MARASQUIN

Société en commandite simple


Dénomination : MARASQUIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 539.903.483

Publication

04/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit onderhandse akte van 29 september 2013, geregistreerd op 1 oktober 2013 Te Gent 7, boek 6/77, blad 76, vak 5 dat er werd overgegaan tot de oprichting van een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Hieronder uittreksel van de oprichtingsakte zoals bepaald in artikel 69 van het Wetboek van vennootschappen.

Naam, rechtsvorm en zetel: De vennootschap heeft de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" (Comm.V) aangenomen onder de naam "Marasquin". De zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen, Zevensterrede 2.

Duur van de vennootschap: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Identiteit hoofdelijk aansprakelijke vennoot: Mevrouw Maria Schelfaut, Zevensterrede 2, 9070 Destelbergen. Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00). Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam. Inbreng door Maria Schelfaut (NN 50123129407): tienduizend (10.000,00) euro. Inbreng door Bart Van Nieuwenhuyse (NN 74071104168), Ans Van Nieuwenhuyse (NN 75122607429), Joost Van Nieuwenhuyse (NN 77113006550), Tineke Van Nieuwenhuyse (NN 80051204450) en Kaatje Van Nieuwenhuyse (NN 83091314213), elk voor een bedrag van tweeduizend (2.000,00) euro.

Boekjaar: Het boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal lopen van 1 oktober 2013 tot 30 juni 2015. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in november 2015. Reserves, winstverdeling, verdeling bij vereffening: Op het einde van het jaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede een balans en resultatenrekening. Het resultaat, na boeking van alle kosten, afschrijvingen en bezoldigingen, wordt besteed volgens de besluiten van de algemene vergadering. Het na vereffening overblijvend saldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens hun aandelenbezit.

Zaakvoerder: Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: Mevrouw Maria Schelfaut, voornoemd. Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Commissaris(sen): Geen.

Algemene vergadering: De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden op de derde zaterdag van de maand november om 20 uur, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet nageleefd worden.

Doel: De vennootschap heeft als doel het uitbaten van een brood- en banketbakkerswerk en suikerwerk in gespecialiseerde winkels, de detailhandel in voedings- genotsmiddelen in gespecialiseerde winkels, aanbieden van diensten van markt- en opinieonderzoeksbureau's, aanbieden van vertaal- en tolkdiensten en alle activiteiten die een aanvulling zijn op eerder geciteerde activiteiten. De vennootschap zal eveneens alle financiële, onroerende en roerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan onder meer aan haar vennoten en/of zaakvoerders en ze kan zich voor derden, haar vennoten en/of zaakvoerders borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, voor zover de wet dit toelaat. Zij mag onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen doch alleen met

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Marasquin

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : Marasquin

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zevensterrede 2

*13305739*

Luik B

0539903483

9070

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Destelbergen

Griffie

Neergelegd

02-10-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag

onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare

middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

Voor ontledend uittreksel,

Maria Schelfaut, zaakvoerder.

Tegelijk hiermee neergelegd; geregistreerde statuten.

16/04/2015
ÿþMod wort t7,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~-

IL.-.20.)1,'\. ~

~ 1

" 1505 3

NEERGELEGD

0 3 -84- 2015

RECHTB, K VAN

KOOPHAPI~~ TE GENT

Ondernemingsnr : 0539903483

Benaming

(voluit) : Marasquin

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zevensterrede 2, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag-Benoeming-Wijziging zetel-wijziging statuten

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 20 maart 2015 dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen;

1- Ontslag als zaakvoerder van Mevrouw Maria Schelfaut vanaf 20 maart 2015

2- Benoeming tot zaakvoerder van Mevrouw Donaldina Breskovska vanaf 20 maart 2015

3- Wijziging van maatschappelijke zetel : vanaf 20 maart 2015 is de zetel gevestigd te 9000 Gent, Schoolkaai 31

4- Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met 125.000,00 euro door creatie van 625 nieuwe aandelen zonder nominale waarde waardoor het nieuwe maatschappelijk kapitaal wordt gebracht naar 145.000,00 euro.

5- Het maatschappelijk doel wordt uitgebreid met:

. een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren: aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, inhuur geven en nemen, leasen, onderhouden, veranderen en verfraaien: alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook: het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Het optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten, Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

het effectief oprichten en uitbaten van horeca-aangelegenheden, meer specifiek de uitbating van hotels, daghotel, aparthotel, seniorieën en alle activiteiten zoals restauratie, drankverstrekkende bedrijven en aanverwante activiteiten en verkoop van knowhow op horecagebied, Dit omvat ondermeer het uitbaten van een restaurant, drankgelegenheid, café, bar, private club, tearoom, snackhuis, hotel, ijssalon, brasserie, feestzalen, traiteursdiensten en alle aanverwante activiteiten in de horeca (inclusief vensterverkoop), Het kopen en verkopen, zowel in het groot als in het klein, van alle artikelen en producten, grondstoffen en gereedschappen, dienstig voor de inrichting en de goede werking van deze vestigingen, hetzij voor eigen rekening als voor rekening van derden.

. het ontwikkelen, uitbaten en beheer van online applicaties op het internet, programmeren en ontwerpen van websites, integreren van nieuwe modules in bestaande websites, aanpassen en onderhouden van websites. De uitbating van een informatiekantoor voor mechanografische werken, omvattende het ontwikkelen van computerprogramma's en toepassingen, en alles wat met voorgaande rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

. het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden, alsmede het toestaan van alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

. het bekleden van functies in vennootschappen, zoals bijvoorbeeld bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar en mandataris.

Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere productentmerkenidiensten in frachising of In gelijk elke andere vorm uitbesteden aan derden. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend, De vennootschap zal zowel in het binnen- en buitenland, alle roerende en onroerende

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten delen kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheid die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vernielde activiteiten waarvocr vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uitte oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden. De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van het doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders en vereffenaars.

Voor ontledend uittreksel,

mevrouw Donaldina Breskovska

zaakvoerder

Wordt gelijktijdig hiermee neergelegd:

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 20 maart 2015

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ma bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MARASQUIN

Adresse
ZEVENSTERREDE 2 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande