MACIMARO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MACIMARO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.163.059

Publication

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 17.06.2013 13177-0245-014
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12348-0253-013
02/01/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0459.163.059

Benaming

(voluit) : MACIMARO

Rechtsvorm : NV

Zetel : PAPESTRAAT 44 - 9160 LOKEREN

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bernard Vanderplaetsen, Geassocieerd Notaris te Lovendegem op 5 december 2011, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Aalter op 13 december 2011, Boek 437, blad 93, vak 07. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap MACIMARO met zetel te 9160 Lokeren, Papestraat 44, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de aangeduide bedrijfsrevisor, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8800 Roeselare, Ter Reigerei 7 bus 3, vertegenwoordigd door de Heer Kris Igodt, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Ter Reigerei 7 bus 3, en van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen, over de hierna beschreven inbrengen in natura, aangezien iedere aandeelhouder en bestuurder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

'De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Macimaro, bestaat uit de inbreng van een lening op meer dan één jaar, door de Heer Robert De Brée en Mevrouw Marie Rose Goethals, voor een inbrengwaarde van 250.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de venootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepalig van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandlen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.034 aandelen van de NV Macimaro, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 vna het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Macimaro en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 20 oktober 2011.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Philip Vervaeck Kris Igodt.'

Een exemplaar van de voormelde verslagen zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van. Koophandel te Gent samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000 E) om het te brengen van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (61.973,38 E) naar driehonderd en elfduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (311.973,38 E) door incorporatie van de rekening courant van de, bestuurders, de Heer De Brée Robert en Mevrouw Goethals Marie Rose, voornoemd, met creatie van:

Mod

2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilu IUIII II IIIU 1H III dl

+12000513*

J-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vierduizend vierendertig (4.034) aandelen zonder nomina-'le waarde, welke worden toebedeeld aan de Heer De Brée Robert en Mevrouw Goethals Marie Rose, die verklaren te aanvaar-'den.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen zoals bepaald in het derde agendapunt. DERDE BESLISSING

De vergadering krijgt lezing van het verslag van de raad van bestuur de dato 20 oktober 2011, van het verslag van de bedrijfsrevisoren, de Heer Philip Vervaeck en de Heer Kris Igodt, bedrijfsrevisoren van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8800 Roeselare, Ter Reigerei 7 bus 3, de dato 20 oktober 2011, en van de staat van actief en passief de dato 31 augustus 2011, aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

`Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2011 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV Macimaro werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt -395,91 EUR en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 61.973,38 EUR vermeld in de staat van activa en passiva. Het verschil bedraagt -395,91 EUR 61.973,38 EUR= -62.369,29 EUR.

Het netto-actief is 18.550,00 EUR - -395,91 EUR: -18.945,91 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Het netto-actief is 6.200 EUR - -395,91 EUR = -6.595,91 EUR kleiner dan het volgestort minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Zelfs als de vennootschap die zich omzet een netto-actief heeft dat kleiner is dan het geplaatst kapitaal en het volgestort minimumkapitaal voorzien door het Wetboek van vennootschappen, dan kan de omzetting plaatsvinden. Terzake moet echter worden gewezen op het specifieke risico dat eruit voortvloeit, met name onder meer de eventuele aansprakelijkheid van de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap (artikel 785 wetboek van vennootschappen) en het feit dal elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 333 Wetboek van vennootschappen). Voorafgaandelijk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 250.000,00 EUR om het te brengen van 61.973,38 EUR op 311.973,38 EUR, door een inbreng in natura.

Er zijn geen inlichingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV Macimaro in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 20 oktober 2011.

BOO Bedrijfsrevisoren Burg; Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Philip Vervaeck Kris Igadt.'

Een exemplaar van de voormelde verslagen zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de duur dezelfde zal zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan het doel en de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat en waarbij vijfduizend vierendertig (5.034) aandelen worden gecreëerd, zonder aanduiding van nominale waarde.

Aan elke aandeelhouder wordt één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Het kapitaal van driehonderd en elfduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (311.973,38 ¬ ) zal vertegenwoordigd zijn door vijfduizend vierendertig (5.034) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Aan de Heer De Brée Robert wordt één aandeel toegekend, aan Mevrouw Marie Rose Goethals wordt één aandeel gtoegekend en aan de Heer Robert De Brée en Mevrouw Marie Rose Goethals worden vijfduizend tweeëndertig (5.032) aandelen toegekend.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren.

ZESDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap Macimaro, te weten:

- de Heer Robert De Brée

- Mevrouw Marie Rose Goethals

Er wordt hen kwijting en décharche verleend van hun bestuur.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Macimaro voor onbepaalde duur: de Heer Robert De Brée en Mevrouw Marie-Rose Goethals, die aanvaarden.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te coördineren overeenkomstig de genomen beslissingen.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleend hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan de Heer Geert Standaert, accountant, te Maldegem, Stationsstraat 57, en aile aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte, verslag van de bedrijfsrevisor dd 20 oktober 2011, staat van activa en passiva dd 31 augustus 1011, verslagen van de raad van bestuur dd 20 oktober 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du -Moniteur béIgé

SijIagen - II270.I120-12

Voor-

4behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 26.05.2011 11120-0079-014
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 11.06.2009 09210-0111-015
03/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 02.06.2008 08172-0048-015
01/08/2007 : BG091451
18/08/2006 : BG091451
07/07/2005 : BG091451
09/07/2004 : BG091451
06/06/2003 : BG091451
09/01/2003 : BG091451
08/06/2001 : BG091451
17/06/2000 : BG091451
25/06/1999 : GE184557
22/11/1996 : GEA18125

Coordonnées
MACIMARO

Adresse
PAPESTRAAT 44 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande