MAKURAH, AFGEKORT : M.

Association sans but lucratif


Dénomination : MAKURAH, AFGEKORT : M.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 845.900.277

Publication

24/05/2012
ÿþ~ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111111111111,11j 4591*

1111

'í'7i3tie ~T

Ondernemingsnr q5--, 9 v . L 4-

Benaming

(voluit) : Makurah

{verkort} M.

Rechtsvorm : vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Eendrachtstraat 84, 9000 GENT

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming

Op 28 januari 2012 zijn samengekomen:

1.Mevrouw Danae BAERT, geboren op 26 juli 1983, wonende te Eendrachtstraat 84, 9000 Gent.

2.Mevrouw Emanuela BEELS, geboren op 25 augustus 1959, wonende te Verreweidestraat 10, 8680

Koekelare.

3.Mevrouw Lynn DAVID, geboren op 11 maart 1983, wonende te Flandriastraat 17, 8800 Roeselare.

De oprichters wensen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten met een onderhandse akte overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk en de stichtingen, hierna de "vzw wet genoemd, waarvan de statuten als volgt luiden:

TITEL I. Naam, maatschappelijke zetel, duur

Artikel 1.

De vereniging zonder winstoogmerk is opgericht voor een onbeperkte duur en krijgt de naam "MAKURAH",

of afgekort "M."

Deze naam wordt gevolgd door de vermelding van de rechtsvorm "Vereniging zonder Winstoogmerk", voluit

of in het kort "VZW

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 GENT, Eendrachtstraat 84, binnen het gerechtelijk

arrondissement Gent.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in België. Elke wijziging aan de

maatschappelijke zetel moet onverwijld worden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3.

Bij beslissing van de raad van bestuur kan de vereniging, zowel in België als in het buitenland, kantoren,

centra, filialen, vertegenwoordigingen of elke andere vestiging openen.

TITEL Il. Doel

Artikel 4.

De vereniging heeft ais doelstelling:

Het bevorderen, aanbieden van kunsteducatie, onder de vorm van cursussen en workshops binnen de

podiumkunsten. Hoofdzakelijk de disciplines dans, theater en live art. Aanverwante disciplines komen ook in

aanmerking ten behoeve en ter ondersteuning van de doelstelling. De doelgroep specificeert zich tot kinderen,

jongvolwassen en volwassen, zowel op amateurvlak als professioneel.

" Het creëren van mogelijkheden om deel te nemen aan de podiumkunsten. Meer bepaald creatie, productie en promotie van voorstellingen en tevens het organiseren van evenementen. Een platform voor uitvoerende kunstenaars dat de samenwerking en uitwisseling stimuleert tussen artiesten vanuit diverse culturele achtergronden zowel nationaal als internationaal.

Artikel 5,

Binnen de beperkingen die toegestaan zijn door de wet, kan de vereniging materiële of andere voordelen nastreven, die haar toestaan de beoogde doelstellingen te realiseren. Hiervoor kan ze ook elke vorm van materiële of andere hulp ontvangen in de vorm van giften, legaten, subsidies of transfers die afkomstig zijn vanhaar leden, nationale, Europese of internationale verenigingen, gouvernementele of niet-gouvemementele organisaties, organismen, parastatalen, rechtspersonen, privé-personen, overheden en/of alle andere commerciële bedrijven die zowel in het binnenland als in het buitenland gevestigd zijn.

Artikel 6. ...... -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging kan roerende of onroerende goederen, materiaal of installaties verwerven of bezitten, zowel in België als in het buitenland, die bestemd zijn voor de realisatie van haar doelstelling.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. Zo mag de vereniging vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken alsook roerende en onroerende goederen verwerven en bezitten, nodig voor de verwezenlijking van haar doel.

In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen, op voorwaarde dat de opbrengsten daarvan uitsluitend besteed worden aan het hoofddoel.

TITEL ill. Leden, toelating, bijdrage, uitsluiting

Artikel 7.

Het minimum aantal leden van de vereniging is vastgesteld op drie (3). Elke fysieke en rechtspersoon kan lid worden van de vereniging.

Artikel 8.

De stichters zijn de eerste effectieve leden van de vereniging.

Artikel 9.

De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden. Bij besluit van de algemene vergadering kunnen bijkomende ledencategorieën gecreëerd worden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden en niet aan de toegetreden leden.

De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden warden gewijzigd. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vereniging.

Artikel 10.

De effectieve leden zijn geen lidgeld verschuldigd. De andere leden, zijn vooraf een jaarlijkse bijdrage verschuldigd waarvan het bedrag vastgelegd wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur. Het maximumbedrag is vastgelegd op tweehonderdvijftig (250) euro. Dit bedrag zal op de eerste januari van elk jaar geïndexeerd worden op basis van de index van de consumptieprijzen van de maand december van het vorige jaar. Deze bijdrage wordt geprorateerd voor toetredingen welke plaatsvinden in de loop van het jaar.

Artikel 11.

De leden en toegetreden leden van de vereniging zijn verplicht de statuten van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven en de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

Artikel 12.

Elke fysieke of rechtspersoon die interesse heeft voor de doelstellingen die door de vereniging nagestreefd worden en die de bijdrage betaalt die bepaald is door de algemene vergadering kan worden toegelaten als toegetreden lid. De toelating van deze leden die tot deze categorie behoren is onderworpen aan een besluit met volstrekte meerderheid van stemmen. De algemene vergadering beslist autonoom over elk verzoek tot opneming.

Verzoeken om toetreding gebeuren schriftelijk, per brief of per email, gericht aan de algemene vergadering, onder vermelding van naam, voornamen en adres of indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker. De algemene vergadering beslist omtrent de al dan niet toelating tot de vereniging en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. De algemene vergadering moet zijn motivatie niet kenbaar maken aan de verzoeker.

Artikel 13.

Elk lid kan zijn ontslag geven per brief gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Artikel 14.

De raad van bestuur kan de uitsluiting van de leden van de vereniging voorstellen aan de algemene vergadering die, na de verdediging van de betrokkene gehoord te hebben via aile wettelijke middelen, tot uitsluiting kan beslissen bij meerderheid van twee derde (2/3de) van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. Er kan evenwel geen enkel besluit tot uitsluiting genomen worden tegen de stichters van de vereniging.

Toegetreden leden worden automatisch uitgesloten wanneer deze vier opeenvolgende keren niet op de algemene vergadering verschijnen en zich niet laten vertegenwoordigen.

Artikel 15.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon die de verplichtingen, opgelegd aan de effectieve en toegetreden leden in artikel 11 op ernstige wijze schendt.

De toegetreden leden die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft met zijn financiële enlof administratieve verplichtingen tegenover de vereniging worden eveneens geschorst. De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen am over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en

wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Artikel 16.

Het Lidmaatschap eindigt automatisch door vrijwillig ontslag, uitsluiting en het overlijden van de natuurlijke

persoon, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement,

Artikel 17.

Noch de uittredende, overleden of uitgesloten leden noch hun erfgenamen kunnen inig recht doen gelden op

het patrimonium van de vereniging.

TITEL IV. Algemene vergadering

Artikel 18.

De algemene vergadering bezit de volledige macht die de realisatie van de doelstellingen van de vereniging

toelaat. Ze bestaat uit alle leden van de vereniging. Enkel de effectieve leden hebben stemrecht in de algemene

vergadering.

De toegetreden leden hebben recht om de algemene vergadering bij te wonen met raadgevende stem.

Artikel 19.

De volgende punten behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de algemene vergadering:

-De aanpassing van de statuten;

-De benoeming en de afzetting van de bestuurders;

-De kwijting aan de bestuurders;

-De goedkeuring van de budgetten en de rekeningen;

-De uitsluiting van de leden;

-Het vastleggen van de bedragen van de jaarlijkse bijdragen met in acht name van de statutaire maximum-

bedragen;

-De ontbinding van de vereniging;

-De omzetting van de vereniging naar een vennootschap met sociaal oogmerk;

-Alle gevallen waarin de statuten of de wet een beslissing van de algemene vergadering vereisen.

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen voorzien van een geschreven machtiging, Elk

lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem op de algemene

vergadering.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de oudste

aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voomoemde personen, door de oudste aanwezige

bestuurder.

In functie van een goede werking van de vereniging kan de algemene vergadering externen uitnodigen en

horen tijdens de vergadering.

Artikel 20.

Er zal jaarlijks een algemene vergadering gehouden worden op een dag en uur te bepalen door de Raad

van Bestuur voor het goedkeuren van de jaarrekening en de begrotingen van het volgend jaar. Alle leden

moeten ertoe uitgenodigd worden.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeen geroepen worden op initiatief van de raad van

bestuur. Op verzoek van tenminste één vijfde (1/5de) van de leden van de vereniging moet een algemene

vergadering bijeen komen.

De schriftelijke uitnodiging voor de algemene vergadering geschied ten minste 8 dagen voor de vergadering,

hetzij per email, hetzij per post, zowel voor gewone als voor de buitengewone vergadering. De oproeping bevat

dag, uur en plaats van de vergadering alsook de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De

algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld

staan, op voorwaarde dat aile leden fysiek aanwezig of vertegenwoordigd zijn en akkoord gaan met het

behandelen van extra punten. Dit wordt ondertekend door de personen die hiervoor bevoegd zijn.

Artikel 21.

In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met een eenvoudige meerderheid

van de stemmen (helft plus een) van de fysiek aanwezige of vertegenwoordigde leden. Onthoudingen en

ongeldige stemmen tellen niet mee. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Over de volgende aangelegenheden:

-Statutenwijziging;

- Doelwijziging;

-Omzetting van de vereniging;

-Ontbinding van de vereniging;

-Benoeming/afzettinglontslag bestuurders, dagelijks bestuur en commissaris.

kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer deze uitdrukkelijk zijn

vermeld in de agenda en wanneer ten minste twee derde (2/3de) van de effectieve leden op de vergadering

fysiek aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen waaien aangenomen met een meerderheid

van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij gelijkheid van stemmen, is

de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden fysiek aanwezig of vertegenwoordigd

zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de

wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 22.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder. Het verslag wordt bezorgd aan alle effectieve leden, uiterlijk tegen de volgende algemene vergadering. De toegetreden krijgen inzage in de notulen wanneer zij hierom vragen.

TITEL V. Raad van Bestuur

Artikel 23.

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimum drie bestuurders. In het geval er in algemene vergadering slechts drie leden zijn, telt de raad van bestuur slechts twee bestuurders, De bestuurders handelen ais een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 24.

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vijf jaar en zijn onbeperkt (her)verkiesbaar. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.. Indien de periode van het mandaat verstreken is, gebeurt de (her)benoeming op de algemene vergadering van het jaar van de verjaardag van het mandaat. Bij vrijwillig ontslag wordt de algemene vergadering schriftelijk, per post of email op de hoogte gebracht.

Artikel 25.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, een secretaris-penningmeester. De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 26.

De raad van bestuur vergadert minstens een maal per jaar. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of op vraag van een of meerdere bestuurders, De oproeping, per post of per email, voor de vergadering van de raad van bestuur geschied min. 24u. voor de vergadering. De oproeping bevat dag, uur en plaats van de vergadering alsook de agenda.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders fysiek aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders fysiek aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

Iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem. De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen cie besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief of per email. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Van elke vergadering van de raad van bestuur wordt er een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en aan de bestuurders bezorgt wordt, uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

Artikel 27.

De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen, en beslist het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels -en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Artikel 28.

De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet [id van de vereniging. Het gebruik van de gemeenschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. De delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, behoudens wanneer de de raad een afvaardigde-bestuurder wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen voor welbepaalde-handelingen of aktes kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen een één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan ten alle tijde met onmiddellijk ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

Artikel 29.

De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris.

TITEL VI. Wijziging van de statuten, ontbinding

Artikel 30.

Aile voorstellen tot wijziging van de statuten of tot voortijdige ontbinding van de vereniging kunnen slechts

op de agenda genoteerd worden op voorstel van de raad van bestuur of van tenminste drie vierden (3/4de) van

de effectieve leden van de vereniging conform onderhavige statuten en de wet.

Artikel 31.

De algemene vergadering kan enkel beslissen over deze punten bij aanwezigheid van ten minste twee

derden (2/3de) van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

Artikel 32.

Als deze algemene vergadering geen twee derden (2/3de) van de effectieve leden van de vereniging telt,

kan de raad van bestuur een tweede algemene vergadering samenroepen die geldig zal beslissen ongeacht

hoeveel leden aanwezig zijn. Enkel beslissingen die aangenomen zijn bij twee derden (213de) meerderheid van

de aanwezige of vertegenwoordigde leden kunnen worden goedgekeurd,

Artikel 33.

Elke beslissing met betrekking tot de ontbinding dient genomen te worden door een algemene vergadering

met vier vijfden (4/5de) van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

TITEL VII. Algemene bepalingen

Artikel 34.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een

vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal

aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Artikel 35.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

Artikel 36.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die

deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen,

het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake.

Artikel 37.

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken '

na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wel dit vereist,

bij de Nationale Bank van Belgio.

Artikel 35.

Derden die van een belang doen blijken en de leden van de vereniging, hebben het recht om inzage en/of

afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen die bewaard worden op de zetel,

TITEL VIII. Tijdelijke bepalingen - Verklaringen

1. Het eerste werkjaar zal uitzonderlijk lopen van de datum van oprichting tot 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

2. Als eerste bestuurders van de vereniging worden benoemd voor een termijn welke zal eindigen

' onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017:

-Mevrouw Danae Baert, voornoemd;

-Mevrouw Emanuela Beels, voornoemd.

Die allen verklaren hun opdracht te aanvaarden.

RAAD VAN BESTUUR

De aldus samengestelde raad van bestuur heeft unaniem onder zijn leden aangesteld als :

-Voorzitter/penningmeester: Danae BAERT

-Ondervoorzitter/secretaris: Emanuela BEELS

Ook deze functies worden uitdrukkelijk aanvaard.

Bijlagen hij iiet itelgise_Staatsblad 24/05/2012 -Annexes.du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd: de oprichtingsakte

\ IL J t \7 ,t \

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Coordonnées
MAKURAH, AFGEKORT : M.

Adresse
EENDRACHTSTRAAT 84 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande