MAGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.948.869

Publication

11/02/2014
ÿþt Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9,191118V1 11 u

ui

, -

NEERGELEGD 3 i -0t- 2014



RECHT~. T t

KOOPHs.,~'D L É GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :MAGS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg, 98

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Anne MICHEL, te Tilleur, op 24 januari 2014, bijkt dat een de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door

-de vereenvoudigde aandelenvennootschap naar Frans recht "VGM HOLDING", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 54910 VALLEROY (Frankrijk), Avenue Charles de Gaulle 105, ingeschreven in het Handels- en Vennootschappenregister onder het nummer 330,726.446, Frans BTW-nummer 183302644900292,

-en de Heer GRIECOStéphane Vito, geboren te Briey (Meurthe et Moselle) op 21 oktober 1985, wonende te 54580 Saint-Ail (Meurthe et Moselle) (Frankrijk), Rue du Pareux 1, bis register 85502110740,

met de volgende statuten (uittreksel)

Artikel l - Vorm

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 - Benaming

De vennootschap krijgt de benaming MAGS.

ln alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties, brieven, bestelbiljetten, websites en andere documenten, al dan niet elektronisch, afkomstig van de vennootschap, zal vermelding moeten worden gemaakt:

van de benaming van de vennootschap,

van de vorm, voluit geschreven of afgekort, alsook naargelang het geval, de woorden

"burgerlijke vennootschap met handelsvorm" leesbaar weergegeven en rechtstreeks

voor of na de naam van de vennootschap vermeld,

duidelijke vermelding van de zetel van de vennootschap,

het ondernemingsnummer,

de term "register van rechtspersonen" of de afkorting "RPR', gevolgd door de

vermelding van de zetel van de rechtbank in het ambtsgebied waar de vennootschap

haar maatschappelijke zetel heeft

desgevallend, de vermelding dat de vennootschap in vereffening is.

(...)

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 9080 Lochristii, Antwerpse Steenweg 98.

Op de laatste blz. van luik B vermefdén ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

r

~

s.

Luik B - vervolg

De maatschappelijke zetel kan naar eender welke plaats in België verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die over alle bevoegdheden beschikt om de statutenwijziging die hieruit voortvloeit bij authentieke akte te laten vastleggen.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, zowel in België als in het buitenland, administratieve zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijkantoren oprichten.

Artikel4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming, in België of in het buitenland, de volgende activiteiten:

Alle verrichtingen van import-export, verkoop, zowel detail- als groothandel, van schoenen, tassen, diverse maroquinerie-voorwerpen, kleding, confectiewaren en onderhoudsproducten.

De vennootschap mag alle octrooien, licenties, bedrijfsgeheimen, tekeningen en modellen, "knowhow', merken exploiteren en rechten, royalties ontvangen.

Zij mag zich borg stellen en elke persoonlijke of zakelijke zekerheid verschaffen ten voordele van elke al dan niet verbonden persoon of vennootschap.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij mag via alle middelen belangen nemen in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een gelijkaardig of verwant doel of een doel dat de ontwikkeling van haar activiteiten kan bevorderen,

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn. Artikel 6 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 10 - Zaakvoerinci

Wanneer de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, wordt ze bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere personen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking in duur, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering.

In het geval van meerdere vennoten wordt de vennootschap bestuurd " door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking in duur en die, indien ze benoemd zijn in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. De vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, en in geval van meerdere zaakvoerders, hun bevoegdheden. Bij ontstentenis van vermelding van duur zal het mandaat van de zaakvoering geacht zijn toegekend te worden zonder beperking in duur.

De gewone zaakvoerders zijn ad nutum herroepbaar door de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op eender welke schadevergoeding.

" Artikel 11- Bevoegdheden van de zaakvoerder

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en behoudens organisatie door de vergadering van een college van zaakvoerders, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte en kan hij alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de bevoegdheden die door de wet aan de algemene vergadering worden voorbehouden,

Een zaakvoerder kan aan elke gevolmachtigde, al dan niet vennoot, bijzondere bevoegdheden

overdragen.

Artikel 12 - Bezoldiging

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van zaakvoerder

onbezoldigd.

Artikel 14 - Algemene vergaderingen "

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De jaarlijkse algemene vergadering komt elk jaar samen op de eerste maandag van de maand juni om 19 uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproeping vermeld staat.

indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag, die geen zaterdag is.

De buitengewone algemene vergaderingen moeten door de zaakvoering worden bijeengeroepen telkens ais het maatschappelijk belang dit vereist of op verzoek van de vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergaderingen komen samen op de maatschappelijke zetel of de plaats die in de oproeping vermeld staat, op initiatief van de zaakvoering of de commissarissen. De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet. iedere persoon mag aan deze oproeping verzaken en zal in elk geval, indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is, beschouwd worden als zijnde op regelmatige wijze te zijn opgeroepen.

Artikel 15 - Vertegenwoordiging

iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering door een andere vennoot die houder is van een bijzondere volmacht laten vertegenwoordigen.

Rechtspersonen kunnen echter vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die geen vennoot is.

Artikel 16 - Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoering, staande de vergadering, hoogstens drie weken verdaagd worden. De verdaging vernietigt alle genomen beslissingen.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde en beslist definitief. Artikel 17 - Voorzitterschap - Beraadslagingen - Processen-verbaal

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of b1 ontstentenis, door de aanwezige vennoot die het meeste aandelen bezit.

Behoudens in de door de wet bepaalde gevallen, beslist de vergadering ongeacht het vertegenwoordigd kapitaalaandeel en met meerderheid van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden in een register bewaard. Zij worden ondertekend door de vennoten die erom verzoeken. De afschriften of uittreksels worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 18 - Boekiaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 19 - Bestemming van de winst

Op de nettowinst, zoals deze voortvloeit uit de door de zaakvoering vastgestelde jaarrekeningen, wordt er jaarlijks minstens vijf procent (5%) afgehouden voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding zal niet langer verplicht zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering en met inachtneming van de wettelijke bepalingen zal geven.

Artikel 20 - Ontbinding - vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden waarom en het ogenblik waarop, gebeurt de vereffening door de vereffenaar(s) die door de algemene vergadering aangesteld word(t)(en). Bij ontstentenis van een dergelijke benoeming gebeurt de vereffening door het op dat ogenblik in functie zinde bestuur, dat handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité,

De vereffenaars beschikken met dat doel over de meest ruime bevoegdheden zoals toegekend door de wet. De algemene vergadering bepaalt desgevallend de vergoedingen van de vereffenaar(s).

Luik B - vervolg

Na het regelen van het passief en de kosten van vereffening of consignatie van de daartoe noodzakelijke sommen, dient het netto actief vooreerst voor het terugbetalen, in contanten of in effecten, van het volgestorte bedrag van de aandelen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, vooraleer over te gaan tot de verdelingen, houden de vereffenaars rekening met dit verschil en herstellen ze het evenwicht door stortingsopvragingen te doen of door een voorafgaande verdeling.

Het netto product van de vereffening zal worden verdeeld onder alle vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat elkeen van hen bezit.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1° Het eerste boekjaar begint op de dag van de neerlegging en eindigt op 31 december 2015.

2° De eerste algemene vergadering gaat door in 2015.

3° Wordt aangewezen als niet-statutaire zaakvoerder: GRIECO Stéphane,

voorgenoemd.

Hij Blijft benoemd totdat hij wordt herroepen en kan de vennootschap op geldige wijze verbinden zonder beperking in sommen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

4° De comparanten hebben geen commissaris-revisor aangewezen.

Herneming van de aangegane verbintenissen op naam van de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen, alsook de verplichtingen die daaruit voortkomen, en alle activiteiten die sinds 1 september tweeduizend dertien werden ondernomen door een van de comparanten op naam en voor rekening van ,de vennootschap in oprichting, worden hernomen door de vennootschap die bij deze wordt opgericht, bij beslissing van de zaakvoering die uitwerking zal hebben vanaf het ogenblik waarop de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid verwerft.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING

TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

De notaris, Anne MICHEL.

Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte van voormelde optichtingsakte

. "

Voor-oehouden aan het F:élUE fi Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsbla

22/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UR BELC'=

12- 1014

STAATSaL~~~

NEERGELEGD I

21 NOV, 20114

, i~ .` 1~~~~ ~ AN

i w MONITE

16-

BELGISCH

Ondernemingsnr : 0544.948.869

Benaming

(voluit) : MAGS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpse Steenweg 98, 9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting materiële misslag

Er blijkt uit een eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 12/11/2014 dat de aandeelhouders :

A.Rechtzetting materiële misslag;

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge een materiële misslag in de publicatie bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 11 februari 2014, met nummer 14039581, verkeerdelijk werd geacteerd dat het eerste boekjaar  zoals vermeld in de overgangsbepalingen van de oprichtingsakte  zal eindigen op 31 december 2015, terwijl het eerste boekjaar moet eindigen op 31 december 2014.

Bijgevolg besluit de vergadering deze materiële misslag recht te zetten en bevestigt zij uitdrukkelijk dat het eerste boekjaar wel degelijk zal eindigen op 31 december 2014.

B. Volmacht

De algemene vergadering besluit om alle volmachten te verlenen aan Joachim Colot en/of Cindy Torino en/of alle medewerker van Deloitte Fiduciaire, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Joachim Colot

Gemachtigde

we,L)L11 _ ~In+acdA~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0079-033

Coordonnées
MAGS

Adresse
ANTWERPSE STEENWEG 98 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande