MARO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 422.520.815

Publication

07/04/2014
ÿþmod 11.1

--- -------- - - ------------------

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie '

na neerlegging ter griffie van LLte

III 1I

1111

^

Ondernemingsnr : 0422.520.815

bel ai Be Sta

Benaming (voluit): GARAGE MARO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamlqçyennootsçhap

Zetel Hundelgemsesteenw4,921

9820 Merelbeke.

Onderwerp akte :Wijziging statuten'- doeiswijziging

Uit een proces-verbaal vande buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap vennootschap "GARAGE MARO", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 921, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0.422.520.815  BTW-nummer BE 422.520.815, opgemaaKt door notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), op 21 maart 2014, neergelegd ter registratie, met éénparigheid van stemmen, blijkt dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

BESLUITEN.

Eerste besluit.

De vergadering stelt vast - in verwijzing naar de notulen van de Raad van Bestuur van 27 december 2011 - dat alle uitgegeven aandelen van de vennootschap op naam zijn en ingeschreven zijn in het aandelenregister van de vennootschap. Dit wordt gestaafd door de registratierelazen die zijn vermeld respectievelijk voor de zevenhonderd vijfenveertig (745) aandelen op naam van de Heer Van Cauwenberghe Marc ("Geregistreerd 1 bld / renvooi, te Gent 7 op 29 DEC. 2011, boek 6/75, blad 46, vak 16. Ontvangen Vijfentwintig euro ¬ 25 Anja Willems, Ea. Inspecteur a.i.') en de vijf (5) aandelen op naam van Mevrouw Gercez Nancy ("Geregistreerd 1 bid/renvooi, te Gent 7 op 29 DEC. 2011, boek 6/75, bled 46, vak 17, Ontvangen Vijfentwintig euro ¬ 25 Anja Willems, Ea, Inspecteur a.i.'). De vergadering besluit dat een verbetering van artikel zeven van de statuten noodzakelijk is teneinde deze in overeenstemming te brengen met deze realiteit.

Tweede besluit.

De vergadering beslist in het kader van de wet van veertien december tweeduizend en vijf houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, dat de vennootschap vanaf heden ook gedematerialiseerde effecten kan uitgeven. De statuten van de vennootschap zullen in die mogelijkheid voorzien en worden in die zin aangepast.

Derde besluit.

Ter uitvoering van de vorige besluiten beslist de vergadering de tekst van artikel zeven integraal te schrappen en te vervangen door de navolgende tekst:

"De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot 'Ibewijs hiervan overhandigd.

.,Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de effectenhouder overhandigd. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam . van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeninginstelling.

Net op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling.

behouden aan De Raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Belgisch In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na . iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap blijven bewaard.

Staatsblad De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van , de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinsteliing en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt en certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven." Ter uitvoering van de valrige besluiten beslist de vergadering de tekst van artikel tweeëntwintig te vervangen door de volgende tekst: "

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per ' aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergaderipg, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering eh vermeldihg van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele,houdersean obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap ultgegeven).

De aandeelhouders op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijI de andere effectenhouders slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vôór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De oproeping tot de algemene vergadering voor de houders van gedematerialiseerde effecten geschiedt door middel van een aankondiging die eenmaal, ten minste vijftien dagen v66r de vergadering opgenomen wordt in het Belgisch Staatsblad.

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen t'ô& de datum van de voorgenomen vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de Raad van Bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit Is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering,"

Vierde besluit

De vergadering besluit de titel en de tekst van artikel zes van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende nieuwe tekst:

"Kapitaalverhoging

eij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden

" aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen. Het

" voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de hele inschrijvingsperiode.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschfilvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris, of wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aangewezen bedresrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissaris of van de bedrijfsrevisor wordt











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







^

Op de laatste blz. van Luils_làvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 20 van het Wetboek van Vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in nature, dadelijk worden volgestort,"

Vijfde besluit

De vergadering besluit de tekst van artikel tien van de statuten te schrappen en te

vervangen door de hiernavolgende nieuwe tekst:

"Conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap tot , verkrijging van eigen aandelen of certificaten overgaan."

Zesde besluit

De vergadering besluit de tekst van artikel elf van de statuten te schrappen en te vervangen door de hiernavolgende tekst

"De vennootschap wordt bestuutd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel.op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt Vastgesteld dat dewe'nnootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur slechts ttee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene , vergadering, die volgt op de vaststellier,,,cloor alle middelen van recht, dat er meer dan twee

aandeelhouders zijn. " 3i!;7'4 -

Wanneer een rechtspersbon tot bestuurder wordt benoemd, is deze.verplicht-onder zijn

vennoten, zaakvoerders, bestuukletkof werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke

persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam

: en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de

; vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in

; eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

' De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de

algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben

de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien, totdat de algemene

vergadering een nieuwe bestuurder benoemt."

Zevende besluit

De vergadering besluit tot de schrapping in artikel 28, tweede alinea van de statuten, van de

woorden "overeenkomstig artikel 77 van de Vennootschappenwet'.

Achtste besluit

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "MARO" en

overeenkomstige wijziging van artikel één van de statuten.

Negende besluit.

A) De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur met omstandige verantwoording nopens de uitbreiding van het maatschappelijk doel en van de bijgevoegde staat van actief en passief der vennootschap, aangezien alle aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag op voorhand te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

B) Er worden geen vragen gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot het verslag. Tiende besluit.

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen om de huidige doelomschrijving aan te passen door de uitbreiding van het doel met de volgende activiteiten, in te voegen vÉkfw de eerste gedachtestreep van artikel drie:

"1. Uitbating en exploitatie van frituren en traiteurzaken,

2. Uitbating en exploitatie van 'fastfood'-zaken, snackbars en dergelijke,

3. Verkoop aan de toog van eet waren en dranken die ter plaatse verbruikt worden of afgehaald worden, en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, frituren, hotdogstalletjes enzovoort,

4. Catering in de meest ruime zin van het woord,

5. Onderneming voor uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties,

6. Onderneming voor het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels,

7. Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties enzovoort en dit in de meest ruime betekenis,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

n 1 v- a ^ . y. - 1 , y - Y. ry -,," M1^

Op de laat$te blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veiso Naam en handtekening

mod11.1

8. Het organiseren in de meest uitgebreide betekenis van het woord van allerlei manifestaties op sportief, muzikaal en cultureel Wak, beurzen, reclameacties, wedstrijden, tombola's en dergelijke,

9. Het uitbaten van een bar, café, herberg, taverne, het schenken van dranken, zowel in alcoholische ais niet-alcoholische, de verkoop van tabak, sigaren, sigaretten, zichtkaarten en suikergoedwaren,

IO. Het verkopen van lichte maaltijden, snacks, versnaperingen, gebak, wafels, pannenkoeken en belegde broodjes,

11. Het verkopen van ijs en ijsbereidingen in de meest ruime zin,

12. De verhuur van zalen en materiaal,

13. Het uitbaten van een drankgelegenheid, met organisatie van degustaties van wijnen en andere dranken, ôntspanningsgelegenheld, roepzaal en verhuring van een private club."

Voor eensluidend ontledend afschrift

Voorbehouden aan Fret Belgisch Staatsblad

Notaris''-.Dirk Delbaere;

TegeliM hiermede,neergetegd:

Expeditie.proCeverbpal dd. 21/03/2014 omvattende de gewijzigde statuten

- Gecoadineerde statuten

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.











Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 29.08.2014 14551-0335-018
11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 04.07.2013 13279-0047-012
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 30.07.2012 12361-0324-016
22/06/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

fl

V beh aa

Bel

Stag



NEERGELEGD

.1.3 nil 202

RECHTE AN

KOOPHANDLiV GENT



IIiIN II AAI II IIII

Ondernemingsnr : Benaming 0422.520.815

(voluit) Garage Maro

(verkort)





Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hundelgemsesteenweg 921 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd - bestuurder

Er blijkt uit het verslag van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd, 09/06/2012 dat er

werd beslist te herbenoemen als bestuurders voor de duur van zes jaar:

- Mevrouw Gercez Nancy, Hundelgemsesteenweg 921 te 9820 Merelbeke;

- Mevrouw Van Cauwenberghe Nikita, Raoul de Hemptinnelaan 4 te 9810 Nazareth;

Deze mandaten An onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Goedgekeurd in het verslag van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd. 09/06/201a

Daaropvolgend komt de raad van bestuur bijeen en beslist te benoemen als gedelegeerd - bestuurder voor

de duur van zes jaar:

- Van Cauwenberghe Marc, Hundelgemsesteenweg 921 te 9820 Merelbeke.

Goedgekeurd in het verslag van de raad van bestuur dd, 0910612012.

Gedelegeerd - bestuurder

Van Cauwenberghe Marc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 30.09.2011 11566-0601-017
18/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 10.11.2010 10605-0034-017
13/09/2010 : GE132030
24/11/2009 : GE132030
02/07/2008 : GE132030
02/01/2007 : GE132030
13/07/2005 : GE132030
30/06/2004 : GE132030
30/06/2003 : GE132030
02/09/2002 : GE132030
04/07/2001 : GE132030
29/06/1999 : GE132030
24/10/1990 : GE132030
01/01/1986 : GE132030
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0568-018

Coordonnées
MARO

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 921 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande