MARC FRANCOIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC FRANCOIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.089.956

Publication

04/03/2014
ÿþ mad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla(

14 5523

Ondernemingsnr : 0810.089.956 Benaming (voluit) : MARC FRANCOIS

11111

I

r\!

2 t FEU. 201'i

FtECI-iT2O-rNi i/A1~!

KOOPHAt?i G><N'ï

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STATIONSSTRAAT 73

9850 NEVELE (LANDEGEM)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 WIB 92 - UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL.

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Thibault Van Belle, Notaris te Zomergem, op 19 februari 2014, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de;i BVBA MARC FRANCOIS, waarvan de zetel gevestigd is te 9850 Nevele, Landegem, Stationsstraat 73, onder;. js andere volgende beslissingen heeft genomen:

i;

Eerste beslissing - Ontslag voorlezing verslag.

De vergadering ontsloeg de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per;; ;, eenendertig december tweeduizend en dertien.

De aanwezige vennoten erkenden een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva;; j afgesloten per eenendertig december tweeduizend en dertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben;; j, genomen.

,, Het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva werden als één bijlage aan onderhavig;;

proces-verbaal gehecht na door de partijen te zijn ondertekend, met het oog op de neerlegging ter griffie van de,,

!i bevoegde rechtbank van koophandel. :;

Fi

Tweede beslissing - Doelsuitbreiding. :;

j De vergadering besliste het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande;;

ij tekst aan artikel 3 van de statuten:

jj = Optreden als verzekeringstussenpersoon, als kredietmakelaar, als agent van een spaarkas, van eenij

jj wisselkantoor, van een krediet- en financieringsondememing; i,

- Financiële planning in de ruime zin van het woord. Verstrekken van advies inzake beleggingen en het;; j! beheer van financiële patrimonia van derden (Koninklijk Besluit vijf augustus negentienhonderd eenennegentig), in verband met vermogensbeheer en beleggingsadvies;

il - De bijstand bij afhandeling van verzekeringsschade en dergelijke;

- De bijstand in juridische, commerciële, financiële, administratieve, sociale en bedrijfseconomische, aangelegenheden;

- Begeleiding, coordinatie, scholing en vorming van management- en begeleidingstechnieken. Het! rekruteren, opleiden, motiveren en stimuleren van adviseurs en medewerkers zowel voor eigen rekening alsI. voor rekening van derden in binnen- en buitenland.

i; Kortom mag zij alle diensten verrichten en/of goederen aankopen en verkopen die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met de activiteit van verzekeringsagenten en tussenpersoon in de i, bankbemiddeling."

ii

Derde beslissing.

De vergadering verklaarde kennis te hebben genomen van de schriftelijke notulen van de bijzondere;; ji algemene vergadering van de vennoten van onderhavige vennootschap de dato zevenentwintig december ,j tweeduizend en dertien, waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel;;

537 WIB 92, voor een bruto bedrag van zeventigduizend euro (70.000,00 ê). ;i

si Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de vennoten de intentie hebben om het tussentijds dividend na;,

j uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.:e,. . Voor-

,,i behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend en dertien voorziene tien procent (10%) roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves. Het tussentijds dividend komt voort uit een ; vermindering van de belaste reserves, welke reserves (leest de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering die uiterlijk op eenendertig maart tweeduizend en dertien werd gehouden.

Toelichting.

De vergadering erkende volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel

537 WIB 92, en meer in het bijzonder:

-De bepaling die voorziet dat alle latere kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 92;

-De bepaling die voorziet in een bijkomende heffing in geval van kapitaalvermindering binnen de vier respectievelijk acht jaar naargelang de vennootschap als kleine of grote vennootschap wordt aangemerkt overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan;

-De bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren

Vierde beslissing - Kapitaalverhoging.

De vergadering besliste het kapitaal van de vennootschap onmiddellijk te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde drieënzestigduizend euro (63.000,00 ¬ ), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) te verhogen tot eenentachtigduizend zeshonderd euro (81.600,00 ¬ ), zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, waarop onmiddellijk pro rata wordt ingeschreven door alle vennoten.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de onmiddellijke inbreng in geld van het voormeld netto bedrag, verkregen ingevolge de tussentijdse dividenduitkering, waartoe werd beslist in voormelde schriftelijk notulen van de vennoten en zal niet gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, doch met aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande kapitaalaandelen.

Vijfde beslissing - Individuele afstand van het voorkeurrecht.

En onmiddellijk hebben alle vennoten, de heer François Marc en mevrouw Depauw Carine, beiden voornoemd, elk individueel, verklaard dat de voormelde inbreng in geld volledig door hen wordt gedaan en door hen wordt volstort.

Gezien deze kapitaalverhoging door inbreng in geld niet gepaard zal gaan met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, is de te nemen beslissing betreffende het voorkeurrecht, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, hier niet van toepassing.

Zesde beslissing  Inschrijving en integrale volstorting op de kapitaalverhoging.

a. Vervolgens hebben aile aanwezige vennoten, de heer François Marc en mevrouw Depauw Carine, beiden voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de onderhavige vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit.

b. De voorzitter verklaarde en alle aanwezigen op de vergadering erkenden dat op de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100%), zijnde drieënzestigduizend euro (63.000,00 ¬ )

c. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening niet nummer BE46 7512 0405 8536 op naam van onderhavige vennootschap bij AXA, te 2600 Berchem, Grotesteenweg 214, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op twaalf i februari tweeduizend en veertien

De inbrengen in geld in totaliteit ten belope van drieënzestigduizend euro (63.000,00 ¬ ), werden volstort, als volgt:

Door de heer François Marc, voornoemd, ten bedrage van eenendertigduizend vijfhonderd euro (31.500,00

E); Door mevrouw Depauw Carine, voornoemd, ten bedrage van eenendertigduizend vijfhonderd euro (31.500,00 ¬ ).

Voormeld bankattest werd aan ondergetekende notaris overhandigd, dewelke bevestigde dat de inhoud van het bankattest overeenstemt met het bovenstaande en dat het attest wordt bewaard in het dossier.

d. De vergadering bevestigde de negentig procent (90%) van de aandeelhouders toegekende tussentijds dividend, ten belope van drieënzestigduizend euro (63.000,00 ¬ ), te hebben gestort op een geblokkeerde rekening, en in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing is ingehouden en werd doorgestort.

Zevende beslissing - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van drieënzestigduizend euro (63.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op eenentachtigduizend zeshonderd euro (81.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

Achtste beslissing - Wijziging van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

besliste de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5- Kapitaal.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J "

il

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenentachtigduizend zeshonderd euro (81.600,00 ¬ ). Het kapitaal

werd volledig volgestort.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Elk aandeel geeft gelijk recht b1 de verdeling van de winsten en van de opbrengst van de vereffening."

Negende beslissing - Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleende aan de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "notaris Thibault Van Belle", met zetel te Zomergem, Dreef 68, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, notaris Thibault Van Belle, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende beslissing - Machtiging aan zaakvoerder.

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te

voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Gelijktijdige neerlegging; expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 19 februari 2014, verslag zaakvoerder, staat actief en passief per 31/1212013, coordinatie van de statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.07.2013 13344-0199-007
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12367-0071-007
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 06.07.2011 11267-0080-007
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.07.2016 16348-0087-008

Coordonnées
MARC FRANCOIS

Adresse
STATIONSSTRAAT 73 9850 LANDEGEM

Code postal : 9850
Localité : Landegem
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande