MARBADI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MARBADI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.328.242

Publication

11/07/2013
ÿþ~

Moa word 11.1

le.P,0110.111

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 2 JULI 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0526 39-5 ei z

Benaming

(voluit) : MARBADI

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : BEUKENLAAN 11 - 9550 HERZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Hoofdelijk aansprakelijke vennoten:

Badisco Geert (NN 69.07.01.-403-95) wonende te 9550 Herzele, Beukenlaan 11.

Marquebreuck Marijke (NN 82.05.10-090-09) wonende te 9550 Herzele, Beukenlaan 11

Firmanaam: Vof MARBADI met maatschappelijke zetel te 9550 Herzele, Beukenlaan 11.

zaakvoerder: Badisco Geert

bij wijze van geldschieting in te brengen waarden: De vennoten brengen in de vennootschap in:

Badisco Geert, een som van 100,00 euro en Marquebreuck Marijke, een som van 100,00 euro

Het begin kapitaal is aldus bepaald op 200,00 euro.

Tijdstip waarop de vennootchap zal beginnen en eindigen: De vennootschap wordt voor een onbepaalde tijd opgericht met ingang vanaf 01-04-2013.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 april 2013 tot 31 december 2014.

doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het oprichten en uitbaten van traiteur - en cateringdiensten, restaurants, herbergen, eethuizen, hotels, feestzalen. Alle handel - aankoop, verkoop, import, export, levering aan huis en tussenpersoon - in voedingswaren en dranken. Het aankopen, bereiden en verkopen van meeneemgerechten. De promotie en organisatie van evenementen, feesten als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden. Alle grafische activiteiten, m.i.v. het ontwerpen en opmaken van lay - outs, flyers en affiches. Alle verrichtingen die verband houden met adviesverlening en consultancy m.i.v. het geven van lezingen. Klusdienst: elektriciteit, sanitair en verwarming, decoratie en interieur, onderhoud tuin en bijgebouwen, algemene herstellingen en onderhoud binnen en buiten, kleine renovatiewerken, vloerwerken, tegelwerken en metselwerken, Aanschaf, exploitatie, beheer, aankoop, verkoop, verhuur, huur, leasing, financiering, handel, tussenpersoon in roerende en onroerende goederen en persoonlijke en zakelijke rechten op die goederen. Landbouw - en bosbouwactiviteiten: o.a. teelt van gewassen, boomkwekerij, fokken van dieren, veeteelt, meststoffen. Onderhoud en reparatie van roerende goederen, machines, landbouwmachines, tractoren, gazonmaaiers, werktuigen, apparaten, computers, randapparatuur. Vervaardiging, montage, onderhoud, aan- en verkoop, tussenpersoon van staal- en metaalconstructies. Zij zal dit doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt. Te dien einde kan zij op gelijk welke wijze samenwerken met, deelnemen in, en rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, instellingen en organisaties van welke aard ook, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en aangaan, haar goederen of haar handelszaak voor zichzelf of voor derden in pand of in hypotheek geven, en alles doen wat verband houdt met, of kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Onmiddellijk na de oprichting beslist de zaakvoerder om alle volmachten te verlenen aan Badisco Geert (NN 69.07.01-403-95) wonende te 9550 Herzele, Beukenlaan 11, om de dagelijkse technische leiding van de traiteurs- en cateringsactiviteiten op zich te nemen. Deze delegatie van volmachten kan door beide partijen zonder opzeg noch schadevergoeding beëindigd worden.

Gevolmachtigde

ATC & Partners bvba vertegenwoordigd door Eric Van Balen

Tegelijk hiermee neergelegd: volmacht ATC & Partners bvba

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MARBADI

Adresse
BEUKENLAAN 11 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande