MAAKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAAKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.372.713

Publication

21/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d - akte

MIUlla111

Ondernemingsnr : 0479.372.713

Benaming

(voluit) : "INTERNATIONAL BIOTECH REGULATORY SERVICES"

(verkort) : "IBRS"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ellebogten 38, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert

met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 17/04/2014, dragende de melding "geregistreerd vijf bladen geen

renvooien op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3 op 25/04/2014, boek 248 blad 18 vak 2, ontvangen :;

vijftig euro (50 ê), voor de ontvanger (getekend) M, Behiels", blijkt dat volgende beslissingen werden genomen

met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "MAAKT", zonder afkorting.

Artikel 1 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar.

naam luidt: "MAAKT","

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist, met ingang van 17/04/2014, de zetel te verplaatsen naar 2850 Boom, Schoolstraat

15, en het desbetreffende artikel aan te passen.

Artikel 2 der statuten zal voortaan luiden ais volgt:

"Artikel 2. Zetel '

De zetel is gevestigd te 2850 Boom, Schoolstraat 15, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s)."

DERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder, verslag van het bestuursorgaan, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap, opgemaakt op 10 april laatst in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte samenvattende staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per 28 februari 2014, daar alle aanwezige vennoten erkennen afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering beslist voormeld bijzonder verslag van het bestuursorgaan met aangehechte staat goed te keuren.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het doet in zijn geheel te vervangen, zodat artikel 3 der statuten voortaan zal luiden! als volgt:

"Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1, De fabricatie, de in- en uitvoer, aan- en verkoop van wijnen, ciders, likeuren en aile andere dranken.

De teelt van druiven en andere vruchten, de teelt van gewassen bestemd voor de vervaardiging van dranken, ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen, het snoeien van fruitbomen en wijnstokken.



NI







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Activiteiten met betrekking tot gewassen na de oogst. Het bottelen, mengen en zuiveren van geestrijke dranken.

De huur en verhuur van landbouwtractoren, motoculteurs en alle andere materiaal nodig voor het kweken en bewerken van gewassen.

2. Alle activiteiten van grondverzet, zoals graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, indien nodig met behulp van explosieven, verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen.

Het uitvoeren van studies en verlenen van advies i.v.m. stedenbouwkundige planning,

Het ontwerpen van tuinen en parken, landschapsverzorging, het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, en het groene gedeelte van sportvelden.

3. De aankoop, verkoop, import en export, fabricatie, verwerking, installatie en distributie van alle materialen, artikelen, voorwerpen, toestellen en producten in het kader van de sector van geluid- en lichttechniek daarin begrepen het verzorgen van deze activiteiten voor uitvoerende artiesten en/of voor andere dienstverlenende bureaus. Ondersteunde activiteiten in deze sector vallen ook hieronder,

Het maken, verkopen, installeren en verhuren van decors en andere constructies voor voorstellingen, schouwspelen en andere beeldende en muzikale kunsten.

4. De handel in het algemeen met inbegrip van het verwerven en vervreemden, de import en de export, de leasing van alle materialen, producten en materieel uit koolstofstaal, alle gelegeerde staalsoorten, non ferrometalen en alle in gebruik zijnde of nog te ontwikkelen grondstoffen.

Het uitvoeren van las , draai , zaag- en freeswerk, alsmede de algemene metaal- en houtbewerking in de meest ruime zin van het woord.

Het installeren van buizen, hulpstukken, verbindingsstukken, afsluiters, al dan niet geprefabriceerd en hun eindproducten in de vorm van pijpleidingen of gedeelten daarvan en apparatuur, al dan niet bekleed of op chemische wijze behandeld.

5. Het vervaardigen van verlichtingsapparaten, lichtreclames, verlichte aanwijzingsborden, etc.

Het vervaardigen van kantoor- en winkelmeubelen, vloerbekleding en allerhande decorum van een pand. De montage en het onderhoud van keukens en winkelinrichtingen. Het vervaardigen van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamerrneubelen.

Het vervaardigen van alle soorten tuinmeubelen, tuinverlichtingsartikelen, fonteinen, tuinhuisjes, barbecues, rotan, verlichtingsartikelen, binnenhuisinrichtingsartikelen, zwembaden en zwembadbenodigdheden, nuttige en aangename creatieve vrijetijdsbestedingsartikelen.

Het uitvoeren van alle aanleg en onderhoud van diverse terreinen, alle verlichting en de inrichting van tuinen, parken, zwembaden, vijvers, nuttige en aangename creatieve vrijetijdbestedingsprojecten, dit alles in de meest uitgebreide zin.

6. Alle grafische activiteiten en activiteiten van grafische designers, daarin begrepen, doch niet exclusief, prepress- en premediadiensten, ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, ontwerpen van publicitaire films en artikelen.

Het drukken, bewerken, uitgeven van alle drukwerken in welke vorm dan ook. Een papierhandel, de invoer, de uitvoer en de leasing van allerlei boeken, periodieke uitgaven en alle welkdanige uitgaven ook enlof onbedrukt papier.

7. De import en export, groot- en kleinhandel, de distributie, het ontwerpen en het uitbaten van een atelier in allerhande grondstoffen, inclusief Ieder, en artikelen en producten van de textiel- en kledingsnijverheid; de confectie in het algemeen en meer speciaal inzake dames , heren- en kinderkleding, beroepskledij, linnengoed, huishoud- en tafellinnen, ondergoed, nachtkleding, babyuitzet, schoeisel en regenschermen, zonder dat deze opsomming beperkend zij, mode- en sportartikelen.

De import en export, de groot- en kleinhandel, de distributie en het ontwerpen en het uitbaten van een atelier in geschenkartikelen, meubelen, decorum, handwerk, tapijten, porselein, glaswerk, kristal en aardewerk, papierwaren en drukwerk, lederwaren, pelsen en huiden, houtsnijwerk en rietwerk, speelgoed, hobbyartikelen, koper , zilver- en goudwerk, alsmede vervangingsartikelen in andere metalen, fantasiejuwelen en -artikelen, luxeartikelen, precisieartikelen, kunstvoorwerpen, schilderijen en beelden, verlichting en decoratie.

Het ontwerpen van didactische spellen en speelgoed.

8. Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing.

Onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen.

9. De huur, verhuur en operationele leasing zonder chauffeur van auto's en transportmiddelen in het algemeen.

De huur, verhuur en operationele leasing van computers, computerprogramma's, en alle andere roerende goederen in de ruimste zin van het woord.

10. De detailhandel via postorderbedrijven of via internet; kleinhandel in allerlei producten per postorder. Het ontwerpen en uitbaten van een webshop, of enige andere elektronische handel.

11. Zowel in het binnenland als in het buitenland bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies

en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

De vennootschap kan tevens optreden als tussenpersoon bij de verwezenlijking van aile juridische, administratieve en sociale werkzaamheden van natuurlijke personen en rechtspersonen evenals het optreden ais tussenpersoon bij de verwezenlijking van alle verzekeringen, leningen, spaaractiviteiten, financieringen, leasing en aankopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen.

Het organiseren en verlenen van diensten op het vlak van de bovenvermelde sectoren, onder andere marketing, communicatie, verkoopspromotie, design, advertising en marktonderzoek.

Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen; het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie en realisatie ervan; het verstrekken van diensten en adviezen terzake.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en :' materieel. De klein- en groothandel van alle voormelde producten. De vennootschap mag alle vervoer doen, alsook het laden en lossen, zowel van haar grondstoffen en producten als van andere.

Dit alles in de meest ruime zin..

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel."

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder, met ingang van 17/04/2014, van :

De heer DE GREEF Willy Julien Leonard, echtgescheiden, geboren te Mechelen op 22 november 1954, , wonende te 9070 Destelbergen (Neusden), Ellebogten 38.

De vergadering beslist hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat tot op 17/04/2014, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

De vergadering beslist in zijn plaats als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen, voor onbepaalde duur :

1. De heer VERSCHOOREN Bruno Germain André Dominik, geboren te Antwerpen op 22 november 1974, echtgenoot van mevrouw VERRIJKEN Kathleen Celine Hortense, geboren te Mortsel op 3 augustus 1979, samen wonende te 2850 Boom, Schoolstraat 15

2. Mevrouw VERRIJKEN Kathleen Celine Hortense, geboren te Mortsel op 3 augustus 1979, chtgenote van VERSCHOOREN, Bruno Germain André Dominik, geboren te Antwerpen op 22 november 1974, samen wonende te 2850 Boom, Schoolstraat 15

De zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat. ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Handelsregisterplaats vennootschap

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist aan de heer DE SMEDT Jean Pierre, 1745 Opwijk, Hulst 37, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de statutenwijziging van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijzigingen in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling,

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- verslag van de zaakvoerder

- staat actief en passief

- coordinering van de statuten

Op de laatste Iz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

J

26/05/2014 : GEA028383
01/08/2013 : GEA028383
31/08/2012 : GEA028383
02/09/2011 : GEA028383
27/08/2010 : GEA028383
03/08/2009 : GEA028383
01/08/2008 : GEA028383
29/10/2007 : GEA028383
29/09/2006 : GEA028383
30/09/2005 : GEA028383
06/08/2004 : GEA028383
20/07/2004 : GEA028383
30/01/2003 : GEA028383
17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 14.09.2015 15584-0450-013
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0291-010

Coordonnées
MAAKT

Adresse
ELLEBOGTEN 38 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande