MAMMON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAMMON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.228.747

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.12.2013, NGL 26.02.2014 14049-0097-009
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.12.2012, NGL 28.01.2013 13014-0583-010
25/10/2011
ÿþMotl 2.0

Luik B É In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : e tw . â / g, ,,t

Benaming :

(voluit) : MAMMON

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vitsstraat 130 - 9255 Buggenhout

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede),. op 8 oktober 2011, aangeboden ter registratie, dat de volgende vennootschap werd opgericht:

- oprichter: 1. Mevrouw THOMAS Nathalie geboren te Dendermonde op 29 mei 1975, ongehuwd,; wonende te Buggenhout, Vitsstraat 130;

2. de heer THOMAS Stefan, geboren te Dendermonde op B februari 1972, wettelijk samenwonend met: Caroline De Koning, wonende te Londerzeel, Hooiveld 44.

- naam: MAMMON

- vorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

- De zetel: Buggenhout, Vitsstraat 130

- kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) ieder, ingebracht in speciën, volstort, ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De instrumenterende notaris bevestigt bij deze dat voormelde storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het Wetboek van vennootschappen, op een bijzondere rekening nummer 751205618216 bij AXA BANK' zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde instelling op 6 oktober 2011.

- doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van:

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1. De activiteiten, vermeld in artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig,' zijnde:

" de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

" het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

" het bepalen van resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

" het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingsplichtingen.

2. juridisch adviesverlening in het bijzonder wat betreft de oprichting en vereffening van vennootschappen;

3. studie-, organisatie-, en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

4. alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de' vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaande vanaf de neerlegging van het uittreksel bij' de Rechtbank van Koophandel.

- het boekjaar: één oktober van elk jaar tot dertig september van ieder volgend jaar.

- de jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand december om 20 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Elke vennoot kan schriftelijk, per fax of per email volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolg door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi# van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tiKri-SIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 3 OKT 2011

DENDEekapNDE

11111 III I IlIIIi i

*11161468*

u

- de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen en of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De voormelde paragrafen zijn slechts van toepassing in zoverre de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende boekhoudwerkzaamheden voor derden, derden, zoals opgenomen in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, enkel worden toegekend aan één of meerdere personen die gerechtigd zijn de boekhoudactiviteiten uit te oefenen.

- Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders. Behoudens uitdrukkélijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de `.. jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of '. indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet Of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar vangt aan op 8 oktober 2011 en eindigt op 30 september 2012.

2. De eerste algemene vergadering zat gehouden worden in het jaar 2012.

benoemingen:

" En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAMMON", waaraan alle vennoten deelnemen, en die bij éénparigheid van stemmen besliste dat mevrouw Nathalie Thomas als zaakvoerder wordt aangesteld, die dit mandaat, dat bezoldigd is, aanvaardt;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris

Grote Steenweg 77

9340 Oordegem  Lede

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, 11 oktober 2011

Bijlage: expeditie akte dd. 8 oktober 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAMMON

Adresse
VITSSTRAAT 130 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande