MANUMIXX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MANUMIXX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.235.639

Publication

05/05/2014 : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING -
OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 28

maart 2014, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 7 februari 2014, waarin, besloten werd tot de benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EBONIT, met zetel te 8400 Oostende, Batterijstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het; nummer BTW BE 0543.898.103, vast vertegenwoordigd door de heer DAEMS Benoit Philippe Martin, wonende! te 8400 Oostende, Batterijstraat 5, tot zaakvoerder met ingang van 7 februari 2014 tot en met 17 april 2018.

2.Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met tweeënveertigduizend negenhonderd zeven euro! negenennegentig cent (42.907,99 EUR) om het te brengen op een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) door incorporatîe van de bestaande beschikbare reserves en met behoud van het; aandelenaantal en door middel van verhoging van de fractiewaarde. Vaststelling van de realisatie van de: kapitaalverhoging. Het kapitaal bedraagt thans eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR). 3.- Bijzonder verslag van de zaakvoerders van 26 maart 2014 over de voorgestelde doelwijziging (opgemaakt ïn toepassing van 287 van het Wetboek van vennootschappen) met staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013.

- Verslag van de commissaris F. Van Vlaenderen, Bedrijfsrevisor & C, met als vertegenwoordiger, de heer Frans Van Vlaenderen van 27 maart 2014 over de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013 (opgemaakt in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen). - Uitbreiding van het doel door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of în. samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende' handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Onderzoek en ontwikkeling, fabricage, vervaardiging, conditionering, het mengen, het afwegen, het verpakken (ook het vullen in flessen, blikjes, dozen en zakjes en met inbegrip van het etiketteren, zegelen en! stempelen), het verhandelen (zowel groothandel als kleinhandel), invoeren en uitvoeren, het commercialiseren, de opslag en het vervoer van, alsook registratie en aanvraag van vergunningen of andere toelatingen voor, (i) voedingsmiddelen en dranken, waaronder voedingspreparaten en dieetvoeding, voedîngssupplementen en voedingsmiddelen die zijn verrijkt met vitaminen, mïneralen, proteïnen, enzovoort, voedingsextracten en voedingssurrogaten, sportdranken en andere nïet-alcoholische dranken en preparaten voor deze dranken, en (ii) geneesmïddelen en andere farmaceutische producten en grondstoffen, parafarmaceutische producten en grondstoffen, medische hulpmiddelen en cosmetische producten en grondstoffen, alsook het verrichten van consultancy, het verstrekken van advies en het verlenen diensten met betrekking tot de andere activiteiten vermeld in het doel, waaronder inzake registratie en homologatie van voedingsmiddelen en dranken of andere producten, dit ailes onder aile mogelijke vormen en in de ruimste betekenis.

Zij mag ook aile financiële, nijverheïds-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, ïnbreng of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardig, verwante of aanvullende bedrijvîgheid en, in het algemeen, aile handelingen stellen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen în aile andere Belgïsche of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondememingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon, ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


zonder onderscheid, ongeacht of ze opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, waarvan het maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Deze opsomming îs niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook, kunnen bijdragen de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag nîet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld ïn de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan réglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Aanpassing van de statuten.

4.Verslag van de zaakvoerders van 26 maart 2014 betreffende de redenen die ertoe leïden de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANUMÎXX om te vormen în een naamloze vennootschap (opgemaakt in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen), met in bijlage de staat waarop het actief en passief van de vennootschap samengevat is, afgesloten op 31 december 2013. 5.Verslag van de commissaris, F. Van Vlaenderen, Bedrijfsrevisor & C, met aïs vertegenwoordiger, de heer Frans Van Vlaenderen, de dato 27 maart 2014 over voormel-de staat (in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen).

De besluiten van het verslag van de commissaris:

"De staat van activa en passiva van de BVBA "MANUMIXX", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9620 Zottegem, Leeuwerikstraat 11/A, afgesloten per 31 december 2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De contrôle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het

Instituut der Bedrijfsrevisoren.

& Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto¬

_q vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de u normen' inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige

§ 61.500,00 €.

Er zjjn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichtîng van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. w Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, g overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen. g Oosterzele, 27 maart 2014

(getekend)

"� BV ow BVBA Frans Van Vlaenderen & Co

-f Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vennoot, de heer

g Frans Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor

C? Commissaris"

6.0mvormîng van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze î?5 vennootschap.

® 7.0ntslag van de zaakvoerders, zijnde de Naamloze Vennootschap "SPORT NUTRITION COMPANY",

-O gevestigd te 9880 Aalter, Stratem 11/2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer

-S BTW BE 0525.946.272, met de heer PERALTA-GUTIERREZ Manuel, wonend'te 9420 Erpe-Mere, Molenveld ■§_ 14, als vaste vertegenwoordiger, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EBONIT",

« gevestigd te 8400 Oostende, Batterijstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het 2 nummer BTW BE 0543.898.103, met de heer DAEMS Benoit Philippe Martin, wonende te 8400 Oostende,

� Batterijstraat 5, als vaste vertegenwoordiger.

Besluit dat de kwijtlng die zal gegeven worden aan de bestuurders van de naamloze vennootschap

•FF

zaakvoerders tôt heden.

8.Vaststeiling van de statuten ter aanpassing aan de voorgestelde wijzigingen en aan de nieuwe rechtsvorm

S van naamloze vennootschap.

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

S" Benaming: MANUMIXX.

Zetel: 9620 Zottegem, Leeuwerikstraat 11 /A M Doel: De vennootschap heeft tot doel:

—j Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in g samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende

handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Onderzoek en ontwikkeling, fabricage, vervaardiging, conditionering, het mengen, het afwegen, het verpakken (ook het vullen in flessen, blikjes, dozen en zakjes en met inbegrip van het etiketteren, zegelen en stempelen), het verhandelen (zowel groothandel als kleinhandel), invoeren en uitvoeren, het commercialîseren, de opslag en het vervoer van, alsook registratie en aanvraag van vergunningen of andere toelatingen voor, (i) voedingsmiddelen en dranken, waaronder voedingspreparaten en dieetvoeding, voedingssupplementen en voedingsmiddelen die zijn verrijkt met vitaminen, mineralen, proteïnen, enzovoort, voedingsextracten en voedingssurrogaten, sportdranken en andere niet-aîcoholîsche dranken en preparaten voor deze dranken, en

actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de

S overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 7.028.003,38 €

(zeven miljoen achtentwintigduizend en drie Euro achtendertig eurocent) is niet kleiner dan het minimum

S kapitaal voorgeschreven bij artikel 439 Wetboek van Vennootschappen en het te vormen kapitaal van

betreffende het boekjaar dat op 31 december 2014 zal afgesloten worden zal gelden voor het bestuur van de


C (ii) geneesmiddelen en andere farmaceutische producten en grondstoffen, parafarmaceutische producten en

grondstoffen, medische hulpmiddelen en cosmetische producten en grondstoffen, alsook het verrichten van consultancy, het verstrekken van advies en het verlenen diensten met betrekking tot de andere activiteiten vermeld în het doel, waaronder inzake registratie en homologatie van voedingsmiddelen en dranken of andere producten, dît ailes onder aile mogelijke vormen en in de ruimste betekenis.

Zij mag ook aile financiële, nijverheîds-, handels-, roerende en onroerende handelingen vem'chten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardig, verwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, aile handelingen stellen die de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondememingen zonder onderscheid, ongeacht of ze opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, waarvan het maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook, kunnen bijdragen de verwezenlijking van

haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan réglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: onbepaald te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

Bedrag van het kapitaal: eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR)

o> Raad van bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens drie leden, (of

minstens twee leden indien wettelijk toegelaten), aandeelhouders of nîet, benoemd door de algemene

_o vergadering der aandeelhouders.

{_! Machten van de raad van bestuur: De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile

handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die

vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Externe vertegenwoordiging: Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene G wettelijke regel, krachtens artikel 17 en de gebeuriijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs

g in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden slechts geldig ondertekend door

oj twee bestuurders samen optredend, waarvan minstens één B-Bestuurder en één A-Bestuurder, hetzij voor het

§ dagelijks bestuur, door de gedeiegeerde bestuurder alleen, indien er één is.

•
S kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks � bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur of van

_Jà bepaalde afdelingen van de vennootschap opgedragen worden aan één of meer (fysieke of rechts-) personen,

al dan niet bestuurders. Indien het dagelijks bestuur wordt opgedragen aan een of meerdere bestuurders, voeren zij de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien het dagelijks bestuur wordt opgedragen aan een persoon

die geen bestuurder is, voert deze persoon de titel van directeur. Elke gedelegeerd bestuurder of directeur kan "O de vennootschap op het gebied van dagelijks bestuur alleen handelend vertegenwoordigen.

b) Het orgaan dat krachtens voormelde artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtîgden

jG van de vennootschap aanstellen.

§ Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde ofvoor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

£ geoorloofd. De gevolmachtîgden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende xi volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht. v De raad van bestuur bepaalt bîj de benoeming van de gevolmachtîgden, hun machten en in het bijzonder de

j3o bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening.

gi c) De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden niet overdragen aan een directiecomîté.

,__. Gewone algemene vergadering: 7 juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de

J« vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De algemene vergaderingen moeten plaats

:=! hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vermeld in het bericht van -o bijeenroeping. De volgende formaliteiten zijn enkel van toepassing voor zover in het bericht van bijeenroeping

g wordt vereïst. De houders van aandelen op naam minstens vijf dagen vôôr de datum van de algemene

M vergadering in het aandelenregister ingeschreven, worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten. S. Vertegenwoordiging: Niemand mag in de gewone algemene vergadering of buitengewone of bijzondere S algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans, mag ieder aandeelhouder zich op de algemene

vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde. De raad van bestuur kan in de uitnodiging voor een bepaalde vergadering voorzien dat deze gevolmachtigde noodzakelijk een andere aandeelhouder moet zîjn, die zelf het recht heeft de vergadering bij te wonen.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Wïnstverdelîng: De jaarrekening wordt opgesteld in overeenstemming met de wettelijke bepalingen betreffende de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de onderneming. Het batig saldo van de resuîtatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van aile aard, gebeuriijke intresten aan de

handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de

voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 19 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en



Voor-

. behouden

I aan het

Belgisch

Staatsblad

S T5

09 eu

et es

+-•

fS0 "3

schuldeiseraandeelhouders, bezoldigingen aan de bestuurders en commissarissen de noodzakelijke afschrîjvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal besluiten over de aanwending van het saldo met inachtname van de voorschriften opgenomen in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren met inachtname van de bepalingen voorzien in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. Ontbinding: Na de betaling van aile schulden, lasten en vereffeningskosten, of na de consignatie van de nodige gelden die voldoen, zal het netto-actief gelijk onder de kapîtaalaandelen verdeeld worden, rekening houdend met de werkelijke afbetaling van elk effect.

9.Vaststelling van het aantal leden van de raad van bestuur op drie (3) en benoeming van de bestuurders,

voor een duur van zes (6) jaar.

Worden in die hoedanigheid benoemd: Op voordracht van de A-Aandeelhouders:

1. De Naamloze Vennootschap "SPORT NUTRITION COMPANY', gevestigd te 9880 Aalter, Stratem 11/2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0525.946.272, met als vaste vertegenwoordiger, de heer PERALTA-GUTIERREZ Manuel, wonend te 9420 Erpe-Mere, Molenveld 14.

Op voordracht van de A-Aandeelhouders:

2. Mevrouw SIENAERT Jinny, wonende te 9420 Erpe-Mere, Molenveld 14. Op voordracht van de B-Aandeelhouders:

3. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EBONIT", gevestigd te 8400 Oostende, Batterijstraat 5, ingeschreven în het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer BTW BE 0543.898.103, met als vaste vertegenwoordiger, de heer DAEMS Benoit Philippe Martin, wonende te 8400 Oostende, Batterijstraat 5.

Hun opdracht vsrvalt met de jaarvergadering van 2020.

Raad van bestuur

Benoeming van de Naamloze Vennootschap "SPORT NUTRITION COMPANY", voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd voor dagelijks bestuur în toepassing van

artikel 19 van de statuten.

Gegevens volmacht : onderhandse volmacht dd. 27 maart 2014 Volmachtgevers:

1. De Naamloze Vennootschap "SPORT NUTRITION COMPANY", gevestigd te 9880 Aalter, Stratem 11/2,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0525.946.272. 2. De heer PERALTA-GUTIERREZ Manuel, wonend te 9420 Erpe-Mere, Molenveld 14.

3. De Naamloze Vennootschap, private prîvak naar Belgisch recht "VECTIS PARTICIPATIES II", gevestigd te 9880 Aalter, Stratem 11/2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BE

0841.729.277,

4. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EBONIT", gevestigd te 8400 Oostende, Batterijstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer BTW BE

0543.898.103.

5. Mevrouw SIENAERT Jinny, wonende te 9420 Erpe-Mere, Molenveld 14.

Volmachtdrager:

De heer COEN Lieven Pieter, wonende te 9840 De Pinte, Mieregoed 10.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditîe van de akte dd. 28 maart 2014 met aangehechte volmacht -verslag van de commissaris omtrent de omvorming -gecoôrdineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso.o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
08/01/2015
ÿþ Mod PDF it.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111310111 Gent

Afdeling Oudenaarde

2 6 DEC, 2414



Griffie



Ondernemingsnr : 0456.235.639

Benaming (voluit) : Manumixx

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel ; Leeuwerikstraat 11 bus a, 9620 Zottegem, België

(volledig adres)

Onderwerp() akte :Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging bestuurder; uittreksel uit akte wijziging

Tekst vast vertegenwoordiger bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 15 december 2014:

1. De vergadering neemt kennis van en aanvaardt met onmiddellijke ingang het ontslag van Ebonit BVBA, met maatschappelijke zetel te Batterijstraat 5, 8400 Oostende, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende) onder het nummer 0543.898.103, als bestuurder van de vennootschap met als vast vertegenwoordiger de heer Benoît Daems, wonende te Batterijstraat 5, 8400 Oostende.

2. De heer Manuel Peralta-Gutierrez, wonende te 9420 Erpe-Mere, Molenveld 14 wordt met onmiddellijke ingang vervangen door de heer Benoît Daems, wonende te Batterijstraat 5, 8400 Oostende als vast vertegenwoordiger van de bestuurder Sport Nutrition Company NV, met maatschappelijke zetel te Stratem 11, bus 2, 9880 Aalter ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent onder het nummer 0525.946.272

(get.) SienaertJinny, bestuurder en Sport Nutrition Company NV, bestuurder, w. Benoit Daems

Op de laatste biz, van luika vermelden : Recto :Naami iii Trisfrùmënféièniiiihofdis; fiétzij van de perso(6n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2013 : OU064747
14/05/2013 : OU064747
02/05/2013 : OU064747
03/10/2012 : OU064747
17/06/2011 : OU064747
14/06/2010 : OU064747
23/06/2009 : OU064747
16/06/2008 : OU064747
23/04/2007 : DE064747
19/04/2007 : DE064747
02/08/2005 : AA064747
29/07/2015
ÿþ"

Mod ADF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

"

17 JULI 2015

Griffie

VI

Ondememingsnr : 0456.235.639

Benaming (voluit) : Manumixx

(verkort) :

Rechtsvoren Naamloze vennootschap

Zetel : Leeuwerikstraat 11 bus a, 9620 Zottegem, België

(volledig adres)

Onderweeen akte :Ambtsbeëindiging commissaris -benoeming commissaris -benoeming

gedelegeerd bestuurder -benoeming voorzitter

Tekst ; "

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering dd. 8 juni 2015 blijkt dat ;

I. De algemene vergadering kennis heeft genomen van het verlopen van het mandaat van de commissaris BVBA F. Van Vlaenderen & C° met als vast vertegenwoordiger vennoot Frans Van Vlaenderen, onmiddellijk na de algemene vergadering gehouden in 2015.

II. De algemene vergadering vervolgens besloten heeft te benoemen tot commissaris voor een termijn van drie jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2018: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " KPMG", gevestigd te 9820 Merelbeke, Axxess Business Park, Guldensporenpark 80/(H), voor wie zal optreden als vertegenwoordiger de heer Joris Mertens, bedrijfsrevisor.

III. De algemene vergadering beslist heeft Sport Nutrition Company NV, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Gent) onder ondernemingsnummer 0525.946.272, met als vaste vertegenwoordiger Benoît Daems, te benoemen als B-gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de vennootschap,

De raad van bestuur is aldus als volgt samengesteld ;

Mevrouw Jinny Sienaert, wonende te 9420 Erpe-Mere, Molenveld 14, A-bestuurder;

- Sport Nutrition Company NV, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger Benoit Daems,

B-gedelegeerd bestuurder en voorzitter,

(get.) Sport Nutrition Company NV, gedelegeerd bestuurder vast vertegenwoordigd door Benoit Daems



Op de laatste blz. van Ltill Vermeiden : -Recto : Nàamènüóèdinigheidvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2004 : AA064747
14/07/2003 : AA064747
10/10/2002 : AA064747
01/07/1999 : AA064747
09/04/1997 : AA64747

Coordonnées
MANUMIXX

Adresse
LEEUWERIKSTRAAT 11/A 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande