MANTAMA

Association sans but lucratif


Dénomination : MANTAMA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 809.585.358

Publication

27/10/2011
ÿþ ,1:4Y51x MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1







*11163503

w.~ "

~\ /

i.i; ...... . . ; r,?: .. : 0809.585.358

Bí^'î;-ii3ánï:

; - ::loiu:=; vzw Mantama

.. i

NEERGELEGD

J 7 -10- 2091

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEUT z ENT

=" eel.53vom; vereniging zonder winstoogmerk

: kijkeklarenstraat 57 - 9050 Ledeberg

Qj: Gewijzigde statuten

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te: Vierweegsestraat 72, 9032 Wondelgem en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 15

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter ot de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

De raad van bestuur zal onder zijn bestuursleden één of meerdere personen aanduiden om de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling op te volgen. Zij mogen geldig tekenen namens de vereniging tegenover bank- en andere instellingen. Evenwel dienen uitgaven eerst besproken en goedgekeurd te worden door de raad van bestuur. Indien geen schriftelijke goedkeuring verkregen wordt, mogen zij ook niet handelen.

Teneinde een goede werking van de vereniging na te streven, wordt een taakverdeling opgemaakt. Mits goedkeuring van de raad van bestuur kan eenieder benoemd worden voor een specifieke functie binnen de vereniging, zoals daar zijn: voorzitter, secretaris, penningmeester en elke functie die noodzakelijk blijkt voor de goede werking van de vereniging.

Afzetting binnen deze functie door de raad van bestuur dient te gebeuren bij gewone meerderheid, indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur dient binnen de veertien kalenderdagen schriftelijk meegedeeld te worden aan de betrokkene.

Bij vrijwillig ontslag dient de betrokkene de raad van bestuur schriftelijk op de hoogte te stellen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten" en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Aldus gewijzigd en goedgekeurd op de algemene vergadering dd. 7 maart 2011

± Nr.p. .:^tf" 1 en ;i: ::r. =:T~~ ~3t` . .,....~~r

. .. . ...,n.. . . ..... ~ii~! .......~.... ~ic" :: . .... : . :4r.4; :~1:if: .: ..i~i~t: ':4tli '. .. .. . ... .';i~ .... t.??'i?::i:.. .,...,. . . . ... . .

i).. 'áF:.r;w.i3 y`.'f'"::=ü " L:.,ti.... . ia .. " i;jr;;sü:e ;e;: ,2.r:Cf:?" `:i='ffj~4 Vt°:?iSi

~ 3 ,,:e`, :..Wk B "

. ..............

Wordt met ingang van 4 november 2008 benoemd tot bestuurder: Tchabi Atti, Vierweegsestraat 72, 9032 Wondelgem

De raad van bestuur is ars volgt samengesteld:

' Lievens Klaas, Gérard Willemotlaan 25, 9030 Mariakerke, voorzitter Dessein Tine, Komvest 54 bus 2, 8000 Brugge, secretaris

* Lievens Lies, Vierweegsestraat 72, 9032 Wondelgem, penningmeester Tchabi Atti, Vierweegsestraat 72, 9032 Wondelgem, bestuurslid Delanote Annelies, Zeeschipstraat 188, 9032 Wondelgem, bestuurslid

Klaas Lievens - voorzitter vzw Mantama

Tegelijk hiermee neergelegd: coördinatie van de statuten

MOD 2.2

. ...... . . .... . . ...... . ........ . ...... . . ...... . . .... . . .... . . . .... . . ...... . "

:" ,-" ~i:: :" ,.: :, .: .,.. :.,;. ..t: .:. ..,:~:. ;~r} - :A~: ti-" :Y" ' .~'~~" . . - . ,'" ~Y ~ ü'

..,. ......... ~..,.. .... ...i:V .~ . . .....~... ~ti:+d.-3 . _. . .:.:.~,...... :~C: .. C.Y: ... .~... ...~ c" .~." .:s~' i`.C'::~ `~... . " ï

t.`~'.`:,. `C::. Gè. ...i~ï:i' ~c: _.. -.:.}i:. çi i.? .ns ~:ii~,.. .,..: i_....:_.. . . ...~ ï:;:?':ié?e, ._ " _>;-" .. :e'vC..,, " .

.

.~.~. 'sz

Coordonnées
MANTAMA

Adresse
RIJKEKLARENSTRAAT 57 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande