MARIPOSA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARIPOSA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 863.803.707

Publication

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 14.01.2014 14008-0258-012
21/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 18.12.2012 12667-0398-014
06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.12.2011, NGL 30.01.2012 12023-0186-014
06/07/2011
ÿþ Mna 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad A

II!~IVIINNIUiiozoai* I~







...._.....~.~~. ~

~k '

~. ~-~

1

2 r1 10NI 2011 I

9 s

Griffie

r " . . __ ~._

Ondernemingsnr : 0863.803.707

Benaming

(voluit) : MARIPOSA

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Visserij 268

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalsverhoging

Blijkens akte verleden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 20 juni 2011, voor registratie, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

Eerste agendapunt

De algemene vergadering gaat vervolgens over tot stemming over de benoeming van de heer Rudy Nys enerzijds en mevrouw Nadine Victor anderzijds tot leden van de Raad van Bestuur.

In een eerste stemming met eenparigheid wordt de heer Rudy Nys benoemd voor een termijn van zes jaar tot lid van de Raad van Bestuur. In een tweede stemming wordt van mevrouw Nadine Victor benoemd voor een termijn van zes jaar tot lid van de Raad van Bestuur. De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een latere algemene vergadering.

De heer Rudy Nijs en mevrouw Nadine Victor verklaren ieder hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen die benoeming zou verzetten.

Ondergetekende notaris heeft de vergadering gewezen op artikel 518 W.Ven. dat stelt dat wanneer op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, de raad van bestuur kan bestaan uit twee bestuurder tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Tweede agendapunt

De algemene vergadering bekrachtigt met eenparigheid alle interne en externe bestuurshandelingen van enerzijds Rudy Nys en anderzijds Nadine Victor. De algemene vergadering bekrachtigt dat alle interne en externe bestuurshandelingen die door enerzijds Rudy Nys en anderzijds Nadine Victor werden uitgevoerd namens de vennootschap deze binden en gelden als handelingen door de leden van de Raad van Bestuur.

Derde agendapunt

De voorzitter legt uit dat bij een voorstel tot de wijziging van het doel van de vennootschap er krachtens art. 559 W.Venn. voorafgaandelijk een verslag moet worden opgemaakt door het bestuursorgaan waarin de wijziging van het doel wordt uiteengezet. In dit verslag wordt ook een staat van activa en passiva gevoegd, niet meer dan drie maanden voordien opgesteld. Het bestuursorgaan heeft op 6 juni 2011 hierover vergaderd. Tijdens de vergadering werd een staat van actief en passief gehanteerd zoals die werd beschreven in het revisorale verslag dat werd opgemaakt naar aanleiding van de kapitaalverhoging waarover heden eveneens wordt beslist. De aandeelhouders beslissen niet eenparigheid dat zij kennis hebben verkregen van het verslag en van de staat van actief en passief en ontslaan de voorzitter van verdere voorlezing en toelichting.

Vervolgens beslissen de aandeelhouders met eenparigheid dat de statutaire bepaling van het doel van de vennootschap als volgt wordt gewijzigd.

De volgende bepalingen worden toegevoegd aan de doelomschrijving:

"Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet van over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zowel roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

a. Het verrichten van alle handelingen welke betrekking hebben op onroerende goederen of

onroerende zakelijke rechten, zoals daar zijn het (doen) bouwen of verbouwen, verwerven, vervreemden, ruilen, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, promoten, huren en verhuren evenals het toestaan van alle andere gebruik- en genotrechten op onroerende goederen;

b. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen;

c. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of als commissionair, in binnen- en buitenland.".

Volgende clausules van het maatschappelijk doel worden geschrapt:

- "De handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond. De verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname).";

- "De verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen. De verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enz. De verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.".

De statuten worden aangepast aan de genomen beslissing.

Vierde agendapunt

De voorzitter legt uit dat er een schattingsverslag werd opgemaakt door Harie Geerits, erkend landmeter-expert waarin een waardering wordt gemaakt van de goederen waarvan aan de algemene vergadering wordt voorgelegd deze in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalsverhoging door inbreng in natura. De aanwezige aandeelhouders hebben allen kennis genomen van het schattingsverslag en ontslaan de voorzitter van de voorlezing en toelichting van het verslag.

Vijfde agendapunt

De voorzitter legt uit dat overeenkomstig artikel 602, §1 van het W.Venn. er een revisoraal verslag moet worden opgemaakt waarin een bedrijfsrevisor een bedrijfseconomische waardering geeft van de geplande inbrengen en nagaat of het aantal aandelen dat hiervoor wordt uitgegeven op basis van de waardering van de goederen correct is. Dit verslag werd opgemaakt door revisor Etswinde De Deyne B.V. o.v.v. BVBA. Ten overvloede bekrachtigt de algemene vergadering met eenparigheid de opdracht van de revisor die werd gegeven door Rudy Nys en Nadine Victor. De aanwezige aandeelhouders hebben allen kennis genomen van de inhoud van het revisorverslag. Het revisorverslag besluit dat de "beschrijving van de vermogensbestanddelen die zullen worden ingebracht door mevrouw Lowis ad. 137.700,00¬ en de huwelijksgemeenschap Nys-Lowis ad. 70.900,00¬ als bedrijfseconomisch verantwoord kan beschouwd worden, niet leidt tot enige vorm van overwaardering en tenminste overeenstemt met de toekenning aan (1) mevrouw Lowis Maria van 1.731 aandelen van de vennootschap Mariposa NV; (2) de heer Nys Walther van 354 aandelen van de vennootschap Mariposa NV en (3) de heer en mevrouw Nys-Lowis van 1 aandeel in onverdeeldheid van de vennootschap Mariposa NV, zonder vermelding van nominale waarde en met fractiewaarde van 100,00¬ . Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "faimess opinion" is".

Zesde agendapunt

De voorzitter legt uit dat overeenkomstig artikel 602, §1, derde lid W. Venn. de Raad van Bestuur heeft vergaderd op 12 mei 2011 over de geplande kapitaalsverhoging. Ten overvloede bevestigt de algemene vergadering dat het verslag dat werd opgemaakt door Rudy Nys en Nadine Victor geldt als verslag van de Raad van Bestuur door de bekrachtiging van de interne bestuurshandelingen van hen beiden. In het verslag werd door de Raad van Bestuur aangegeven waarom de kapitaal-'verhoging en de inbreng van belang zijn voor de vennootschap en werd de conclusie van het revisoraal verslag besproken. Er werd voor gekozen niet van de conclusie van dit verslag af te wijken. De aanwezige aandeelhouders hebben allen kennis genomen van dit verslag van de Raad van Bestuur en ontslaan de voorzitter van de voorlezing en de toelichting van het verslag.

Zevende agendapunt

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderden acht duizend zeshonderd euro (208.600 ¬ ) om het te brengen van honderdachttien duizend zeshonderd euro (118.600¬ ) tot driehonderd zevenentwintig duizend tweehonderd euro (327.200¬ ), door inbreng in natura van de hierna opgesomde onroerende goederen en tegen uitgifte van tweeduizend zesentachtig (2.086) nieuwe aandelen. De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de oude aandelen.

Inschrijving en volstorting:

A. Is hier tussengekomen, mevrouw LOWIS Maria Gislena Edmée Hedwigis, geboren te Beverlo (Beringen) op 18 september 1930, gehuwd met de heer NIJS, Walther Victor Paul, geboren te Beverlo (Beringen) op 11 september 1925 en wonende te 3580 Beringen, Hoevestraat 31, hierna genoemd 'de inschrijver.

Deze inschrijver, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap. Vervolgens verklaart zij in te schrijven in natura op duizend driehonderd zevenenzeventig (1.377) nieuwe aandelen tegen de globale prijs van honderd zevenendertig duizend zevenhonderd euro, zijnde de waarde van de hierna vermelde onroerende goederen. Er wordt geen uitgiftepremie geëist vanwege de inbrenger.

Deze inbreng in natura wordt gevormd door inbreng van volgende percelen grond die hierna worden beschreven:

1. GEMEENTE HAM, eerste afdeling

Een perceel bos gelegen "Aen het Slagveld", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie A,

nummer 890 A, met een oppervlakte volgens kadaster van zesenvijftig are zestig centiare (56 a 60 ca).

2. STAD BERINGEN, zesde afdeling, deelgemeente BEVERLO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Een perceel bos gelegen "BINNE VELD", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie C, nummer

398, met een oppervlakte volgens kadaster van tweeëntwintig are veertig centiare (22 a 40 ca).

3. STAD BERINGEN, zesde afdeling, deelgemeente BEVERLO

Een perceel bos gelegen "BINNE VELD", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie C, nummer

399, met een oppervlakte volgens kadaster van vier are vijftig centiare (4 a 50 ca).

4. STAD GENK, derde afdeling

Een perceel grond gelegen "DE ACHTERSTE STEEG", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster

sectie C, nummer 70 C, met een oppervlakte volgens kadaster van tweeëntwintig are (22 a).

5. STAD GENK, derde afdeling

Een perceel grond gelegen "DE OUDE HOEVEN", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie B, nummer 587 G, met een oppervlakte volgens kadaster van eenendertig are negenenveertig centiare (31 a 49 ca).

6. STAD GENK, vierde afdeling

Een perceel bos gelegen "STREEP", gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie D, nummer 275, met een oppervlakte volgens kadaster van tweeëntwintig are tien centiare (22 a 10 ca).

Oorsprong van eigendom:

Voorschreven goederen sub 1., 2., en 3. horen toe aan mevrouw LOWIS Maria ingevolge akte van afstand-deling verleden voor notaris Wynants, destijds te Beverco (Beringen) op 24 maart 1952, overgeschreven.

Voorschreven goederen sub 4., 5., en 6. horen toe aan mevrouw LOWIS Maria deels ingevolge akte van afstand-deling verleden voor notaris Ceyssens, destijds te Genk op 20 februari 1948, overgeschreven, en deels ingevolge akte van afstand-deling verleden voor notaris Wynants, destijds te Severio (Beringen) op 24 maart 1952, overgeschreven."

B. Is hier tussengekomen, de heer NIJS, Walther Victor Paul, geboren destijds te Beverlo (Beringen) op 11 september 1925 en zijn echtgenote, mevrouw LOWIS, Maria Gislena Edmée Hedwigis, geboren te Beverlo (Beringen) op 18 september 1930, samen wonende te 3580 Beringen, Hoevestraat 31, hiema genoemd de inschrijver;

Deze inschrijver, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap. Vervolgens verklaart zij in te schrijven in natura op zevenhonderd en negen (709) nieuwe aandelen tegen de globale prijs van zeventigduizend negenhonderd euro, zijnde de waarde van de hierna vermelde onroerende goederen. Er wordt geen uitgiftepremie geëist vanwege de inbrenger.

Deze inbreng in natura wordt gevormd door inbreng van volgende percelen grond die hierna worden beschreven:

7. STAR BERINGEN, eerste afdeling

Een perceel grond gelegen langsheen de Hoevestraat, gekend als "Tervansche Heide", kadastraal gekend

als sectie A, nr. 575/04V, groot 14a83ca.

Oorsprong van eigendom:

Eigendom van de huwelijksgemeenschap NIJS-LOWIS ingevolge aankoop bij akte verleden door notaris

Hendrickx te Beringen op 1 oktober 1972, vanwege Jeanne Nijs, overgeschreven op het 2de hypotheekkantoor

te Hasselt op 13 oktober 1972, boek 536, nr. 3.

C. Wijze van inbreng:

Alle hierboven vermelde goederen onder A. en B. worden ingebracht onder volgende voorwaarden. De goederen worden ingebracht voor vrij en onbelast van zakelijke rechten en zekerheidsrechten. Er wordt door de inbrenger geen garantie verleend wat de oppervlakte betreft van de goederen. Partijen komen overeen om bij afwijkingen hiervan, in wiens voordeel dan ook, afstand te doen van iedere vordering tot ontbinding en iedere vordering tot schadevergoeding. De goederen worden ingebracht in de staat zoals ze zich bevinden, door elke partij wel bekend, met alle nestende erfdienstbaarheden, zowel ten voordele als ten nadele. De inbrenger verklaart dat bij hun weten er geen dergelijke erfdienstbaarheden bestaan en dal er geen verborgen gebreken rusten op de percelen.

De eigendom en het genot gaan over op heden, onder de last voor de verkrijger om er alle lasten van te dragen.

Met betrekking tot het zevende ingebrachte goed, namelijk het perceel grond gelegen te Beringen, langsheen de Hoevestraat, gekend als "Tervansche Heide", kadastraal gekend als sectie A, nr. 575/04V, groot 14a83ca, geldt volgende bijzondere voorwaarde ter gelegeheid van de inbreng. De vennootschap verbindt zich ertoe dit perceel mee te verkopen van zodra de inbrengers beslissen om hun woonhuis te verkopen, dat aanpaalt aan het ingebrachte goed. In dat geval worden beide goederen terzelfder tijd verkocht, en ontvangt de vennootschap de waarde van het perceel grand dat is ingebracht, te waarderen op datum van de latere gezamenlijke overdracht. De vennootschap neemt de verbintenis op om deze verbintenis op te leggen aan iedere verkrijger van het perceel grond en te bedingen van iedere verkrijger om een soortgelijke verbintenis op te leggen aan een latere verkrijger bij wijze van kettingbeding.

D. Stedenbouwkundige verklaringen:

Overeenkomstig de uittreksels uit het plannen- en vergunningenregister kan worden meegedeeld:

Met betrekking tot lot 1, op basis van het uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister van de

gemeente Ham, van 6 april 2011:

1° dat er voor dit perceel geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd

2° dat het perceel is gelegen in woonuitbreidingsgebied

3° dat het perceel niet is gelegen in een gebied waarvoor een RUP een voorkooprecht heeft verleend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

4° dat er geen dagvaarding werd uitgebracht met betrekking tot stedenbouwkundige misdrijven

5° dat het perceel niet is gelegen in een verkaveling

6° dat er nog geen as-built-attest werd uitgebreikt, aangezien deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Met betrekking tot lot 2 en 3, op basis van het uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister van de

stad Beringen van 24 maart 2011:

1° dat er voor dit perceel geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd

2° dat het perceel is gelegen in natuurgebied

3° dat het perceel niet is gelegen in een gebied waarvoor een RUP een voorkooprecht heeft verleend

4° dat er geen dagvaarding werd uitgebracht met betrekking tot stedenbouwkundige misdrijven

5° dat het perceel niet is gelegen in een verkaveling

6° dat er nog geen as-built-attest werd uitgebreikt, aangezien deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Met betrekking tot lot 4, op basis van het uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister van de stad

Genk op 4 april 2011:

1° dat er voor dit perceel geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd

2° dat het perceel is gelegen in natuurgebied

3° dat het perceel niet is gelegen in een gebied waarvoor een RUP een voorkooprecht heeft verleend

4° dat er geen dagvaarding werd uitgebracht met betrekking tot stedenbouwkundige misdrijven

5° dat het perceel niet is gelegen in een verkaveling

60 dat er nog geen as-built-attest werd uitgebreikt, aangezien deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Met betrekking tot lot 5, op basis van het uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister van de stad

Genk op 4 april 2011:

1° dat er voor dit perceel geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd

2° dat het perceel is gelegen deels in woongebied en deels in woonuitbreidingsgebied

3° dat het perceel niet is gelegen in een gebied waarvoor een RUP een voorkooprecht heeft verleend

4° dat er geen dagvaarding werd uitgebracht met betrekking tot stedenbouwkundige misdrijven

50 dat het perceel niet is gelegen in een verkaveling

6° dat er nog geen as-built-attest werd uitgebreikt, aangezien deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Met betrekking tot lot 6, op basis van het uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister van de stad

Genk op 4 april 2011:

1° dat er voor dit perceel geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd

2° dat het perceel is gelegen in natuurgebied

3° dat het perceel niet is gelegen in een gebied waarvoor een RUP een voorkooprecht heeft verleend

4° dat er geen dagvaarding werd uitgebracht met betrekking tot stedenbouwkundige misdrijven

5° dat het perceel niet is gelegen in een verkaveling

6° dat er nog geen as-built-attest werd uitgebreikt, aangezien deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Met betrekking tot lot 7, op basis van het uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister van de stad

Seringen op 24 maart 2011:

1° dat er voor dit perceel geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd;

2° dat het perceel is gelegen in woongebied;

3° dat het perceel niet is gelegen in een gebied waarvoor een RUP een voorkooprecht heeft verleend;

4° dat er geen dagvaarding werd uitgebracht met betrekking tot stedenbouwkundige misdrijven;

5° dat het perceel is gelegen in een niet-vervallen verkaveling met referentie 3580-V1969/00075,

bouwgronden uit de verkaveling voor 2/3 bewoond voor 1/5/2010;

6° dat er nog geen as-built-attest werd uitgebreikt, aangezien deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Bodemdecreet

Er werd voor elkeen van de hierboven vermelde percelen bodemattesten bekomen vanwege OVAM op

04/03/2011. Elkeen van deze attesten luiden dat OVAM niet beschikt over relevante gegevens met betrekking

tot de bodemkwaliteit van het perceel.

Bosdecreet

Met uitzondering van het perceel grond sub 5 en sub 7. zijn de andere percelen grond te kwalificeren ais

bos in de zin van het Bosdecreet. De inbrenger verklaart dat hij zijn informatieverplichting overeenkomst art.

91, §2 van het bosdecreet heeft vervuld en de verkrijger heeft ingelicht over de verplichtingen die voortvloeien

uit het bosdecreet. De overdrager verklaart dat er geen bosbeheerplan werd opgemaakt. Er zal aan het

agentschap voor bosbeheer binnen de 60 dagen een attest worden verzonden waarin de overdracht van

eigendom wordt meegedeeld.

Vaststelling van volstorting

De intekenaars verklaren, en de leden van de vergadering erkennen dat ieder van de nieuwe aandelen, in

overeenstemming met de statuten volledig werd volgestort.

Toekenning nieuwe aandelen - aanvaarding

Voor de voormelde inbreng in natura wordt aan Maria LOWIS, voormeld, duizend driehonderd

zevenenzeventig (1.377) nieuwe aandelen in de vennootschap toegekend zonder aanduiding van nominale

waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Voor de voormelde inbreng in natura wordt aan Walther NIJS, voormeld driehonderd vierenvijftig (354), aan

Maria LOWIS, voormeld, driehonderd vierenvijftig (354) nieuwe aandelen in de vennootschap toegekend zonder

aanduiding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Walther Nijs

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" " en Maria Lowis houden één (1) aandeel in onverdeeldheid, toebehorende aan de huwelijksgemeenschap. De

nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf heden.

De inbrengers verklaren deze aandelen te aanvaarden als vergoeding voor de voormelde inbreng in natura.

Deze beslissing werd genomen met unanimiteit.

Ondertekenend notaris heeft het echtpaar NIJS-LOWIS gewezen op de bijzondere regel uit art. 1401, 5°

B.W. waarin een opsplitsing wordt gemaakt van de lidmaatschapsrechten en de vermogensrechtelijke waarde

van het aandeel.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd.

De statuten worden aangepas aan de genomen beslissing.

Achtste agendapunt

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent voor zoveel als nodig een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

Er wordt volmacht gegeven aan De Deyne, Verhoeye accountants en belastingsconsulenten BVBA, Kort

Eindeken 25, 9920 Lovendegem, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of

dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van

Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde

ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde

instanties en de rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Mevrouw Nadine Victor en de heer Rudy Nijs komen vervolgens samen in een eerste vergadering van de

raad van bestuur.

Zij beslissen unaniem om de heer Rudy Nijs te verkiezen als voorzitter en om mevrouw Nadine Victor te

benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean Flemings, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, voor registratie, uitsluitend uitgereikt voor neerlegging

op de griffie rechtbank van koophandel;

- gecoördineerde statuten, historiek;

- verslag begtuursorgaan; verslag bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.03.2011, NGL 14.03.2011 11057-0484-014
25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 22.02.2010 10049-0037-012
09/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 08.12.2008 08841-0076-011
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 06.12.2007, NGL 17.12.2007 07830-0124-010
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 06.12.2006, NGL 13.12.2006 06907-1828-011
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 10.12.2005, NGL 10.01.2006 06010-2334-011
13/07/2015
ÿþR

Mod Word 11.1

MaBl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









NE r ';sº%EGJT~

0 j -i37. 2015

~E brif#ig. VAN

n l' `_ TE GENT

*15100»61111 NY





Ondernemingsnr : 0863.803.707

Benaming

(voluit) : Mariposa

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Visserij 268

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening

Blijkens akte verleden voor Ruud Jansen, geassocieerd notaris te Lommel op 26 juni 2015, heeft de

buitengewone algemene vergadering van de in hooiding genoemde vennootschap het volgende beslist:

1.Voorafgaande verslagen

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen aan de voornoemde

aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders.

De conclusies van het verslag van Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk

overgenomen :

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het

bestuursorgaan van de vennootschap Mariposa NV een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten per 17

juni 2015.

Deze staat toont een balanstotaal van 312.171,20 EUR en een netto-actief van 294.184,03 EUR. In

toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd deze staat opgemaakt in

discontinuiteit.

Het is ons onmogelijk om een uitspraak te doen over een mogelijke herziening inzake de

vennootschapsbelasting en BTW voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren of m.a.w.

de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Op grand van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

professionele normen, en onder voorbehoud van bovenstaande opmerking, blijkt dat deze staat de toestand van

de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de

controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld

dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden

terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Kortrijk, 24 juni 2015

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren BV oW CVBA

Vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

De voormelde verslagen zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de

bevoegde rechtbank.

2.Ontbinding en invereffeningstelling

De vergadering besluit unaniem tot ontbinding van de Vennootschap en spreekt vanaf heden haar in

vereffening stelling uit.

3.Goedkeuring voormelde staat van activa en passiva

De vergadering stelt unaniem vast dat er luidens de voormelde staat van activa en passiva ais bedoeld in

artikel 181 W.Venn., geen passiva aan derden zijn, hetgeen in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor

wordt bevestigd.

Elke aandeelhouder erkent een exemplaar van de voormelde staat van activa en passiva ontvangen te

hebben. De voorzitter licht deze stukken verder nog mondeling toe.

De aandeelhouders erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de Vennootschap.

De vergadering keurt unaniem de voormelde staat van activa en passiva goed.

4.Kwijting bestuurders  benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

I 4

f

De vergadering beslist unaniem, bij afzonderlinge stemming, om kwijting te verlenen aan de bestuurders

voor het uitoefenen van hun mandaat tot op heden, en om tevens in het bijzonder kwijting te verlenen aan de

bestuurders voor de "de facto" vereffeningshandelingen die aan het ontbindingsbesluit zijn voorafgegaan.

De vergadering stelt vast dat aan alle voorwaarden is voldaan voorgeschreven door art. 184, §5 W.Venn, en

meer bepaald dat (1) de vennootschap geen schulden aan derden meer heeft of dat minstens de nodige gelden

werden geconsigneerd tot betaling ervan en (2) dat alle aandeelhouders hier aanwezig zijn en zij beslist

unaniem om geen vereffenaar te benoemen.

5.Uitkering van het resterende actief  sluiting van de vereffening

Artikel 184 §5 W.Ven. stelt dat ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn mits naleving van

volgende voorwaarden:

*er is geen vereffenaar aangeduid;

*aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd;

*alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

*de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

Uit de voormelde staat van actief en passief zoals gecontroleerd door voormelde bedrijfsrevisor blijkt dat de

vennootschap geen schulden aan derden heeft.

De vergadering beslist vervolgens unaniem om het overblijvende actief van de Vennootschap integraal over

te dragen aan de aandeelhouders in proportie tot hun aandelenbezit.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden

en waarden die toekomen aan aandeelhouders of schuldeisers en die hen niet kunnen worden afgegeven.

De vergadering beslist unaniem dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting

van de vereffening zouden komen vast te staan, ten laste zullen genomen worden door de aandeelhouders;

iedere aandeelhouder verbindt zich daartoe.

De vergadering stelt unaniem vast dat aan alle voorwaarden van artikel 184 §5 W.Ven. voldaan is en

verklaart de vereffening voor gesloten; de Vennootschap heeft aldus definitief opgehouden te bestaan.

6.Bewaarplaats van de boeken

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neer-gelegd en

gedurende ten minste vijfjaar worden bewaard te 9000 Gent, Visserij 268.

7. Volmacht

Er wordt volmacht gegeven aan accountantskantoor De Deyne, Verhoeye Accountants en

Belastingconsulenten te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, met recht van indeplaatsstelling, om alle

formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het

ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting

over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde

documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Ruud JANSEN, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van

de rechtbank van koophandel voor registratie;

- verslag zaakvoerder; verslag bedrijfsrevisor

- historiek

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MARIPOSA

Adresse
VISSERIJ 268 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande