LUPA PLANET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUPA PLANET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.908.253

Publication

13/09/2013
ÿþ mod 11.1

P.".-, -~...  -" .~~.-+-E - I. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!L`ílte i



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

<13190997*

i

NEERGELEGD

0 4 SEP. 2013

RECii'r't3ANK VAN

KOOPttAND : GENT

Ondernemingsnr: es 3 53

Benaming (voluit) : Lupa Planet

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baron de Gieylaan 56

9840 De Pinte

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden váár Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 3 september! 2013 en neergelegd ter registratie váár de formaliteiten overeenkomstig artikel 173,2° van het registra-, tiewetboek, dat er tussen :

1) Mevrouw DHONDT, Sarah Madv Eline, geboren te Gent op 14 december 1977, gehuwd te 9840 De! Pinte op 1 april 2011 met de Heer Didier Roose onder het wettelijk stelsel ingevolge het huwelijkscontract dat! werd verleden voor de ondergetekende notaris op 28 maart 2011, ongewijzigd tot op heden zoals zij verklaart,; wonende te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan, 56, en identiteitskaart nummer 591-1346694-48, en

2) Mevrouw OOSTERLYNCK, Jessie Maria, geboren te Gent op 12 mei 1980, ongehuwd, wonende te;

9030 Gent (voorheen Mariakerke), Mimosastraat, 208, doch feitelijk verblijvende te 9270 Laarne, Korte!

Eekhoekstraat, 13, identiteitskaart nummer 591-1042504-50, een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Lupa Pianet".

De vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan, 56.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van;

de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel

Het uitoefenen van de activiteiten van reisbureau, zowel reisbemiddeling als reisorganisatie. Het organi-

seren, als aannemer of onderaannemer, van individuele en groepsreizen;

Het verkopen, als tussenpersoon, van door derden georganiseerde reizen;

Het verkopen, als tussenpersoon, van biljetten voor diverse transportmiddelen,

Het verrichten en organiseren van personenvervoer, taxi- en shuttlediensten, busvervoer en luchthavenver-,

voer.

Het begeleiden en gidsen van reizigers.

Het verschaffen van advies en informatie over reizen en toerisme;

Het verlenen van alle ondersteunende diensten in verband met de reizen en toerisme.

De verkoop van reisartikelen en aanverwante producten,

De vertegenwoordiging van alle lucht-en zeevaartmaatschappijen, hotels en transportfirma's.

Het uitbaten van een evenementenbureau; het organiseren en begeleiden van evenementen, congressen,'

meetings, socio-culturele manifestaties, sport, recreatie en ontspanning;

Het aanbieden van catering en horeca-services;

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven;

van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning.

De groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger.

Consultancy en adviesverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; projectmana-;

gement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienst-

verlening.

De uitbouw van één of meerdere verkooporganisaties en verkoopsystemen; verkoop via internet en via'

diverse verkoopkanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties,

brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend en onroerend patrimonium;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mai 11.1

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doet hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volledig volgestort, hetzij voor vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de NV "KBC Bank", te 1080 Brussel, te weten door :

1) de genoemde Mevrouw Sarah Dhondt op vijftig (50) aandelen, hetzij voor twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), en

2) de genoemde Mevrouw Jessie Oosterlynck op vijftig (50) aandelen, hetzij voor twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen. al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene verga-dering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om 17 uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vrijdag 26 juni 2015.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er door de oprichters beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

zichzelf, de genoemde Mevrouw Sarah Dhondt, wonende te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan, 56, en de genoemde Mevrouw Jessie Oosterlynck, wonende te 9030 Gent (voorheen Mariakerke), Mimosastraat, 208, doch feitelijk verblijvende te 9270 Laarne, Korte Eekhoekstraat, 13, te benoemen tot zaakvoerder, die beiden verklaren de opdracht te aanvaarden. Hun opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend.

- de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB Partners Oudenaarde", met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat, 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, onder het nummer 0473.997.329, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondernemingsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de plaatsstelling

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE. Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LUPA PLANET

Adresse
BARON DE GIEYLAAN 56 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande