MALFLIET G. - MANAGEMENT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MALFLIET G. - MANAGEMENT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.725.812

Publication

26/09/2014
ÿþmoi 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11111111.111!11111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RiFlF RECHTBANK VAN

Ondememingsnr : 0464.725.812

Benaming (voruit): G. Malfliet-Management Consulting

verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

t:

Zetel Groeneboomgaardstraat 12

;. 9220 Hamme

Onderwerp akte :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan het bestuursorgaan verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten - sluiting vereffening.

il Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 11 september 2014, i li dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met . 1, Beperkte Aansprakelijkheid "G. Malfliet-Management Consulting", met zetel te 9220 Flamme,

Groeneboomgaardstraat 12, ondernemingsnummer 0464.725.812 - RPR Gent, afdeling li Dendermonde, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

il Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, vaststelling li door de voorzitter van het volgende:

i! a) op 8 augustus 2014 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, :

il houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek l

ii van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passive van de vennootschap i

gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld ,

!: conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van !

ii vennootschappen.

ii I)) op 8 september 2014 heeft de bedrilfsrevisor, met name de Burgerlijke Besloten Vennootschap :

li met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, Bedrijfsrevisoren, August de Boeckstraat 1 bus'

il 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, .

overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. .

li De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt: ,

Besluit .

!I Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef &I I! Partners, Becirierevisoren, August de Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd i I! door de heer Willy De Neef, bedriffsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig !

art. 181,1 W,Venn., verklaart dat:

,

.:

-in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, de :

I! zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G. MALFUET - .

,

MANAGEMENT CONSUL TING", een staat van activa en passiva per 26 augustus 2014 heeft '

ii opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap: :

!! *een balanstotaal heeft van vierhonderd vijfenzeventigduizend zevenentachtig euro en achtenveertig !

i! cent (475.087,48E)

!I*een netto-actief vermeldt van vierhonderd vijfenzeventigduizend zevenentachtig euro en

!I achtenveertig cent (475.087,48e)

I! -uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

ii professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de volledig,

getrouw en juist weergeeft, .

:! -er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden, !

-de openstaande schulden werden vooruitbetaald of geconsigneerd.

:

!; Sint-Niklaas, a september 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

KOOPHANDEL GENT

1 7 SEP, 21314

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

V beh

aa Bel Staa

MOd11.1

Eerste beslissing - Ontslag van formaliteiten tot biieenroeping

Verklaring afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Tweede beslissing - Verslaggeving.

Beslissing om de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 26 augustus 2014. Verklaring kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen.

Derde beslissing - Ontbinding

Beslissing om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf 11 september 2014 en uitspraak van haar vereffening, te rekenen vanaf 11 september 2014.

Vierde beslissing Goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding. Voorlegging aan de vennoten van de jaarrekening van de vennootschap met betrekking tot het afgesloten boekjaar. Elke vennoot erkende een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. Het bestuursorgaan van de vennootschap lichtte deze jaarrekening mondeling toe. Het bestuursorgaan van de vennootschap verklaarde uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op 11 september 2014 geen passive meer zijn. De vennoten namen inzage in gemelde jaarrekening en besloten deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

Vijfde beslissing - Afgifte van de maatschappelijke goederen.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden. Verklaring en erkenning dat, zoals hoger vermeld alle passive inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op 11 september 2014, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen viel.

Zesde beslissing - Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten. Uitdrukkelijke akkoordverklaring om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaring afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Uitdrukkelijke verklaring aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op 11 september 2014 reeds ailes vereffend was. Verklaring door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hun hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening. Uitdrukkelijke akkoordverklaring en verbintenis het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op 11 september 2014 geen kennis van hadden, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit. Uitdrukkelijke verklaring de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

Zevende beslissing - Sluiting van de vereffening. Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, voor gesloten verklaring van de afrekening en vaststelling dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "G. Malfliet-Management Consulting", definitief opgehouden heeft te bestaan. Achtste beslissing: Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap.

Beslissing dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijfjaar worden bewaard op het adres van de heer Georges Malfliet, te 9220 Hamme, Groeneboomgaardstraat 12.

Negende beslissing - Kwijting aan het bestuursorgaan en vaststelling van mandaatbeëindiging. Beslissing om, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de heer Georges Malfliet voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaring dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

Volmacht:

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw Anja Verbesselt, kantoor houden te Hoogveld 22, 9200 Dendermonde, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris te Hamme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voorbehouden aa,n het Belbisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ma111.1

Teqek hiermee neer. ele " d :

-Uitgifte akte

verelagen in het kader van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen (verslag bestuursorgaan

met staat van actief en passief en verslag bedrijfsrevisor)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(oor-behouden an het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 23.07.2013 13339-0454-010
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 18.07.2012 12311-0179-010
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 06.06.2011 11141-0529-010
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 30.06.2010 10256-0479-010
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 01.07.2009 09339-0020-010
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 23.06.2008 08269-0378-010
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 21.06.2007 07263-0177-010
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.05.2006, NGL 25.08.2006 06676-3256-012
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 30.06.2005 05395-3155-012
22/06/2004 : DEA007487
30/06/2003 : DEA007487
05/07/2002 : DEA007487

Coordonnées
MALFLIET G. - MANAGEMENT CONSULTING

Adresse
GROENEBOOMGAARDSTRAAT 12 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande