M.B.J.

Comm.VA


Dénomination : M.B.J.
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 431.503.807

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 25.04.2014 14102-0480-009
04/11/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 OKT. 2014

AFDELINUeDERMONDE

Ondememingsnr : 0431.503.807

Benaming (voluit) : M.B.J.

(verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Legen Heirweg 164 Al 1

9140 Temse (Elversele)

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING AANSTELLING VAN VEREFFENAAR MACHTEN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op dertig september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "M.B.3.", met zetel te 9140 Elversele,' (Temse), Legen Heirweg 164 All, volgende besluiten heeft genomen:

1. De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar 2230 Herselt (Ramsel), Ramselsteenweg 170 en beslist dienovereenkomstig de statuten aan te passen zoals vervat in nagemelde beslissing.

2. Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato 09 september 2014 waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat:, van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2014 en van het', verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NIELANDT, FRANKEN & CO BEQRI]FSREVISOREN", te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, RPR Mechelen 0895.454.411, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, de dato 16 september 2014, over gemelde staat van activa en passiva. Het besluit van het rapport van voornoemde bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"7, Conclusie

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181§1 van het: Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van M.B.J Comm. VA een staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 427.585,79 en een netto - actief van EUR 306.127,33.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de' toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Onderhavig verslag is opgesteld in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181§1 van het Wetboek van vennootschappen en kan onder geen beding voor andere doeleinden worden gebruikt of aangewend.

Perk, 16 september 2014

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

Vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt,

Bedrijfsrevisor "

pe vergadering beslist unaniem de vennootschap te ontbinden met ingang van heden met ontslag van de statutair zaakvoerder de heer John Neerinckx, wonende te 2230 Herselt, Ramselsesteenweg 170 en beslist dienovereenkomstig de statuten aan te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

9 01705*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ M

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\./L

mad 11.1

, passen.

3. De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer John NEERINCKX, ' voornoemd, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden

4. Ingevolge de in vereffening stelling van de vennootschap beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.-

De vennootschap, opgericht in de vorm van een commanditaire vennootschap op

aandelen is in vereffening. Haar benaming luidt: "M.B.J.":

Artikel 2.-

De vennootschap bestaat met ingang vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.-

De vennootschap heeft tot doel :

a. het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, valoriseren, beheren en bezitten van alle roerende waarden, rechten, schuldvorderingen, aandelen, maatschappelijke

aandelen, obligaties, effecten en staatsfondsen, en het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, ontwikkelen, verkavelen, bouwen, verbouwen, beheren, inrichten, uitrusten, onderhouden, verfraaien, ter, beschikking stellen en bezitten, van alle onroerende goederen en rechten, zulks zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden als tussenpersoon, promotor, lasthebber of syndic.

b. al dan niet met het oog op het beheren, het valoriseren en het te gelde maken ervan, het deelnemen en het nemen van participaties, onder welke vorm ook, en deze al dan niet aan te houden, in alle vennootschappen en ondernemingen met burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, of onroerende activiteiten, bestaande of nog op te richten, met uitzondering van deze bij de wet uitdrukkelijk en exclusief voorbehouden aan de banken en aan de spaarkassen of spaarbanken, weze het als oprichter, inschrijver, inbrenger, vennoot, aandeelhouder, lasthebber, volmachtdrager, bestuurder, gedelegeerd -bestuurder, bestuurder -voorzitter, zaakvoerder of vereffenaar.

c. het lenen en ontlenen, evenals aan derden, ook ten behoeve en/of ten bate van personen, inbegrepen één van haar aandeelhouders en bestuurders, of vennootschappen welke al dan niet het genot zouden hebben van aan de vennootschap toebehorende goederen, en zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, alle persoonlijke, roerende of onroerende borgen, zekerheden, panden, waarborgen en hypotheken toestaan, vestigen of ontvangen, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming of buiten het doel van de vennootschap liggen.

d. het verlenen van diensten en adviezen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomie en bedrijfstechnische aangelegenheden, de administratie van ondernemingen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

e. het uitoefenen van diverse taken, karweien en ondersteunende diensten op technisch gebied, het uitvoeren van diverse herstellingswerken en kleine werken, diensten in verband met technische ondersteuning aan ondernemingen en personen. Dit alles met uitsluiting van de activiteiten, bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd één en negentig en door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, het beleggingsadvies en het vermogensbeheer.

De vennootschap mag, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in commissie, in consignatie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, overal, en op gelijk welke manier, alle burgerlijke, financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staande

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

met haar doel, of geschikt om bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België, als in het buitenland.

Het doel kan gewijzigd worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, mits inachtneming van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap is gebonden' door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorgaan, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Arti e14.-

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2230 Herselt (Ramsel), Ramselsteenweg 170.

De beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden . uitgevoerd dan na homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar.

Artikel.5.-

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) en is verdeeld in vijfenzeventig aandelen (75) zonder nominale waarde, die ieder één/ vijfenzeventigste (1/75e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Arti el 6.-

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars, daartoe gemachtigd of gerechtigd door de bevoegde rechtbank van koophandel, aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Arti eI 7.-

Het boekjaar loopt van één oktober tot en met dertig september van het daarop

volgend kalenderjaar.

Arti el 8.-

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste donderdag van de maand maart om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald.

Artikel 9.-

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10.-

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, desgevallend samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.-

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening ter verificatie van deze rekening, desgevallend na voorlegging aan en akkoord van de bevoegde rechtbank van koophandel in de wettelijk vereiste gevallen.

Hierna zal door de zorgen van de vereffenaars een tweede vergadering worden bijeengeroepen waarbij de vergadering zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

M +

r Y"

mod 11.1

Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Bijzondere volmacht: deze wordt verleend aan de nagenoemde persoon teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het rechtspersonenregister, kruispuntbank voor ondernemingen, ondernemingsloket, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging, verbetering en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker & Co", RPR Dendermonde 0479.812.775 met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1 en al haar aangestelden, met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder,

staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor, beschikking rechtbank

houdende machtiging aanstelling vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 07.03.2013, NGL 30.04.2013 13110-0054-010
25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 16.05.2012 12120-0394-009
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 03.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0548-010
20/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.03.2010, NGL 08.04.2010 10091-0126-010
29/05/2009 : DE041328
08/05/2009 : DE041328
19/10/2007 : DE041328
30/03/2007 : DE041328
18/10/2006 : DE041328
31/03/2006 : DE041328
20/07/2005 : DE041328
04/04/2005 : DE041328
24/03/2004 : DE041328
25/03/2003 : DE041328
24/01/2002 : DE041328
22/02/2000 : DE041328
16/04/1998 : DE41328
01/01/1990 : DE41328
01/01/1989 : DE41328
04/08/1987 : DE41328

Coordonnées
M.B.J.

Adresse
LEGEN HEIRWEG 164 A11 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande