MARCAR CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MARCAR CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 545.740.311

Publication

13/02/2014
ÿþ1*d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t-ife c-

Oudenaarde,

0k FEB. 2014

Griffie

1111111t!1:,1111,1111.1111111111111

Vo( bahot aan i3e1g1 Staats

Ondernenningsnr : 5.1-1/4&c,

Benaming

(voluit) : Marcar Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm: VOF

Zetel: Dikkelsebaan 2 A 9630 Dikkele

(volledig adres)

Onderwerp akte:

Tussen de ondergetekenden, op heden 02 februari 2014:

1. De heer Van den Berghe Marc, geboren te Gent op 18108/1984, wonende te Dikkelsebaan 2 A 9630' Dikkele (rijksregister nummer 84.08.18-029.87)

2. De heer De Neve Franky Frans Emiel, geboren te Gent op 20/05/1963, wonende te Dikkelsebaan 2 A 9630 Dikkele (rijksregister nummer 63.05.20-031,48)

Dewelke de statuten van een vennoot-'schap onder firma ais volgt wensen te statueren

Artikel 1 - Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder Firma opgericht onder de benaming "Marcar Consulting",

Artikel 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd te Dikkelsebaan 2 A 9630 Dikkele

, De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhui-'zen, agentschappen, zowel in België ais in het bulten-iland op te richten.

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel: Voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Het verwerken van gegevens op pc  uitvoeren van studies en marktonderzoek, opstellen en afbreken van standen op evenementen  Administratie  Vervoer van producten en documenten

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrecht,streeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschik-iken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven..

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings deelnemen aan of belangen nemen in ondememin-,gen van allerlei aard. Zij kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borg-'stellen, onder meer door haar" goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlipking ervan te bevorderen.

Artikel 4 - De vennootschap wordt aangegaan voor een termijn van onbepaalde duur.

Nochtans zal iedere vennoot een einde mogen maken aan de vennootschap na het verstrijken van het tweede jaar en/of van elk van de volgende jaren tot en met het .,, mits hij zijn medevennoten verwittigt per aangetekende brief drie maanden vôôr het einde van het lopende jaar.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbe-ipaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

BijTagen bij liéteériisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 - De heer Van den Berghe Marc brengt in de vennootschap een som ter grootte van 100 euro die gestort werd in de maat-'schappelijke kas.

De heer De Neve Franky brengt in de vennootschap een som ter grootte van 100 euro in, die gestort werd in de maat-'schappelijke kas.

Artikel 6 - Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin aile sommen die ter be-'schik-'king van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest bere-ikend tegen 4,25%, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 - Buiten de toestemming van alle medevennorten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8 - ledere vennoot beschikt over de maat'schap-ipelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenis-'sen boven 50.000,00 euro. enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee vennoten.

Onverminderd de rechten van derden, en enkel wat de onderlinge betrekkingen van de vennoten betreft, wordt er overeengekomen dat de heer Van den Berghe Marc het algemeen bestuur van de vennootschap zal waarnemen en de hoeda-migheid heeft van zaakvoerder, terwijl de heer De Neve Franky zich meer bepaald zal belasten met het houden van de maatschappelijke boeken.

Artikel 9 - De vennoten zuilen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handèls- of nijverheidsonderne-'ming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10 - leder jaar op 31 maart zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesreke-ming worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goed-Ikeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11 - De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de

afschrij-'vingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

Aan de heer Van den Berghe Marc 8/10 en

Aan de heer De Neve Franky 2/10 en

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of ge-deeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12 - Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toe-.stemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13 - De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenre-rdigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

De heer De Neve die geen inbreng deed in geld, zal zijn bijdrage in het verlies moeten betalen binnen drie maanden na de vaststelling van dit verlies, en dit op straffe interest te betalen tegen 1% na het verstrijken van deze termijn.

Artikel 14 - ledere vennoot heeft het recht de verga-'dering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vôôr de vergadenring in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Van den Berghe Marc of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwe-Izige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschap-Ipelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerder'h-ei-cf genonmen, behoudens afwijkende bepalin-tgei in huidige ' statu-den.Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergademing regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15 - De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereflening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16 - De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vôôr de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

Artikel 17

ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfge-inamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventa-tris laten opmaken of de werkzaamheden van de ' vennoot-'schap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn

vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de heer Marc Van den Berghe, vereffe-inaar aangesteld overeenkomstig artike-tlen 179 en volgende van de Vennoobschappenwet. De bevoegdheid van de vereffe-inaars wordt door deze voornoemde wets-tepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maabschappelijk vermogen in andere vennoot-ischappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instem-iming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maat-'schap-'pelijk vermogen verdeeld worden onder de

venno-'ten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 11 en 12.

Getekend te ZWalm op 02/02/2014 in zoveel exemplaren als er vennoten zijn.

Van den Berghe Marc : Zaakvoerder

De Neve FranKy : Venoot

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-befroudgn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MARCAR CONSULTING

Adresse
DIKKELSEBAAN 2A 9630 DIKKELE

Code postal : 9630
Localité : Dikkele
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande