MAGNUS FINANCE & INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAGNUS FINANCE & INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.638.604

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 19.08.2014 14440-0477-013
31/07/2012
ÿþ' ~ É mod 11,1

.~../~?

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fs

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlenge te Zottegem op 10

Juli 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met I;

beperkte aansprakelijkheid MAGNUS FINANCE & INVESTMENTS met maatschappelijke zetel te 9340 Lede, Essestraat 170 is gehouden.

Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen :

}s 1. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

_; 1.1. Voorafgaande verslagen De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van het

revisoraal verslag.

De conclusies van voormeld revisoraal verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,;! bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA MAGNUS FINANCE & INVESTMENTS door inbreng;; van de volle eigendom van een onroerend goed, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als

tegenprestatie verstrekte vergoeding. ss

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid, ;;

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van;, sf waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze methoden van;; waardering leiden komen overeen met de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen enerzijds,!, en een vergoeding in lopende rekening anderzijds, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bevat een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen t.b.v. 74.972,75 EUR, te verhogen met een schuldvordering in lopende rekening ten belope van 424.972,75!', EUR.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende des, rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operaties; waarvoor dit verslag werd opgesteld."

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van t&', hebben genomen.

Het revisoraal verslag en het verslag van de zaakvoerder zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

îl 1.2. Kapitaalverhoging

is Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vierenzeventig duizend negenhonderd tweeënzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 74.972,75) om hie van achttien duizend;; zeshonderd euro (¬ 118.600) op drieënnegentig duizend vijfhonderd tweeënzeventig eo vijfenzeventig cent (¬ ;; s; 93.572,75) te brengen. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng een inbreng in natura; :E door de echtgenoten VAN BREUSEGEM-CORDEELS, beiden voornoemd, van de negentig onverdeelde;, honderdsten (90/100sten) in volle eigendom van het hierna beschreven onroerend goed.

De inbrengwaarde voor negentig onverdeelde honderdsten (901100sten) in voile eigendom van het hierna;; ss beschreven onroerend goed wordt bepaald op vierhonderd negenennegentig duizend negenhonderd!;

ss vijfenveertig euro vijftig cent (¬ 499.945,50). ss

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III*I12 1I3I4Y8 I33* uii

bel a Br sto

GR)FFir Pir.rsH,-2; ;,_!;.,

V KOOP HAM rd: I

2 0 JULI 2012

DEIiIDERM-0r~sl.,'" .

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : BE0842.638.604

Benaming (voluit) :MAGNUS FINANCE & INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Essestraat170

9340 Lede

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze inbreng wordt vergoed door enerzijds een kapitaalverhoging ten belope van vierenzeventig duizend negenhonderd tweeënzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 74.972,75) en zal verwezenlijkt worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt en anderzijds door = de creatie van een schuld in rekening-courant ten aanzien van de inbrengers voor een bedrag van vierhonderd vierentwintig duizend negenhonderd tweeënzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 424.972,75).

BESCHRIJVING VAN ONROEREND GOED

GEMEENTE LEDE 3E afdeling - IMPE :

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen aan Essestraat 170, kadastraal gekend volgens titel sectie A nummers 454 E en 454 F volgens recente kadastrale bescheiden sectie A i nummer 454 G met een oppervlakte van tweeëntwintig are zestig centiare (22a 60ca).

(Artikelnummer : 02917)

(KI: ¬ 1.027,00)

Hierna en hiervoor onveranderlijk genoemd "het goed".

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voormelde goed is eigendom van de echtgenoten VAN BREUSEGEM  CORDEELS Maarten om het voor hun ; huwelijk te hebben aangekocht elk voor de onverdeelde helft van 1) CLINCKAERT Leonie Helene, weduwe van de heer Van Liedekerke Hoère te Aalst, 2) VAN LIEDEKERKE Justina [vonna Maria, weduwe van de heer Deprez Paul te Aalst, 3) VAN LIEDEKERKE Monique Lucienne Yvonne weduwe van de heer De Winter August te Aalst, 4) VAN LIEDEKERKE Yvette Marie, te Aalst, 5) VAN LIEDEKERKE Anny Maria echtgenote van de i heer Reyntens Paul te Melle bij akte verleden voor notaris Paul Berlengé te Zottegem op 7 november 2005 overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 4 januari erna, met referentie 54-l- 410112006-50.

Ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Berlengé te Zottegem op 6 februari 2006 hebben de heer VAN BREUSEGEM Maarten mevrouw CORDEELS Joke hun rechten in de woning ingebracht In de huwgemeenschap deze akte werd overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 7 maart erna met referentie 54-T-07/03/2006-03472.

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. De vennootschap verwerft het eigendomsrecht van het ingebrachte goed vanaf heden. Het risico gaat over van de Inbrenger op de vennootschap vanaf zelfde ogenblik.

2. Partijen verklaren de gebruikstoestand voldoende te kennen.

De inbrenger verklaart en waarborgt dat voorschreven goed niet verhuurd of verpacht is en dat derden hierop

geen gebruiksrechten kunnen doen gelden behoudens het voormelde.

3. Het goed wordt ingebracht voor vrij en onbelast van alle schulden, bezwarende in- en overschrijvingen en/of kantmeldingen en ontbindende voorwaarden behoudens:

- een inschrijving in eerste rang in voordeel van de KBC Bank voor een bedrag van driehonderd vijftigduizend euro (¬ 350.000,00) in hoofdsom en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) aanhorigheden ingevolge de bepalingen vermeld in de akte hypotheekstelling verieden voor notaris Paul Berlengé te Zottegem op 7 november 2005 overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 26 december erna formaliteit 54-I-26/1212005-16.363 op het goed gelegen te Lede, Essestraat 170

- een hypothecair mandaat toegestaan in voordeel van de KBC Bank voor een bedrag van drieëndertigduizend euro (¬ 33.000,00) in hoofdsom en drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00) aanhorigheden ingevolge de bepalingen vermeld in de akte verleden voor notaris Paul Berlengé te Zottegem op 7 november 2005,

De KBC Bank heeft bevestigd in te stemmen met onderhavige inbreng.

De inbrenger bevestigt voor het overige geen weet te hebben van omstandigheden die een belemmering zouden kunnen vormen voor de vrije en onbelaste overdracht van het goed aan de vennootschap.

4. Het goed wordt ingebracht in acht genomen de huidige staat.

Waarborgen die met betrekking tot het goed nog door een derde zouden verschuldigd zijn aan de inbrenger (onder meer door architecten, aannemers, producenten van gebrekkige producten) worden aan de vennootschap overgedragen.

Het goed wordt ingebracht zonder waarborg vanwege de inbrenger wegens de onjuistheid van oppervlakte, hoe groot het verschil tussen de in deze akte opgegeven oppervlakte en de werkelijke oppervlakte ook moge zijn, zelfs al overtrof dit verschil één twintigste. Voormelde kadastrale aanduidingen zijn enkel gegeven als inlichting. Het goed wordt ingebracht zonder verplichting van de inbrenger tot vrijwaring van de vennootschap voor verborgen gebreken die later zouden blijken, althans voor zover niet komt vast te staan dat de inbrenger die verborgen gebreken gekend heeft en aan de vennootschap verzwegen en voor zover de wet hem dit toelaat. De inbrenger verklaart met betrekking tot het goed geen kennis te hebben van verborgen gebreken.

5. Het goed wordt ingebracht met het voor- of het nadeel van alle erfdienstbaarheden en gemeenschappen die op het goed betrekking hebben

De inbrenger verklaart zelf geen niet-zichtbare erfdienstbaarheden te hebben gevestigd of toegestaan ten laste van het goed.

Hij verklaart zelf ook niet op de hoogte te zijn van dergelijke, voordien al bestaande erfdienstbaarheden andere dan dezejdesgevallend vermeld in de eigendomstitel.

In de eiggndomstitels wordt geen melding gemaakt van specifieke bestaande erfdienstbaarheden of bijzondere, van het gemene recht afwijkende verkoopsvoorwaarden die, bij eigendomsoverdracht, ten laste van de nieuwe eigenaar moeten worden gelegd

6. Alle zakelijke belastingen, alle verhaalsbelastingen en taksen op het ingebrachte goed drukkende, hieronder begrepen de onroerende voorheffing en desgevallend de belasting op de niet-bebouwde percelen en leegstaande en/of verwaarloosde gebouwen en woningen, zullen door de vennootschap moeten gedragen en betaald worden vanaf de ingenottreding.

7. De meters, leidingen en alle voorwerpen welke besturen of derden zouden bewijzen hen toe te behoren en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

die op het ingebrachte goed zouden zijn geplaatst, maken geen deel uit van de onderhavige inbreng.

8. Partijen komen overeen dat in onderhavige verkoop geen meubelen begrepen zijn.

' VERGOEDING

De inbrengwaarde voor negentig onverdeelde honderdsten (901100sten) in voile eigendom van het hierna

beschreven onroerend goed wordt bepaald op vierhonderd negenennegentig duizend negenhonderd

vijfenveertig euro vijftig cent (¬ 499.945,50).

Deze inbreng wordt vergoed door:

a) een kapitaalverhoging ten belope van vierenzeventig duizend negenhonderd tweeënzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 74.972,75) en zal verwezenlijkt worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt

b) de creatie van een schuld in rekening-courant ten aanzien van de echtgenoten VAN BREUSEGEM-CORDEELS voor een bedrag van vierhonderd vierentwintig duizend negenhonderd tweeënzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 424.972,75).

1.3. Verwezenlijking van de inbreng.

Is vervolgens tussengekomen:

De Heer VAN BREUSEGEM Maarten en zijn echtgenote, Mevrouw CORDEELS Joke, beiden voornoemd. Hiervoor en hierna genoemd "de inbrenger(s)",

Die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die verklaren voormelde onroerende goederen, waarvan zij verklaren eigenaar te zijn, in de vennootschap te ; brengen mits voorgaande vergoeding.

1.4, Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op drieënnegentig duizend ' vijfhonderd tweeënzeventig euro vijfenzeventig cent (E 93.572,75) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door " honderd twintig (120) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

1.5. Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënnegentig duizend vijfhonderd tweeënzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 93.572,75).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen r

2. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Paul Berlengé en Kristof Beriengé, geassocieerde notarissen te Zottegem, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

3. Machtiging aan zaakvoerder(s)

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Beriengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd :

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- Verslag van 3 juli 2012 opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

- Verslag van 4 juli 2012 opgesteld door burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap BVBA Bedrijfsrevisoren Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld

- coördinatie van de statuten

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2012
ÿþmod 11.1

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Ondernemingsnr : $.i ~ G 3$. Goy

Benaming (voluit : MAGNUS FINANCE & INVESTMEKITS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootscnap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Esse straat 170

9340 Lede

Onderwerp akte :oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlengé te Zottegem op 11 januari 2012 dat

1) De heer VAN BREUSEGEM Maarten Lodewijk Maria Roger, geboren te Deurne (Antwerpen) op 6 november 1978, echtgenoot van CORDEELS Joke, samen wonende te 9340 Lede, Essestraat 170.

2) Mevrouw CORDEELS Joke Clara Alice, geboren te Zottegem op 24 augustus 1979, echtgenote van de heer

VAN BREUSEGEM Maarten wonende ie 9340 Lede, Essestraat 170.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam « MAGNUS FINANCE &

INVESTMENTS » opgericht hebben.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9340 Lede, Essestraat 170.

Doel

Onderstaande opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-,

handels-, nijverheids-, financiële en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig

zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime

zin van het woord.

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden in België en in het buitenland

" de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, meer bepaald het uitwerken en exploiteren van managementprojecten;

' " het verstrekken van interim-management diensten en bijstand, in de meest ruime zin;

' " het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie

en toezicht, het verschaffen van bijstand en informatie aan de bedrijfsleiding, in de meest ruime zin;

" verstrekken van technische, organisatorische, commerciële en financiële bijstand aan alle ondernemingen;

" het geven en organiseren van opleiding, coaching alsmede het deelnemen aan en organiseren van . evenementen, tentoonstellingen, beurzen en seminaries.

" het deelnemen aan redactionele activiteiten-alsook-bet organiseren-van-publicaties-fn-het-kader van de

verleende adviezen

" het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschap alsook het optreden als vereffenaar; het verwerven van aandelen en participaties in vennootschappen van welke aard dan ook

" het verlenen van adviezen op gebied van ontwerp, ontwikkeling en uitbouw van systemen voor het vergaren en beheren van management informatie in de breedste zin;

" De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how, merken en andere intellectuele rechten.

" De aan- en verkoop, import en export van alle mogelijke goederen en diensten, aile mogelijke grondstoffen en alle mogelijke half fabricaten voor industrie, de gezondheidszorg en de handel

" Het ontplooien van alle informatica-activiteiten waaronder het ontwikkelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van hard- en software.

" Bos en natuurbeheer

---------

fI1 IVIIVIII ININIIVINIR~gI

*iaoaoass"

í$ jlagen bid he lëI isch ST atsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur bé ge

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

l 2. 01 'cu IL

DENIeidelONDE

"

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

. Il. Voor eigen rekening in België en in het buitenland

" haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

" het verwerven van onroerende goederen, verkavelen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

" De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen

doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van:

het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband

met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor de zich voor derden borg stellen

door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - aandelen - inschrijving - volstorting

" Het maatschappelijk kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en bedraagt achttien duizend

zeshonderd euro (¬ 18.600).

Het is vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder

éèn/ honderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt volledig in geld ingeschreven door:

- de heer VAN BREUSEGEM Maarten, voornoemd, ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬

9.300,00) waarvoor hem zestig (60) aandelen worden toegekend.

- mevrouw CORDEELS Joke, voornoemd, ten belope van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00)

waarvoor haar zestig (60) aandelen worden toegekend.

totaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), hetzij de totaliteit van het kapitaal.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volstort is voor

één derde, als volgt:

- door de heer VAN BREUSEGEM Maarten, voornoemd, ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100).

- door mevrouw CORDEELS Joke, voornoemd, ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100).

Het kapitaal is aldus volgestort ten belope van zes duizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag gelijk aan het volstort kapitaal.

Bankattest

De instrumenterende geassocieerde notaris bevestigt dat de inbrengen in geld voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE72 7370 3521 7016 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 januari 2012 afgeleverd bankattest dat aan de geassocieerde notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap op laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

' Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast

wordt met de uitvo.ering<varLde-opdracht-van-zaakveerdcr in-naani-en-voorreiceningvan- ed të 1ïspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

- De heer VAN BREUSEGEM Maarten, voornoemd;

Alhier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Bestuursbevoegdheid

tedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder han-

delt zoals een raadsvergadering.

Voorbehouden " aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod 11.1

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

tedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aange-

stelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk jaar.

Reserves en winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van ` hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars

ce alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de

vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

ge) De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één

vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

P" C De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

" cc Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgescorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

:J Het eventueel overschot wordt in gelijke. delen.verdeeld oradeFal-de-aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang

q de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in

? mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

1 OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

;" ~ Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennoot- schappen.

Overname verbintenissen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 80 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de

oprichtingsakte. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

J

"

mod 11.1

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één oktober tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde

duur: Mevrouw CORDEELS Joke, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige . oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA ACCOUNTANTS Tornt 4 te 9520 Vlierzele, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 30.09.2015 15623-0420-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16544-0258-011

Coordonnées
MAGNUS FINANCE & INVESTMENTS

Adresse
ESSE STRAAT 170 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande