M2B-ADVISORS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : M2B-ADVISORS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 839.890.138

Publication

31/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/07/2013
ÿþi." '

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IA

V beh aa Bel Sta.

k1311630

III

GRIFFIE REGHT3/0NK

VAN KOOPHANDEL

1 6 JULI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0839.890.138

Benaming

(voluit) : M2B-ADVISORS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark-West 75, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uit de notulen van raad van bestuur van 7 januari 2013 blijkt het ontslag als gedelegeerd bestuurder van de heer Ronny Schenkels met ingang vanaf 7 januari 2013. Zijn mandaat van bestuurder blijft verder lopen.

De heer Mark Meyers, wonende te 2100 Deurne, Oudedonklaan 33 wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder met ingang van 7 januari 2013 voor een periode van 1 jaar.

Mark Meyers

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/10/2011
ÿþMOA 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\\11\lpetelt

Ondernemingsnr : $ 39 gg

Benaming

(volut) : "M2B-ADVISORS"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 75

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor Catherine De Moor, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas op 27? september 2011, ter registratie aangeboden, dat een naamloze vennootschap werd opgericht onder de volgende modaliteiten:

1) Oprichters

1. De heer SCHENKELS Ronny-Raymond-Jean, geboren te Wilrijk op 14 december 1960, wonende te 2100= Deurne, Alfons Schneiderlaan 327.

2. De heer MATTHYS Filip-Herman-Joseph, geboren te Asse op 8 februari 1972, wonende te 1742 Temat, Meersstraat 177.

3. De heer MEYERS Mark-Jean-Maria-Gerard, geboren te Duffel op 21 januari 1965, wonende te 2100! Deurne, Oudedonklaan 33.

4. Mevrouw KEGELS Myriam-Jozefine-Bernard, geboren te Sint-Gillis-Waas op 29 juni 1963, wonende te' 9170 Sint-Gillis-Waas, Polenlaan 14.

5. De gewone commanditaire vennootschap "OOXS", met zetel te 2100 Deurne, Oudedonklaan 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 862556167.

2) Rechtsvorm  naam - duur

Naamloze vennootschap met naam "M2B-ADVISORS".

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

3) Zetel

Zetel te 9100 Sint-Niklaas, industriepark-West 75.

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor rekening

van derden:

a) Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en commercialiseren van innovatieve software producten, zowel in eigen beheer als voor derden.

b) De uitvoering van alle opdrachten die haar aandeelhouder of aandeelhouders worden toegekend omwille van hun ervaring, kennis en bevoegdheden inzake technisch management, operationeel mana-igement en consultancy ten dienste van, en voor rekening van ondernemingen, particulieren, instellingen, zowel nationale: als internationale, overheidsdiensten, zowel nationale als supranationale, daarin begrepen bureau voor; nijverheidsstudie en raadgevend en organisatiebureau inzake handelsaangelegenheden, en medische; aangelegenheden

c) Het voeren van een publiciteitsonderneming.

d) Het uitvoeren van sociaal onderzoek in organisaties, en het geven van advies op het gebied van; management, handel en dienstverlening in organisaties (organisatie- en perso-sneels-.ontwikkeling), inclusief; training accommodaties, en in het algemeen het voeren van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau; inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden, met inbegrip van de aan-, verkoop en verhuring,; onderhoud en herstelling van didactisch materiaal zoals audiovisueel materiaal, computers, bureelmachines en aanverwanten.

e) Het organiseren van zakenreizen, conferenties, seminaries, privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps of technische vorming, het organiseren van beurzen, evenementen, tentoonstellingen,; demonstraties in alle sectoren.

f) De informaticaondersteuning van georganiseerde sportactiviteiten.

g) Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden, dit enkel voor eigen rekening. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn ofl bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle;

......... __ : onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(sn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Annexes-du-Moniteur b-elge

Bijlagenn-bli het-Be1esch-StaatsblacY - 14110

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken van en beleggen in effecten en alle andere waarden. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

h) De import en export, aankoop en verkoop, in het groot als in het klein, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het huren en verhuren, de huurkoop, onderhoud, herstelling, productie en ontwerpen, van aile informatie verwerkende systemen en alle programmatuur, alle audiovisuele apparatuur, en met alles wat daar in de ruimste zin begrepen, toebehoort of dienstig kan toe zijn, het geheel zowel in binnen- als in buitenland.

5) Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro (70.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aande-len zonder nominale waarde, die ieder één/vierduizendste van het kapitaal vertegen-'woordi 'gen. Op de aandelen werd ingeschreven door inbreng in speciën.

Het kapitaal werd volgestort ten belope van drieënzestigduizend vijfhonderd vijfentwintig euro (63.525 EUR). Het niet volstorte gedeelte bedraagt zesduizend vierhonderd vijfenzeventig euro (6.475 EUR).

6) Reserves - verdeling winst - verdeling na ontbinding

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-'minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wet-itelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-'winst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffe-rnaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan'delijke betalingen te doen.

7) Bestuur - toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samen-ige-'steld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechts-'perso-'nen, al of niet vennoten, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene verga-idering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee vennoten heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algeme-'ne vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle midde-gen, dat er meer dan twee vennoten zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krach-tens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te heb-'ben.

Tot bestuurders voor een duur van zes jaar werden benoemd:

1. De heer SCHENKELS Ronny, voornoemd.

2. De heer MATTHYS Filip, voornoemd.

3. De heer MEYERS Mark-Jean-Maria-Gerard, voornoemd.

4. Mevrouw KEGELS Myriam, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarverga-'dering van het jaar tweeduizend negentien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens anders-luidende beslissing van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder. Een gedelegeerd-bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevohmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Hierna komen de bestuurders samen in eerste vergadering bijeen en nemen eenstemmig volgende besluiten onder opschortende voorwaarde van de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

a)tot voorzitter wordt aangesteld: de heer Matthys Filip, voornoemd, die aanvaardt.

b)Tot gedelegeerd bestuurder wordt aangesteld: de heer Schenkels Ronny, voornoemd, die aanvaardt. c)Op zicht van het financieel plan verklaren de verschijners geen commissaris te benoemen.

Er werd geen commissaris benoemd.

8) Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand mei om twintig uur, op de

zetel der vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. indien deze dag een wettelijke feestdag is,

heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergade-'ring zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 27 september 2011 en zal worden afgesloten op

eenendertig december 2012.

VOLMACHT

. De oprichters gaven bijzondere volmacht aan CVBA Ernst & Young Fiduciaire, met zetel te 9100 Sint-

Niklaas, Bellestraat 30, vertegenwoordigd door de heer Johan Verheyen, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

" Voor-

, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
M2B-ADVISORS

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 75 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande