M.G.M. PLUS


Dénomination : M.G.M. PLUS
Forme juridique :
N° entreprise : 441.835.394

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 16.02.2014, NGL 28.03.2014 14078-0590-012
21/10/2014
ÿþ ModW11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

10 OKT. 2014

Griffie

*14192363*



111111



Il

Ondernemingsnr 0441.835.394

Benaming (voluit) M.G.M. Plus

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : 9620 Zottegem, Rozenstraat 4

Onderwerp(en) akte INVEREFFENINGSTELLING  SLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "m.G.m. PLUS" met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Rozenstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0441.835.394 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 441.835.394, verleden voor geassocieerd notaris Marc SOBRIE, te Zwalm verleden op 29/09/2014 dat ondermeer werd beslist wat volgt:

1/ VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN ZIJN VERVULD

De leden van het bureau verklaren dat een afschrift van de onder punt 1 van de agenda bedoelde verslagen en staat van activa en passiva, samen met de oproeping voor de algemene vergadering werden opgestuurd aan de aandeelhouders.

Bij toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze invereffeningstelling.

Na deze uiteenzetting, die door de vergadering eenparig wordt goedgekeurd, legt de voorzitter al de punten op de agenda afzonderlijk, en in de gestelde volgorde ter beraadslaging en stemming voor aan de vergadering.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de onder punt 1 en 2 der agenda vermelde verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor aangezien iedere aandeel-bouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het Besluit van het verslag van de BVBA Bedrierevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, met zetel te; Kortrijkstraat 12 te 8560 Wevelgem luidt letterlijk als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de NV MG.M PLUS heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding,' een tussentijdse staat van actief en passief per 15 september 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 32.135,21 EUR en een netto-actief t.b.v. -55,524,03 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Deze staat houdt geen rekening met de latente meerwaarde op het onroerend goed t.b.v. 164,158,98 EUR die gerealiseerd wordt n.a.v. de uitkering aan de aandeelhouders aan de geschatte waarde. Inclusiefdeze meerwaarde bedraagt het netto-actief na belasting 108.634,95 EUR.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnorrnen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald. Tevens werd ons door het bestuursorgaan bevestigd dat er geen leveringen meer geweest zijn van goederen en diensten na 15 september 2014 tot op heden, die nog niet werden betaald

lk dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten n.a.v. bodemsanering t.g.v. bodemverontreiniging gezien de bodemgesteldheid van het onroerend goed mij onbekend is..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van

eventuele BTW- en belastingcontroles.

Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 1094 ingehouden te worden.

Wij willen erop wijzen dat deze roerende voorheffing, geraamd op een bedrag van 4.653,76 EUR,

niet geconsigneerd werd. De vennootschap beschikt, blijkens de staat van actief en passief per 15

september 2014, niet over voldoende middelen om deze roerende voorheffing te voldoen.

Voormelde staat geeft dan ook, onder voormelde voorbehouden, de toestand van de vennootschap

volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgern, 27 september 2014

BVBA Bedrierevisorenkantoor Dujardin,

(getekend)

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin. ".

De vergadering neemt hierop de volgende beslissingen:

2/ De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders en zij beslist zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

3/ De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva die inmiddels nog niet zouden vereffend zijn, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De vergadering bevestigt alsook het voorstel uitgewerkt door de bestuurders betreffende de terugname van het resterend actief door de vennoten.

De vergadering beslist eveneens dat de heer Visser Paul, in de plaats zullen worden gesteld van alle rechten en verplichtingen van de Vennootschap die eventueel zouden bestaan of ontstaan na de sluiting van de vereffening.

4/ Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de bestuurders, de heer Paul Visser, mevrouw Greet Visser en mevrouw Stefanie Visser en beëindiging van het mandaat van gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur, de heer Paul Visser.

De vergadering beslist kwijting te geven aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat te rekenen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met heden.

5/ De vennoten beslissen gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten, naar aanleiding waarvan het resterend actief van rechtswege overgaat op de vennoten, in dezelfde verhouding als hun aandelenverhouding.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VASTSTELLING OVERGANG ONROEREND GOED

De vergadering stelt tevens vast dat, ingevolge het voorgaande de volle eigendom van volgend onroerend goed, eigendom van de vennootschap, van rechtswege is overgegaan op de enige vennoot:

Stad DE HAAN -3e afdeling - Wenduine

In een appartementsgebouw, genaamd 'Residentie Regina' op de hoek van Floorhelling en Zeedijk, gekadastreerd volgens titel en recent kadaster sectie B nummer 31Ç voor een oppervlakte van 2 are 3 centiare,

- de appartementswoning type E, gelegen op de achtste verdieping, nummer E-8 omvattende: a) in privatieve en uitsluitende eigendom: inkomhall met vestiaire, een berging, een water-closet, de keuken, een badkamer met ligbad en lavabo, twee slaapkamers en de living met terras uitgevende op de Zeedijk, alsmede in de kelderverdieping de berging nummer 23.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd/vijfduizendsten (20015.000sten) in de gemene delen, waaronder de grond

EIGENDOMSOORSPRONG

De naamloze vennootschap "MGM PLUS", voornoemd, is eigenaar geworden van de voile eigendom van voormeld goed krachtens inbreng door de echtgenoten Visser  Crombeen, destijds te Oosterzele, bij de voormelde oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris Sobrie op 26 oktober 1990, overgeschreven op het 2' hypotheekkantoor te Brugge op 28 december erna boek 7170 nummer 16.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De overgang heeft plaats onder de volgende lasten en voorwaarden.

1. De enige vennoot zal vanaf vandaag eigenaar zijn van het hiervoor beschreven onroerend goed voor honderd procent (100%) in voile eigendom.

De enige vennoot verklaart het genot van het goed reeds te hebben, gezien hij het reeds zelf gebruikt.

2. Voormelde zakelijke rechten in voormeld onroerend goed gaan over:

- met alle rechten en vorderingen die kunnen voortvloeien uit de tienjarige aansprakelijkheid

van architecten en aannemers;

- voor vrij en onbelast van alle hypothecaire en bevoorrechte lasten en alle inschrijvingen en

overschrijvingen ten voordele van derden.

3. Het goed gaat over in de staat waarin het zich op heden bevindt.

4. De enige vennoot zal vanaf vandaag voor honderd procent (100%) zelf instaan voor de verzekering van het goed.

Indien het verkochte eigendom verzekerd is tegen brand, andere materiële schade, huurrisico's of verhaal van buren, zal de enige vennoot de bestaande verzekeringspolissen moeten overnemen en voortzetten. Hij zal daarvoor zelf het nodige moeten doen. Hij zal de premies daarvan betalen te rekenen vanaf de eerstvolgende vervaldag.

De enige vennoot zal eveneens in de gemeenschappelijke uitbatingskosten en lasten moeten bijdragen in verhouding van hun aandelen in de gemeenschappelijke delen, het al volgens de modaliteiten voorzien in cie hiernagemelde basisakte, te rekenen vanaf heden.

De vennootschap verklaart dat de algemene vergadering der mede-eigenaars voor heden niet heeft besloten tot buitengewone kosten die nu nog opeisbaar zouden zijn.

5. De enige vennoot zal vanaf vandaag voor honderd procent (100%) alle belastingen en taksen die het toebedeelde goed bezwaart, betalen en dragen.

6. De enige vennoot zal de bestaande abonnementen inzake water, gas en elektriciteit voortzetten, en er de vergoedingen van betalen vanaf zijn ingenottreding.

7. De kadastrale gegevens worden enkel ten titel van eenvoudige inlichting verstrekt.

8. Het goed wordt overgedragen met alle zichtbare en verborgen gebreken, zowel van de constructies, de grond als de ondergrond.

Alle heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, bekende en onbekende, voortdurende en niet voortdurende rechten, gemeenschappen, muurgemeenheden en erfdienstbaarheden, worden aan de enige vennoot mede overgedragen.

Het staat de enige vennoot vrij die rechten, gemeenschappen en erfdienstbaarheden te doen gelden of zich tegen de uitoefening daarvan te verzetten, doch uitsluitend op hun kosten, last en gevaar. De vennoot zal uit dien hoofde tegen de vennootschap nooit enige klacht of vordering, van welke aard ook, kunnen doen gelden, noch hun tussenkomst in enig geschil met derden kunnen eisen.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

1. BASISAKTE

De basisakte houdende het statuut van horizontale splitsing waaraan het gebouw is onderworpen, werd verleden voor notaris Roger Verhue te Koksijde op 10 juli 1980, overgeschreven op het 2e" hypotheekkantoor te Brugge op 11 augustus erna, boek 4046 nummer 11.

De enige vennoot wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap die voortvloeien uit de hierboven aangehaalde basisakte.

De enige vennoot erkent kennis te hebben gekregen van voormelde basisakte en een exemplaar ervan te hebben ontvangen.

Hij zal gehouden zijn tot de gehele onderschrijving en nakoming van alle bedingen en voorwaarden daarin opgenomen, als waren die in deze akte vervat; op last van deze voorwaarden op te leggen aan allen die later eigenaar, mede-eigenaar of rechthebbenden uit welke hoofde ook zouden worden van een deel van het eigendom.

2. BODEMDECREET

1. De vennootschap verklaart dat bij haar weten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- in het goed geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2, 14° van het Vlaamse bodemdecreet;

het goed niet aangetast is door bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de enige vennoot of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

2. Op 17 september 2014 werd door de Openbare Afvalstoffenmaatschappij voor het Vlaamse

Gewest een bodemattest afgegeven voor het goed.

De inhoud van elk attest luidt als volgt:

" De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

De enige vennoot verklaart v66r het verlijden van onderhavige akte op de hoogte gebracht te zijn van

de inhoud van de het bodemattest.

3. De notaris wijst de enige vennoot er echter op dat

- de inhoud van het bodemattest geen enkele garantie verstrekt met betrekking tot het al dan niet

zuiver zijn van de bodem;

- de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van het bodemdecreet) onverminderd

van toepassing blijven.

4. De vennootschap verklaart dat in het voormelde privatief gedeelte of de gemeenschappelijke bestanddelen waarin het betrokken privatief gedeelte een aandeel heeft bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

3. SYNDICUS

Overeenkomstig artikel 577-11, tweede paragraaf, van het Burgerlijk Wetboek, heeft de instrumenterende notaris, per gewone brief van 8 augustus 2014, de syndicus verzocht tot mededeling van de staat van de uitgaven, van de oproepen tot kapitaalinbreng en van erin vermelde kosten en verschuldigde bedragen.

De partijen erkennen dat zij door de notaris op de hoogte werden gesteld dat de syndicus deze brief heeft beantwoord op 16 september jongstleden. De partijen erkennen hiervan een afschrift te hebben ontvangen, evenals van de bijlagen en stellen de instrumenterende notaris vrij deze over te nemen in onderhavige akte.

Bovendien verklaren zij alle documenten en inlichtingen vermeld in de eerste paragraaf van dit artikel te hebben gekregen.

De verkrijger verklaart door de instrumenterende notaris te zijn ingelicht over het feit dat hij overeenkomstig de wet, niettegenstaande elk strijdig beding, tegenover de mede-eigendom verplicht is tot betaling van de uitgaven, de kosten en schulden vermeld in paragraaf 2, 10, 20, 30 en 4 van artikel 577-11 van het Burgerlijk Wetboek, niettegenstaande eventuele andersluidende overeenkomst tussen partijen.

De partijen zijn daarenboven het volgende overeengekomen:

1.- De verkrijger draagt:

10 het bedrag van de uitgaven voor behoud, onderhoud, herstelling en vernieuwing waartoe de algemene vergadering of de syndicus voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

20 een staat van de oproepen tot kapitaalinbreng die door de algemene vergadering van de mede-eigenaars zijn goedgekeurd voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht, alsook de kostprijs van de dringende werkzaamheden waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

30 een staat van de kosten verbonden aan het verkrijgen van gemeenschappelijke delen, waartoe de algemene vergadering voor de vaste datum van de eigendomsoverdracht heeft besloten, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht;

40 een staat van de door de vereniging van mede-eigenaars vaststaande verschuldigde bedragen, ten gevolge van de geschillen ontstaan voor de datum van de eigendomsoverdracht, maar waarvan de syndicus pas na die datum om betaling heeft verzocht.

De verkrijger is echter verplicht tot betaling van de buitengewone lasten en de oproepen tot kapitaalinbreng waartoe werd besloten door de algemene vergadering van de mede-eigenaars die heeft plaats gehad tussen het sluiten van de overeenkomst tot aankoop en het verlijden van authentieke akte indien hij over een volmacht beschikte om aan de algemene vergadering deel te nemen.

50 de gewone lasten vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.- De andere lasten worden gedragen door de vennootschap.

3.- Het aandeel van de vennootschap in het reservekapitaal blijft eigendom van de vereniging van mede-eigenaars.

4.- De schuldvorderingen eventueel ontstaan ten gevolge geschillen met betrekking tot de vereniging van mede-eigenaars behoren toe aan die vereniging, zonder dat de verkrijger gehouden is tot betaling van een vergoeding aan de vennootschap.

Alle kosten voor de mededeling van de informatie en voor de overhandiging van de documenten bedoeld in artikel 577-11, eerste en tweede paragraaf, van het Burgerlijk Wetboek worden gedragen door de vennootschap.

4. RESERVEKAPITAAL EN WERKKAPITAAL

Overeenkomstig artikel 57'7/11, §5 van het Burgerlijk Wetboek is:

1° de uittredende mede-eigenaar schuldeiser van de vereniging van mede-eigenaars voor het gedeelte van zijn aandeel in het werkkapitaal dat overeenstemt met de periode tijdens welke hij niet effectief gebruik heeft gemaakt van de gemeenschappelijke gedeelten; de afrekening wordt door de syndicus opgesteld;

20 blijft zijn aandeel in het reservekapitaal eigendom van de vereniging. Dit geeft geen aanleiding tot afrekening tussen vennootschap en de enige vennoot.

5. STEDENBOUW

Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

1. De enige vennoot erkent dat de instrumenterende notaris zijn aandacht gevestigd heeft op de bepalingen van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, en meer bepaald op deze van artikel 4.2.1 met betrekking tot de vergunningsplichtige handelingen.

2. Uit een stedenbouwkundig uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister van het gemeentebestuur te De Haan de dato 14 augustus 2014, gericht aan de instrumenterende notaris, blijkt dat:

- het goed volgens het Gewestplan Brugge-Oostkust de dato 7/04/1977 en de wijziging de dato 14/10/1992 gelegen is in woongebied;

- volgende stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd:

" Plaatsen van een open terras op de zeedijkwandeling en aanbouwen van een open en een gesloten terras  vergund de dato 5/04/1994

" Oprichten villa met 25 appartementen  vergund de dato 26/06/1980

- de gemeente beschikt over het plannen- en vergunningenregister waarnaar verwezen

wordt in artikel 7.6.1 van voormelde codex;

- het goed volgens het geldende gewestplan gelegen is in woongebied

De enige vennoot erkent de door het gemeentebestuur overeenkomstig artikel 5.2.7 van

voormelde codex afgeleverde stedenbouwkundige uittreksel Ontvangen te hebben,

- dat er voor het goed geen (recente) stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd

behoudens hetgeen voormeld; constructies opgericht voor 29 maart 1962 of voor de definitieve

vaststelling van het gewestplan worden vermoed vergund te zijn;

- dat er voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

- dat hen geen voorkooprecht werd betekend zoals bedoeld in artikel 2.4.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

- dat er voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

- dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

3. De vennootschap verklaart:

- dat bij haar weten voor alle opgerichte gebouwen en uitgevoerde werken de vereiste vergunningen werden afgeleverd en dat de gebouwen opgericht of verbouwd werden conform deze vergunningen;

- dat zij geen kennis heeft van enige stedenbouwkundige overtreding met betrekking tot het goed.

4. De enige vennoot erkent dat de instrumenterende notaris er zijn aandacht op gevestigd heeft dat het instandhouden van stedenbouwkundige overtredingen aanleiding kan geven tot sancties tegen hem.

5. De vennootschap verklaart geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

6. INVENTARIS VAN HET BOUWKUNDIG ERFGOED

Het hogerbeschreven goed is niet opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed.

7. VERKLARINGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De Vennootschap verklaart:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge C - dat het goed bij haar weten niet bezwaard is met een voorkeurrecht, een recht van wederinkoop of een conventioneel voorkooprecht;

- dat zij er geen kennis van heeft dat betreffende het voormelde goed beschermingsmaatregelen zouden getroffen of voorzien zijn overeenkomstig de wetgeving inzake de bescherming van monumenten en stads- en dorpsgezichten of overeenkomstig de wetgeving inzake de bescherming van het archeologisch patrimonium;

- dat haar tot op heden geen onteigenings- of ruilverkavelingsberichten werden betekend;

- dat zij geen kennis heeft van geschillen met architecten, aannemers of buren;

- dat het goed niet is opgenomen in het leegstandsregister, noch in de inventaris van

ongeschikte en/of onbewoonbare woningen en verwaarloosde gebouwen en/of woningen, en dat zij

evenmin werd gewaarschuwd dat het goed in voormeld register of voormelde inventaris zal worden

opgenomen;

- dat het goed geen woning is die ongeschikt of onbewoonbaar werd verklaard;

- dat de afgifte van een conformiteitsattest niet werd geweigerd;

- dat de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen, de voor de gemeente bevoegde sociale huisvestings-maatschappijen, de gemeente en het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn niet beschikken over een zakelijk recht of een huurrecht van ten minste negen jaar op het toebedeelde goed.

S. BOSDECREET VAN 13 JUNI 1990

De vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat het bij deze verkochte goed niet valt onder toepassing van het Bosdecreet van de Vlaamse Gemeenschap van 13 juni 1990, gewijzigd bij decreet van 18 mei 1999, thans opgenomen in de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

"Een grondoppervlakte valt onder de voorschriften van het Bosdecreet wanneer deze beantwoordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet art. 3). Het Bosdecreet blijft van toepassing op onwettig ontboste grondoppervlakten.

Inzonderheid gelden voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen:

- bij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruidenlaag, dient een machtiging bekomen te worden van het Bosdecreet, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan.

- Een beheerplan is wettelijk vereist voor alle aaneengesloten beboste eigendommen van minstens vijf hectare.

- Met het oog op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, geldt dat hiervoor een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies van het Bosbeheer vereist is, evenals naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet art. 90bis, BesI.V1.Reg. van 16 februari 2001). Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van art. 47 en art.87 van het Bosdecreet.

De verwerver neemt alle rechten en verplichtingen over die op het eigendom rusten, ni. door het Bosbeheer verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd bosbeheerplan."

9. TIJDELIJKE OF MOBIELE WERKPLAATSEN

De instrumenterende notaris heeft de aandacht gevestigd op de bepalingen van het koninklijk besluit van 25 januari 2001 betreffende de tijdelijke of mobiele werkplaatsen, en meer bepaald op de verplichting een postinterventiedossier op te stellen bij de uitvoering van werken waarbij de tussenkomst van meer dan één aannemer vereist is of van werken die betrekking hebben op de structuur, op de essentiële elementen van het bouwwerk of op toestanden die een aantoonbaar gevaar inhouden.

10. RISICOZONE VOOR OVERSTROMINGS GEBIEDEN

In toepassing van artikel 68-7 § 4 van de Wet op de Landverzekeringsovereenkomst van 25 juni 1992 (ingevoegd bij Wet de dato 21 mei 2003), verklaart de instrumenterende notaris dat, volgens zijn opzoekingen, het goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming, zoals afgebakend door het Koninklijk Besluit de dato 28 februari 2007.

Waterparagraaf

Overeenkomstig artikel 17bis van het decreet van 19 juli 2013 tot wijziging van diverse bepalingen van het decreet van 18 juli 2003 betreffende het integraal waterbeleid verklaart de instrumenterende notaris, op basis van de raadpleging van de door de overheid ter beschikking gestelde digitale kaarten, dat het hierbij verkochte goed:

- niet gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

6/ De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres: 8420 De Haan, Gloorhelling 6/0902.

Luik la - Vervren

De vergadering stelt vast dat er geen .maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Visser Paul, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

7/ De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Pol Parmentier, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd:. expeditie van de akte  verslag van revisor  verslag zaakvoerder  staat van actief en passief

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor- >

Debotiden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.12.2012, NGL 20.03.2013 13069-0383-012
28/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 21.12.2011, NGL 22.02.2012 12043-0130-012
21/02/2012
ÿþnr\

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

à

BijIagef bij het Belgisch Staatsblad 2U_02/2012_ - Annexes.. du.Maniteur.belge

Qudenaarç e.

8 FEB, 2012

Griffie

Voor-

behouders

aan het

Belgisch

5taatsblat

ill

*iaoaas1o*





Ondernemingsar : 0441.835.394 Benaming M.G.M. Plus

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rozenstraat 4, 9620 Zottegem, België

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uit het verslag van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur d.d. 21 december 2011 blijkt:

- de benoeming tot bestuurder voor een periode van zes jaar eindigend na de

jaarvergadering van 2018 van:

- de heer Emiel Paul Visser, Floorhelling 6 E8, 8420 Wenduine;

- mevrouw Greet Visser, Rozenstraat 4, 9620 Zottegem;

- mevrouw Stefanie Visser, Steenbergen 25, 9620 Erwetegem.

- de benoeming tot voorzitter van de Raad van Bestuur en tot gedelegeerd bestuurder van de heer Emiel Paul Visser, Floorhelling 6 E8, 8420 Wenduine.

Emiel Paul Visser

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 16.02.2011, NGL 03.03.2011 11051-0347-012
04/06/2010 : DE051378
29/03/2010 : DE051378
26/02/2009 : DE051378
28/02/2008 : DE051378
30/04/2007 : DE051378
06/04/2007 : DE051378
13/03/2006 : DE051378
28/02/2005 : DE051378
27/02/2004 : DE051378
31/03/2003 : DE051378
25/03/2002 : DE051378
29/06/2000 : DE051378
20/05/2000 : DE051378
19/10/1996 : DE51378
01/01/1993 : GE159560
01/01/1992 : GE159560

Coordonnées
M.G.M. PLUS

Adresse
ROZENSTRAAT 4 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande