MARC SOBRIE, NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC SOBRIE, NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 468.519.007

Publication

28/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

cn

Afdeling Oudenaarde

17 OKT. 2014

Griffie

RUIM

11 II

Ondernemingenr : 0468.519.007

Benaming (voluit) : MARC SOBRIE, NOTARIS

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van BVBA

Zetel (volledig adres) : Noordlaan 50 - 9630 Zwalm

Onderwerp(en) akte VEREFFENING  SLUITING VAN DE VEREFFENING

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MARC SOBRIE, NOTARIS" met zetel te 9630 Zwalm, Noordlaan 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, met ondernemingsnummer 0468.519.007 en BTW-nummer 0468.519.007, gehouden voor Meester Paul lienrist, geassocieerd notaris te Bottelare (Merelbeke), vervangende zijn ambtgenoot Meester Marc SOBRIE, notaris met standplaats te Zwalm (Munkzwalm), wettelijk belet, op 29/09/2014 dat er ondermeer werd beslist dat:

VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN ZIJN VERVULD

De leden van het bureau verklaren dat een afschrift van de onder punt 1 en 2 van de, agenda bedoelde verslagen en staat van activa en passive, samen met de oproeping voor d6 algemene vergadering werden opgestuurd aan de aandeelhouder.

Bij toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze invereffeningstelling.

Na deze uiteenzetting, die door de vergadering eenparig wordt goedgekeurd, legt de voorzitter al de punten op de agenda afzonderlijk, en in de gestelde volgorde ter beraadslaging en stemming voor aan de vergadering.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de onder punt 1 en 2 der agenda vermelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor aangezien iedere aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het Besluit van het verslag van de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, vennoot en bedrijfsrevisor, luidt letterlijk als volgt:

10. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrilfsrevisaren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 24 vertegenwoordigd door de heer Filip Cobert, vennoot en bedrijfsrevisor, werd op 24 juli 2014 door de zaakvoerder van de Burg. BVBA Notaris Marc Sobrie, de heer Marc Sobrie, aangesteld om ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag op te stellen aangaande de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 19 september 2014, van de Burg. BVBA Notaris Marc Sobrie, met maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm, Noordlaan 50 naar aanleiding van de ontbinding van de vennootschap.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Bure BVBA Notaris Marc Sobrie een boekhoudkundige staat, afgesloten op 19 september 2014, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van C 1.860.035,91 en een netto-actief van ¬ 1.516.384,73. Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

tI e Ilii.4 I '''"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de

volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Op grand van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg

ven de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR,

hebben el vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening

yen dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop ween dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal

ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene

vergadeling, niet geconsigneerd werd.

. Melle, 26 september 2014

Baker Tilly Belgium Bedrificsrevlsoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Filip Cobert

Vennoot  Bedrijfsre viser

(getekend)."

De voormelde verslagen en balans worden samen met een uitgifte van dit proces-verbaal

neergelegd op de griffie.

De vergadering neemt hierop de volgende beslissingen:

1. De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouder en hij beslist zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

2. De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel Iaat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan :

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. aile aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De vergadering bevestigt alsook het voorstel uitgewerkt door de enige zaakvoerder betreffende de terugname van het resterend actief door de vennoten.

De vergadering beslist eveneens dat Notaris Marc Sobrie, voornoemd, in de plaats zal worden gesteld van aile rechten en verplichtingen van de Vennootschap die eventueel zouden bestaan of ontstaan na de sluiting van de vereffening.

3. Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, notaris Marc Sobrie, voornoemd.

De vergadering beslist kwijting te geven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat te rekenen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met heden.

4. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de balans van 19 september 2014 die tevens geldt als de vereffeningsrekening welke hierbij uitdrukkelijk door de aandeelhouder wordt goedgekeurd.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouder.

De aandeelhouder bevestigt uitdrukkelijk dat er op heden geen schulden aan derden meer zijn.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Mocht er na heden loch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan, verklaart de aandeelhouder, uitdrukkelijk zich persoonlijk borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de

Luik - Vervoln.

' sluiting van deze vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

De comparant erkent dat ondergetekende notaris hem voldoende heeft gewezen op zijn aensprakelijkheid hieromtrent.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "MARC SOBRE, NOTARIS", definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: 9630 Zwalm, Noordlaan 50.

5. De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Kurt Lemmens van Lemmens Accountancy, 9500 Geraardsbergen, Zonnebloemstraat 4, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  verslag van revisor  verslag zaakvoerder  staat van A & P

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

k erFOOr-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

04/01/2012
ÿþ Mod word 11.1

[L0 _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III *iaoozsze~

ne-,1~rn~1~"C~C~

.~ u

2 2 7&ifggpi

Ondernemingsnr : 0468.519.007

Benaming

(voluit) : MARC SOBRIE, NOTARIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9630 Zwalm, Noordlaan 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARC SOBRIE, NOTARIS", met zetel te 9630 Zwalm, Noordlaan 50, verleden voor notaris Leen Coppejans te Oudenaarde, vervangende notaris Marc Sobrie te Zwalm, wettelijk belet, op 12 december 2011, dat er onder meer beslist werd:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist in artikel 10 van de derde alinea door volgende nieuwe alinea:

"In alle gevallen waar de enige zaakvoerder ais notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger,

zal deze laatste automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, voor de duur van de plaatsvervanging, behoudens

andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering tot vervanging van de tekst van aritikel 20 door volgende tekst:

"Elke vennoot heeft recht op één stem, ongeacht het aantal aandelen."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot toevoeging in artikel 27, na de eerste zin, van volgende zin:

"De aangestelde vereffenaar(s) dient (dienen) goedgekeurd door de bevoegde rechtbank van koophandel".

VIERDE BESLISSING

De Zaakvoerder wordt gemachtigd de statuten te coordineren.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - Ü4TOï12812 - Annexes du Moniteur belge

06/05/2011 : OUT000278
30/06/2010 : OUT000278
01/07/2009 : OUT000278
17/04/2008 : OUT000278
02/04/2007 : OUT000278
04/04/2006 : OUT000278
13/04/2005 : OUT000278
20/04/2004 : OUT000278
30/04/2003 : OUT000278
11/04/2001 : OUT000278

Coordonnées
MARC SOBRIE, NOTARIS

Adresse
NOORDLAAN 50 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande