MANUEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANUEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.906.264

Publication

02/09/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15314217*

Neergelegd

31-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Idegemplein(Ide) 19

9506 Geraardsbergen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0635906264

Benaming (voluit) : MANUEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Veronique Laloo te Herzele (Sint-Lievens-Esse), op achtentwintig augustus tweeduizend vijftien, ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "MANUEL" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANUEL".

2. Zetel: 9506 Geraardsbergen (Idegem), Idegemplein 19.

3. Duur: Opgericht voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichter:

1. De heer STEENHOUDT Jan Herman Denise, afgevaardigd bestuurder, geboren te Ninove op twaalf maart negentienhonderd achtenzestig, wonende te 9506 Geraardsbergen - Idegem, Idegemplein 19, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw CLAERHOUT Hilde Veronique Karine, bestuurder, geboren te Kortrijk op achtentwintig december negentienhonderd negenenzestig, wonende te 9506 Geraardsbergen - Idegem, Idegemplein 19.

5. Kapitaal  aandelen - volstorting:

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro (¬

250.000,00).

Het is verdeeld in 1.000 aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

6. Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

1. Inbreng in natura van aandelen

De heer Steenhoudt Jan, comparant sub 1., verklaart bij deze inbreng in de vennootschap te doen van 100 aandelen van de naamloze vennootschap "FLANDERS DEVELOPMENT GROUP", afgekort "FDGroup", met zetel te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 45 bus 202, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0893.134.626., met een waarde van honderd en negenduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro en vijftig cent (¬ 109.777,50).

Mevrouw Claerhout Hilde, comparant sub 2., verklaart bij deze inbreng in de vennootschap te doen van 100 aandelen van de naamloze vennootschap "FLANDERS DEVELOPMENT GROUP", afgekort "FDGroup", met zetel te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 45 bus 202, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0893.134.626., met een waarde van honderd en negenduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro en vijftig cent (¬ 109.777,50).Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1a, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA MANUEL, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de heer Nikolas VANDELANOTTE, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal (878) en met de fractiewaarde (1/1.000ste), zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 878 volledig volstorte aandelen van de BVBA MANUEL, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is."

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf 28 augustus 2015. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf 28 augustus 2015.

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hunnen hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van voornoemd naamloze vennootschap "FLANDERS DEVELOPMENT GROUP", en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten. Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van honderd en negenduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro en vijftig cent (¬ 109.777,50), worden aan de heer Steenhoudt Jan, voornoemd sub 1., vierhonderd negenendertig (439) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van honderd en negenduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro en vijftig cent (¬ 109.777,50), worden aan mevrouw Claerhout Hilde, voornoemd sub 2., vierhonderd negenendertig (439) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

2. Inbreng in geld

De heer Steenhoudt Jan verklaart op heden te volstorten : vijftienduizend tweehonderd tweeëntwintig euro en vijftig cent (¬ 15.222,50);

Mevrouw Claerhout Hilde verklaart op heden te volstorten : vijftienduizend tweehonderd tweeëntwintig euro en vijftig cent (¬ 15.222,50);

Totaal : dertigduizend vierhonderd vijfenveertig euro (¬ 30.445,00).

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de Record Bank te Gent, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat mij is overhandigd. Als vergoeding van hun inbreng wordt aan de inbrenger(s) het volgend aantal aandelen toegekend : - aan De heer Steenhoudt Jan: éénenzestig (61) aandelen.

- aan Mevrouw Claerhout Hilde: éénenzestig (61) aandelen.

Deze aandelen zijn volledig volstort.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 28 augustus 2015 en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aanstelling zaakvoerder: Tot eerste niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd:

1. De heer STEENHOUDT Jan, voornoemd

2. Mevrouw CLAERHOUT Hilde, voornoemd.

Die verklaarden hun opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- de promotie van gebouwen waaronder villa s, huizen, flatgebouwen, industriële en nijverheidsgebouwen, bij middel van aankoop, verkoop, ruiling, constructie, verpachting, lotissering, uitbating en beheer van onroerende goederen evenals alle immobiliaire operaties van om het even welke aard of ermede verband houdende handelingen en projectontwikkelingen. Het verrichten van alle adviezen in bovenvermelde activiteiten;

- het verkavelen en bouwrijp maken van gronden;

- het doen oprichten of doen bouwen van alle welkdanige gebouwen of bouwwerken;

- het laten uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden door aannemers en de coördinatie van deze werkzaamheden;

- de aan- en verkoop van alle onroerende goederen;

- het geven van adviezen en leveren van diensten op het vlak van rendementsstudies, in het domein van vastgoedontwikkeling en renovatieprojecten;

- algemene bouwonderneming; onderneming voor timmer- en schrijnwerk, voor het opstellen van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten), voor het bouwen van stellingen, het invoegen en reinigen van gevels, warmte en geluidsisolatie, het vervaardigen en plaatsen van sierschoorsteenmantels, voor het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen en vloeren;

- de handel en bewerking van hout en allerhande bouwmaterialen;

- het tewerkstellen en begeleiden van werkzoekenden uit kansengroepen die problemen hebben bij het inschakelen in het arbeidscircuit;

- het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelneming met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consultancy, merchandising, franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren van personeel; - het inrichten van winkelruimtes in de meest ruime zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Dit omvat onder meer de planning en conceptie van zulke inrichtingen, evenals de uitvoering van de nodige werkzaamheden daartoe, alsook de aankoop en verkoop van de benodigde materialen en goederen;

- de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het inrichten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het herstellen, het verhuren, het laten gebruiken op alle mogelijke wijzen, het huren, het beheren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- het optreden als tussenpersoon bij de aankoop, verkoop en verhuring van roerende en onroerende goederen en bij de overname van handelszaken, alsmede alle activiteiten die behoren tot deze van een immobiliënkantoor;

- het beheer (syndic) van alle onroerende goederen;

- het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten;

- alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden;

- het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft;

- het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijksoortig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in het vreemde op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 16 uur en voor de eerste maal op de derde vrijdag van de maand juni 2017 om 11 uur. Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermede neergelegd : Uitgifte van de akte, bijzonder verslag van de oprichters, verslag van

de bedrijfsrevisor.

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 16.06.2017, NGL 06.07.2017 17284-0300-015

Coordonnées
MANUEL

Adresse
IDEGEMPLEIN 19 9506 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9506
Localité : Idegem
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande