MAROLAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAROLAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.432.716

Publication

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 03.06.2013 13156-0196-020
25/03/2013
ÿþ ASod Ward 11.1

dfi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aal,

Bel Stad

i

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 MAO 2013

--" --.._..~..._....,~.,_._... '

DEND F"a r , __.~..

Ondememingsnr : 0412.432.716

Benaming

(voluit) MAROLAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 2 te 9308 Aalst (Gijzegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23 oktober 2012 blijkt dat :

- het ontslag van TERECO TEXTILES NEDERLAND B.V, met zetel te NL 5107 ND Dongen, Metaalstraat 3, BTW NL 804.284.337 B01, KvK 180 284 27, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Daniël Van Trimpont, wonende te 3191 Boortmeerbeek, Mimosalaan 61, met als nationaal nummer 56.08.21-353.55 , als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 23 oktober 2012 werd aanvaard;

- Mevrouw Amanda Bates, wonende te 9300 Aalst, S. Van Der Guchtlaan 9, wordt benoemd als bestuurder voor een periode vanaf 23 oktober 2012 tot op de jaavergadering in 2017; dit mandaat is onbezoldigd.

Voor gelijkvormig uittreksel,

NV Denderland-Martin

met als vaste vertegenwoordiger Rudy De Lathauwer

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 22.05.2012 12122-0405-022
16/05/2012
ÿþOndernemingsnr : 0412.432.716

Benaming

(voluit) : MAROLAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9308 Aalst (Gijzegem), Nijverheidslaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting aandelen -verhoging kapitaal -wijziging doel -wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op 24 april 2012, met vermelding « Geregistreerd te Aalst, op 26 april 2012 zes bladen twee verzendingen boek 935 blad 01 vak 14 ontvangen vijfentwintig euro, getekend K. Danau», dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Marolan, met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst (Gijzegem), Nijverheidslaan 2 , na beraadslaging, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen

EERSTE BESLUIT: OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM,-

De vergadering besluit de aandelen om te zetten van aandelen aan toonder, in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen of effecten en belast de raad van bestuur met de uitvoering hiervan.

De vergadering besluit de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderdduizend euro (200.000,00-EUR), om het te brengen van honderdduizend (100.000,00-EUR) op driehonderdduizend euro (300.000,00-EUR), door de creatie van twintigduizend (20.000) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de resultaten vanaf heden.

Het aantal aandelen wordt aldus gebracht van tienduizend (10.000) op dertigduizend (30.000).

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven tegen tien euro (10,00-EUR) per aandeel. Deze aandelen worden geheel volgestort op het ogenblik van de inschrijving.

INSCHRIJVING -_VOLSTORTING

Hierop verklaart de voomoemde besloten vennootschap naar Nederlands recht TERECO TEXTILES NEDERLAND, vertegenwoordigd zoals voormeld, volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van de andere aandeelhouder, de voornoemde naamloze vennootschap DENDERLAND-MARTIN.

Zij verklaart individueel en op uitdrukkelijke en formele wijze te verzaken en afstand te doen van haar wettelijk voorkeurrecht en te verzaken aan de termijnen voorzien voor de uitoefening van dit voorkeurrecht in het voordeel van de andere aandeelhouder, de voornoemde naamloze vennootschap DENDERLAND-MARTIN.

Vervolgens verklaart de voornoemde naamloze vennootschap DENDERLAND-MARTIN, vertegenwoordigd zoals voormeld, volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap. Zij verklaart vervolgens in geld in te schrijven op alle twintigduizend (20.000) nieuwe aandelen, tegen tien euro (10,00-EUR) per aandeel, voor een totaal van tweehonderdduizend euro (200.000,00-EUR).

De vergadering verklaart en erkent dat ieder van de aandelen waarop werd ingeschreven volledig volgestort is.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE36 0882 5606 9281, geopend op naam van de vennootschap bij de Dexia Bank.

Het bewijs van deponering gedagtekend van 23 april 2012 werd aan ondergetekende notaris overhandigd. De vergadering stelt vast dat de verhoging van het kapitaal volledig werd gerealiseerd.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op driehonderdduizend euro (300.000,00-EUR) en is vertegenwoordigd door dertigduizend (30.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 17.1

5 , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~ Gffii`; IEt

k~r ~+.~~r~l~"r,~!DtL

Griffie

*iaosossa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het genomen besluit.

DERDE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAG WIJZIGING DOEL  STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter zet de redenen uiteen voor de wijziging van het maatschappelijk doeL

De vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur met daarin een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel en van de bijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig maart tweeduizend en twaalf, beide in uitvoering van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, die hier worden voorgebracht.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan lezing te geven, aangezien elke aandeelhouder en elk lid van de raad van bestuur hiervan tijdig een exemplaar heeft ontvangen.

Noch het voormelde verslag opgemaakt door de raad van bestuur, noch de bijgevoegde staat van activa en passiva worden aan onderhavig proces-verbaal gehecht of zullen worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING DOEL

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door uitbreiding van het doel met de volgende activiteiten:

"-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, zoals:

A.het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een, participatie aanhoudt;

B.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememi ngen;

- De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of onderaannemer : de groot-, halfgroot- en kleinhandel, ln- en uitvoer, commissie, consignatie van alle soorten textiel en garen en de eraan gerelateerde grondstoffen al dan niet in combinatie met garenveredeling."

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het genomen besluit.

VIJFDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN AAN HET WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan de huidige wetgeving.

De vergadering besluit de aandelen om te zetten en het doel uit te breiden als voormeld.

Derhalve besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt;

LArtikel 5: vervanging van de tekst door:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDDUIZEND EURO (300.000,-EUR),

vertegenwoordigd door dertigduizend maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/dertigduizendste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen."

IlArtikel 6 : vervanging van de tekst door.

"De maatschappelijke aandelen en effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, Voor eventuele aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties wordt per categorie effecten een apart register gehouden.

Het gedematerialiseerd aandeel en effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

I11.Artikel 17: toevoeging van volgende paragraaf.

"Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de dag van de algemene vergadering te ontvangen."

IV. Artikel 18:de vergadering beslist huidig artikel achttien van de statuten aangaande de voorwaarden van toelating tot de algemene vergadering te wijzigen door invoeging van een tweede paragraaf zodat dit artikel voortaan luidt als volgt: "Om tot de vergadering te worden toegelaten, kan ieder eigenaar van aandelen verplicht worden tot de nederlegging van zijn aandelen of certificaten van aandelen op naam in de maatschappelijke zetel van de vennootschap of bij de instellingen, aangeduid in de oproeping, vijf volle dagen voor de datum van de algemene vergadering,

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen en effecten dienen een door de erkende rekeninghouder of een door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen en effecten tot op de datum van de algemene vergadering, wordt vastgesteld."

V.De vergadering beslist na huidig artikel 19 van de statuten een nieuw artikel 20 in te lassen niet vermelding van de mogelijkheid tot deelname aan de algemene vergadering langs elektronische weg, en waarvan de tekst luidt als volgt:

Artikel 20: Deelname aan de algemene vergadering langs elektronische weg

§ 1. De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder/raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement , voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een . aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering , deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de 'vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand. Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

§ 4. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten"

VI. De vergadering besluit de artikelen 20, 21, 22 en 23 te HERNUMMEREN in 21, 22, 23 en 24.

VII. Artikel 24: De vergadering beslist het hemummerd artikel 24 van de statuten te wijzigen door integrale vervanging van dit artikel door de volgende tekst

"Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Dit formulier moet ten laatste dagen véôr de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van

elke aandeelhouder.

Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste werkdagen vôôr de

algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de besluiten genomen met de meerderheid van stemmen, welke ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen."

VIII. De volgende artikelen 24 tot 29 worden hemummerd in artikel 25 tot 28.

VIII. Artikel 28:

De vergadering beslist het hernummerd artikel 28 van de statuten te wijzigen door dit artikel aan te passen aan de wetgeving inzake vereffening en bijgevolg aan te vullen met de volgende zin: "De aanstelling of benoeming van (een) vereffenaar(s) vindt evenwel steeds plaats onder voorbehoud van de homologatie van de vereffenaar(s) door de bevoegde Rechtbank van Koophandel."

Voor beredeneerd uittreksel :

Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd

- een uitgifte van het proces-verbaal.

-gecoiirdineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

30/12/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111E11111111111 1111

*11197100* N

Ondememingsnr : 0412.432.716

Benaming

(voluit) : MAROLAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 2 te 9308 Aalst (Gijzegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 november 2011 en uit de notulen van de raad van bestuur van 16 november 2011 blijkt :

- het ontslag van de Heer Rudy De Lathauwer en de NV DELRO, met als vaste vertegenwoordiger Amanda, Bates, als bestuurder met ingang vanaf 16 november 2011

- de Denderland-Martin NV, met zetel te 9308 Gijzegem, Nijverheidslaan 2, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Rudy De Lathauwer, wonende te 9300 Aalst, S. Van Der Guchtlaan 9, met als nationaal nummer 62.10.20099.9, wordt benoemd als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder voor een periode vanaf 16 november 2011 tot op de jaavergadering in 2017

- TERECO TEXTILES NEDERLAND B.V. met zetel te NL 5107 ND Dongen, Metaalstraat 3, BTW NL 804.284.337 B01, KvK 180 284 27, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Daniël Van Trimpont, wonende te. 3191 Boortmeerbeek, Mimosalaan 61, met als nationaal nummer 56.08.21-353.55 wordt benoemd als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder voor een periode vanaf 16 november 2011 tot op de jaavergadering: in 2017.

Deze mandaten zijn bezoldigd.

Voor gelijkvormig uittreksel,

NV Denderland-Martin

met als vaste vertegenwoordiger Rudy De Lathauwer

Gedelegeerd bestuurder

VAN r .

dVANf~~f,il~i-I ÿl.`" li,~j 'ti` "

9 9" 12. 2011

DENDERMONDE

Gra~F`ié

Op de laatste blz. van Luik 6 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.03.2011, NGL 06.04.2011 11080-0055-018
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.03.2010, NGL 24.03.2010 10076-0389-017
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.03.2009, NGL 25.03.2009 09100-0069-017
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.04.2008, NGL 16.04.2008 08109-0017-017
26/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.04.2007, NGL 18.04.2007 07121-0053-019
21/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.03.2006, NGL 19.04.2006 06112-1954-018
13/04/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.03.2005, NGL 05.04.2005 05105-0004-026
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 22.07.2015 15336-0235-010
16/06/2004 : AA046273
13/04/2004 : AA046273
05/12/2003 : AA046273
29/10/2003 : AA046273
11/02/2003 : AA046273
09/01/2003 : AA046273
07/11/2001 : AA046273
24/11/2000 : AA046273
16/11/2000 : AA046273
01/06/1999 : AA046273
28/04/1999 : AA046273
19/02/1998 : AA46273
11/12/1997 : AA46273
03/04/1997 : AA46273
01/01/1997 : AA46273
01/01/1995 : AA46273
01/01/1993 : AA46273
01/01/1992 : AA46273
01/01/1989 : AA46273
28/12/1988 : AA46273
01/01/1988 : AA46273
02/09/1986 : AA46273
25/07/1985 : AA46273

Coordonnées
MAROLAN

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 2 9308 GIJZEGEM

Code postal : 9308
Localité : Gijzegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande