MANOIR GITSBERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANOIR GITSBERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.292.617

Publication

12/01/2015
ÿþ~ Mod Word 11.1

dijt _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

05 -

BELGISCH

ULItL1(e~u~~i~~uu

5 5A66*

JK i<itLGE

11- 2015 NEERGELEGD

STAATSBLA) 2 8 nP", zum

RechtbaMh KOOPrAlaDfw.

Gent, afd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0837.292.617

Benaming (voluit) : CHAPEWERKEN DE F'LO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Industrieweg 44 te 8800 Roeselare (Beveren)

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 22 oktober' neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHAPEWERKEN DE FLo' is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "MANOIR GITSBERG

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

- artikel 1 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "MANOIR GITSBERG",

Tweede besluit

De vergadering beslist tot de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 8800 Roeselare-Beveren, Industrieweg 44, naar 9690 Kluisbergen, Pontstraat 61A, met ingang vanaf heden.

De eerste alinea van artikel 2 van de statuten wordt bij deze aangepast als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9690 Kluisbergen, Pontstraat 6IA."

Derde besluit

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te vervangen zoals geagendeerd en,

de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor eigen rekening

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ..), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor hot goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito 's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

9. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verlenen van advies en bijstand inzake de commerciële, administratieve, financiële en technische organisatie van rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren van plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, zoals vereffenaar of gevolmachtigde, ...

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën, en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

7. Bijstand verlenen bij het aan- en verkoopbeleid van rechtspersonen of ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (onbegrepen de onroerende leasing) verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder over de doelwijziging in toepassing van artikel 287 Wetboek Vennootschappen, samen met een staat van actief en passief de dato 31 augustus 2014.

De enige aandeelhouder verklaart kennis te hebben van dit verslag en verzaakt voor zoveel als nodig aan het toezenden van de stukken als bepaald in het Wetboek van, Vennootschappen,

Dit verslag zal samen met een uitgifte van deze akte ter griffie neergelegd worden in het vennootschapsdossier.

De vergadering beslist om de wijziging van het doel integraal goed te keuren.

Vierde besluit

De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, mevrouw WILLAERT Lucrèse Flavie Germaine, geboren te Koekelare op vijf mei negentienhonderd negenenvijftig, nationaal nummer 59.05.05-246.05, wonende te 9690 Kluisbergen, Pontstraat 39/0101, alhier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, met ingang vanaf 22 oktober 2014.

Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 22 oktober 2014,

- verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de doelswijziging,

Luik B -" Vervnln

staat van actief en passief,

gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan

het Belgisch

,gtaatsblac4,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

19/04/2013
ÿþ Mod y t.S

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.

i





NEERGELE _ .

-- 8. 04. 2013

RECHTBANK ANDEL

scr1R7RI.rK

1..--- ----. , _ .

Or id rnentingsnr : 0837.292.617

Benaming

tvaru;t) ; CHAPEWERKEN DE ELO

p:eij kart)

RechisvorlTl : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Delaeystraat 108, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De buitengewone algemene vergadering van 1410312013 aanvaardt bij éénparigheid van stemmen dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar Residentie Gitsberg, Industrieweg 44, 8800 Beveren-Roeselare, en dit vánaf hèden 14/03i013

Hooglede 14/03/2013

De Fie Nicolas

" Zaakvoerden

Op de laalsI ; blz van Luik l3 ver meiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Delaeystraat 108, 8830 Hooglede

Onderwerp akte : Neeriegging verslagen quasi-inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de quasi-inbreng die zich heeft voorgedaan.' Tegelijk hiermee wordt het verslag van de zaakvoerder neergelegd conform artikel 222 W. Venn.

De zaakvoerder

De no Nicolas

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VON~ÛTSON

u

NEERGELEGD

0 9 -09

Ondernemingsnr : 0837.292.617

Benaming

(voluit) : Chapewerken De Flo

22, 08. 2011

RE i,JK KOOPHANDEL

(ORTRIJK

01111111111 III

*11141233*

Vr behl aar Belt Staa'

06/07/2011
ÿþMad 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



31, 2'31. CR-

CHAPEWERKEN DE FLO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Delaeystraat 108 - 8830 Hooglede

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verfeden voor Frank Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op achttien juni tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, dat de heer DE FLO, Nicolas Adrien Marcel, geboren te. Roeselare op zes februari negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, wonende te 8830 Hooglede, Delaeystraat 108, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "CHAPEWERKEN DE FLO", met zetel te 8830 Hooglede, Delaeystraat 108.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd volledig onderschreven door inbrengen in geld door de heer Nicolas DE FLO, voornoemde oprichter, die daarvoor als vergoeding alle honderdzesentachtig (186) aandelen in de vennootschap krijgt toegekend.

Het kapitaal werd gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zodat de voornoemde oprichter gehouden is tot verdere volstorting tot beloop van het saldo van zijn inbreng.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis, dragend nummer 001-6442448-75, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 7 juni 2011, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt:

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en heeft ais naam "CHAPEWERKEN DE FLO".

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8830 Hooglede, Delaeystraat 108.

De vennootschap heeft tot doel:

- stukadoorswerk;

- uitvoeren van metsel- en voegwerken;

- chapewerken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere

ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard

zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk

kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die: belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de: rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de, vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénparig goedvinden van de' vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij: besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) :

bsia 11:111)1:!b.lettalnd 1111

" iiioaiaz"

NEERGELEGD

24. 06. ZG 11

RECHTEA n~Fiffi~N!

HADEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De heer Nicolas DE FLO, voornoemde oprichter, wonende te 8830 Hooglede, Delaeystraat 108, wordt benoemd lot statutair zaakvoerder. Genoemde verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

Evenwel moeten de zaakvoerders, ingeval er meerdere zaakvoerders werden benoemd, steeds met twee optreden voor alle handelingen welke betrekking hebben op het aankopen, vervreemden, huren en verhuren voor méér dan negen jaar van onroerende goederen, het aangaan van leningen, kredieten en leasingcontracten, het deelnemen aan een oprichting of kapitaalverhoging van een andere vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

E. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand juni, om 16 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Voor-.behouden _,aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de ; algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare storting en niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven alle aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ais dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

G. ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap

en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zat verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij

bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening

door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

VII. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1/ BOEKJAAR  JAARVERGADERING

a) Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op heden en eindigt op 31 december 2012, en begrijpt alle handelingen die vooraf aan de oprichting, en dit sedert 1 april 2011, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

3/ VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de BVBA "BAERT", met zetel te 1140 Evere, Henry Dunantlaan 84, BTW BE 0441.822.825 RPR Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank Ghys, geassocieerd notaris.

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþ Mod 2,1

eui In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



T Gent

Afdeling Oudenaarde

01 JUNI 2015

Griffie



1111191111111111111

*15061964*

II





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr : 0837.292.617

Benaming

(voluit) : MANOIR GITSBERG

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pontstraat 61 A - 9690 Kluisbergen

Onderwerp akte SPLITSINGSVOORSTEL waarvan de tekst luidt als volgt

Op 28 mei 2015 is overeenkomstig artikel 728 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschap, in gemeen overleg, het voorstel van splitsing opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

I. Motivering:

Juridische en economische motivering

Door de afsplitsing van de bedrijfstak 'productie en exploitatie' van de bedrijfstak 'immolvastgoed' kunnen beide vennootschappen onafhankelijk van elkaar hun doel nastreven en is de continuïteit van de vennootschap gevrijwaard.

De vooropgestelde splitsing heeft ais hoofddoel een strikte scheiding te maken tussen het patrimonium en de bedrijfsexploitatie. De BVBA MANOIR GITSBERG zal fungeren als de patrimoniumvennootschap en de BVBA CHAPEWERKEN DE FLO als exploitatievennootschap.

Voor de recent overgenomen vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO BVBA is de splitsing de ideale manier om de activa dienstig voor de exploitatie te bekomen zonder bijkomende inspanningen. De voorgestelde inbreng maakt het mogelijk om de activiteiten onmiddellijk op te starten zonder al te grote investeringen en het zal de exploitatie stimuleren.

Op termijn moet dit voor beide vennootschappen leiden tot een efficiëntere en meer gerichte aanwending van de beschikbare middelen in functie van de behoeften en binnen het kader van de commerciële doelstellingen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen.

Door de afsplitsing van deze bedrijfstakken kunnen beide groepen aandeelhouders onafhankelijk van elkaar hun eigen vennootschap exploiteren en is de continuïteit van de vennootschap gevrijwaard.

Il. De aan de voorgestelde splitsing deelnemende vennootschappen zijn :

1 D Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MANOIR GITSBERG BVBA, met maatschappelijke zetel te 9690 Kluisbergen, Pontstraat 61A.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Chapewerken De Flo" bij akte verleden voor notaris Frank Ghys te Kluisbergen op 18 juni 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 juli 2011 onder nr. 11102142.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 22 oktober 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 januari 2015 onder nr. 15005466.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 9690 Kluisbergen, Pontstraat 61A.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 186aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondememingsnummer 0837.292.617.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. Zij wordt hierna genoemd: 'overdragende vennootschap"

2, De bestaande vennootschap CHAPEWERKEN DE MO BVBA, met maatschappelijke zetel te Industrieweg 44, 8800 Roesefare,

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "Techniglas" bij akte verleden voor notaris Paul Bauwens te Dilbeek op 28 juli 1992, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 augustus 1992 onder nr. 920826-34.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 22 oktober 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 november 2014 onder nr. 14204247.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen te 8800 Roeselare, Industrieweg 44.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 750 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0447.912.247.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. Zij wordt hierna genoemd: "ovememende vennootschap"

lll. Toelichting bij de splitsing:

A. De splitsing zal worden doorgevoerd tussen :

1.De vennootschap MANOIR GITSBERG BVBA met maatschappelijke zetel te 9690 Kluisbergen, Pontstraat 61A die volgens artikel 3 van de statuten het hierna vermeld doel heeft:

(.Voor eigen rekening

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en buitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapiitalisatieondememingen.

Il.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden

2.Het verlenen van advies en bijstand inzake de commerciële, administratieve, financiële en technische organisatie van rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren van plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4.1-let Waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, zoals vereffenaar of gevolmachtigde,...

5.1-let onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën, en hun toepassing; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

7.Bijstand verlenen bij het aan- en verkoopbeleid van rechtspersonen of ondernemingen.

III.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (onbegrepen de onroerende leasing) verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten of de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap za! zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

2.De bestaande vennootschap CHAPEWERKEN DE FL0 BVBA met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, industrieweg 44, die volgens de statuten het hierna vermeld doel heeft:

-Stukadoorswerken;

-Uitvoeren van metsel- en voegwerken:

- Chapewerken

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening, of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

B. Vergoeding van aandelen

Aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap MANOIR GITSBERG, worden in vergoeding voor deze splitsing 7 nieuwe aandelen zonder nominale waarde uitgereikt van de bestaande vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO BVBA, met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Industrieweg 40. Er wordt geen oplegsom toegekend.

Voor de bepaling van deze ruilverhouding zijn er meerdere waarderingsmethoden gebruikt.

C. Uitreiking van de aandelen :

De aandelen van de bestaande vennootschap die in vergoeding van de overgang van het vermogen van de overdragende vennootschappen aan de aandeelhouders van de bestaande vennootschap worden toegekend, worden als volgt uitgereikt:

Na de voltooiing van de hierboven omschreven splitsing zal het bestuursorgaan van CHAPEWERKEN DE FLO BVBA het nodige doen om de nieuwe aandelen uit te reiken aan de aandeelhouders van MANOIR GITSBERG BVBA.

Voor 1 aandeel MANOIR GITSBERG zal aan de aandeelhouders van MANOIR GITSBERG 0,04 nieuwe aandelen CHAPEWERKEN DE FLO BVBA worden toegekend.

Voor 186 aandelen MANOIR GITSBERG zal aan de aandeelhouders van MANOIR GITSBERG 7 aandelen CHAPEWERKEN DE FLO BVBA worden toegekend.

De nieuwe aandelen van de vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO BVBA zullen worden uitgereikt aan de vennoten van de te splitsen vennootschap MANOIR GITSBERG BVBA door inschrijving in en ondertekening van de registers van aandelen op naam van CHAPEWERKEN DE FLO BVBA onmiddellijk na het verlijden van de notariële akte.

De nieuwe aandelen worden verhoudingsgewijs uitgereikt aan de bestaande aandeelhouders van MANOIR GITSBERG:

-De heer Nicolas De Flo, houder van 186 aandelen van MANOIR GITSBERG krijgt 7 nieuwe aandelen van CHAPEWERKEN DE FLO BVBA,

D. Rechten van de nieuwe aandelen :

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2015.

E. Boekhoudkundige verwerking :

Vanaf 1 januari 2015 warden de verrichtingen gesteld door het afgesplitst deel van de overdragende vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. Bevoorrechte aandelen :

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend,

G. Bedrijfsrevisor :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien aile vennoten gemeld hebben aanwezig te zullen zijn op de Algemene Vergadering die over het voorstel tot splitsing zal besluiten en dit met al hun aandelen, zal voorgesteld worden bij toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen af te zien van de verslaggeving door de bestuurders overeenkomstig artikel 730, van het opstellen van het door artikel 731 voorgeschreven controleverslag en van de door artikel 733 voorgeschreven publiciteitsmaatregelen ten gunste van vennoten.

Aan de BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, ingeschreven in de lijst van bedrijfsrevisoren onder het nummer B00348 met maatschappelijke zetel te 9690 Kluisbergen, Stationsstraat 27 en vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, wordt opdracht gegeven om het verslag over de inbreng in natura op te maken, waarvan sprake in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt 2.500,00 euro,

H. Zaakvoerder

Er worden geen andere bijzondere voordelen toegekend.

I. Beschrijving van de af te splitsen activa en passiva

In bijlage wordt een tabel opgenomen waarin de activa en passivabestanddelen worden opgedeeld over twee vennootschappen.

Voor de materiële vaste activa werd door partijen een tabel opgesteld waarin een duidelijk overzicht wordt gegeven van welke activa en passiva door welke vennootschap zullen worden overgenomen, Deze tabel werd door beide partijen ondertekend en werd dan ook door ons gebruikt als basis voor de splitsing.

Volgende activa en passiva bestanddelen zullen worden afgesplitst:

Naar CHAPEWERKEN DE FLO BVBA:

ACTIVA

-Volgende immaterieel en materieel vast activa zal overgedragen worden naar de bestaande vennootschap, hieronder volgt een samenvatting, In bijlage kan je een meer gedetailleerd overzicht vinden van de afgesplitste activa.

Aanschafwaarde Afschrijving Boekwaarde

Goodwi113.363,481.205,25 2.158,23

lnstallaties27.170,91 9.279,1017.891,81

Exploitatie mat. en uitrust 13.769,71 8.882,094.887,62

Meubilair en kantooruitr. 2.802,511.186,021.616,49

informatica benodigdheden 2.856,442.351,51504,93

Exploitatie rollend materieel 236.028,39 110.319,60 125.708,79

Lichte vrachtwagen 82.981,05 31.127,04 51.854,01

De totale netto boekwaarde die ingebracht zal worden bedraagt aldus 204.621,88 euro.

-Er wordt voor 42.060,73 euro aan handelsvorderingen ingebracht. De handelsvorderingen werden ais volgt samengesteld:

Klanten: 21.084,57 euro;

Nog op te maken facturen: 12.500,00 euro;

Dubieuze vorderingen: 16.952,32 euro;

Wvm dubieuze vorderingen: -8.476,16 euro;

42.060,73 euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De ingebrachte overige vorderingen bedragen 90.405,05 en bestaat enerzijds uit terug te vorderen BTW (17.407,49 euro) en anderzijds uit een vordering van 72.997,56 euro op Chapewerken De Flo BVBA.

-Er wordt eveneens voor een bedrag van 90.000,00 euro aan liquide middelen overgedragen naar de bestaande vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO BVBA.

-Er wordt voor 23.587,43 euro aan over te dragen kosten ingebracht in de bestaande vennootschap.

PASSIVA

-Volgende leningen die betrekking hebben op het materieel vast activa die hierboven werd beschreven worden ingebracht :

Op lange termijn Op korte termijn

245-7505758-88: Bestelwagen 21.096,37 5.299,37

245-7292687-29: Vrachtwagen 59.274,81 11.290,44

245-7190673-59: Bestelwagen 34.520,00 0,00

245-5808001-25: Machines 64.408,00 30.915,84

245-7470528-69: Belastingvoorafbetaling 0,00 12.000,00

Totaal :179.299,18 59.505,65

-Er wordt voor 181.002,24 euro aan handelsschulden ingebracht. Dit is inclusief een voorziening voor te ontvangen facturen voor 113.511,32 euro.

-Volgende schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten worden ingebracht en worden ais volgt samengevat :

BTW rekening courant:25.482,20 euro;

Roerende voorheffing: 754,90 euro;

RSZ Bijdragen: 1.119,30 euro;

RSZ Provisie; -1.299,78 euro;

Bezoldiging arbeiders: 3.134,04 euro;

29.190,66 euro

NETTO-ACTIEF

Het netto-actief van de bedrijfstak bedraagt aldus 1.677,36 euro.

Dit netto-actief is als volgt samengesteld ;

-Kapitaal: 110,24 euro;

-Wettelijke reserve: 11,14 euro;

-Overgedragen resultaat; 1.555,98 euro.

Teneinde betwisting te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegewezen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan MANOIR GITSBERG BVBA of aan CHAPEWERKEN DE FLO BVBA toekomen, worden toegekend aan de vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO BVBA.

e

t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

J. Afspraken

Teneinde de voorgenomen splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de bestuurders en oprichters van de aan de splitsing deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het splitsingsvoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van de splitsing door de onderscheiden Algemene Vergaderingen is voor het einde van de maand juli 2015,

Alle kosten in verband met het splitsingsvoorstel zullen betaald worden vcor 50% door CHAPEWERKEN DE FLO BVBA en de overige 50% door MANOIR GITSBERG BVBA,

Het bovenstaand splitsingsvoorstel wordt neergelegd in het vennootschapsdossier van de overdragende vennootschap bij de Griffie van de Rechtbank van Kcophandel te Oudenaarde uiterlijk op 30 mei 2015.

Opgemaakt in 8 exemplaren op 28 mei 2015.

De zaakvoerders van de overdragende vennootschap erkennen twee door of namens alle zaakvoerders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

De overige exemplaren zijn bestemd voor :

-de notaris die de authentieke akte zal verlijden,

-de aangestelde bedrijfsrevisor.

MANOIR GITSBERG BVBA

Dhr. Nicolas De Plo Mevr. Lucrèse Willaert

Zaakvoerder Zaakvoerder

CHAPEWERKEN DE FLO BVBA

Dhr. Nicolas De Plo Mevr. Lucrèse Willaert

Zaakvoerder Zaakvoerder

Manoir Gitsberg BVBA Zaakvoerder

Met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Nicolas De Flo

Tegelijk hierbij neergelegd: splitsingsvoorstel

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015
ÿþt

ti

t

Mai Word 11.1

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

.Afdeling; Ouden aerde

3 1 JULI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0837.292.617

Benaming (voluit) : Manoir Gitsberg

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Pontstraat 61/A - 9690 Kluisbergen

Onderwerp(en) akte : Partiële splitsing

Er blijkt uit een akte verleden voor Frank GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 24 juif 2015,

neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANOIR GITSBERG" is bijeengekomen en met éénparigheid

van stemmen volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

Omtrent de formaliteiten die voor de onderhavige partiële splitsing moeten worden vervuld overeenkomstig

het Wetboek van vennootschappen, stelt de voorzitter van de vergadering het volgende vast:

1. De zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap, en zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHAPEWERKEN DE FLO, verkrijgende vennootschap, hebben op 28 mei 2015 het splitsingsvoorstel opgesteld, dat de gegevens bevat zoals vereist doof artikel 677 iuncto 728, alinea 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit voorstel werd voor de vennootschap MANOIR G1TSBERG neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde neergelegd op 1 juni 2015, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, en werd gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 10 juni 2015 onder nummer 15081964; het werd neergelegd voor de verkrijgende vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk, op 2 juni 2015 en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 juni 2015 onder het nummer 15084319.

2. Gelet op het voorstel tot verzaking opgenomen onder punt 2 van de agenda waarbij de vennoten (I) overeenkomstig artikel 677 iuncto 734 van het Wetboek van vennootschappen afzien van de verslagen waar naar verwezen wordt in artikel 677 iuncto 730 en 733 van zelfde Wetboek, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, en (ii) overeenkomstig artikel 677 iuncto 731 §1, zesde lid van zelfde Wetboek afzien van het controleverslag waar naar verwezen in artikel 677 iuncto 731§1 van zelfde Wetboek, werden deze verslagen niet opgesteld.

3. Het splitsingsvoorstel alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om van deze documenten

kosteloos een afschrift te bekomen, werden in de agenda van deze algemene vergadering vermeld,

4, Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 677 iuncto 733, § 2 van het

Wetboek van vennootschappen, uiterlijk één maand v66r de datum van de algemene vergadering in de zetel

van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouders:

-- het splitsingsvoorstel;

 de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken

zijn;

-- de verslagen van de zaakvoerder(s) over de laatste drie boekjaren;

Iedere vennoot kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift

verkrijgen van de hierboven vermelde stukken en documenten.

BERAADSLAGING.

De vergadering bespreekt de agenda en na beraadslaagd te hebben neemt zij met éénparigheid van

stemmen volgende beslissingen:

Eerste besluit - splitsingsvoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het splitsingsvoorstel en verklaart kennis te

hebben genomen van de inhoud van deze documenten.

Een afschrift van het splitsingsvoorstel zoals neergelegd en gepubliceerd wordt bewaard in het dossier van

ondergetekende notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

I

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tweede besluit  verzaking

Met unanimiteit van stemmen beslist de vergadering met toepassing van artikel 677 iuncto 734 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 731 §1, zesde lid, van hetzelfde wetboek af te zien van de verslagen van de zaakvoerder en van een bedrijfsrevisor, voorzien bij artikel 730 en 731 van zelfde wetboek en de toepassing van artikel 677 iuncto 733 van het Wetboek van vennootschappen in zoverre dit laatste naar die verslagen verwijst.

Derde besluit wijzigingen

Op vraag van de voorzitter verklaren de zaakvoerders overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorste! en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

Vierde besluit - partiële splitsing.

De vergadering beslist tot partiële splitsing van de vennootschap door overdracht van het deel van haar vermogen dat verband houdt met bedrijfstak `productie en exploitatie', dewelke wordt beschreven in het vijfde besluit hieronder, en inbreng ervan in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHAPEWERKEN DE FLO" met zetel gevestigd in de Residentie Gitsberg, te 8800 Roeselare - Beveren, Industrieweg 44, BTW BE 0447.912.247, RPR Gent, afdeling Kortrijk.

De overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap; vanaf 1 januari 2015 worden alle handelingen van de partieel te splitsen vennootschap MANOIR GITSBERG die betrekking hebben op de over te dragen vermogensbestanddelen, voor boekhoudkundige doeleinden geacht te zijn gesteld voor rekening van de verkrijgende vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO, zodat al deze verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd,

Noch in de verkrijgende vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO, noch in de partieel te splitsen vennootschap MANOIR GITSBERG bestaan er aandelen waaraan bijzondere rechten zijn verbonden. Beide vennootschappen hebben geen andere effecten dan aandelen uitgegeven. Zij bezitten evenmin kruispartioipaties.

Vijfde besluit  beschrijving van de inbreng.

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO verwijst de vergadering naar het voormeld splitsingsvoorstel waar onder titel 111, I de overgedragen vermogensbestanddelen zijn beschreven, en alhier worden overgenomen

MANOIR GITSBERG zal in het kader van de voorgestelde partiële splitsing de hieronder opgesomde vermogensbestanddelen (activa en passiva), rechten en verplichtingen en andere elementen die verband houden met de bedrijfstak 'productie en exploitatie', overdragen (via inbreng) aan CHAPEWERKEN DE FLO.

ACTIVA

- Volgende immaterieel en materieel vast activa zal overgedragen worden naar de bestaande vennootschap, hieronder volgt een samenvatting. In bijlage kan je een meer gedetailleerd overzicht vinden van de afgesplitste activa.

Aanschafwaarde Afschrijving Boekwaarde

Goodwill 3.363,48 1.205,25 2.158,23

Installaties 27.170,91 9.279,10 17.891, 81

Exploitatie mat. en uitrust 13.769,71 8.882,09 4.887,62

Meubilair en kantooruitr. 2.802,51 1.186,02 1.616,49

Informatica benodigdheden 2.856,44 2.351,51 504,93

Exploitatie rollend materieel 236.028,39 110.319,60 125.708,79

Lichte vrachtwagen 82.981,05 31.127,04 51.854,01

De totale netto boekwaarde die ingebracht zal worden bedraagt aldus 204.621,88 euro.

- Er wordt voor 42.060, 73 euro aan handelsvorderingen ingebracht De handelsvorderingen werden als

volgt samengesteld:

Klanten:

Nog op te maken facturen:

21.084,57 euro;

12.500,00 euro;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dubieuze vorderingen: Wvm dubieuze vorderingen: 6.952,32 euro;

-8.476,16 euro;

42.060, 73 euro

De ingebrachte overige vorderingen bedragen 90.405,05 en bestaat enerzijds uit terug te vorderen

BTW (17A07,49 euro) en anderzijds uit een vordering van 72.997,56 euro op Chapewerken De Fie BVBA.

- Er wordt eveneens voor een bedrag van 90.000,00 euro aan liquide middelen overgedragen naar de bestaande vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO BVBA.

.. Er wordt voor 23.587, 43 euro aan over te dragen kosten ingebracht in de bestaande vennootschap. PASSIVA

Volgende leningen die betrekking hebben op het materieel vast activa die hierboven werd beschreven worden ingebracht

Op lange termijn Op korte termijn



245-7505758-88: Bestelwagen 21.096,37 5.299,37

245-7292687-29: Vrachtwaden 59.274,81 11.290,44

245-7190673-59: Bestelwagen 34.520, 00 0,00

245-5808001-25: Machines 64.408, 00 30.915, 84

245-7470528-69: Belastingvoorafbetaling 0,00 12.000,00



Totaal : 179.299,18 59.505, 65

- Er wordt voor 181.002,24 euro aan handelsschulden ingebracht. Dit is inclusief een voorziening voor te

ontvangen facturen voor 113.511,32 euro.

- Volgende schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten worden ingebracht

en worden ais volgt samengevat

BTW rekening courant:

Roerende voorheffing:

RSZ Bijdragen:

RSZ Provisie;

Bezoldiging arbeiders:

29.190,66 euro

NETTO-ACTIEF

Het netto-actief van de bedrijfstak bedraagt aldus 1,677,36 euro,

Dit netto-actief is als volgt samengesteld :

Kapitaal: 110,24 euro;

Wettelijke reserve: 11,14 euro;

Overgedragen resultaat: 1.555,98 euro.

Teneinde betwisting te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegewezen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan MANOIR GITSBERG BVBA of aan CHAPEWERKEN DE FLO BVBA toekomen, worden toegekend aan de vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO BVBA.

De vergadering verklaart zich uitdrukkelijk akkoord zowel met de samenstelling van de over te dragen vermogensbestanddelen als met de beschrijving van de vermogensbestanddelen (activa en passiva).

De boekhoudkundige netto-inbreng in CHAPEWERKEN DE FLO, bedraagt 1.677,36 EIUR.

Het overgedragen vermogen bevat geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten.

Teneinde betwisting te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegewezen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan MANOIR GITSBERG BVBA of aan CHAPEWERKEN DE FLO BVBA toekomen, worden toegekend aan de vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO BVBA.

25.482, 20 euro; 754,90 euro; 1.119,30 euro; -1.299,78 euro; 3.134,04 euro;

r , }

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnln

Zesde besluit - vergoeding

Aan de enige vennoot van de partieel gesplitste vennootschap worden in vergoeding voor de partiële vermogensovergang zeven (7) volledig volgestorte nieuwe aandelen uitgereikt door de verkrijgende vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen van CHAPEWERKEN DE FLO, ook wat betreft fractiewaarde, en zullen deelnemen in het resultaat van de verkrijgende vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO vanaf 1 januari 2015.

De nieuwe aandelen van CHAPEWERKEN DE FLO zullen op de datum van goedkeuring van het splitsingsbestuit door de algemene vergadering van de vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO, door de zaakvoerders van CHAPEWERKEN DE FLO in het aandelenregister worden ingeschreven.

De vergadering stelt vast dat de verkrijgende vennootschap CHAPEWERKEN DE FLO geen aandelen heeft in de gesplitste vennootschap, zodat artikel 740, §2 van het Wetboek van vennootschappen hier geen toepassing vindt.

De vergadering stelt tevens vast dat er in deze vennootschap geen vennoten zijn die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen bijzondere regeling dient te worden getroffen, en dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

Zevende besluit-- boehoudkundige vetwerking  kapitaalvermindering

Onder voorbehoud van de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de BVBA CHAPEWERKEN DE FLO, van de partiële splitsing, stelt de vergadering vast dat tengevolge van de partiële splitsing het eigen vermogen van de gesplitste vennootschap overeenkomstig wordt verminderd als volgt:

- het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap MANOIR GETSBERG wordt verminderd met honderd en tien euro vierentwintig cent, (¬ 110,24), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro naar achttienduizend vierhonderd negenentachtlg euro negenenzeventig cent (¬ 18.489,79)  het volstort kapitaal bedraagt dan nog ¬ 18.289,73 (zijnde E. 18.400  110,24), zonder vernietiging van aandelen;

- de wettelijke reserves van de vennootschap MANOIR GITSBERG worden verminderd met 11,14 euro en gebracht op 1.848,86 euro;

het overgedragen resultaat van de vennootschap MANOIR GITSBERG wordt verminderd met 1.555,98 euro en gebracht op 258.154,75 euro.

Achtste besluit  interne kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het verminderd kapitaal dat door de goedkeuring van de partiële splitsing gebracht werd op ¬ 18.489,79, te vermeerderen met ¬ 110,24, te nemen uit het overgedragen resultaat, zoals uitgedrukt op de splitsingsbalans opgemaakt op 31 december 2014, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt alsdan achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door 186 aandelen.

De post overgedragen resultaat bedraagt na deze kapitaalverhoging (en na goedkeuring van de partiële splitsing) nog ¬ 258.044,51.

Negende besluit -- wilzicinq van de statuten

Ingevolge voorgaande beslissing zal artikel 5 van de statuten ongewijzigd blijven ais volgt:

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 24 juli 2015;

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16571-0304-016

Coordonnées
MANOIR GITSBERG

Adresse
PONTSTRAAT 61A 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande