemeen.

De toegekende volmacht is strikt persoonlijk, De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

4. De Raad van Bestuur beslist eenparig mevrouw Lies Rowies, legal counsel, wonende te 9300 Aalst, Duivekeetstraat 50, volmacht te geven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, met het oog op de bekendmaking en aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen ingevolge voorgaande beslissingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Lies Rowies

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

10/12/2014
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie varule_akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPPAIWEL GENT

01 DEC. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

111111 llI1 1I11 1II 1lI1 liii II1 II(I Illi liii

*19220308*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0401077083

Benaming

(voluit) : 4UMMERZHEIM & CO

Rechtsvorm . Naamloze Vennootschap

Zetel : Tragel 60, 9308 Aalst-Hofstade

Onderwerp akte : BENOEMING VAN BESTUURDERS

De aandeelhouder beslist bij wijze van schriftelijke besluitvorming d.d. 1 november 2014 met onmiddellijke ingang te benoemen ais nieuwe bestuurders van de vennootschap en dit tot en met de gewone algemene vergadering van 2019:

- Ondernemingen Jan De Nul NV, met maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade-Aalst, Tragel 60, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0406.041.406, vast vertegenwoordigd door de heer ir. J.P.J. De Nul.

PSR Brownfield Developers NV, met maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade-Aalst, Tragel 60, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0476.155.776, vast vertegenwoordigd door de heer Paul Lievens.

Overeenkomstig art. 20 van de statuten vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de Vennootschap in alle handeiingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Lies Rowies

Bijzondere volmachthouder

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

24/07/2013
ÿþMod 2.1

"111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dç akte

GRIFFIE HECHTBANK VAN KOGPI;ANGEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

15 JULI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0401077083

Benaming

(voluit) ; LUMMERZHEIM & CO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tragel 58, 9308 Aalst-Hofstade

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS

De bijzondere algemene vergadering d.d. 27/06/2013 aanvaardt het ontslag ingediend door de heer Patrick Van Speybroeck wonende te Antwerpsesteenweg 81, 2070 Zwijndrecht, uit de functie van bestuurder en gedelegeerd bestuurder met ingang van 27/06/2013.

De bijzondere algemene vergadering d.d. 27/06/2013 aanvaardt het ontslag ingediend door de heer Paul Lievens met professioneel adres te Tragel 60, 9308 Hofstade  Aalst, uit de functie van bestuurder met ingang van 27/06/2013.

De bijzondere algemene vergadering d.d, 27106/2013 beslist als nieuwe bestuurders te benoemen: -de heer Ir. Jan Pieter Jozef De Nul, met professioneel adres te Tragel 60, 9308 Hofstade  Aalst; -mevrouw Julie De Nul, met professioneel adres te Tragel 60, 9308 Hofstade  Aalst;

-de heer Paul Lievens, met professioneel adres te Tragel 60, 9308 Hofstade  Aalst.

Hun respectievelijk mandaat gaat in op heden 27/06/2013 en zal, behoudens herverkiezing, eindigen na het houden van de jaarvergadering in 2019, die za! beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31/12/2018.

Overeenkomstig art, 20 van de statuten vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de Vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

De Raad van Bestuur d.d. 27/0612013 neemt akte van het ontslag vanaf 27/06/2013 uit de functie van gedelegeerd bestuurder ingediend door de heer Patrick Van Speybroeck, wonende te Antwerpsesteenweg 81, 2070 Zwijndrecht,

De Raad van Bestuur d.d. 2710612013 beslist om vanaf 27106)2013, de heer Jan Pieter Jozef De Nul meti professioneel adres Tragel 60, 9308 Hofstade-Aalst, als gedelegeerd bestuurder aan te stellen voor de duur van zijn mandaat als bestuurder en om hem het dagelijks bestuur van de vennootschap over te dragen. De vennootschap zal in het kader van het dagelijks bestuur geldig verbonden worden door de gedelegeerd bestuurder individueel handelend.

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten wordt de hierna opgesomde lijst van bevoegdheden geacht geen

onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur. Voor deze bevoegdheden wordt de vennootschap geldig

vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

"het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met

kredieten belasten van onroerende goederen;

"het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen;

hat aangaan van transacties van welke aard ook die 1.000.000 EUR overschrijden;

het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met looptijd langer dan één (1) jaar,

NU

*13115 29*

dhr. Paul Lievens Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2013
ÿþHad 2.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

*13115351*

OVANt KC70614-'l~ L~~lk: 15 JULI 2013

DENDERMONDE Griffie

Ondememingenr : 0401077083

Benaming

(voluit) : LUMMERZHEIM & CO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tragel 58, 9308 Aalst-Hofstade

Onderwerp akte : HERROEPING EN TOEKENNING VAN VOLMACHTEN

De Raad van Bestuur d.d. 27 juni 2013 herroept de volmacht, toegekend door de raad van bestuur d.d. 13 januari 2012 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 februari 2012, aan de heer Patrick Van Speybroeck, wonende te Antwerpsesteenweg 81, 2070 Zwijndrecht, om, alleen optredend, alle boekhoudkundige en financiële zaken te behartigen.

De herroeping gaat in vanaf 27 juni 2013.

De Raad van Bestuur d.d. 27 juni 2013 herroept eveneens de volmachten, toegekend door de raad van bestuur d.d. 13 januari 2012 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 februari 2012, aan de heer Steven Strobbe en de heer Johan Poppe, beiden met professioneel adres te Tragel 58, 9308 Hofstade-Aalst.

De herroeping gaat in vanaf 17 juli 2013.

Zonder afbreuk te doen aan de bevoegdheden toegekend aan de gedelegeerd bestuurder of aan de bestuurders, verleent de Raad van Bestuur d.d. 27 juni 2013 met ingang van 17 juli 2013 bijzondere volmacht:

A, aan de bestuurders Julie De Nul en Paul Lievens, elk afzonderlijk en zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen, om de Vennootschap rechtsgeldig te verbinden tegenover derden:

1. samen met de heer Olivier Beckers, hoofd Boekhouding -- eveneens zonder machtiging om iemand in zijn plaats te stellen  voor wat betreft volgende boekhoudkundige en financiële zaken:

" het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

" het verrichten van betalingen, opmaken, indienen en opvolgen van vorderingsstaten, facturen en/of

verrekeningen;

.het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlinteresten;

" handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes, en andere financiële documenten tekenen, verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen; en .subrogaties aannemen en toestaan.

" voor het opmaken, indienen en opvolgen van fiscale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van fiscale controles, het ondertekenen van akkoorden en berichten van wijziging, de opmaak en het afleveren van facturen en kredietnota's.

2.samen met de heer Philip Piron, hoofd personeelsdienst; of samen met mevrouw Katleen De Geyter,

adjunct hoofd Personeelsdienst; of samen met mevrouw Sofie Raes, crew manager, elk eveneens zonder

machtiging om iemand in hun plaats te stellen  voor wat betreft volgende personeelszaken:

'het aanvaarden en ontslaan van personeel;

'het beheren van personeelsverzekeringen, sociale lasten en arbeidsrelaties; en

" het uitbetalen van lonen en wedden.

" voor het opmaken, indienen en opvolgen van sociale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van sociale controles

3.Samen niet de Heer Steven Strobbe, algemeen directeur in rechte en in feite, in alle aangelegenheden van dagelijks bestuur, met uitzondering van a) alle overeenkomsten die een bedrag 250.000 EUR overschrijden en b) de hierna opgesomde bevoegdheden die conform artikel 21 van de statuten worden geacht géén onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur en waarvoor de vennootschap bijgevolg enkel geldig: vertegenwoordigd kan worden door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

464

t- or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

i.het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met' kredieten belasten van onroerende goederen;

ii.het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen; iii.het aangaan van transacties van welke aard ook;

iv.het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met een looptijd van langer dan één (1) jaar;

B. aan elk van de hierna vermelde personen de heren Steven Strobbe, Olivier Beckers en Philip Piron om ieder afzonderlijk  maar zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  aan De Post, NMBS, telecommunicatiebedrijven zoals Belgacom, het Bestuur der Douanen en aan alle vervoerders kwijting te verlenen van alle aangetekende en verzekerde brieven, zendingen, telegrammen, colli en goederen.

Zonder de geldigheid van de overige volmachten aan te tasten vervallen voornoemde volmachten individueel bij uitdiensttreding van de hierbij gevolmachtigde personen of, bij annulering van voornoemde volmachten wanneer deze zou plaatsvinden véér de beëindiging van hun mandaten of uitdiensttreding.

C. aan elk van de hierna vermelde personen: Olivier Beckers, hoofd Boekhouding en Steven Strobbe, algemeen directeur elk afzonderlijk handelend maar zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  om de Vennootschap rechtsgeldig te verbinden tegenover derden voor wat betreft bestellingen van goederen en/of diensten met een waarde tot en met vijfentwintig duizend EUR (¬ 25.000) in het algemeen.

dhr. Paul Lievens

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 26.06.2013 13229-0035-040
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 11.07.2012 12286-0395-046
27/02/2012
ÿþ Mod Word 114

fil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Vc behc aar Belt Staa GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 FEB, 2012 DENDg4ONDE





" izoas~a4*







Ondernemingsnr : 0401.077.083

Benaming

(voluit) : Lummerzheim & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tragel 58, 9308 Aalst (Hofstade)

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming commissaris- toekenning van machten Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering d.d. 2910812011:

De vergadering stelt aan als commissaris van de vennootschap: BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. CVBA,

met Bruno Claeys als vertegenwoordiger en kantoor houdende te Gutdensporenpark 100, Blok K, 9820

Merelbeke.

De commissaris zal de controle verrichten over drie boekjaren, namelijk van boekjaar af te sluiten per

3111212011, per 31/12/2012 en per 31/12/2013.

Zijn mandaat zal, behoudens herverkiezing, eindigen op de jaarvergadering in het jaar 2014.

Zijn jaarlijkse bezoldiging wordt bepaald op maximum 5.000,00 EUR, jaarlijks geïndexeerd, exclusief BTW,

onkosten en bijdragen.

De beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Uitreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 13/01/2012 :

1.De Raad van Bestuur geeft volmacht aan de heer Patrick Van Speybroeck, om, alleen optredend, alle

boekhoudkundige en financiële zaken te behartigen, zoals onder meer:

-Het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

-Het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlintresten;

-Handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes en andere financiële documenten tekenen,

verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen en subrogaties

aannemen en toestaan;

en verleent hem in die hoedanigheid een bankbevoegdheid om betalingen te verrichten, dit ongeacht het

bedrag maar binnen de statutaire beperkingen.

De volmacht is strikt persoonlijk. De volmachthebber mag zich niet verder in de plaats laten stellen.

De volmacht is beperkt tot bovenvermelde rechtshandelingen.

De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

2.0e Raad van Bestuur beslist de heer Steven Strobbe, wonende te 9031 Drongen, Doornplasstraat 81, geboren te Deinze op 2511211975, met ingang van 15/01/2012 aan te duiden als 'algemeen directeur' van de vennootschap en hem in die hoedanigheid bevoegdheid en volmacht te geven om:

" Alleen op te treden namens de vennootschap en deze te vertegenwoordigen, in rechte en in feite, in alle aangelegenheden van dagelijks bestuur, met uitzondering van a) overeenkomsten die een bedrag van 250.000 (tweehonderd vijftigduizend) euro overschrijden en b) de hierna opgesomde bevoegdheden die conform artikel 21 van de statuten worden geacht géén onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur en waarvoor de vennootschap bijgevolg enkel geldig vertegenwoordigd kan worden door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

-het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met kredieten belasten van onroerende goederen;

-het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen;

-het aangaan van transacties van welke aard ook die 1.000,000 euro overschrijden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ifijlagen bi Tiet Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met een looptijd van langer dan één (1) jaar;

" Samen met de heer Johan Poppe, wonende te 9030 Gent, Beekstraatdries 36, geboren op 06/07/1962,

alle boekhoudkundige en financiële zaken te behartigen, zoals onder meer:

-het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

-het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlintresten;

-handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes en andere financiële documenten tekenen,

verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen en subrogaties

aannemen en toestaan;

en verleent hen een gezamenlijke bankbevoegdheid om betalingen te verrichten en aangiftes, facturen en/of verrekeningen op te maken, in te dienen en op te volgen voor een bedrag tot 250.000 (tweehonderd vijftigduizend) euro per individuele transactie.

Alsook om de belangen van de vennootschap te behartigen, alsmede om in het kader van het omschreven voorwerp de noodzakelijke of wenselijke (rechts-)handelingen namens de vennootschap te verrichten en in het algemeen al datgene te verrichten, wat de volmachtgever zelf tegenwoordig zijnde, zou mogen, moeten of kunnen doen. Dienvolgens alle documenten en formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verldaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van het huidig mandaat, zo nodig er bekrachtiging daarvan belovend.

De volmacht is strikt persoonlijk. De volmachthebber mag zich niet verder in de plaats laten stellen.

De volmacht is beperkt tot bovenvermelde rechtshandelingen.

De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

" Samen met de heer Paul Lievens, bestuurder, alle boekhoudkundige en financiële zaken te behartigen,

zoals onder meer.

-het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

-het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlintresten;

-handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes en andere financiële documenten tekenen,

verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen en subrogaties

aannemen en toestaan;

en verleent hen een gezamenlijke bankbevoegdheid om betalingen te verrichten en aangiftes, facturen en/of verrekeningen op te maken, in te dienen en op te volgen voor een bedrag tot 1.000.000 (één miljoen) euro per individuele transactie.

Alsook om de belangen van de vennootschap te behartigen, alsmede om in het kader van het omschreven voorwerp de noodzakelijke of wenselijke (rechts-)handelingen namens de vennootschap te verrichten en in het algemeen al datgene te verrichten, wat de volmachtgever zelf tegenwoordig zijnde, zou mogen, moeten of kunnen doen. Dienvolgens alle documenten en formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van het huidig mandaat, zo nodig er bekrachtiging daarvan belovend.

De volmacht is strikt persoonlijk, De volmachthebber mag zich niet verder in de plaats laten steilen.

De volmacht is beperkt tot bovenvermelde rechtshandelingen.

De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

3.De Raad van Bestuur beslist de heer Johan Poppe, voornoemd, met ingang van 15/01/2012 aan te stellen als financieel verantwoordelijke, en hem in die hoedanigheid bevoegdheid en volmacht te verlenen:

" Alleen handelend, voor het opmaken, indienen en opvolgen van fiscale en sociale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van fiscale en sociale controles, het ondertekenen van akkoorden en berichten van wijziging, de opmaak en het afleveren van facturen en kredietnota's.

" Samen met de heer Steven Strobbe, zoals hierboven, onder '2', uiteengezet;

" Samen met de heer Paul Lievens, voornoemd, om alle boekhoudkundige en financiële zaken te

behartigen, zoals onder meer:

-het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

-het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlintresten;

-handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes en andere financiële documenten tekenen,

verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen en subrogaties

aannemen en toestaan;

en verleent hen een gezamenlijke bankbevoegdheid om betalingen te verrichten en aangiftes, facturen en/of verrekeningen op te maken, in te dienen en op te volgen voor een bedrag tot 1.000.000 (één miljoen) euro per individuele transactie.

Alsook om de belangen van de vennootschap te behartigen, alsmede om in het kader van het omschreven voorwerp de noodzakelijke of wenselijke (rechts-)handelingen namens de vennootschap te verrichten en in het algemeen al datgene te verrichten, wat de volmachtgever zelf tegenwoordig zijnde, zou mogen, moeten of kunnen doen, Dienvolgens alle documenten en formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van het huidig mandaat, zo nodig er bekrachtiging daarvan belovend.

~

Voor- De vofmacht is strikt persoonlijk. De volmachthebber mag zich niet verder in de plaats laten stellen.

behouden De volmacht is beperkt tot bovenvermelde rechtshandelingen.

aan het De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

Belgisch

Staatsblad









PatricK Van Speybroeck

gedelegeerd bestuurder.















Op de laatste blz. van Luil< BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIl 1'i1 lI Il11 lt Il lI1 11

#izosi~oa

I

NEERGELEGD

2 4 JAN. 2012

RECirf RANK VAN

KOOPILQçIffiii, Ti: GENT



Ondernemingsnr : 0401.077.083

Benaming (voluit) : Lummerzheim & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg, 1093 A

9051 Gent

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op dertig december tweeduizend en elf; dragende aan het slot de melding "Geregistreerd drie bladen drie verzendingen te Dendermonde op 4 januari 2012. Reg 5 boek; 121 blad 16 vak 16. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,-). De Ontvanger (getekend) M. Kindermans.",

. DAT de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Lummerzheim & Co", waarvan de zetel gevestigd is te 9051 Gent, ' Kortrijksesteenweg, 1093 A, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1093A, naar 9308 Aalst (Hofstade), Tragel 58, en dit met ingang van 1 januari 2012.

2° Vervanging van de eerste zin van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9308 Aalst (Hofstade),

" Tragel 58.".

3° Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de tekst van artikel 4 van " de statuten door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel: het bouwen, verbouwen, oprichten en doen oprichten, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren,het in leasing nemen en in leasing geven, het uitbaten, beheren en onderhouden van onroerende goederen, het verwerven en vestigen van zakelijke en persoonlijke rechten op onroerende goederen, de projectontwikkeling en in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 51.1

Vç or.-

` bthouden

aan het

1 Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Dit alles in de meest ruime zin."

4° Wijziging van de vennootschapsnaam door weglating van de afkorting "Lumco" uit de maatschappelijke benaming van de vennootschap.

5° Wijziging van de tekst van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Lummerzheim & Co.".

6° Volmacht werd verleend aan 1) mevrouw Valérie Goderis, wonende te 9000 Gent, Kolveniersgang 59 en 2) mevrouw Hilde Vervenne, wonende te 9080 Lochristi, Fazantenstraat 47, die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffies van de rechtbanken van koophandel en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen, om er alle verrichtingen en inschrijvingen te doen, verklaringen af te leggen en formaliteiten te vervullen, nodig in het kader van de door de vennootschap na te leven verplichtingen van openbaarmaking, mededeling, neerlegging, aangifte of andere en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere beslissingen van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie, twee volmachten, verslag van het bestuurorgaan met staat van activa en passiva, verslag van de commissaris met staat van activa en passiva, en' coördinatie van de statuten).

Notaris François De Clippel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111111111

*11177012*

V beh aa Be Star

111

NEERGELEGD

, 4 NOV. 2011

Rt~CH'l'I3A :\ K VAN KOOPE{ANeefiér1?

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0401.077.083

Benaming : N.V. Lummerzheim & Co.

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg, 1093A

9051 Sint Denijs Westrem

Onderwerp akte : Voorstel tot overdracht van Bedrijfstak onder bezwarende titel

Voorstel tot overdracht van Bedrijfstak onder bezwarende titel waarbij de bedrijfstak "Dakwerk" van de naamloze vennootschap "N.V, Lummerzheim & Co", met zetel te 9051 Sint Denijs Westrem, Kortrijksesteenweg, 1093A, RPR Gent, 0401.077.083 wordt: overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUMCO", met zetel te 9000 Gent, Watlingtonstraat, 6, RPR Gent, 0839.881.725

Notaris François De Clippel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/1171011- Annexes du Moniteur belge

22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.08.2011, NGL 19.09.2011 11548-0292-048
20/09/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W INII~IIINII I ~Ilillnl

+11191]98*

V

beh aa Bel

Staa

NEERGELEGD

4 8 SEP. 2011

1?rCi-;.1 r; \~~

r~noci " ,.; r1~ -rr_"

Ondernemingsnr : 0401.077.083

Benaming

(voluit) : Lummerzheim & Co

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1093A, 9051 Gent

Onderwerp akte : Ontslag! benoeming bestuurder + benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de Algemene Vergadering dd. 28/07/2011 blijkt:

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de ontslagneming van bestuurder Alcotra NV, met de Heer Joris Goossens als vaste vertegenwoordiger, te aanvaarden en zijn mandaat vanaf heden te beëindigen.

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de Heer Paul Lievens wonende te Ruisstraat 75 te 9140 Temse te benoemen tot bestuurder van de vennootschap, vanaf heden en tot de Algemene Vergadering die de jaarrekening per 31.12.2015 zal goedkeuren. Het mandaat is onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 2/08/2011 blijkt:

- De heer Paul Lievens wordt tot voorzitter van de Raad van Bestuur benoemd.

- De Raad van Bestuur bevestigt de beëindiging van het mandaat van Alcotra NV als

gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 28/07/2011. De Raad van Bestuur beslist de heer Patrick van Speybroeck aan te stellen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 2810712011, voor een duur gelijk aan zijn mandaat als bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd: volmacht

Olivier Hoste

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen trij iter ItelgiscirStaatsûlad -20/09/2011ÿÿ A~n-exex dü 1t~Ióiiitëû~ lselge

15/04/2011
ÿþ me 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 5 -04- 20Sq



_ REdePtnux VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0401.077.083

Benaming

(voluit) : Lummerzheim & Co NV

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1093A, 9051 Gent

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur dd. 21.03.2011 blijkt:

Aanstelling gedelegeerd bestuurder

De Raad van Bestuur neemt met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. de heer Patrick Van Speybroeck wordt tot voorzitter van de raad van bestuur benoemd.

2. Er is per 18.03.2011 een einde gekomen aan het mandaat van gedelegeerd bestuurder PSR

Brownfield Developers NV, met vaste vertegenwoordiger Joris Goossens.

Met ingang vanaf heden wordt Alcotra NV gevestigd te Watlingtonstraat 5 te 9000 Gent, met

als vaste vertegenwoordiger de heer Joris Goossens ais gedelegeerd bestuurder aangesteld.

De Raad van Bestuur beslist bijgevolg om hem het dagelijks bestuur van de vennootschap over te dragen.

Alle bevoegdheden inzake dagelijks bestuur, ook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het

kader van dat dagelijks bestuur worden daardoor overgedragen, overeenkomstig artikel 21 van de statuten.

De vennootschap is in het kader van het dagelijks beheer geldig verbonden door alleen de

handtekening van een gedelegeerd bestuurder.

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten worden de hierna opgesomde lijst van bevoegdheden geacht geen onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur. Voor deze bevoegdheden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders: -het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met kredieten belasten van onroerende goederen;

-het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen; -hat aangaan van transacties van welke aard ook die 1.000.000 EUR overschrijden;

-het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met looptijd langer dan één (1) jaar.

Alcotra NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Joris Goossens

05/04/2011
ÿþ Mod 2.0

, Luiik $ ,. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Il 1t a_17: E

!! 2 il MM 2011

RFCHT H

t.'nnpu.] f& I Ti' r.S=\'T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

ui ~miiiumumiii

" 11~511~1"

Ondernemingsnr : 0401.077.083

Benaming

(voluit) : "N.V. Lummerzheim & Co"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1093/A, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : AANVAARDING ONTSLAG BESTUURDERS  BENOEMING BESTUURDERS  WIJZIGING ARTIKEL 16, 20 EN 21 STATUTEN- GOEDKEURING GECOORDINEERDE STATUTEN  MACHTIGING BESTUURDERS  BIJZONDERE VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 18 maart 2011, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N.V. Lummerzheim & Co", de volgende beslissingen heeft genomen

1. AANVAARDING VRIJWILLIG AANGEBODEN ONTSLAG BESTUURDERS

aanbieding ontslag door

- de naamloze vennootschap "PSR Brownfield Developers", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1093/A, niet ondernemingsnummer: 0476.155.776, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer GOOSSENS Joris Alex, wonende te 9070 Destelbergen, (Heusden), Mareldongen 4

- de Heer GOOSSENS Joris Alex, voornoemd.

beslissing van de vergadering om het vrijwillig aangeboden ontslag te aanvaarden van alle bestuurders, te

weten:

- de naamloze vennootschap "PSR Brownfield Developers", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger de Heer GOOSSENS Joris Alex, voornoemd.

- de Meer GOOSSENS Joris Alex, voornoemd.

2. BENOEMING BESTUURDERS

beslissing van de vergadering om te benoemen tot onbezoldigde bestuurders van de vennootschap tot de

jaarvergadering 2016:

-de Heer VAN SPEYBROECK Patrick Remi Germain, wonende te 2070 Zwijndrecht, Antwerpsesteenweg'

81

-de naamloze vennootschap ALCOTRA, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Watlingtonstraat 5, met ondernemingsnummer: 0444.857.935, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer GOOSSENS Joris Alex, voornoemd.

3.WIJZIGING ARTIKEL 16,20 EN 21 DER STATUTEN

beslissing van de vergadering om artikel zestien der statuten te wijzigen door vervanging door volgende tekst luidend als volgt:

"Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De bestuurder die belet is, kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, , volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het 8élgisch Staatsblad

vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

Om hem in staat te stellen zijn taak als bestuurder uit te voeren, heeft elke individuele bestuurder op eenvoudig verzoek inzage in de vennootschapsdocumenten en  informatie"

beslissing van de vergadering om artikel twintig der statuten te wijzigen door vervanging door volgende tekst luidend als volgt:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. "

beslissing van de vergadering om artikel éénentwintig der statuten te wijzigen door vervanging door volgende tekst luidend als volgt:

"De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen, gedelegeerd bestuurder(s) genaamd, die  indien er meerdere zijn - volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen

De hierna opgesomde lijst van bevoegdheden worden geacht geen onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur.

Voor deze bevoegdheden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

-het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met kredieten belasten van onroerende goederen;

-het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen; -hat aangaan van transacties van welke aard ook die 1.000.000 EUR overschrijden;

-het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met looptijd langer dan één (1) jaar.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

4. GOEDKEURING GECOORDINEERDE STATUTEN

5. MACHTIGING BESTUURDERS

6.BIJZONDERE VOLMACHT

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met gecoördineerde statuten

met aangehechte volmacht aandeelhouder PSR Brownfield Developers

met aangehechte volmacht aandeelhouder Goossens Joris

met aangehechte verklaring bestuurder PSR Brownfield Developers

met aangehechte verklaring bestuurder Goossens Joris

Notaris FEVERY Fabienne









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 08.06.2010 10158-0446-040
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 10.07.2009 09419-0039-040
06/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 29.09.2008 08764-0316-018
15/05/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GFNT

5 MEI 2015

Griffie

_AFDFl lNr, DPNnFRMONDE

J11,116191111111

1*

III

i 111I

Ondernemingsnr : 0401.077.083

Benaming (voluit) : LUMMERZHEIM & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tragel 60

9308 Aalst (Hofstade)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 30 maart 2015 blijkt onder meer het volgende

Dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap Lummerzheim & Co, met maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade (Aalst), Tragel 60, met ondernemingsnummer 0401.077.083.

De vergadering heeft na beraadslaging volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen.

l; EERSTE BESLISSING. De vergadering beslist de externe vertegenwoordigingsbevoegdhedente wijzigen.

Ten gevolge van deze beslissing besluit de vergadering de tekst van de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 20, dat luidt als volgt:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden."

Wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze

voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd:

-hetzij door twee bestuurders samen optredend,

-hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van

bestuur."

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering geeft opdracht aan notaris Breckpot om de statuten te coordineren overeenkomstig hetgeen

voorafgaat.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + gecoördineerde statuten,

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

;~

~;

ll

,

1,

II

il

11

11

11 II

II

II II

II

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.04.2007, NGL 18.04.2007 07119-0242-027
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 08.05.2006, NGL 27.07.2006 06550-1454-018
25/07/2006 : GE132926
08/11/2005 : GE132926
02/08/2005 : GE132926
30/03/2005 : GE132926
16/12/2004 : GE132926
15/06/2004 : GE132926
15/07/2003 : GE132926
03/02/1999 : GE132926
17/09/1998 : GE132926
24/07/1997 : GE132926
21/10/1994 : GE132926
20/01/1994 : GE132926
02/07/1993 : GE132926
01/01/1993 : GE132926
01/01/1992 : GE132926
01/01/1989 : GE132926
01/01/1988 : GE132926
30/12/1987 : GE132926
29/10/1987 : GE132926
01/01/1986 : GE1131
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.05.2016, NGL 22.06.2016 16213-0174-031

Coordonnées
LUMMERZHEIM & CO

Adresse
TRAGEL 60 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande