MANHEIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANHEIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.120.403

Publication

27/06/2012
ÿþOndernemingsar : 0879.120.403

Benaming

(voluit) : MANHE1M BVBA (IN VEREFFENING)

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ICO TERMINAL KAAI, Haandorpweg 2, 9130 KIELDRECHT (KALLO) (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de beslissingen van de algemene vergadering der aandeelhouders, genomen op 15 juni 2012 .

- De vergadering neemt akte van het akkoordvonnis van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde van 21 mei 2012 over het plan voor de verdeling van de activa.

- De vergadering verklaart dat bij de sluiting van de vereffening aile overblijvende activa en passiva van de ontbonden vennootschap zullen overgenomen worden door de enige aandeelhouder.

- De aandeelhouders stellen vast dat er geen aanleiding is tot toepassing van de bepalingen van de wet van 10 april 1923 tot wijziging van de wet van 24 juli 1921 aangaande de consignatie van gelden en waarden van de rechthebbenden.

- De vergadering besluit dientengevolge de vereffening van de vennootschap Manheim BVBA (in' vereffening) definitief te sluiten zodat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

- De vergadering beslist de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn te: bewaren op volgend adres:

C/o Merak NV België

Steenhoevestraat 6

2800 Mechelen

Voor eensluidend uittreksel,

Jaak van Dael

Vereffenaar

Luik B.

Mod Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch Staatsblac

-

GRIF TE-1-IFUt-1 ! b!lvri VAN KOOPHANDEL

1 B AN 2012

DENDERMONDE

Griffie-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/01/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOCii,r.

in~i~i~iuxM~n1~mu~~iiu

*iaoiaoea«

10a 01. 2ri32

DEi'JCERlvjONr):=

Grlffler-

Ondernemingsnr : 0879.120.403

Benaming

(voluit) : MANHEIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ICO Terminal Kaai, Haandorpweg, 2 te 9130 Kieldrecht (Kallo)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN - BIJZONDER VERSLAG IN OVEREENSTEMMING MET ARTIKEL 181, §1 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - VERVROEGDE ONTBINDING - ONTSLAG EN KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDERS - BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR - VOLMACHTEN VAN DE VEREFFENAAR - VOLMACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANHEIM", met maatschappelijke zetel te 9130 Kieldrecht' (Kallo), ICO Terminal Kaai, Haandorpweg 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde' onder nummer 0879.120.403, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap: met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op negen. december tweeduizend en elf, geregistreerd vijf bladen een renvooi op het tweede Registratiekantoor van Jette: op drieëntwintig december tweeduizend en elf, boek 33 blad 81 vak 3, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR),', geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende: beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De algemene vergadering besluit het boekjaar van de vennootschap te wijzigen dat op heden loopt van 1

januari tot en met 31 december van elk jaar, teneinde het te laten lopen van 1 juli tot en met 30 juni van het

volgende kalenderjaar.

Als gevolg hiervan besluit de algemene vergadering artikel 29, eerste paragraaf van de statuten van de"

vennootschap als volgt te wijzigen:

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar."

TWEEDE BESLUIT

WIJZIGING VAN DE DATUM WAAROP JAARLIJKS EEN ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN MOET WORDEN GEHOUDEN

De algemene vergadering besluit dat, ten gevolge van het voormelde besluit, de datum waarop jaarlijks een algemene vergadering van vennoten moet worden gehouden, zal worden verplaatst van de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur, naar de laatste vrijdag van de maand december om veertien uur. Indien deze' dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de laatste werkdag daarvoor plaats.

Als gevolg hiervan besluit de algemene vergadering artikel 11, eerste en tweede paragraaf van de statuten` van de vennootschap als volgt te wijzigen:

"De jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand december om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de laatste werkdag daarvoor plaats."

DERDE BESLUIT

OVERGANGSMAATREGEL INZAKE HET LOPENDE BOEKJAAR EN DE EERSTVOLGENDE

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt vast dat, ten gevolge van de voormelde besluiten, het huidige boekjaar dat startte op 1 januari 2011, een einde zal nemen op 30 juni 2012, en het huidige boekjaar aldus een verlengd boekjaar zal betreffen dat 18 maanden zal bestrijken.

De eerstvolgende algemene vergadering zal aldus plaatsvinden op vrijdag 28 december 2012 om veertien uur.

VIERDE BESLUIT

KENNISNAME EN BESPREKING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering ontlast de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgesteld door de zaakvoerders dat het voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap uiteenzet, in overeenstemming met artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen, en het verslag opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Fabio De Clercq, d.d. 6 december 2011, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 10 november 2011, aldus minder dan drie maanden vroeger; de aanwezige enige vennoot erkent kennis genomen te hebben van deze beide verslagen en van de staat van activa en passiva.

Het besluit van het verslag van de commissaris, hiervoor genoemd, is het volgende:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft het college van zaakvoerders van de vennootschap Manheim BVBA onder zijn verantwoordelijkheid een staat van activa en passiva per 10 november 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 399.624 EUR en een netto-passief van 985.973 EUR.

Uit de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningprocedure zouden kunnen ontstaan en voor zover de vooruitzichten van het college van zaakvoerders met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Diegem, 6 december 2011

De commissaris

Deloitte Bedrijfsrevisoren

B.V o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Fabio De Clercq"

VIJFDE BESLUIT

VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering bevestigt dat de verklaringen van de zaakvoerders, zoals uiteengezet in hun verslag, zijn

opgesteld in overeenstemming met artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit om de vennootschap te ontbinden met ingang van de datum van onderhavige akte.

ZESDE BESLUIT

ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS

De ontbinding en vereffening van de vennootschap maakt een einde aan het mandaat van de zaakvoerders

van de vennootschap, met name:

-de heer Michael Buxton, en

-de heer John Bailey.

De vergadering geeft kwijting aan de zaakvoerders voor de uitvoering van hun mandaat tot op datum van onderhavige akte.

Voorts geeft de algemene vergadering ook kwijting aan de heer Jonathan Holland voor de uitvoering van zijn mandaat als zaakvoerder tot op 17 oktober 2011.

ZEVENDE BESLUIT

BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR

De voorzitter zet uiteen dat er wordt voorgesteld in het hierboven genoemde verslag van de zaakvoerders, om de heer Jacobus Jozef van Dael, geboren te Bree op 27 oktober 1955, van Belgische nationaliteit, wonende te Sijsjesweg 61, 3140 Keerbergen, met als rijksregistemummer 55.10.27-185.36, te benoemen als vereffenaar van de vennootschap. De vergadering bestudeert het C.V. van de heer Jacobus Jozef van Dael, hierboven genoemd, en stelt vast dat de vereffenaar voldoet aan alle garanties van wettigheid.

/i

De vergadering besluit om de heer Jacobus Jozef van Dael, geboren te Bree op 27 oktober 1955, van Belgische nationaliteit, wonende te Sijsjesweg 61, 3140 Keerbergen, met als rijksregisternummer 55.10.27185.36, te benoemen als vereffenaar van de vennootschap. Deze benoeming zal ter bevestiging worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Deze benoeming zal worden aangegaan voor een onbepaalde periode.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ACHTSTE BESLUIT

VASTSTELLING VAN DE MACHTEN EN DE VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering besluit om de machten van de vereffenaar vast te leggen als volgend:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht zoals voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten bepaald in de artikelen 187 en 190, §2 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan " alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en rechtsvorderingen tot ontbinding; hij mag opheffing verlenen, met of zonder betaling, van de bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Buiten een speciale machtiging, worden alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, door de vereffenaar zelf getekend.

De vereffenaar is bevoegd om tussen de datum van onderhavige akte en de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel alle nodige en nuttige handelingen te stellen of alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen ter bewaring van de belangen van de vennootschap. Deze handelingen c.q. documenten zullen desgevallend ter bekrachtiging aan de rechtbank van koophandel worden voorgelegd.

De algemene vergadering besluit het ereloon van de vereffenaar voor de uitoefening van dit mandaat te begroten op basis van een dagvergoeding van 8 uur voor een bedrag van EUR 1.250 (duizend tweehonderd vijftig euro) per gepresteerde dag.

"

NEGENDE BESLUIT

VOLMACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan ondergetekende Notaris om over te gaan tot

coördinatie van de statuten van de vennootschap teneinde deze laatste in overeenstemming te brengen met de

voormelde besluiten.

TIENDE BESLUIT

BEVOEGDHEIDSDELEGATIE

De algemene vergadering besluit om volmacht te geven aan ondergetekende Notaris of enig andere medewerker van de kantoren van "Gérard INDEKEU- Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 126, aan Meester Carl-Philip de Villegas en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten uit te voeren betreffende bovenstaande besluiten, met inbegrip van maar niet beperkt tot, het bekendmaken van de beslissingen in het Belgisch Staatsblad, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en de aanvraag tot wijziging van de inschrijving bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen evenals het verzoek tot bevestiging van de benoeming van voormelde vereffenaar bij de bevoegde rechtbank van koophandel. De lasthebber kan daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht, gecoördineerde statuten, beschikking bevestiging benoeming vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2011
ÿþ. g Matl Word 11.1

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

:f&: r,;

VAH IDEM

1 3. 12. Ta

DENDERMONDE

Griffie

11101

*11193003*

Ondernemingsnr : 0879.120.403

Benaming

(voluit) : MANHEIM

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ICO Terminal Kaai, Haandorpweg 2, 9130 Kieldrecht (Kallo) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksels uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders van 29 november 2011.

De zaakvoerders nemen kennis van het ontslag van de heer Jonathan Holland als zaakvoerder van de Vennootschap, en dit met ingang van 17 oktober 2011.

Alle machten toegekend aan de heer Jonathan Holland in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap vervallen derhalve met ingang van 17 oktober 2011.

De zaakvoerders geven volmacht aan elkeen van de zaakvoerders, allen woonstkeuze doend op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap voor deze doeleinden, alsook aan Meester Elke Janssens,' Meester Carl-Philip de Villegas en/of ieder advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende. te 1000 Brussel, Terhuipsesteenweg 120, ieder individueel handelend en met de mogelijkheid tot: indeplaatsstelling, om alle nodige en nuttige formaliteiten te verrichten met het oog op de uitvoering van de bovenstaande beslissingen, met inbegrip van maar niet beperkt tot, het wijzigen van de agenda van bovenvermelde buitengewone algemene vergadering van vennoten in samenspraak met de notaris, het vaststellen van datum en uur van bovenvermelde buitengewone algemene vergadering en het vervullen van aire noodzakelijke of nuttige formaliteiten teneinde de bovenvermelde buitengewone algemene vergadering te laten plaatsvinden, alsook het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van de stukken bij del. bevoegde griffie, het vervullen van de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de, Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie. Aldus kunnen de volmachtdragers, in naam en voor rekening van de Vennootschap, alle verklaring` afleggen, alle documenten ondertekenen en, in het algemeen, alles doen wat noodzakelijk is.

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11182419*

bel a. BE Sta

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1

2 3 NOV 2011

DENDERMONEW

Ondernemingsnr : 0879 120 403

Benaming

(voluit) : MANHEIM BVBA

Rechtsvorm : Besloten vennotoschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : ICO Terminal Kaai 1241, Haandorpweg 2, 9130 Kallo

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder.

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot van 18/10/2011 :

De enige vennoot neemt kennis van het feit dat de heer Jonathan Holland zijn ontslag heeft ingediend op 17 October 2011 bij Manheim Auctions Ltd, UK en bijgevolg dient de enige vennoot het ontslag te noteren van de heer Jonathan Holland met ingang van dezelfde datum.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder gedurende de periode gaande van het begin van het boekjaar 2011 tot 17/10/2011 , zal worden voorgelegd op de gewone algemene vergadering van vennoten te houden in 2012 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar af te sluiten op 31/12/2011.

Voorlopig wordt er geen ander iemand in de plaats van de heer Jonathan Holland als zaakvoerder benoemd.

David Mercer.

Bevoegd zoals per publicatie BS 10/05/2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 08.06.2011 11149-0447-030
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.07.2010, NGL 26.08.2010 10455-0499-032
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.07.2009, NGL 28.09.2009 09776-0035-027
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 04.07.2008 08369-0063-027
10/10/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 05.10.2007 07766-0034-011
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 20.07.2007 07430-0132-046

Coordonnées
MANHEIM

Adresse
HAANDORPWEG 2 9130 BEVEREN (KALLO)

Code postal : 9130
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande