M & F

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : M & F
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 832.710.554

Publication

28/01/2013
ÿþ11111111111111111111111111

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

15 JAN, 2013

DENDERMONDE

@dáE3 C3

Ondernemingsnr.: 0832710554

Benaming (voluit) : M & F

(verkort)

Rechtsvoren : vennootschap onder firma

Zetel : Halfbunder 18 te 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : In vereffening stelling en onmiddellijke sluiting van vereffening

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 15 december 2012 beslist om de vennootschap te vereffenen per 31/12/2012. Vermits alle activa en passiva vereffend zijn, wordt de vereffening onmiddellijk per 31/12/2012 afgesloten en houdt de vennootschap definitief op te bestaan per 31/12/2012.

Alle aandeelhouders verklaren zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en de vereffening onmiddellijk af te sluiten en in één akte te akteren. Zij verklaren aldus uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen.

Alle boeken en bescheiden in verband met de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende vijf jaar bewaard worden door mevrouw Myriam De Pauw, Halfbunder 18 te 9420 Erpe-Mere.

Het mandaat van de zaakvoerder, Myriam de Pauw, eindigt op 31/12/2012. Zij krijgt volledige kwijting van haar mandaat.

De Pauw Myriam

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/01/2011
ÿþMOI) 2.1

1

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

II







*11011931*





Ondernentlingsnr. : $32_ 1-.A0 5S4

Benaming (voluit) : M & F

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Halfbunder 18 te 9420 Erpe-Mere

Onderwerp akte : oprichting

(.Oprichting en Inbrengen

HEDEN ZIJN BIJEENGEKOMEN

1. De Heer Verstuyven Filip wonende te Halfbunder 18 9420 Erpe-Mere

2. Mevrouw De Pauw Myriam wonende te Halfbunder 18 9420 Erpe-Mere Hierna de "verschijners" genoemd.

Verklaring van oprichting

De verschijners stellen bij deze onderhandse akte van de Vennootschap Onder Firma "M & F", handeldrijvend onder de benaming "M & F vof die zij heden oprichten en waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd wordt te Halfbunder 18 te 9420 Erpe-Mere

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 500 EURO, vertegenwoordigd door 10 aandelen zonder nominale waarde.

Inschrijving en volstorting

De verschijners verklaren dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat zij als volgt hebben ingeschreven door inbreng in geld:

1. De Heer Verstuyven Filip voornoemd schrijft in op 5 aandelen, voor een bedrag van 250,00 EURO en betaalde hierop 250,00 EURO.

2. Mevrouw De Pauw Myriam voornoemd schrijft in op 5 aandelen, voor een

bedrag van 250,00 EURO en betaalde hierop 250,00 EURO.

Bankattest

Dit bedrag wordt voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een

rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij DEXIA 780-

5933865-97

Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om

de vennootschap te verbinden.

Financieel Plan

Er werd geen financieel plan opgemaakt.

In aansluiting met het voorgaande hebben de verschijners de statuten van de

vennootschap als volgt vastgesteld:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~LF'û'iE

GRIFFIE f:CFiTEAhNK VAN KOOPHANDEL

1 2. 01. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Lek r8 - vervolg

Il. Statuten

III. Artikel 1. Naam en rechtsvorm

De vennootschap is opgericht als een Vennootschap onder Firma onder de naam

"M & F" op 1 januari 2011.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder.

De zetel kan zonder statutenwijziging worden verplaatst in België bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering. Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

algemene reiniging van gebouwen, reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, reiniging van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enz., overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, lappen van ramen, schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van CV, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen, schilder- en decoratiewerken, landschapsverzorging, snoeien van bomen en heggen, onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden, aanleg van telecommunicatielijnen en  netten het ruimen van bouwterreinen, installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, isolatiewerkzaamheden, aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, isolatie van koelkamers en  pakhuizen, installatie van stores en zonneschermen, overige installaties (Intl. accessoires), schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden, allerhande schilderen decoratiewerkzaamheden, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz., het uitvoeren van voegwerken, monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken, optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, zagen, schaven en machinaal bewerken van hout, etaleurwerkzaamheden, overige zakelijke dienstverlening, overige reparaties van consumentenartikelen, reparatie van diverse artikelen (sleutels, sloten, hakken, enz.) inclusief expresreparaties aan huis, gespecialiseerde kleinhandel in geschenken m.b.t. de woninginrichting, activiteiten van decorateur-etalagisten, etaleurwerkzaamheden, ontwerpen van showrooms enz.

en dit alles in de meest ruime zin.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen,

Voor-,behoudén aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening





MOD 21

PUilk LE1- vervolg

hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede, van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te

verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle

handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is enkel aanwijzend en helemaal niet beperkend.

De vennootschap mag bovendien alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Artikel 4. Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Zij kan op ieder ogenblik worden ontbonden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering, die zich daarover uitspreekt op de wijze en met naleving van de vormen vereist voor een wijziging van de statuten.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, de onbekwaamverklaring of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500 EURO en is verdeeld in 10 aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort.

Artikel 6. Aandelen  algemeen

De aandelen zijn steeds op naam. Hun bezit blijkt uit de inschrijving in het register; van de vennoten.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van de winst en van de opbrengst: bij een eventuele vereffening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 7. Ondeelbaarheid der aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

Artikel 8. Overdracht van aandelen  algemeen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mn° 2.1

LIAIU vervolg _ _

: overgedragen onder levenden, ten kosteloze of ten bezwarende titel noch overgaan

wegens overlijden, dan met toestemming van tenminste de helft van de vennoten,

die, na aftrek van de aandelen waarvan de afstand ter sprake komt, ten minste

drie/vierde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

Deze toestemming is echter niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden

of overgaan wegens overlijden

- aan een medevennoot

- aan de echtgenoot van de overlater

- aan de ascendenten van de overlater

- aan de descendenten van de overlater

F. Artikel 9. Register van de vennoten

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van de vennoten gehouden,

waarin worden opgetekend:

- nauwkeurige gegevens betreffende iedere vennoot en het aantal van de aandelen in zijn bezit;

- de op de aandelen gedane stortingen;

de overdrachten en overgangen van aandelen, gedagtekend en ondertekend

F. door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de overnemende of nieuwe vennoot en de rechtverkrijgenden in geval van overgang van de aandelen ingevolge overlijden.

De overdrachten gelden ten opzichte van de vennootschap en van derden slechts vanaf de datum van hun inschrijving in het register van de vennoten.

Iedere vennoot en iedere belanghebbende derde mag kennis nemen van dit register. Artikel 10. Bestuur. bevoegdheid en vertegenwoordiging

§1. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

§2. Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

§3. leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Artikel 11. Bezoldiging en duur van de opdracht

De algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt, beslist tevens of hem al dan niet een vaste of veranderlijke bezoldiging wordt toegekend. Zij bepaalt ter zelfde tijd of de opdracht geldt voor een beperkte of onbeperkte termijn.

Artikel 12. Toezicht

Ieder vennoot heeft individueel het recht van onderzoek van en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen van de vennootschap. Hij mag, zonder verplaatsing, inzage nemen van de boeken, briefwisseling, processen-verbaal en documenten van de vennootschap. Hij kan zich daarbij laten bijstaan en vertegenwoordigen door een accountant of boekhouder.

Artikel 13. Algemene vergadering - algemeen

De algemene vergadering komt op uitnodiging van de zaakvoerder samen telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist. De bijeenroeping is

F. verplichtend indien vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen daarom verzoeken, in welk geval de bijeenroeping dient

; te gebeuren binnen de maand na de aanvraag.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt verplicht gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei te 20 uur op de zetel van de vennootschap of op een andere in de oproeping aangeduide plaats.

Op de laatste blz. van Luik E vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verga : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.1

Le E=~3.- vervolg

Artikel 14. Bijeenroeping algemene vergadering

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder. De oproepingsbrieven bevatten de agenda en dienen bij ter post aangetekende brief te worden verstuurd aan elke vennoot, ten minste acht werkdagen voor de algemene vergadering. Deze oproepingsformaliteit is overbodig wanneer alle vennoten instemmen om te vergaderen.

Artikel 15. Beraadslaging en stemming

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De vergadering beraadslaagt en besluit rechtsgeldig ongeacht het deel van het

aanwezig of vertegenwoordigd kapitaal.

Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere

volmachtdrager-vennoot die over een schriftelijke volmacht dient te beschikken of

zijn stem schriftelijk uitbrengen.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behalve in

de gevallen waarin een bijzondere meerderheid is vereist.

Artikel 16. Notulen `.

De beraadslagingen en besluiten van de algemene vergadering worden opgetekend in notulen die worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige vennoten. Uittreksels uit de notulen worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel_ 17, Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 18. Inventaris en jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld en wordt de jaarrekening over het voorbije boekjaar opgemaakt.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt in overeenstemming met de Boekhoudwet en de Vennootschappenwet.

Voor zover wettelijk verplicht stelt de zaakvoerder een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft over het gevoerde beleid.

Artikel 19. Bestemming van het resultaat De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Er mag geen winstuitkering gebeuren indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 20. Ontbinding  vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij van rechtswege ingeval de bij artikel 4 van de statuten voor beperkte termijn bedongen duur van de vennootschap is verstreken zonder dat hij werd verlengd, hetzij als gevolg van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij als gevolg van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten die gelden voor een statutenwijziging.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder tenzij de algemene vergadering de vereffening zou toevertrouwen aan één of meer door haar aangestelde personen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden om de vereffening van de vennootschap te voltooien. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 (oude artikelen 181 en 182) van de Vennootschappenwet

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-hehóuden aan het Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.1

- vervelt'

stellen zonder dat zij daartoe voorafgaand een machtiging van de algemene vergadering nodig te hebben.

De vereffenaars zijn aangesteld voor onbepaalde duur en worden voor hun opdracht; niet bezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

' Na de realisatie van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe vereiste gelden, wordt het saldo onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

Artikel 21. Gemeen recht

Voor alles wat niet in onderhavige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de Vennootschappenwet. Bepalingen van de Vennootschappenwet waarvan in deze statuten niet rechtmatig wordt afgeweken, worden geacht in onderhavige akte te zijn opgenomen. Bepalingen daarentegen die in strijd zijn met dwingende voorschriften van de Vennootschappenwet, worden geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 22. Geschillen

Voor alle géschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars met betrekking tot zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten is uitsluitend de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, bevoegd.

I. Overgangsbepalingen

1. Bij de oprichting wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd te Halfbunder 18 9420 Erpe-Mere

2. De verschijners verklaren dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op heden, 1 januari 2011 en eindigt op 31 december 2011. De eerste jaarlijkse algemene vergadering heeft dan ook plaats op de laatste vrijdag van de maand mei 2012.

3. De verschijners verklaren dat de kosten welke rechtsreeks of onrechtstreeks ten' gevolge van de oprichting ontstaan ten laste van de vennootschap vallen.

IV Buitengewone algemene veraaderinq

1. Benoeming zaakvoerder

Na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners verklaard bijeen te komen in buitengewone algemene vergadering en met eenparigheid van stemmen mevrouw Myriam De Pauw, aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder van de: vennootschap, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden. De opdracht als zaakvoerder geldt voor onbepaalde duur.

De verschijners verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen.

V. Bijzondere volmacht

De zaakvoerder stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber accountantskantoor Van den Bossche Ludo gevestigd Maurice Verdoncklaan 57 te 9050 Gentbrugge, vertegenwoordigd door Claus Gerda wonende te Oostakker , Groenstraat 109 om de vennootschap te vertegenwoordigen inzake de registratie van de vennootschap als B.T.W.-belastingplichtige, alsmede de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de KBO om alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, . schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Waarvan akte

De Pauw Myriam

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M & F

Adresse
HALFBUNDER 18 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande