MAG 45

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAG 45
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.603.857

Publication

23/12/2013
ÿþeirm Mod Wad 11.t

qbdt Ç L.,eW».; ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I1111umu~~~~iw~o~m~w

*13193 64

1 1 -12- 2013

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0476.603.857

Benaming

(voluit) : MAG 45

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Bosstraat 54 bus 11 - 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp aktq : ONTSLAG EN BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 06/06/2013 dat er werd beslist :

- ontslag te verlenen aan de vaste vertegenwoordiger in de B.V. MAG 45 Holding, bestuurder In de NV MAG 45, de heer Relker Rutger, wonende te 5581 HA Waalre, Nederland, Eikenlaan 1.

Er werd kwijting verleend voor de uitoefening van dit mandaat.

- te benoemen ais vaste vertegenwoordiger in de B.V. MAG 45 HOLDING, bestuurder in de NV MAG 45, de heer Roos Victor, wonende te 5328 CM Rossum GLD, Nederland, Torenlaan 8, die verklaart te aanvaarden.

Goedgekeurd in het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 06/06/2013.

MAG 45 Holding BV

vertegenwoordigd door de heer

Roos Victor

Gedelegeerd-bestuurder

06/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0476.603.857

Benaming

(voluit) : MAG 45

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bosstraat, 54 bus 11 te 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 18 januari 2013 en dragende volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 21 januari 2013. Boek 200, blad 39, vak 5, drie rollen, vijf verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur a.i., (getekend) P. VAN HAESENDONCK.", dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MAG 45", waarvan de zetel gevestigd is te 3560 Lummen, Bosstraat 54 bus 11, ondememingsnummer BTW BE 0476.603.857 RPR Hasselt, volgende beslissingen heeft genomen

I.1 Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met één miljoen achthonderd dertienduizend euro (¬ 1.813.000,0), door inbreng in natura, om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op één miljoen achthonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 1.875.000,00), door uitgifte van duizend achthonderd dertien (1.813) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen vanaf heden.

1) De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", Burgerlijke CVBA, niet kantoor te 8500 Kortrijk, Spinnenjkaai, 43A, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, heeft op 11 december 2012 het verslag opgesteld voorgeschreven door Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"4. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap MAG 45 bestaat uit een inbreng van de rekening courant (lopende rekening) vanwege de BV MAG 45 Holding voor een totaal bedrag van één miljoen achthonderddertienduizend euro (1.813.000,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van de veronderstelling van continuïteit, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ni.. 1.813.000,00 EUR, tenminste overeenkomen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, 1.813 aandelen met een fractiewaarde van 1.000 EUR per aandeel, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij dienen hierbij te benadrukken dat het aantal uit te geven aandelen (op basis van de fractiewaarde) unaniem werd voorgesteld door de huidige aandeelhouders en dat de waarde van de ingebrachte vordering ten bedrage van 1.813.000,00 EUR onder een continuïteitsgedachte wordt ingebracht.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de NV MAG 45 en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Kortrijk op 11 december 2012

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod WartS 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii

u

beh aa Bel Staa

InIII022II~II~IIII

*13297*

111

t-

Rechtbank van koophandel

2 4 JAN. 2013

1e HAB~r#iffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ I i

" c "

Voor-

oehouaen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor",

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

2) De raad van bestuur zet in een bijzonder verslag uiteen waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van dit verslag zal eveneens worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Inbreng

De vennootschap "MAG 45 Holding B.V." heeft een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens de genoemde naamloze vennootschap "Mag 45" in nature ingebracht en dit tot beloop van één miljoen achthonderd dertienduizend euro ( ¬ 1.813.000,00).

Verzaking voorkeurrecht

De andere aandeelhouder verklaart uitdrukkelijk af te zien van zijn recht van voorkeur om in te tekenen op deze nieuwe aandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Vergoeding

Als vergoeding voor de gedane inbreng in natura worden aan de vennootschap "Mag 45 Holding S.V." duizend achthonderd dertien (¬ 1.813) nieuwe aandelen zonder nominale waarde toegekend, volledig volgestort.

I.! De voorzitter zet uiteen dat uit de jaarrekening opgesteld op 20 april 2012 blijkt dat de vennootschap een overgedragen verlies heeft van 1.547.854,12 euro (¬ 1.547.854,12) en dat dit de reden is waarom aan de algemene vergadering wordt voorgesteld het kapitaal van de vennootschap voor een bedrag van één miljoen vijfhonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 1.545.000,00) te verminderen.

Na de uiteenzetting van de voorzitter te hebben aanhoord, beslist de algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap te verminderen met één miljoen vijfhonderd vijfenveertigduizend euro (1.545.000,00) om het aldus te brengen van één miljoen achthonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 1.875.000,00) op driehonderd dertigduizend euro (¬ 330.000,00), door aanzuivering van geleden verliezen. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen.

Ill./ Het artikel 32 van de statuten, dat handelt over de vereffening, wordt als volgt gewijzigd :

De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

IV.1 De vergadering beslist te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar. 1) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Varova B.V.", met zetel te 5611 LV Eindhoven (Nederland), Ruusbroeclaan 2a, met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Vaessen Martin, wonende te 3708CN Zeist (Nederland), Amalia van Solmslaan, 10, en 2) de vennootschap naar Nederlands recht "Mag 45 Holding B,V.", met zetel te 5691 GH Eindhoven (Nederland), De Schakel, 20, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Rutger Relker, wonende te 5581 HA Waalre (Nederland), Eikenlaan, 1.

Raad van bestuur

Aansluitend is de raad van bestuur samen gekomen. De raad van bestuur stelt aan als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar de voornoemde vennootschap "Mag 45 Holding B.V.", met als vaste vertegenwoordiger de voornoemde heer Rutger Relker.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2, Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.08.2012 12535-0565-027
16/12/2011
ÿþ ,r -P71 Maa Woia 31.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0476603857

Benaming

(voluit) : MAG 45 (verkort) :

U111 1111fl 11H Hfl1 111 1111 111111

*11189119"

b

E SI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

HASSELT

GYtffre

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BOSSTRAAT 54 BUS 9 - 3560 LUMMEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECTIFICATIE WIJZIGING ZETEL

Rectificatie op het verslag van de Raad van Bestuur dd. 1/10/2011 en volgens publicatie in het Belgisch Staatsblad dd 20/10/2011 mbt het adres van de maatschappelijke zetel :

De zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 3560 Lummen, Bosstraat 54 bus 11 en dit met ingang vanaf 1/10/2011.

MAG 45 Holding BV

vertegenwoordigd door

de heer J. De Groot

Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/10/2011
ÿþ tlf r34s( Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoud aan hE Belgisc Staatsbl flhIlI ~iWuuniuuaai RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

" O-E 2î? 1-dP LT







Ondernemingsnr : 0476603857 Benaming

(voluit) : MAG 45



Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : BOSSTRAAT 58 - 3560 LUMMEN

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur dd. 01/10/2011 dat de maatschappelijke zetel van de

vennootschap werd verplaatst naar : 3560 Lummen, Bosstraat 54 bus 9.

Goedgekeurd in het verslag van de raad van bestuur dd. 01/10/2011.

MAG 45 Holding BV

vertegenwoordigd door

de heer J De Groot

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 23.08.2011 11428-0490-027
10/06/2011
ÿþ 11 ,:.;2 Mad 2.0

t~fEf i~A! : I:i~~~i~a,as;~,~~lli In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il1 lII III IIU 1 III Il I 1 MI iu

" 118,151"

ve t}eh I aai Bel! Staa

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 " u+  05' 201t

H.+sSri 

Ondernemingsnr : 0476.603.857

Benaming

(voluit) : MAG 45

I

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap ,

Zetel : Bosstraat 58 - 3560 Lummen

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER / BENOEMING BESTUURDER EN

GEDELEGEERD-BESTUURDER

Er blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering gehouden op I juli 2010 dat er werd beslist :

11 te ontslaan als bestuurder, met ingang van 1 juli 2010

- J.M. Kaak Beheer B.V. ,met zetel te Nederland, 1017 NP Amsterdam, Lange Leidsedwarsstraat 154,

nummer 34234595 met eis vaste vertegenwoordiger de heer Joris Kaak

Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van dit mandaat en dit zal worden bekrachtigd In de

eerstvolgende algemene vergadering die statutair door zal gaan op 3 juni 2011.

2/ te benoemen als bestuurder vanaf 1 juli 2010 voor de duur van het opengevallen mandaat tot

07/0612013 :

- MAG 45 Holding B.V., met zetel te Nederland, 5651 GH Eindhoven, De Schakel 20,

nummer 17213145 met als vaste vertegenwoordiger de heer J. De Groot, wonende te 5691 RS Son

(Nederland), Heivlinderlaan 29.

Wordt hierbij benoemd als vaste vertegënwoordjger van bovenvermelde BV Mag 45 Holding : de heer

J. De Groot, die verklaart te aanvaarden,-

Dlt mandaat is onbezoldigd, tenzij dealgairiene'vergadering er anders over beslist.

Dit zal worden bekrachtigd in de eerstvolgende algemene vergadering die statutair door zal gaan op

3 juni 2011. i'

Goedgekeurd In bijzondere algemene vergadering dd. 1 juif 2010

Er blijkt uit het verslag van de Raad van bestuur dd 1 juli 2010 dat werd benoemd als

gedelegeerd-bestuurder voor de duur van het opgevallen mandaat tot 07/06/2013 :

- MAG 45 Holding B.V., met zetel te Nederland, 5651 GH Eindhoven, De Schakei 20,

vertegenwoordigd door de heer J. De Groot

Goedgekeurd in het verslag van de raad van bestuur dd. 1 juli 2010

MAG 45 Holding BV

vertegenwoordigd door

de heer J De Groot

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van:de'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. .

02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.08.2010 10481-0019-027
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 28.08.2009 09688-0024-026
11/09/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 05.09.2008 08724-0291-030
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08698-0244-030
05/05/2015
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo( bette

aan

Belg Staat:

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN; afdeling HAS5ELT

2 2 APR. 2015

Griffie

Oiidernemingsnr : 0476.603.857

Benaming

(voluit) : MAG 45

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bosstraat 54 bus 11 - 3560 Lummen (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Br blijkt uit het verslag van de raad van bestuur dd. 14.042015 dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar : 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36. Goedgekeurd in het verslag van de raad van bestuur dd.14)04)2015.

MAG 45 Holding BV

vertegenwoordigd door

de heer Roos Victor

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 26.06.2007 07318-0020-016
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06571-4848-014
15/02/2006 : HA109298
03/08/2005 : HA109298
09/08/2004 : HA109298
21/10/2003 : HA109298
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.08.2015 15564-0599-026
15/08/2002 : TG091905
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16548-0466-025

Coordonnées
MAG 45

Adresse
BARON DE GIEYLAAN 36 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande