LY ASSOCIATES

Société en commandite simple


Dénomination : LY ASSOCIATES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.342.987

Publication

05/10/2011
ÿþ~ ~l

Vool behow

aan h

Belgis Staatst

Mod 2.1

t~1i Ix? j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0838.342.987

Benaming

(volgt) : LY ASSOCIATES

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Ferdinand Lousbergskaai107 - 9000 Gent

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 20, augustus 2011:

1. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder: met ingang van 20 augustus 2011 wordt benoemd als. niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, de heer Kryn Wesley, geboren op 25 januari 1978 (rijksregistemummer 780125 363 47), wonende Astridlaan 23 te 8670 Koksijde. Het mandaat van de zopas, benoemde niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

2. Toekenning bezoldiging niet-statutaire zaakvoerder Chi The Ly: de vergadering beslist met ingang van 20: augustus 2011 een bezolding uit te keren, naargelang het resultaat, aan Chi The Ly - wonende Ferdinand: Lousbergskaai 107 te 9000 Gent (rijksregistemummer 860607 057 29).

Chi The Ly

Zaakvoerder

NEERGELEGD

2 3 SEP. 2011

RECHTBANK VAN KOOPHe TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- annexes du Moniteur belge

111MUMI!I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2011
ÿþ Mal 2.1

On de Ibijiagen hij he Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gPil% van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

5taatsblai

t

-

-T,

y pp~R~ ZZqq

0 5i &r~~i. ~71

° hCiOÎr  r.i N vEi GENT

Ondememingsnr : ~ $ 3 3V

Bereneg

(volui) . LY ASSOCIATES

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ferdinand Lousbergskaai 107, 9000 GENT

Onderwerp e4e : oprichting

Op 02 augustus 2011, zijn samengekomen de hierna vermelde personen: De heer Chi The Ly, woonachtig te Ferdinand Lousbergskaai 107, 9000 Gent, geboren te Gent op 07 juni 1986; De heer Chi Huy Ly, woonachtig te Ferdinand Lousbergskaai 110, 9000 Gent, geboren te op 22 januari 1971, hierna de oprichters genoemd.

I. De oprichters richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op. De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: LY ASSOCIATES.

Zij wordt gevestigd te Ferdinand Lousbergskaai 107, 9000 Gent. De heer Chi The Ly neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap. De heer Chi Huy Ly treedt op als stille vennoot. Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.500,00 EUR en is verdeeld in 100 aandelen, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

De heer Chi The Ly heeft ingetekend op 99 aandelen en betaalde hierop1485,00 EUR.

De heer Chi Huy Ly heeft ingetekend op 1 aandeel en betaalde hierop 15,00 EUR.

Samen 100 aandelen, wat de totaliteit omvat van aile uitgegeven en ingeschreven aandelen.

"Consultancy, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

"Het opstellen van businessplannen en budgetten; het doorlichten en bijsturen van organisaties; advies en begeleiding bij binnen- of buitenlandse expansie van een bedrijf of een organisatie; overgangsmanagement, crisismanagement en management in de algemene zin van het woord; prospectie en verkoop van projecten.

"De import en export van alle soorten goederen, in de meest ruime zin van het woord.

Organisatie van evenementen.

"Verkoop van soft- en hardware en randapparatuur en overige activiteiten in verband met computers en telecommunicatie.

"Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsuitvoering.

"Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

"Publiciteitsagentschappen, beheer van publiciteitsdragers, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes via verschillende media, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven, overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, overige activiteiten in verband met administratie;

"Handelsbemiddeling;

«Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel en niet-residentieel onroerend goed, met inbegrip van terreinen en sociale woningen;

«De handel in onroerend goed voor eigen rekening. Bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële operaties kunnen doen ten einde de verrichtingen vallende binnen haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken, zelfs in het voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers. Zij zal alle onroerende goederen handelsfondsen kunnen verkrijgen, bouwen, verbouwen, kopen, verkopen, huren of verhuren voor eigen rekening en voor rekening van derden;

"Zij zal bij middel van inbreng, onderschrijving, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondememingen die van aard zijn om haar uitbreiding en ontwikkeling te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

«Algemene zakelijke dienstverlening;

" De adviesveriening inzake financiële, fiscale, juridische en sociale aangelegenheden;

" De import, export, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, distributie, vervaardiging, ontwikkeling, verwerking en bewerking van textielproducten, sportartikelen en alle aanverwante producten en bijhorigheden. «Het verstrekken van, de productie en ontwikkeling van aile diensten, installaties en software met betrekking tot het internet en andere lokale, nationale of internationale electronische netwerken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

" De aankoop en verkoop van alle goederen en diensten, gebruik makend van deze netwerken, alsmede alle handelingen die hieruit voortspruiten.

" De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden de aankoop, verkoop, huur, verhuur, invoer en uitvoer van 2de hands en/of nieuwe personenwagens lichte vracht, vrachtwagens, oldtimers, trekkers, opleggers, minibussen, terreinwagens, motorhomes, kampeerwagens, aanhangwagens, autobussen, motorrijwielen, bromfietsen, fietsen en boten.

" De aankoop, verkoop, in- en uitvoer van wisselstukken, oliën, vetten, accessoires inclusief de handel in 2de hands onderdelen.

" De creatie, uitbaten of verhuur van een carwash.

" De aankoop, renovatie van gebouwen en de verhuur ervan.

" Het uitbesteden van deze opdrachten aan derden.

" De vennootschap heeft tot doel; alles in verband met de algemene voeding, de klein- en de groothandel, import en export in voedingswaren, dranken, onderhoud- en schoonmaakartikelen, bereide vleeswaren, koloniale waren alsook aile aanverwante of aanvullende artikelen.

" Deze opsomming is geenszins beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

" In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

" De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelneming, samenwerking of fusie belangen nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen, die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan, teneinde haar doel te bereiken maar ook met het oog op het opbouwen, uitbreiden, beheren en rendabiliseren van een patrimonium, alle onroerende goederen oprichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren en in leasing geven en nemen, zowel in volle eigendom, blote eigendom als vruchtgebruik. Ze kan ook andere zakelijke rechten vestigen en bekomen, zoals recht van opstal en erfpacht alsmede alle handelingen stellen die van die aard zijn de opbrengst van het onroerend vermogen te bevorderen, zoals ondermeer het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing van deze goederen, het aangaan van leningen en het hypothekeren van haar onroerende goederen teneinde alle verhandelingen mogelijk te maken.

De vennootschap mag tevens voor eigen rekening een roerend patrimonium opbouwen en beheren door het beleggen in, het verwerven, beheren en verkopen van ondermeer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke beleggingsfondsen, orderbriefjes, promessen, termijnrekeningen, onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, juwelen, antiek en ander materiële zowel als immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking komen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag op om het even welke wijze participaties verwerven en aanhouden in elke bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële vennootschap of onderneming. De vennootschap heeft eveneens tot doel het stimuleren, het plannen en coordineren van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag optreden als lesgever en organisator van voordrachten, seminaries en opleidingen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.500,00 EUR en is verdeeld in 100 aandelen, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stilte vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

. Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden. De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

De jaarvergadering wordt gehouden op de 1ste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen. De vergadering vindt plaats op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats zoals vermeld in de uitnodigingsbrief, tenzij unaniem anders wordt beslist. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgestoten.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, de voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder van het vennootschapsrecht.

III. Slot- en overgangsbepalingen

De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: de heer Chi The Ly, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op van de eerste zaterdag van juni 2012.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Fiducon, vertegenwoordigd door Lam Ho-Kwong, Boudewijnlaan 12, 2220 Heist-Op-Den-Berg, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

Getekend,

de heer Chi The Ly,

zaakvoerder.

Gelijktijdig neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LY ASSOCIATES

Adresse
FERDINAND LOUSBERGSKAAI 107 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande