MARC VH-CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC VH-CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.908.394

Publication

06/06/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte_

GRI

FFIE Î ELt NKCOPN 2 8 MEI 2013

DENDEHMONDE

Griffie

1111

*1308533

be a BI Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0500.908.394

Benaming

(voluit) : Marc VH-Consult

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bellaertstraat 53, 9340 Lede

Onderwerp akte : BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Dhr. Marcus Van Heddeghem ging in zijn hoedanigheid van enige zaakvoerder op de vergadering van 17 mei 2013 over tot volgende beslissingen :

- Benoeming van de volgende persoon als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap, voor de uitoefening door de Vennootschap van haar mandaat van bestuurder van de naamloze vennootschap Kinepolis Group nv, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Eeuwfeestlaan 20, ingeschreven bij Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0415.928.179.

Van Heddeghem Marcus

Bellaertstraat 53 9340 LEDE

Geboren te Gent op 2januari 1949

Bestuurder van Vennootschappen

die dit mandaat van vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

- Bevestiging dat de enige zaakvoerder van de Vennootschap, in overeenstemming met de statutaire en wettelijke bepalingen die van toepassing zijn, de volle bevoegdheid heeft om, in naam en voor rekening van de Vennootschap, de beslissing bedoeld in het vorige punt uit te voeren en in dat kader, alle handelingen te stellen en alle notulen, registers, akten of documenten te ondertekenen en, in het algemeen, alles te doen wat noodzakelijk of wenselijk is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/11/2012
ÿþ' mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : `5 Go Sc 334 Benaming (voluit) ; MarcVH-Consult

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Bellaertstraat 53 te 9340 Lede

sE Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

i Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op zestien,; ;i november tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt;

1) a) de Heer Van Heddeghem Marcus Hendrik Alfonsius Maria Gislain (Identiteitskaart nummer 590-3289784-55!! : - Rijksregister nummer 49.01.02-263.34), geboren te Gent op twee januari negentienhonderd negenenveertig,?i wonend te 9340 Lede, Bellaertstraat 53;

iE b) Mevrouw Verheye Daniëlle Marine Hilde Agnès Camille (Identiteitskaart nummer 590-3I70438-19 Rijksregister nummer 50.0224-034.19), geboren te Gent op vierentwintig februari negentienhonderd vijftig,;; wonend te 9340 Lede, Bellaertstraat 53, hebben een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;, opgericht onder de benaming "MarcVH-Consult", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 93401 Lede, Bellaertstraat 53.

2) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1. Het uitoefenen van diverse vormen van diensten- en managementsservices met ondermeer: het verlenen van :i diensten en adviezen consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand aan personen en bedrijven, in het bijzonder met betrekking tot het bedrijfsbeheer, management en verkoopbeleid, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt, zoals studie, organisatie en raadgevende verrichtingen inzake financiële,

ii handels, sociale en vennootschaps-aangelegenheden, op juridisch, commercieel, technisch, operationeel en algemeen strategisch vlak.

2. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, welke rechtstreeks ii of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen i; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het;; algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het;; productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur enig i; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,q obligaties, staatsfondsen;

5. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,ii vennootschappen en-of ondernemingen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,;; hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks ofé; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigensi handelszaak.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

R-1 r-i-E REC!-rT:,,1,:«

VAN KOOPHANDEL

2 0 NOV. 2012

DENDERMOND

i

Griffie

«iaisssis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, fmanciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale aarde, die ieder

éénhonderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5) Op het maatschappelijk kapitaal wordt in specien ingeschreven als volgt:

1. door de Heer Van Heddeghem Marcus, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van

veertienduizend achthonderd tachtig euro (E 14.880,00).

Hiervoor worden hem tachtig (80) aandelen toegekend.

2. door Mevrouw Verheye Daniëlle, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van drieduizend

zevenhonderd twintig euro (E 3.720,00).

Hiervoor worden haar twintig (20) aandelen toegekend

6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegen-woordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De Heer Van Heddeghem Marcus Hendrik Alfonsius Maria Gislain (Rijksregister nummer 49.01,02-26334), wonend te 9340 Lede, Bellaertstraat 53, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt,

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, onbekwaamheid of handels-onbekwaamheid van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote, Mevrouw Verheye Daniëlle Marine Hilde Agnès Camille (Rijksregister nummer 50.02.24-034.19), wonend te 9340 Lede, Bellaertstraat 53, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur. De onbekwaamheid, tijdelijk of permanent, dient vastgesteld te worden door twee geneesheren.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 2I - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegen-woordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'J

Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

8) De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni om negentien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

9) De zaakvoerder benoemt de Heer Van Heddeghem Marcus Hendrik Alfonsius Maria Gislain (Rijksregister nummer 49.01.02-263.34), wonend te 9340 Lede, Bellaertstraat 53, als vaste vertegenwoordiger, dewelke verklaard heeft dit te aanvaarden.

10) Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijk Accobel te Lede, Hoogstraat 176, met mogelijkheid van indeplaatsstelling

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato zestien november tweeduizend en

twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

7\5--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MARC VH-CONSULT

Adresse
BELLAERTSTRAAT 53 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande