MACDELA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MACDELA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.756.345

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0472-012
06/08/2013
ÿþMol Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.756.345

Benaming

(voluit) : MACDELA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ACACIALAAN 54, 9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ontslag zaakvoerder

De Algemene Vergadering van Vennoten aanvaardt met éénparigheid van stemmen het ontslag van de heer Bram Delaere als zaakvoerder. Dit met ingang vanaf 30 juni 2013.

Tevens heeft de algemene vergadering beslist om tot bijzondere gevolmachtigde aan te stellen BVBA Adfibodem, met maatschappelijke zetel Voordestraat 70A te 9080 Lochristi, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder De Meyer Jean-Luc, om voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen voor wat betreft de wijziging en de publicatie in het Belgisch Staatsblad. Deze volmacht wordt verleend met recht van substitutie en belofte van bekrachtiging

Getekend,

rie Meyer Jean-Luc

Lasthebber

2 6. jUL1 2013

RÊCHTt3ANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



i



Op de laatste blz. vare Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 18.07.2013 13314-0120-010
17/06/2011
ÿþMotl20

Ondernemin snr : 345

Benaming

(voluit) : MACDELA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Acacialaan 54

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Van Damme, te Lochristi de dato 30 mei 2011; blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichters :

1. De heer DELAERE Marc Michel Albert, geboren te Kolwezi (Congo) op zevenentwintig; september negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer 59.09.27 335-60, identiteitskaart! nummer 590-7641471-31, echtgenoot van mevrouw DE RAEDT Anne Marie Richard Albertine,; ambtenaar, geboren te Eeklo op tweeëntwintig mei negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 9080 Lochristi, Acacialaan 54.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Maurits Van: Acker te Assenede op achttien oktober negentienhonderd vierentachtig, waarbij bij akte verleden voor notaris Van Damme Wim te Lochristi op achtentwintig april tweeduizend acht een aanvulling; werd aangebracht zonder wijziging van het bestaande stelsel en nadien niet meer gewijzigd zoals zij! verklaren.

2. De heer DELAERE Bram Maurits, geboren te Gent op zesentwintig januari negentienhonderd; zesentachtig, nationaal nummer 86.01.26 059-04, identiteitskaart nummer 590-3693349-03, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9080 Lochristi, Eendenstraat 10 bus 101.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van één ! derde.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "MACDELA".

Maatschappelijke zetel :

Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd 9080 Lochristi, Acacialaan 54.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest!

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

A. In eigen naam of in naam van derden, voor eioen rekening of voor rekening van derden, alleen of

in samenwerking met derden_of als tussenpersoon:

1) Het verlenen van consulting, raad, advies, expertise, bijstand, bemiddeling, leiding en andere! diensten op financieel, juridisch, fiscaal, sociaal, logistiek, technisch, R&D, handels-, marketing- en commercieel vlak, en op het vlak van intellectuele eigendom, risicokapitaal en vrijetijdsbesteding. Technisch vlak omvat ondermeer productontwikkeling, ingenieursactiviteiten, elektronica,: informatica, telecommunicatie, automatisering, wetenschappen, life- science, enzovoort. Dit zowel in binnen -als buitenland.

2) Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, beheerder,, vereffenaar, directeur, of andere leidinggevende of uitvoerende functie, al dan niet bezoldigd, tijdelijk; of duurzaam, in alle vormen van binnen- en buitenlandse vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden.

3) Het bijdragen tot de oprichting en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen. Dit:::

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- flh1I IR 1 III I11VIIVI VI Inll

behouden *11090153*

aan het

Belgisch

Staatsblac

NEERGELEGD

o s JUNI 2011

RECi'i':'i3ANK VAN

KOOPHAN8Midt: GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

zowel in binnen -als buitenland.

4) Het voeren van personeelsbeleid voor ondernemingen: het opzoeken, selecteren en rekruteren van personeel, het beheren van menselijk potentieel, het uitwerken van een verloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers. Dit zowel in binnen -als buitenland.

5) Het voeren van onderhandelingen voor rekening van derden, het uitvoeren van bemiddelingsopdrachten, het verzorgen van onderhandelingsbegeleidingen. Dit zowel in binnen -als buitenland.

6) Het inrichten, organiseren, coördineren en verzorgen van allerhande cursussen, opleidingen, seminaries, workshops, trainingen, studiedagen, conferenties, congressen, beurzen, manifestaties, team-building, reizen en andere events, lesopdrachten en voordrachten, met betrekking tot mediatraining, presentatietechnieken, informatie- en communicatietechnologie, elektronica en software, wetenschappen, bedrijfsvoering, personeelsaangelegenheden, kunst, cultuur, economie, taalcursussen, sportkampen, fitness, kinesitherapie en aanverwante domeinen in de meest ruime zin, en met inbegrip van het voeren van publicitaire en promotionele activiteiten hieromtrent. Dit zowel in binnen -als buitenland.

7) Het verrichten van alle wetenschappelijke en technische studies en ingenieursactiviteiten en het opmaken en uitvoeren van projecten en ontwerpen: het adviseren, assisteren en bemiddelen bij, het concipiëren van, het implementeren en uitvoeren van en het beheren van, voor eigen rekening of voor rekening van derden, projecten in het domein van de elektronica, micro-elektronica, kunststofindustrie, life-science, farmacie, voeding, chemie milieu, ecologie, nanotechnology, sport. Dit zowel in binnen -als buitenland.

8) Het optreden als deskundige zowel privaat als gerechtelijk met betrekking tot alle in dit doel omschreven activiteiten. Dit zowel in binnen -als buitenland.

9) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, huren, verhuren, uitbaten, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van immateriële duurzame activa zoals intellectuele en industriële eigendomsrechten, patenten, octrooien, brevetten, merken, licenties, concessies, enzovoort. Dit zowel in binnen -als buitenland.

10) De aankoop, verkoop en alle tradingactiviteiten, zowel onder de noemer groothandel als kleinhandel in binnen- en buitenland.

B. Uitsluitend in eipen naam en voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, doen bouwen, verbouwen, inrichten, decoreren, onderhouden, herstellen, verhuren, huren, in leasing geven of nemen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten: de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers. Dit zowel in binnen -als buitenland.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, de verkoop, de huur en verhuur, de ruil, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren van welke vorm ook, zoals aandelen, obligaties, kasbons, en dit van binnen- of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen. Dit zowel in binnen -als buitenland.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderneming; het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden en het in pand geven van onroerende goederen. Voormelde opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin. Dit zowel in binnen -als buitenland.

C. Algemene bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, roerende of financiële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Dit zowel in binnen -als buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van een

nominale waarde.

Bestuur :

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiginq

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarlijkse algemene vergadering :

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur wordt de gewone algemene

vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de

jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

Bestemming van het resultaat :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het

resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften.

,

.~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

; Ontbinding - Vereffening_:

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van

gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer

vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig

" het wetboek van vennootschappen.

; In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR" Het eerste boekjaar gaat in op 30 mei 2011 en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend twaalf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer Marc Delaere, wonende te 9080 Lochristi, Acacialaan 54

- de heer Bram Delaere, wonende te 9080 Lochristi, Eendenstraat 10 bus 101

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting" en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, AdFiBoDeM BV ovv BVBA met zetel te 9080 Lochristi, Voordestraat 70A, vertegenwoordigd ; door haar zaakvoerder Jean-Luc De Meyer, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Geassocieerd Notaris

1/6/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;







_ ._- _._ . ._.------------------ -_-_---....--- _-------- --__---. ._- ---------- -----._- ___._~_ ..--

OfOrpdeetettsbleQaeárv ~>á ferreeiztiEldeniiel3 katddes"iera enérbi3dedigiietréirá ea?ed estrstnsn sertend ed eotaréarshQtteiaip uafedtetseeefet n} beáaeegdgtécteaát,eepisasoásrtaaaaàkeiareoafedttedàa tieº%Xegeg:traaobgdgen

VeèrfezsoNeeeenárshdteMehéngng

08/07/2015
ÿþMod Wast 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte r-~--

/7, f ,,

~ y i: I !d ~ :3 d~. til. ~Y. .J LL.t ~!J

2 ..hi-- 2B11,:.i I

RECl-n-o t" ,z v.LN KOOPHAND EL "l"~= C, ----T i

Griffie



IL! i1IBI



1

Ondernemingsnr : 0836.756.345

Benaming

(voluit) : MACDELA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Acacialaan 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 22 juni 2015 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Voorafgaande verslagen.

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te doen van de in de agenda aangekondigde verslagen

aan de voornoemde aanwezige vennoten.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen:

«VL BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de

zaakvoerder van de BVBA MACDELA een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 mei 2015,

opgesteld die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, sluit;

met een balanstotaal van ¬ 520,81 en een netto-passief van

¬ 21.925,7T

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en

juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van

de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van;

ondertekening van dit controleverslag werden betaald.

Ondergetekende maakt een voorbehoud voor de volledigheid van de fiscale schulden, rekening;

houdend met eventuele bijkomende kosten die zouden kunnen ontstaan uit toekomstige fiscale

controles over de afgelopen en huidige periodes.

Opgesteld te Asse, 8 juni 2015

Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BV BVBA

(getekend)

Saskia Luteijn

Bedrijfsrevisor,

De twee voornoemde verslagen zullen aan deze notulen gehecht blijven, nadat zij door de

comparanten en door mij, notaris, zijn geparafeerd en «ne varietur» ondertekend.

2. Voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden,

3. Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

De aanwezige vennoten verklaren dat de vennootschap op heden geen passiva heeft, behoudens deze die blijken uit het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvcerder en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

De vennoten verklaren expliciet te verzaken aan de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en in het bijzonder aan de mogelijkheid om zich te laten bijstaan door een revisor of accountant.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

e

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ten einde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gehouden worden ten huize van de heer Marc Delaere, wonende te 9080 Lochristi, Acacialaan 54, gedurende minimum vijf (5) jaren.

De hierboven vermelde vennoten verklaren alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te hunnen laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen. Zij betalen vanaf nu aile passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan en in verhouding tot hun aandelenbezit.

4. Gebrek aan onroerend goederen of rechten.

De vennoten verklaren dat de vennootschap geen enkel onroerend goed noch onroerend recht bezit.

5. Ontslagen.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de zaakvoerder, te weten de heer Marc Delaere, wonende te 9080 Lochristi, Acacialaan 54, van rechtswege ontslagnemend is.

6. Machten.

De vergadering besluit aan te stelten ais bijzondere mandataris van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADFIBODEM en/of de heer Jean-Luc De Meyer, gevestigd te 9080 Lochristi, Voordestraat 70A, ten einde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

25/6/2015

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- publicatielijst

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0542-012

Coordonnées
MACDELA

Adresse
ACACIALAAN 54 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande