M-CONSTRUCT VDL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M-CONSTRUCT VDL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.930.529

Publication

08/11/2012
ÿþMod Want 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ICI III IN IAlll11ll I VI1IIII

*12182241*

be a Bi sta

i

nRIRF1F

VAN KOOPH,:4 _L

2 f OKT. 2012

DENDERMt.~°o°-+ _.

Griffie

Ondernemingsnr : $4.9 9-bo 59.9

Benaming

(voluit) : M-Construct VOL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9450 Haaltert, Dreef 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Fre-deric Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde Notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3B, op 22 oktober 2012, dat door de Heer VAN DAELE Luc, wonende te 9450 Haal-tert, Dreef 29, een besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid werd opgericht.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte heeft de ver-schijnende partij mij een door hem ondertekend financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen,

Bovendien, heeft ondergetekende notaris lezing gegeven van artikel 212 van het Wetboek Vennootschappen en de oprich-ter op de hoogte gebracht van de gevolgen voorzien door de wet en de verantwoordelijkheid die hij oploopt als hij de enige vennoot is van meerdere eenpersoonsvennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1, NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "M-Construct VDL".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Haal-tert, Dreef 29.,

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die recht-streeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De studie, het plannen, de organisatie, het uitvoeren en herstellen van aile laswerken, metaalconstructies en me-taalbewerkingen, montage- en demontagewerken;

- Het uitbaten van een werkplaats voor metaalverwerkende nijverheid en algemene mechaniek;

- De fabricage van en de groot- en kleinhandel in meta-len artikelen voor kledij, huishouding, handel en nijverheid;

- De fabricage van en de groot- en kleinhandel in metalen en niet-metalen meubelen, tuinmeubelen en artikelen voor tuindecoratie;

- De groot- en kleinhandel in alle machines, uitrustin-gen en grondstoffen, alsook het ter beschikking stellen van personeel in verband met bovenvermelde activiteiten;

- De groot- en kleinhandel in geschenken met betrekking tot woninginrichting;

- De groot- en kleinhandel in ijzerwaren, verf en bouw-materialen;

- De groot- en kleinhandel in huishoudelijke gebruiks-voorwerpen van metaal  inox.

Voor eigen rekening:

Het verwerven van inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen, voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming niet derden, prestaties te verrichten die recht-streeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel,

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, on-roerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks niet haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Hij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samen-smelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de onderneming, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaar-dig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootsdhap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zes-honderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De aandelen zijn volledig volstort.

INBRENGEN

De verschijnende partij verklaart en erkent dat de hon-derd (100) aandelen volledig volstort zullen toegekend worden aan de inbrenger als vergoeding voor de inbreng van het handelsfonds, waarvan hierna sprake.

iNBRENG IN NATURA

De verschijner verklaart inbreng te doen in de thans opgerichte vennootschap "M-Construct VDL" die aanvaardt, van alle activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke elementen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, die de handelszaak uitmaken die hij exploiteert te 9450 Haaltert, Dreef 29, en bekend is onder de benaming "Luc Van Daele".

De inbreng, welke uitvoerig wordt beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, wordt gedaan op grond van een inventaris (zoals die voorkomt In de bestaande boekhouding van de eenmanszaak) afgesloten op 30 september 2012 en omvat in het bijzonder :

(men laat weg...)

NETTO ACTIVA: TWEEI=NNEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERD VIERENVIJFTIG EURO NEGENENTACHTIG CENT (¬ 92.354,89)

Deze inbreng brengt de stopzetting van de activiteit met zich mee, uitgeoefend door de heer Luc Van Daele, ten persoonlijke titel.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & C°", met kantoor te 9300 Aalst, Gentsesteenweg, 55, hier vertegenwoordigd door Inge Saeys, bedrijfsrevisor, aangesteld overeenkomstig de beschikkingen van artikel 218 Wetboek van Vennootschappen, heeft verslag uitgebracht over de hierboven beschreven inbreng, verslag waarvan de besluiten luiden als volgt:

"BESLUIT

De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M-Construct VDL bestaat uit de éénmanszaak van de heer Luc Van Daele, bestaande uit de bo-venstaande beschreven elementen.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aan-merking nemend de toegepast waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat onder voorbehoud van het getekend huurcontract en (certificaten)

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het lnstituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2, de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weer-houden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde van de BVBA M-Construct VOL, zijnde het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

18.600,00 en toegekend aan de heer Luc Van Daele verhoogd met een vordering in rekening-courant van ¬

73.754,89.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA 1. Saeys  Be-drijfsrevisor

Vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys"

Vergoeding voor de inbreng

Ter vergoeding van de inbreng die voorafgaat, wordt aan de verschijner, welke aanvaardt, honderd (100) aandelen zonder nominale waarde toegekend, tegen een inbrengwaarde van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel. Deze honderd (100) aandelen zijn aldus volledig volgestort.

De verschijner beschikt bovendien over een schuldvordering ten laste van huidige vennootschap ten bedrage van drieënzeventigduizend zevenhonderd vierenvijftig Euro negenentachtig cent (¬ 73.754,89), zijnde het verschil tussen de netto waarde van de inbreng of tweeënnegentigduizend driehonderd vierenvijftig Euro negenentachtig cent (¬ 92.354,89), en de als tegenprestatie voor de inbreng toegekende vergoeding of achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600). De vennootschap kan deze schuldvordering voortijdig geheel of gedeeltelijk terugbetalen.

Verslag van de oprichter

Overeenkomstig voornoemd artikel 218 Wetboek Vennootschappen is door de oprichter verslag uitgebracht over de inbreng in natura, in welk verslag uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en waarom desgevallend afgeweken wordt van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordi-igings-macht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast niet het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDE-LINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel amb-tenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de derde zaterdag van de maand juni te tien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

;..

Voor-Vbehou*en aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffenings-kosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een ge-lijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden vol-stort, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Daar de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, ver-klaart de comparant overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerder, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschap-'petijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslist de comparant :

1) de eerste jaarvergadering za! vastgesteld worden in het jaar tweeduizend veertien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar za! afsluiten op éénendertig december tweeduizend dertien,

3) als zaakvoerder te benoemen voor een onbepaalde duur: de heer Luc Van Daele, voornoemd. Zijn mandaat is on-bezoldigd.

4) Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennoot-schappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van huidige vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan vóór haar oprichtingsdatum, en meer in het bijzonder sedert 1 oktober 2012, overneemt onder opschortende voor-waarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtings-akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek Ven-nootschappen,

Volmacht

Bij deze worden alle machten toegekend aan Boekhoudkan-foor DEROFISC, met kantoor te 9320 Aalst-Erembodegem, Gaston De Schepperstraat, 12, vertegenwoordigd door de Heer Christiaan Delmoitie, boekhouder, met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documen-ten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd ; uitgifte, oprichtersverslag, staat van actief en passief, bedrijfsrevisoraal verslag inzake in-breng in natura.

CAUDRON, Tim HERZEEL

Frederic

Op de IggreselgtojeedgeetrarkSeRecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem AaÍSl~evoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel, +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 o 3 vaam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

10/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte_

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

Voor-behoude

aan het

BeIgisci Staatsbh

Ondernemingsnr : 0849930529

Benaming

(voluit) : M-Construct VDL

(verkort)

3 0 MARI. 2015

AFDELING DENDERMONDE E

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dreef 29 9450 Haaltert

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming van zaakvoerder

Uittreksel uit het PV van de buitengewone algemene vergadering van 20 maart 2015.

In de buitengewone algemene vergadering van 20 maart 2015 te 15.00 uur werd met voltalligheid van stemmen, beslist om

Het ontslag als niet statutair zaakvoerder van Mr, Luc Van Daele (NN710107-427.85), Dreef 29 te 9450 Haaltert unaniem te aanvaarden en te bekrachtigen. Er wordt tevens kwijting verleend voor zijn uitgevoerd mandaat,

De heer Vermoesen Patrick (NN 700727-103.24), rue Botrieux 4 te 7864 Deux-Acren wordt aangesteld als niet statutair zaakvoerder, onbezoldigd en voor onbepaalde duur.

Getekend

Vermoesen Patrick

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 25.08.2016 16519-0056-016
15/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
M-CONSTRUCT VDL

Adresse
DIEBEKE 3A 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande