M.D.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.D.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.807.514

Publication

25/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

1 i~] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN ;

KOOPHANDEL GENT

I 4 NOV. 2014

AFDELING DEN3MONDE I

i

Ondernemingsnr; Sv-. MI. S'IL(

Benaming

(voluit) : M.D.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Reihagenstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte, verleden voor Notaris Christiane Denys, te Dendermonde op 13 november 2014, neergelegd voor registratie blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht als volgt

Vennoot ; De heer DEWAELHENS Mathieu Victor Nelly, nationaal nummer 86.08.07-087.13, geboren te Dendermonde op 7 augustus 1986, ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde, Reihagenstraat 16.

Naam :

Maatschappelijke zetel : 9200 Dendermonde (Baasrode), Reihagenstraat 16

Doel ; a) De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel

Voor eigen rekening : het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties,

kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van roerend vermogen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vesting en de ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder

a.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering ;

b.de samenstelling en beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door deze personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

c.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin ; alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekondernemingen en kapitalisatieondernemingen.

d.het verlenen van adviezen, financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake belegging en geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks, onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur ; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel

e.het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen.

f.het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, van praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

g.het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

h.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten en know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

i.de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

j.het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe .1eçhrtQle9e11 en_Ftu0..toege>sing_en.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

6,z.'

,

Voor-

behoetJen aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de meest ruime zin.

Dit alles met uitzondering van de handelingen die wettelijk gereglementeerd zijn en waarvoor de vennootschap de nodige erkenning of verguning niet bezit. Meer bepaald betreffen de termen vermogensbeheer of advies activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij mag deelnemen In alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen,

Duur; De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig gestort.

De Heer Dewaelhens Mathieu Victor Nelly verklaarde in te schrijven op alle honderd (100) aandelen voor een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) door een inbreng in geld te doen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Jaarvergadering ; De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet leder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand september om 20u00.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Boekjaar ; Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar,

Het eerste boekjaar loopt tot 31 maart 2016.

Winst-reserves : Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zaakvoerder : Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur werd met eenparigheid benoemd:

De heer Dewaelhens Mathieu Victor Nelly, wonende te 9200 Dendermonde, Reihagenstraat 16.

Zijn mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

Comparant gaf volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid « HOFMAN Joseph », te 9200 Dendermonde, Noordlaan 158, vertegenwoordigd door de heer Hofman Joseph, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/of verklaringen bij de Kruispuntenbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Te Dendermonde

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
M.D.V.

Adresse
REIHAGENSTRAAT 16 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande