MARGANNE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARGANNE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.711.341

Publication

30/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0423.711.341

Benaming

(voluity : Marganne

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karel De Roosestraat 15 te 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking fusievoorstel

VOORSTEL TOT FUSIE

DOOR OVERNEMING

VAN N.V. MARGANNE

EN S.P.R.L. VALDONI El.

ln uitvoering van het artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 671 van het Wetboek Van Vennootschappen bepaalt:

"Fusie door overneming is de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening op een andere vennootschap overgaat tegen uitreiking van aandelen in de verkrijgende vennootschap aan de vennoten van de ontbonden vennootschap, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen,"

Dit fusievoorstel werd gemaakt door de raad van bestuur van NV MARGANNE (overnemende vennootschap) en de raad van bestuur van NV VALDONI (over te nemen vennootschap) conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

1.Rechtsvonn, naam en maatschappelijk doel van de vennootschappen

1.1 Overnemende vennootschap

.Naam en rechtsvorm: MARGANNE, Naamloze vennootschap

'Maatschappelijke zetel: Karel De Roosestraat 15, 9820 Merelbeke

" B.T.W. nummer: 0.423.711.341

Oprichting en publicatie:

De statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Jan De Brabandere te Merelbeke op eenentwintig maart tweeduizend en één, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één mei, daarna, onder nummer 20010501-154.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

+14091394+

ber T I

at'

Be Sta.





i

NEERGELEGD

17 -04- 2014

RECHTBANK VAN

O0PHANDELT6rgG T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden gewijzigd ingevolge statutenwijziging vastgesteld bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders op datum van vijfentwintig mei tweeduizendenzeven, waarvan de notulen werden opgesteld door notaris Elke Van de Kerckhove te Merelbeke en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad in datum van zevenentwintig juni tweeduizendenzeven, onder nummer 07098045.

Voor het laatst gewijzigd ingevolge kapitaalverhoging vastgesteld bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders- op datum van vijfentwintig maart tweeduizend en elf, waarvan de notulen werden opgesteld door notaris Elke Van de Kerckhove te Merelbeke en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad in datum van eenentwintig april tweeduizend en elf, onder nummer 11067467.

Kapitaal van de overnemende vennootschap:

Het kapitaal van de vennootschap 825.000,00 ¬ wordt vertegenwoordigd door 1000 aandelen op naam.

De NV ATS is aandeelhouder van NV MARGANNE ten belope van 998 aandelen en Dhr. René Schepens van de overige 2 aandelen voor een totaal van 1000 aandelen. De NV ATS is eveneens aandeelhouder van SPRL VALDON1 E.I. (100%)

Bestuurders:

1. De heer CLOSE Arnaud, wonende te B4052 BEAUFAYS, Hez de Méry 2.

2. De heer SCHEPENS René, wonende te 69820 MERELBEKE, Zandweg 2.

3. De heer AELBRECHT Hendrik, wonende te 69255 BUGGENHOUT, Roodbos1.

4. De heer MAES Dirk, wonende te 89820 MERELBEKE, Gaveresesteenweg 291.

5. De Heer DECOCK Eric, wonende te 69800 DEINZE, Damstraat 32.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De studie, de fabricatie, de realisatie en de plaatsing van alle transportsystemen, voor alle industrieën en alle gebruik, inbegrepen de toelevering. De aankoop, import, export en verkoop van alle toebehoren voor gezegde transportsystemen, alsook alle reparatie- en onderhoudswerken van gezegde apparaten. De exploitatie en overdracht van alle brevetten en licenties. De vennootschap mag alle financiële industriële, commerciële of financiële verrichtingen doen, zo roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in betrekking staan tot haar doel en de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen. Zij kan ook belangen of participaties nemen in alle ondernemingen, die zij nuttig acht.

1.2. Over te nemen vennootschap

" Naam en rechtsvorm: VALDON1 E.I., Société Privée à Responsabilité Limitée

" Maatschappelijke zetel: Rue Al'Trappe 112, 4432 Alleur

" B.T.W.: 0.456.131.711

" Oprichting en publicatie La société a été constituée d'un acte reçu par Maître Thierri De Block, Notaire à Herstal, le 12 octobre 1995 publié à l'Annexe du Moniteur belge du 23 octobre 1995 sous le numéro 9510331489.

Les statuts ont été modifiés pour la dernière fois, au terme d'un acte reçu par Maître Christian Bovy, Notaire à Comblain-au-Pont, le vingt-neuf août deux mille cinq et publié à l'Annexe du Moniteur belge du six septembre suivant sous le numéro 05128372.

Kapitaal van de over te nemen vennootschap:

Le capital social est de 18.592,01 ¬ et est représenté par 300 parts sociales. Les trois cents (300) parts sont souscrites en espèces et libérées intégralement,

La société anonyme ATS détient 100% des parts sociales de la société privée à responsabilité limitée VALDONI E.I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bestuurders:

1.Monsieur CLOSE Arnaud, domicilié à B4052 BEAUFAYS, Hez de Mery 2.

2.Monsieur DECOCK Eric, domicilié à B9800 DEINZE, Damstraat 32,

MaaiSchappelijk doel:

La société a pour l'objet le montage, l'installation, la fabrication et la construction de tout ce qui a trait à l'électricité, à l'électronique et à ses applications, Elle pourra fabriquer, réparer, transformer, acheter et vendre, tant en gros qu'en détail, tous les produits se rapportant directement ou indirectement à son objet principal et tout spécialement

-L'achat et la vente de tout matériel électronique, électrique ou électro-ménager,

-la fabrication, l'installation, l'achat et la vente d'enseignes lumineuses,

-l'achat, la vente et la réparation de cycles, cyclomoteurs et motocyclettes,

-la réparation de carrosseries,

-l'activité de blanchisseur et de dégraisseur teinturier.

Elle pourra faire toutes opérations commerciales, financières, mobilières ou immobilières se rattachant directement ou indirectement à son objet social, en ce compris toutes opérations de vente, achat, importation et exportation. Elle pourra également s'intéresser par vole d'apport, de fusion, d'association, de souscription, de participation ou de toute autre manière à toutes sociétés ou entreprises ayant un objet analogue, similaire ou connexe au sien ou de nature à faciliter ou favoriser la réalisation et le développement de son objet social,

2. Identificatie van de operatie

Het fusievoorstel volgens artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen betreft een fusie door overneming, waardoor het geheel van het vermogen van de SPRL VALDONI Ei., haar activa- en passivabestanddelen inbegrepen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, zal ingebracht worden in de NV MARGANNE mits het verstrekken van aandelen van de NV MARGANNE aan de aandeelhouders van de SPRL VALDONI E.I.

Een buitengewone algemene vergadering zal op 31 mei 2014 plaats vinden en zal als dagorde hebben "fusie door overneming".

'Het geheel van het patrimonium van de SPRL VALDONI E.I., actief en passief, wordt ingebracht in de NV MARGANNE.

" de SPRL VALDONI E.I. wordt in vereffening gesteld zonder ontbinding

ATS NV is aandeelhouder van MARGANNE NV ten belope van 998 aandelen en Dhr. René Sohepens van de overige 2 aandelen voor een totaal van 1000 aandelen. De NV ATS is eveneens aandeelhouder van SPRL VALDONI E.I. (100%)

Indien het fusievoorstel goedgekeurd wordt door de Buitengewone Algemene Vergadering van 30 mei 2014, zal SPRL VALDONI E.I. gerechtelijk niet meer bestaan door het enige feit dat er besloten is haar activa en passiva, niets uitgezonderd noch voorbehouden, in te brengen in de NV MARGANNE mits het verstrekken van 407 aandelen van de NV MARGANNE aan de aandeelhouders van de SPRL VALDONI E.I.

De fusie wordt verricht op basis van de jaarrekeningen per 31 december 2013.

Motivatie van de fusie:

-De reden van deze fusie is een economische herstructurering die tot doel heeft tot een meer rationele verdeling van de activiteiten en van het beheer te komen, die de expansie van NV MARGANNE moet mogelijk maken en de besparing van kosten door het gezamenlijk uitbaten van hun activiteit mogelijk maakt.

De bestuurders van de beide vennootschappen hebben op grond van bovenvermelde redenen de beslissing genomen de fusie van NV MARGANNE en SPRL VALDONI E.I. te realiseren.

3. De ruilverhouding van de aandelen

3.1 Keuze van criteria

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

In kader van de bepaling van de ruilverhouding van de aandelen tussen de twee vennootschappen werden de klassieke methoden nagezien,

Rekeninghoudend met het feit dat de vennootschappen dezelfde aandeelhouders hebben, werd de boekwaarde van de aandelen weerhouden.

3.2 Berekening van ruilverhouding

Het eigen vermogen per 31 december 2013 van de NV MARGANNE is gelijk aan 1.321.507,58 euro vertegenwoordigd door 1000 aandelen.

Het eigen vermogen per 31 december 2013 van de SPRL VALDONI E.I. is gelijk aan 538.225,56 euro vertegenwoordigd door 300 aandelen.

De ruilverhouding wordt als volgt berekend:

Waarde 1 aandeel SPRL VALDONI E.I. = 538.225,56 euro 1300

Waarde 1 aandeel MARGANNE NV = 1.321.507,58 euro / 1.000

= 1.794,09 = 1,3576

1.321,51

Het aantal nieuwe aandelen wordt bepaald op 407 aandelen

Ruilverhouding = 407 aandelen van de NV MARGANNE voor 300 aandelen van de SPRL VALDONI Ei.

Met deze voorstelling als ruilverhouding voor de aandelen van de SPRL VALDONI E.I. hebben de bestuurders van de twee vennootschappen een compromis bereikt met betrekking tot de rechten en de plichten van de aandeelhouders van NV MARGANNE en SPRL VALDONI E.I.

3.3 Voostel tot ruilverhouding van de inbreng van de SPRL VALDONI Ei. in de NV MARGANNE

Momenteel is het kapitaal van NV MARGANNE vertegenwoordigd door 1.000 aandelen. Er zal voorgesteld worden aan de Buitengewone Algemene Vergadering om 407 aandelen NV MARGANNE te creëren zonder nominale waarde.

4, De datum vanaf dewelke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuwe aandelen geven recht te delen in de winst vanaf 1 januari 2014.

De nieuwe aandelen zijn onderworpen aan de regelingen van NV MARGANNE.

5. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden

uitgereikt

In de loop van juni 2014, zal op de maatschappelijke zetel van MARGANNE NV aan de aandeelhouders van de SPRL VALDONI E.I. In totaal 407 aandelen van de NV MARGANNE overgemaakt worden voor de annulatie van hun oude aandelen. De nieuwe aandeelhouders worden in het aandeelhoudersregister ingeschreven

6.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

De fusie is gebaseerd op de jaarrekeningen van NV MARGANNE en SPRL VALDONI E.I. per 31 december 2013.

Vanaf 1 januari 2014 te 00 uur, worden aile handelingen van de over te nemen vennootschap (SPRL VALDONI E.I.) voor rekening van de overnemende vennootschap (NV MARGANNE) geacht te zijn verricht.

7. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die reeds bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van de andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Er bestaan geen andere rechten noch effecten dan de aandelen die het kapitaal van de twee betrokken vennootschappen vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden gaan het' Belgisch

Staatsblad

8. De bezoldiging die wordt toegekend aan de bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag

Overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen werd voor deze verrichting de BVBA B.M.S & CO, vertegenwoordigd door Dhr. Paul MOREAU, commissaris, Waterloosesteenweg 757 te 1180 Brussel, aangesteld.

Zijn erelonen bedragen 1.500 euro voor de NV MARGANNE en 1.500 euro voor SPRL VALDONI E.l.

9. De bezoldiging en of het voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fusioneren vennootschappen

Er zal geen enkel bijzonder voordeel worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

10. Opschortende voorwaarden

De voorgestelde fusie is onderhevig aan de realisatie van de onderstaande opschortende voorwaarden:

-goedkeuring van de jaarrekeningen door de Algemene Vergadering der Aandeelhouders zoals voorgesteld door de bestuursorganen;

-goedkeuring van het fusievoorstel door de respectieve Buitengewone Algemene Vergadering;

-goedkeuring door de Buitengewone Algemene Vergadering van NV MARGANNE van de kapitaalverhoging door de inbreng van de activa en passiva van de SPRL VALDONS E.I.

11.Staat van actief en passief zoals weergegeven in de jaarrekening van de vennootschappen NV i MARGANNE en SPRL VALDON1 E.L, op 31 december 2013

ZIE BIJLAGE 1 + 2

Opgesteld te Gent op 15 april 2014 door de raden van bestuur van de beide vennootschappen.

De heer Schepens René

voorzitter raad van bestuur van de NV MARGANNE

Hierbij neergelegd : het fusievoorstel van 15104/2014

24/06/2014
ÿþModWrd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e--1

13 JUNI 2014

IIIIIIII)U111114111111111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

ERGELEQD

4



(:jntm

Ondememingsnr : 0423.711.341

Benaming

(voluit) Marganne

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Karel de Roosestraat 15 9820 Merelbeke (volledig adres)

Onderwerp akte Fusie door overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Valdoni E.I.

Uittreksel uit de notulen van de buitgewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Marganne, verleden door notaris Elke Vandekerckhove, te Merelbeke op dertig mei tweeduizend en veertien, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Volgende besluiten werden aangenomen.

1, Fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Vermits alle vennoten aanwezig zijn, en hiermee eenparig instemmen, ontslaat de vergadering, zoals de mogelijkheid is voorzien in de hierna beschreven artikelen, laatste alinea, het voorleggen van de overeenkomstig de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen, namelijk

 het fusieverslag van de zaakvoerders en de raad van bestuur over het voorgelegde fusievoorstel;  controleverslag van de commissaris over het fusievoorstel.

2. Besluit tot fusie

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap Valdoni E.1. door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel bevatte voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2013 afgesloten boekhoudkundige staat van de! overgenomen vennootschap; de activa en passive en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden! overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2014 beschouwd ais zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied.

c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van vierhonderd en zeven (407) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg,

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 1 januart 2014.

3. Andere beschikkingen

De vergadering stelt vast:

1.0vereenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de gelijkenis van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap.

2.0vereenkomstig artikel 693, 8' van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen, dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

4. Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dei de overdracht van het

vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

aan haar aandeelhouders van 407 nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

5. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht  Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat

1, zij besluit

a)het maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te verhogen om het te brengen van achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 825.000,00) op achthonderd drieënveertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 843.692,01).

b)op de post «wettelijke reserve» een bedrag van negenentwintigduizend tweehonderd achtennegentig euro vierenvijftig cent (¬ 29.298,54) toe te rekenen en

c)op de post «overgedragen winst» een bedrag van vierhonderd negentigduizend driehonderd vijfendertig euro één cent (¬ 490.335,01) toe te rekenen.

2. zij besluit vierhonderd en zeven (407) nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf één januari tweeduizend veertien, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, volledig volgestort en zonder opleg.

6. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

7. Wijziging van de statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering aan de statuten volgende wijziging aan te brengen

Artikel 5 : wijziging van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTHONDERD DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 843.592,01).

Het is vertegenwoordigd door duizend vierhonderd en zeven (1.407) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,"

8. Ontslagen en benoemingen van bestuurders en commissaris De vergadering beslist de samenstelling van de raad van bestuur niet te wijzigen.,

9. Coördinatie van de statuten

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerleg-'ging ter griffie van de rechtbank van

koophan-'del van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statu-gen van de vennootschap.

10. bevoegdheid

De vergadering beslist om aan de raad van bestuur de bevoegdheid te verlenen om, binnen de beperkingen

opgelegd door de wet en voormelde beslissingen, de modaliteiten vast te legen voor de omwisseling van de

vroegere aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering machtigt elk van de van de raad deel uitmakende bestuurders voor de uitvoering van de

fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en

meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij aile

bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

--voor ontledend uittreksel

Elke Vandekerckhove

Notaris

worden tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2014
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karel De Roosestreat 15 - 9820 MERELBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming commissaris

De algemene vergadering van 30 mei 2014 heeft beslist het bedrijfsrevisorenkantoor de bvba "B M S & C°" met adres Waterloosesteenweg 757 te 1180 Brussel, en ondernemingsnummer 0888.971.841, en met mandaathouder de heer Moreau Paul, als commissaris te herbenoemen.

Schepens René

Voorzitter Raad van Bestuur

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111M08

Ondememingsnr : 0423.711.341 Benaming

(voluit) : MARGANNE (verkort) :

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 11.06.2013 13171-0020-032
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.05.2012 12139-0244-031
14/03/2012
ÿþ Matl PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

03...MAAR1 2012

REC ti K VAN

.

KOOPH I[. TE GENT

*iaoscas~* iil

[lE

é

st

m

Ondememingsnr : 0423.711.341

Benaming (voluit) : MARGANNE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karel de Roosestraat 15, 9820 Merelbeke, België

(volledig adres)

Onderwerp en akte :benoeming gedelegeerd bestuurder

Tekst:

De raad van bestuur van Marganne n.v. van 2 februari 2012 benoemt de heer Close Arnaud, met adres Hez de Méry 2 te 4052 Beaufays tot gedelegeerd bestuurder. De heer Schepens René neemt ontslag ais gedelegeerd bestuurder maar blijft voorzitter van de raad van bestuur. Voor allebei is dit voor de resterende duur van hun mandaat als bestuurder.

René Schepens

Voorzitter Raad van Bestuur

Op de laatste b1z. van Lulk vermelden : Recto :Naam enhoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de' perso(o)ri(ènr_

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/12/2011 : GE199974
15/06/2011 : GE199974
04/05/2011 : GE199974
10/06/2010 : GE199974
09/06/2010 : GE199974
15/06/2009 : GE199974
16/06/2008 : GE199974
12/06/2008 : GE199974
06/07/2007 : GE199974
02/07/2007 : GE199974
21/06/2005 : GE199974
15/06/2005 : GE199974
30/06/2004 : GE199974
30/06/2003 : GE199974
15/08/2001 : GEA025894
12/07/2001 : LG143748
11/05/2001 : LG143748
01/05/2001 : LG143748
01/01/2000 : LG143748
09/10/1999 : LG143748
24/07/1990 : LG143748
01/01/1988 : LG143748
01/01/1986 : LG143748

Coordonnées
MARGANNE

Adresse
KAREL DE ROOSESTRAAT 15 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande