M 82

Société en commandite simple


Dénomination : M 82
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.834.782

Publication

24/10/2013
ÿþ!Md Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 5 OKT. 2013

RECHTBANK VA',

KOOPHAN f

,~E C . f` 4

Ondernemingsnr: b 510o. S3 Li,

Benaming

(voluit) : M 82

(verkort) -

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel - Sportstraat 175 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

Verschueren Mattias,

geboren te Gent op 26 juni 1982, wonende te Sportstraat 175 - 9000 Gent,

hierna beherende venncot genoemd, en Stampaert Katharina, geboren te Gent, op 21 september 1954,

wonende te Kerkstraat 34 -- 9830 Sint-Martens-Latem, hierna de stille vennoot genoemd,

is een gewone commanditaire vennootschap gevormd onder de benaming M 82, onder de volgende voorwaarde :

NAAM: De vennootschap neemt de benaming 'M 82' aan.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Sportstraat 175

DOEL: De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België ais in het buitenland; voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en opdrachten In vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, operationele en administratieve aard in de ruimste zin;

- Het verstrekken van opleiding, training en coaching aan particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsuitvoering in haar ruimste betekenis, alsook op het vlak van persoonlijke ontplooiing, motivatie en bedrijfspsycholcgie

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijvingen of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbonnen, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook; uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten

- Het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen en dit binnen het kader

- Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen

- Het aankopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen

, is,

-~_3

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, en zo verder; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doe. Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

DUUR: De venncotschap is opgericht voor een cnbepaalde duur, met ingang van heden.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 euro en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, die ieder 1 / 100e van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEHEER: Het beheer wordt uitgeoefend door de beherende vennoten voorheld, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van stille vennoten.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

ALGEMENE VERGADERING: Jaarlijks, op de 15 e april te 14 uur wordt de Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

TIJDELIJKE BEPALINGEN: Het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de oprichting om te eindigen op 31 december 2014. Op het einde van dit eerste boekjaar zal het bestuur voor de eerste maal een inventaris opmaken.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben op 15 april 2015.

Als zaakvoerder wordt benoemd : Verschueren Mattias

MACHTIGING: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN COILE & PARTNERS CVBA", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Boelenaar 1, RPR Gent, ondernemingsnummer BE0443127375, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle

" overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, de BïW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

De oprichters verklaren dat zij aile verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 1 juni 2013 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder aile nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en aile akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

Gedaan te Gent, cp 1 oktober 2013

Zaakvoerder

Verschueren Mattias

Samen hierbij neergelegd: geregistreede oprichtingsakte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden 13ecto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/12/2014
ÿþ_ I :2' I" s1~, t,:.

L1, is-1a 8" :111=41 wel 34.,?S4 ; "',_ neral . " ~l , , ri 1...-_" n! d-n"

C2'r6.4;"..i del "Pr tf" "I 1R

l_rwçi i.~_' 1 : .

4

R,echts,rorri Gewone Commanditaire Vennootschap

Zet? Sportstraat 175 - 9000 Gent

(voll ea adresl

Ondervlrarp akte : Verlenging boekjaar

Afschrift uit de bijzondere Algemene vergadering gehouden op 5 augustus 2014

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen dat gezien het volledige kapitaal vertegenwoordigd is er geen veerechtvaardiging dient verstrekt te warden nopens de oproep tot deze vergadering. Zij mag aldus rechtsgeldig beslissen over alle punten der dagorde.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

1. Wijziging van het boekjaar en overeenkomstige wijziging van artikel 7 van de statuten.

2. Wijziging van de datum van de jaarvergadering en overeenkomstige wijziging van artikel 10 van de statuten.

3. Overgangsmaatregelen inzake het lopend boekjaar en de eerstvolgende algemene vergadering.

4. Aanneming van een nieuwe tekst van statuten

5. Machtiging aan de beherende vennoot tot uitvoering van de genomen beslissingen.

6. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

Beslissingen

1. De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 juli en af te sluiten op 30 juni van het daaropvolgend jaar. De vergadering beslist de eerste zin van artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar'.

2. De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op 15 oktober om 14 uur. De vergadering beslist de zin van artikel 10 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: " Jaarlijks, op de 15de oktober te 14 uur wordt de Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping."

3. De vergadering beslist het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2013 te verlengen tot en af te sluiten op 30 juni 2015. De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 juni 2015, zal gehouden worden op 15de van de maand oktober van het jaar 2015.

4. De vergadering verleent aan Van Colle & Partners CVBA met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen - Boelenaar 1 alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te onderteken en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Imilnly3,11m111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te.ni k n kopie na neerlegging ter griffie van de aktNEERGELEGD t

RJ

Mod Ward 11.1

Onciurnernlrzgsrr 0540.834.782 Benaming

M 82

>veFhott'

Griffie

MONITEU

0 9 -12

LGISCH S

R BELGE /5 NOV., 2014

2014 Rt;C>rl<-rHANK VAN

KOOPHANDEL Tt GtNT

AATSBLAD

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014-Annexes-du-Moniteur-belge

41

5. De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de beherende vennoot om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

8. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Van Colle & Partners CVBA met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen - Boelenaar 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, niet inbegzip van de aanvraag isi3 de BïWJ, OndemernIngsiaket met oog op de aanpassing van de gegevens in de Kroispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Zaakvoerder

Verschueren Mattias

Samen hierbij neergelegd de gecoördineerde statuten.

OP de laatste blz van Luik B vermvlder Recto Naam en hoedanigheid van de mstrusnenterende ncrtanis het2r) van de parso{u)n(eri) bevaeyd de rechtspersoon ten aanzien van derdes te uertegenvioordigen

Verso Naam en handre ening

Coordonnées
M 82

Adresse
SPORTSTRAAT 175 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande