M.G.R.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : M.G.R.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.822.789

Publication

24/07/2014
ÿþ Mod wad 17.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1IIIfl1I IIIIIIIIIIIIII

Z

bel a. B4 Sta

fl1111



111

Ondernemingsnr : 0434822789

Benaming

(voluit) : M.G.R.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Buizenbergstraat 4, 9834 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "M.G.R," waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 4, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 29 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de aandeelhouders, na beraadslaging, volgende besluiten hebben genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging hebben alle aandeelhouders uitdrukkelijk bevestigd naar behoren te zijn ingelicht over de gevolgen van de kapitaalverhoging, in het bijzonder over de financiële gevolgen die de verrichting heeft voor hen en voor de vennootschap.

Zij erkennen voldoende ingelicht te zijn na kennisname van de hen door de bestuurders verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens.

De vergadering heeft beslist dat de aandeelhouders hun voorkeurrecht dienen uit te oefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

TWEEDE BESLUIT

Gelet op het feit;

-dat de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng door alle bestaande aandeelhouders pro rata hun bestaande belangen in de vennootschap en er bijgevolg geen enkele partij wordt benadeeld;

-dat er niets wijzigt aan de proportionele verdeling met betrekking tot de aandelenparticipaties, de stemrechten en de rechten op dividend;

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap;

Heeft de vergadering beslist akkoord te gaan met het doorvoeren van een kapitaalverhoging in speciën zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van een miljoen zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.057.500,00) om het te brengen van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op een miljoen honderd en negentienduizend euro (¬ 1,119.000,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbrengen in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

INSCHRIJVING

Op de voorgestelde kapitaalverhoging met een bedrag van een miljoen zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.057.500,00) werd door de aandeelhouders ingeschreven in verhouding tot het aantal aandelen dal zij in de vennootschap bezitten;

-De heer REYNIERS Guy Raymond Maria, geboren te Waarschoot op 14 augustus 1953, in huwelijk met mevrouw Verbiest Martine, wonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 4, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van een miljoen vijfenvijftig duizend achthonderd en acht euro (¬ 1.055.808,00).

Hij heeft een bedrag gestort van een miljoen vijfenvijftig duizend achthonderd en acht euro (¬ 1.055.808,00) en is bijgevolg ingevolge zijn voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

a A -De heer REYNIERS Willem Achiel Leonardus, geboren te Waarschoot op 7 februari 1929, in huwelijk met mevrouw Bulté Ernestine Clarisse Marie, wonend te 9950 Waarschoot, Kerkstraat 2, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van duizend zeshonderd tweeënnegentig euro (¬ 1.692,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Hij heeft een bedrag gestort van duizend zeshonderd tweeënnegentig euro (¬ 1.692,00) en is bijgevoeg ingevolge zijn voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

Tot bewijs van deze deelnames aan de kapitaalverhoging hebben de inschrijvers mij, notaris, een bankattest overhandigd uitgaande van de BNP PARIBAS FORTIS te Brussel, agentschap Waarschoot, gedateerd op 27 juni 2014, waaruit blijkt dat op voormelde datum de som van een miljoen zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 1,057.500,00) werd gestort op een bijzondere rekening van de vennootschap geopend onder het nummer BE03 0017 3132 2684.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit

-dat op het totaal bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend een miljoen zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.057.500,00) werd ingeschreven;

-dat er naar aanleiding van de kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven;

-dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid werd verhoogd;

-dat bijgevolg de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en het kapitaal van de vennootschap werd gebracht op een miljoen honderd en negentienduizend euro (¬ 1.119.000,00).

-dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) gelijke aandelen die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT

Gelet op de gerealiseerde kapitaalverhoging heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL,

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op een miljoen honderd en negentienduizend euro (¬ 1.119.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1,250) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de bestuurders alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door de vergadering genomen besluiten,

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de notaris een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen,

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Van Speybroeck Ingrid, wonend te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, voor het vervullen van alle nuttige en/of noodzakelijke administratieve formaliteiten naar aanleiding van onderhavige algemene vergadering,

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de bepalingen van het artikel 537 WIB92,

In dit verband hebben de aandeelhouders verklaard en heeft de notaris bevestigd:

1/dat de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 26 juni 2014 heeft beslist over te gaan tot uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal bedrag van een miljoen honderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 1.175.000,00).

2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend in totaal honderd en zeventien duizend vijfhonderd euro (¬ 117.500,00) bedraagt, zijnde tien ten honderd van het totale bruto dividend.

3/dat de vertegenwoordigers van de vennootschap er zich uitdrukkelijk toe verbinden het bedrag van deze roerende voorheffing, zijnde zeventien duizend vijfhonderd euro (¬ 117,500,00) te storten bij de bevoegde fiscale administratie en binnen de door de wet voorzien termijn.

4/dat het netto dividend, bedragend een miljoen en zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.057.500,00) aan de aandeelhouders werd uitgekeerd in verhouding tot het aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

5/dat het integrale ontvangen tussentijds netto dividend bedragend een miljoen en zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.057.500,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging.

6/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

7/dat deze kapitaalverhoging werd doorgevoerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend.

8/dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend een miljoen en zevenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.057.500,00) bij de inschrijving volledig werd volgestort in speciën.

9/dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit vóór 1 oktober 2014. 10/dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 WIB92 werd voldaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie van'de akte -coördinatie dan de statuten

De Raedt Frank

notaris

Voor..

~behoueen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2014 : GE151526
04/02/2013 : GE151526
06/11/2012 : GE151526
19/01/2012 : GE151526
03/01/2011 : GE151526
22/11/2010 : GE151526
20/01/2010 : GE151526
02/01/2009 : GE151526
02/01/2008 : GE151526
24/04/2007 : GE151526
02/01/2007 : GE151526
07/12/2005 : GE151526
16/12/2004 : GE151526
08/12/2003 : GE151526
25/03/2003 : GE151526
12/12/2002 : GE151526
02/09/2002 : GE151526
02/08/2002 : GE151526
03/11/2015 : GE151526
18/10/2001 : GE151526
10/11/1999 : GE151526
06/01/1999 : GE151526
01/01/1997 : GE151526
18/07/1995 : GE151526
02/12/1994 : GE151526
23/11/1993 : GE151526
21/10/1989 : GE151526
05/12/2016 : GE151526

Coordonnées
M.G.R.

Adresse
BUIZENBERGSTRAAT 4 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande