MACHYVOLI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MACHYVOLI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.899.451

Publication

10/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.11.2013, NGL 05.12.2013 13677-0429-011
07/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 02.11.2012, NGL 04.12.2012 12655-0075-011
12/09/2011
ÿþMU 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 3g" q 9 5 - v1 S ~

Benaming

(voluit) : MACHYVOLI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Nieuwstraat 63

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele, geassocieerd notaris te Aalst, op 25 augustus; 2011, dat:

De heer VERHAVERT Yvan René Adeline Marie, geboren te Gent op 12 februari 1955, nationaal nummer 55.02.12-095.35, en zijn echtgenote Mevrouw SMET Marina, geboren te Aalst op 29 augustus 1961, nationaal nummer 61.08.29-062.17, samen wonende te 9300 Aalst, Wateringen 21.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, zoals zij het verklaren.

"

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming;

waarvan de zetel gevestigd wordt te 9300 Aalst, Nieuwstraat 63, en waarvan het kapitaal° ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186): aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer VERHAVERT Yvan René Adeline Marie, wonende te 9300 Aalst, Wateringen 21, titularis van: drieënnegentig (93) aandelen

2. Mevrouw SMET Marina, wonende te 9300 Aalst, Wateringen 21, titularis van drieënnegentig (93)

aandelen

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn. "

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benamening "MACHYVOLI".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Nieuwstraat 63.

De zetel kan verplaatst warden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële,: roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Q'De aankoop en de verkoop van aile onbebouwde en gebouwde goederen van alle aard en voor alle. bestemmingen; het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle t onbebouwde onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen eni constructies bij middel van aile technieken en in alle stadia van afwerking.

Q'Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, zowel in volle; eigendom, vruchtgebruik, erfpacht of eender welk recht; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende] goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, altes verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

DHet huren, verhuren en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en gebouwd& '

,.goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

q ~ NÏI I

] RIII60II9" IIIN

*1113

bel as Be Sta

GRIF I Il HtL.H I eieik

VAN KOOPHANDEL

3 1 AUIi 2011

DEN[aEoMONDE

rI s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

"MACHYVOLI".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Q'Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

[Schatten en evalueren van onroerend goed.

[Met verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn

voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (residentiële en niet

residentiële gebouwen).

[Het innen van de huur (residentiële en niet residentiële gebouwen).

[Het in bewaring nemen van onroerende goederen.

DDe specifieke activiteit van de onroerende promotie.

[Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle onderzoeken en

studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning

en het beheer van ondernemingen en bedrijven.

DDe vennootschap heeft tevens tot doel:

DHet aan- en verkopen, het beheren, het beleggen, het beleggen in en het bemiddelen bij aan- en verkoop

van alle portefeuillewaarden.

[Het ondersteunen van andere financiële, commerciële of industriële ondernemingen; het deelnemen of

bemiddelen als aandeelhouder in hun oprichting of hun ontwikkeling en het waarborgen van hun verbintenissen;

Q'Het verstrekken van alle technische, boekhoudkundige, bedrijfseconomische, fiscale, sociale, financiële en juridische adviezen en het verlenen van administratieve bijstand op elk gebied;

Q'Het bemiddelen bij instellingen en ondernemingen in deze sectoren;

[Het opstellen van technische, commerciële, administratieve, financiële en juridische rapporten en het

voeren van onderhandelingen met alle daarbij betrokken instellingen en ondernemingen.

Q'Het verwerven, beheren, verhuren, in bruikleen geven van patenten, octrooien, formules in om het even welke sector.

Q'De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

[Het huren, verhuren en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke roerende goederen; oDe bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van roerende goederen; oHet schatten en evalueren van roerende goederen;

oHet incasso van schulden voor rekening van derden;

[Het verlenen van diensten, bijstand, advies en leiding aan opdrachtgevers (bedrijven, privépersonen en instellingen), voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen en daarmee verband houdende advies- en bijstandsverstrekking ten voordele van klanten van de opdrachtgevers en opleiding van personeelsleden van de opdrachtgevers en van de klanten van de opdrachtgevers om hen in staat te stellen voormelde opdrachten uit te voeren, het redigeren van inhoudelijke teksten, bijvoorbeeld technisch-juridische, communicatieve, promotionele, publicitaire en algemene, en dit alles in de meest ruime betekenis;

[De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving, of op welke wijze ook mogen deelnemen aan alle andere ondememingen, verenigingen, vennootschappen, welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie.

Cln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van alle onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn, voornoemde heer VERHAVERT Yvan René Adeline Marie, en Mevrouw SMET Marina, die hun opdracht aanvaarden en die bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

--'' BEVOEGDHEDEN

* .

Indien er meerdere zaakvoerders z~n, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

| De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij stuking! 'van stemmon, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andoro! zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

! ° Indien er meerdere zaakvoerders zUn, zal elke zuokvoendor, afzonderlijk handobmd, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in æohta, als eiser of als !verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden tentitel van bijzondere i volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder im, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bovuogdheideuverdnauhtenduan ' CONTROLE

' !

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een cnmminaads, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op eerste donderdag van de maand november om 9 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag |e, zal de jaarvergadering gehouden worden op de æærek/u|genda!

werkdag. BOEKJAAR Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van he daaropvolgend jaar. WINST De netto-winst van het boekjaar word bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/tw ste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het!

kapitaal heeft bereikt. '

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van E stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). OVERGANGSBEPALINGEN

! ~

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid | verkrijgt, en eindigt het op 30 juni december tweeduizend twaalf. 2.Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter ghfhevan do Rechtbank van Aoophanda|zal gedeponnevdzi]n

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 00 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap |n! oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het veriijden van onderhavige akte. Deze overneming zal mnnreM~ÓaoÓononvanzodmdevennoo~uhopmuh~wperyuon|~khaidhoohvarkmgon

~

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. i'

SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

n het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, tenzij andersluldende beslissing door de Algemene Vergadering in de jaarvergadering. b. geen commissaris te benoemen. Volmacht. De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de heer ! Tom Callewaert, accountant-belastingconsulent, te 9450 Haaltert, Kerkskenhoek 72, aan wie de macht verleend :wundt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-

administratie,deKmiupun~bankvoorOndomemingenonhotundomem|ngn|okot ~

~ '

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

. ~

Notaris Olivier Van Maele.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van jB B vermelden : Recto : Naam en hoed instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouclen

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.11.2015, NGL 24.11.2015 15672-0086-011

Coordonnées
MACHYVOLI

Adresse
NIEUWSTRAAT 63 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande