MANUCOURIER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MANUCOURIER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.607.695

Publication

17/10/2011
ÿþ0834607695

De bijzondere

beslissingen :

- het aangeboden ontslag als zaakvoerder van mevr Inge Polfliet, RR 760315-036-64, wordt aangenomen

met ingang van 29/09/2011. Er wordt haar kwijting verleend voor haar mandaat. Haar aandelen (25) worden

overgedragen aan dhr Crynen Emmanuel, zaakvoerder.

- De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 29/09/2011 verplaatst naar :

Rechtstraat nr 178 A te 9160 Eksaarde.

getekend.: Crynen Emmanuel, zaakvoerder

Mod2t.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

R1-C.II'l'I3ANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

1

*111563]6

V, beh, aai Bel Staa

~*.e~

~~ f,.~~t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp akte

MANUCOURIER

vennootschap onder firma

Esdreef 21 te 9820 Merelbeke

: Ontslag zaakvoerder- wijziging maatschappelijke zetel-wijziging aandeelhouderschap

algemene vergadering dd 29/09/2011 nam met eenparigheid van stemmen volgende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2011
ÿþcr

s

Y

Mod 2.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11069530"

~~.

NEERGELEGD

17 KAZ 2011

RECH' l'HAN K VAN

KOOPHANOMTE GENT

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerrtingsnr : © ~ b (7) 5

Benaming

(voluit) : VOF MANUCOURIER

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Esdreef 21 te B-9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Oprichting

Oprichting en statuten van een vennootschap onder firma

De hierna volgende personen beslissen heden op 11 maart 2011 een vennootschap onder firma op te richten:

1. de heer Emmanuel, E. M. Crynen wonende te 9820 Merelbeke, Esdreef, 21 met nationaal nummer:. 580505-509.33

2. mevrouw Inge, Maria, R Polfliet wonende te 9820 Merelbeke, Esdreef, 21 met nationaal nummer 760315036-64

onder de naam VOF MANUCOERIER. Zij bepalen de statuten van de vennootschap als volgt: de vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma. Het doel van de vennootschap is: het uitbaten van een koerierdienst,dit in de meest brede zin.

- De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan; en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de realisatie van haar doel. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9820 Merelbeke, Esdreef, 21. De. maatschappelijke zetel van de vennootschap kan gewijzigd worden bij éénparig besluit van de vennoten. De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op de dag van de oprichting van de vennootschap. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000 euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het aandeel van de vennoten in het kapitaal wordt als volgt bepaald:

- de heer Emmanuel Crynen, voornoemd, ontvangt 75 aandelen.

- mevrouw Inge Maria R Polfliet, voornoemd ontvangt 25 aandelen. Alle aandelen zijn op naam en worden

ingeschreven in het register van de aandeelhouders dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. wordt bijgehouden. Indien één der vennoten wenst uit te treden uit de vennootschap dient hij alle medevennoten hiervan op de hoogte te brengen bij een per post aangetekend schrijven, geadresseerd aan de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De uittreding van een vennoot heeft niet voor gevolg dat de,

vennootschap wordt ontbonden. Volgende personen worden aangesteld tot zaakvoerders van de: vennootschap: heer Emmanuel Crynen, voornoemd en mevrouw Inge Maria R Polfliet, voornoemd. Het, mandaat van de zaakvoerders is van onbepaalde duur. De zaakvoerders zullen met het dagelijks beheer belast. zijn en zullen over de maatschappelijke handtekeningen beschikken. Naar derden toe is de vennootschap. gebonden door alle daden van de zaakvoerders mits deze onmisbaar of kennelijk nuttig zijn voor de realisatie' van het doel van de vennootschap. De vennoten beslissen unaniem dat In principe het mandaat van de° zaakvoerders onbezoldigd zal zijn, maar de algemene vergadering kan beslissen bij éénparigheid van stemmen van de vennoten dat een vergoeding wordt toegekend voor de uitoefening van het mandaat. Deze vergoeding, komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap. Alle beslissingen in verband met de, vennootschap die het normale beheer van de vennootschap overstijgen dienen met éénparigheid van stemmen': van alle vennoten genomen te worden. De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen. onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met het éénparig goedvinden van alle vennoten, behalve wanneer de overdracht plaatsvindt aan een vennoot. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de aandelen zelf over te nemen. De waarde van de aandelen wordt bepaald op het moment van de overdracht en; op basis van een waardebepaling voorgeschreven volgens het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten. Indien geen overeenkomst kan worden bekomen omtrent de prijs tussen overdrager en overnemer zal de voorzitter van het IAB ( Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten) worden: aangesteld als deskundige. Zijn beslissing zal definitief zijn en bindend voor alle partijen. Zijn ereloon is ten laste van de partijen à rato van 50/50. De overdrachtsprijs zal betaalbaar zijn ten laatste binnen de 12 maand: na de beslissing tot overdracht. Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap worden voortgezet tussen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

/ or-

behouden

aan het

Belgisch

LStaatsblad

de overige vennoten en zullen de erfgenamen, niet vennoten, worden vergoed op basis van de waardebepaling zoals hiervoor werd beschreven. In ieder geval zal de afkoop en de betaling dienen te gebeuren binnen de 12 maand na datum van het overlijden. Het boekjaar van de vennootschap eindigt ieder jaar op 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2011. Na het einde van elk boekjaar zai de jaarrekening over het betreffende jaar worden opgemaakt en zullen de vennoten in een jaarlijkse algemene

" vergadering, te houden binnen de 6 maand na het afsluiten van het boekjaar, zich uitspreken over de balans en resultatenrekening en over de aanwending van het resultaat.

Emmanuel Crynen  zaakvoerder Inge Maria Polfliet - zaakvoerder



 `U` etitv4.41





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laagste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MANUCOURIER

Adresse
ESDREEF 21 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande