MANAGEMENT-SERVICE-IKAROS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANAGEMENT-SERVICE-IKAROS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.234.091

Publication

04/07/2014
ÿþbah 1111

aa Bel Staa

Mod Wuxi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 5 JUNI . 20%

RECHTBAeffelN

KOOPHANDELTE GENT

_

Ondernemingsnr: 0840234091

Benaming

(voluit): Management Service ikaros

(verkort) :

Rechtsvorm BVBA

Zetel: Oude Houtlei 13 B 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: aanstelling zaakvoerder met Viv>tc, vertegenwoordiger

De Buitengewone algemene vergadering per 24/06/2014 heeft beslist om het zekvoerderschap toe te vertrouwen aan Houtlei BVBA met ondememingsnummer 0849610231 met als trtiAlt vertegenwoordiger van deze vennootschap Rasschaert Kristel met nationaal nummer 66.04.04-330.91.

Rasschaert Kristei

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

0111101111111110 1

*14129738*

1 II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

04/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 22.11.2013, NGL 26.02.2014 14052-0575-015
28/05/2013
ÿþrJ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0840.234.091

Benaming : Management-Service-Ikaros

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weversstraat 1

9260 Wichelen

Onderwerp akte :Ontslag, benoeming, verhuis

Op de buitengewone algemene vergadering van 15.03.2013 werden volgende beslissingengenomen

1. De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar Oude Houtlei 138 te 9000 Gent.

2. Aanvaarding tot ontslag van zaakvoerder Kristel Rasschaert geboren op 04.04.1966 te

Uitbergen en wonende te Weverstraat 1 ïn 9260 Wichelen; de vergadering geeft haar

onvoorwaardelijke kwijting en ontlasting voor het gevoerde beleid gevoerd tot 15.03.2013 3, Benoeming tot nieuwe zaakvoerders

voor onbepaalde duur : de vennootschap Houtlei bvba - met btwnr 849.610.231 en maatschappelijke zetel gevestigd te Oude Houtlei 13B in 9000 Gent -vertegenwoordigd door haar bestuurder mevrouw Kristel Rasschaert.

- Voor de duur van 1 jaar : de vennootschap Jogro gcv - met maatschappelijke zetel gevestigd te Botestraat 1J in 9032 Wondelgem met btw 894.315.452 - vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Jonathan De Groote

4. Volmacht te geven aan A.R.J. Inslegers bvba met maatschappelijke zetel gevestigd te Bisschopsdreef 41 in 8310 Brugge vertegenwoordigd door haar bestuurder, evenals haar aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nuttige en het noodzakelijke te doen,alle verklaringen af te leggen, stukken en dokumenten te ondertekenen, teneinde de vervulling van de wijzigende formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, het Ondernemingsloket en desgevallend de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

De beslissing van de zaakvoerder wordt mee neergelegd.

Houtlei bvba

Vertegenwoordigd door haar bestuurder Kristel Rasschaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ente uui

~

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHAN DEL

16 MEI 2013

DENMMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2011
ÿþMod z.o

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte"

" -----~ r Utilrr-iu z~ " l

VAN KOOPHANDEL

"11161466*

la 10, 2011

DENDERMONDE i

Ondernemingsnr : 8y o . &b-%

Benaming

(voluit) : MANAGEMENT-SERVICE-(KAROS

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9260 Wichelen, Weversstraat, 1.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Ariane VAN NIEUWENHUYSE notaris met standplaats te Schellebelle, gemeente Wichelen, op drie oktober tweeduizend en elf, geregistreerd te Wetteren op 07 oktober 2011, boek 444, blad 15, vak 5, ontvangen 25 E,

Bljkt er dat :

Mevrouw RASSCHAERT Kriste! Maria (NN 66.04.04-330.91) bediende, geboren te Uitbergen (thans Berlare) op vier april negentienhonderd zesenzestig, echtgescheiden, ongehuwd, wonende te 9260 Wichelen, Weversstraat, 1.

Een Besloten Vennooteschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt :

I. Benaming : de vennootschap draagt de naam "MANAGEMENT-SERVICE-!KAROS" ook afgekort "M.S.I.".

II. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9260 Wichelen, Weversstraat, 1.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

III. De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur .

IV. -De vennootschap heeft als doel

Handelsbemiddeling in grondstoffen en voedingswaren, landbouw- en bouwstoffen, mineralen, ertsen textiel- en sieraden, meubels en decoratie materiaal, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren. Import en export algemeen, Consulting, diensten aan privé en ondernemingen. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling, en de groot- en kleinhandel in al zijn vormen van roerende goederen, alle consumptiegoederen, onderhoudsgoederen, voorzieningen; de commerciële vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse bedrijven inclusief over te gaan tot alle onderzoeken, studies, werken om de aanpassing en de invoering van industriële en commerciële ondernemingen, alsook van privé-bedrijven te bevorderen, te verwezenlijken, of te vergemakkelijken, op de Europese markt en op de wereldmarkt. Dit omvat ook het zoeken naar afzetmarkten en bevoorradingsbronnen, octrooien, licenties of andere intellectuele rechten; het aanbieden van diensten van welke aard dan ook, in het bijzonder de installatie van bureau's, het vertalen, het produceren, het verlenen van advies, het aanbieden van gebruikersdiensten inzake publiciteit en op gebieden die betrekking hebben op promotie en communicatie in al hun vormen, het: onderzoeken, bedenken, creëren, bestuderen, ontwikkelen, organiseren en aanwenden van alle programma's of publicitaire campagnes;

in het algemeen: alle prestaties verrichten die nuttig zijn voor de goede werking van een onderneming, ofwel alleen, ofwel in samenwerking met derden,in welke hoedanigheid dan ook; alle nationale en internationale transportoperaties,

Verhuur van machines. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, Plaatsen van vloer- en wandtegels, Plaatsen van behang, binnenhuis decoratie, Metaalschrijnwerk, Schrijnwerk van hout of van kunststof, Stukadoorswerk, Loodgieterwerk, Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie , Isolatiewerkzaamheden, Elektrische installatie. Optrekken van gebouwen voor residentieel, industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, Slopen van gebouwen, Volledige binnenhuis inrichting, dit alles in de meest ruimste zin van het woord. Het aankopen, het verkopen en het plaatsen van

zonnepanelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Het uitbaten van horecagelegenheden o.a.: cafés, restaurant, taverne, dancings, hotels, verbruiksalons,bars, snackbars, pita-eethuizen en pizzeria's. Organiseren van evenementen. Uitbaten van een muzieklabel, uitbaten van een boekingskantoor. Audio-visuele productiediensten. Webshop. Marketing-en promotiediensten. Webdesign. Consultancy.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennoot-schap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappe-lijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

V. Het kapitaal van de vennootschap is bepaald op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO

(18.600,00E), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder éénlhonderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal werd door de oprichter onderschreven door inbreng in geld.

Zelfde ingeschreven kapitaal werd volledig volstort.

De gelden werden overgeschreven op een bijzondere rekening DEXIA Bank onder nummer 068-8936604-

21, zoals dit blijkt uit het bewijs van deponering de dato 22 september 2011.

VI. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders. De duur van hun mandaat is onbeperkt, tenzij anders beslist wordt door de algemene vergadering. Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering evenwel van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Benoeming

Vanaf de oprichting wordt de vennootschap bestuurd door de enige vennoot, met name mevrouw RASSCHAERT Kristel, die van rechtswege fungeert als niet-statutaire zaakvoerder en die tevens zal fungeren als vaste vertegenwoordiger om de vennootschap voor elke controleopdracht te vertegenwoordigen. in het raam van die opdrachten vertegenwoordigt de vaste vertegenwoordiger de vennootschap tegenover derden en treedt hij in rechte op in naam van de vennootschap, zowel als eiser, als verweerder.

VIi. Ieder jaar wordt de jaarvergadering der vennoten gehouden op de derde vrijdag van de maand november om elf uur (11.00 u).

V111. Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De cornrnissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

IX. Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

X. Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en

eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf, met dien verstand dat het alle verrichtingen zal omvatten die

voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag zestien november tweeduizend en twaalf om

elf uur.

Bezoldiging zaakvoerder

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit, tot zolang de algemene vergadering anders beslist.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ariane Van Nieuwenhuyse

Tegelijk hiermede neergelegd :

-afschrift oprichtingsakte dd 03 oktober 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 29.01.2016 16038-0323-016

Coordonnées
MANAGEMENT-SERVICE-IKAROS

Adresse
OUDE HOUTLEI 13B 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande