MARTIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARTIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 848.179.579

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 02.07.2014 14254-0305-014
04/10/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

I 11111 1111 Iii Il! II 1111111111 111H 1111 1H!

*12164393*

11H

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0848.179.579

Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van artikel 445 W. Venn,

Neerlegging bijzonder verslag van het bestuursorgaan in het kader van artikel 447 W. Venn.

Opgesteld te Aalter op 5 september 2012

Getekend:

Emmanuel Marrécau

A-bestuurder

Lieven Coen

B-bestuurder

MARTIS

Op de laatste blz. van Luik E, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r-

03/09/2012
ÿþV Mod Word 11.1

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111



+1]149419*





2 3 AUG. 2012

KOOPHA TÉ GENT

o et %

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MARTIS

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Stratem 11 bus 2, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING -- VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 21;

augustus 2012 dat een vennootschap werd opgericht met de volgende gegevens: "

Oprichters: 1/De gewone commanditaire vennootschap "LOMARTO", met zetel te 8500 Kortrijk, Monseigneur de Haernelaan 54, RPR Kortrijk, BTW BE 0863.890.611, 2/De naamloze vennootschap "VECTIS; ARKIV", met zetel te 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2, RPR Gent, BTW BE 0842.073.034.

Rechtsvorm; Naamloze Vennootschap

Benaming: "MARTIS".

Zetel: 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen'

rekening:

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van, handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut;

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in vennootschappen of ondernemingen, het' waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, het waarnemen van management of het verlenen van advies inzake management en het verstrekken van andere diensten, en het leveren van technische,= administratieve, commerciële of financiële bijstand aan vennootschappen of ondernemingen waarin de, vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks participeert of aan derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens overeenkomst of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe dienstverlener of raadgever of in de hoedanigheid van orgaan van de opdrachtgever;

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden' ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen, door, onder meer, zonder hiertoe beperkt te zijn, haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

4, Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, waarbij de vennootschap alle onroerende verrichtingen, met inbegrip van onroerende leasing, kan stellen;

5. De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6. Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van auteursrechten, know-how, octrooien, merken, tekeningen, modellen en andere intellectuele rechten, alsook van licenties of andere gebruiksrechten op dergelijke intellectuele rechten, .en voorts het overdragen of verlenen van gebruiksrechten, licenties, sublicenties en dergelijke meer op intellectuele eigendomsrechten.

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële en' financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

De termen (vermogens)beheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs (zoals van tijd tot tijd gewijzigd).

Duu_r. onbepaald te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bedrag van het kapitaal: ACHTHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (850.000,00 EUR), volgestort in geld ten belope van één/vierde, zijnde tweehonderd en twaalfduizend vijfhonderd Euro (212.500,00 EUR),

De nog niet volgestort inbreng van de voornoemde vennootschap "LOMARTO" bedraagt driehonderd zesentwintigduizend tweehonderd vijftig Euro (326.250,00 EUR)..

De nog niet volgestort inbreng van de voornoemde vennootschap "VECTIS ARKIV" bedraagt driehonderd en elfduizend tweehonderd vijftig Euro (311.250,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij de KBC BANK.

Raad van bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit minstens drie bestuurders.

De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd door de algemene vergadering. Twee bestuurders dienen benoemd te worden uit kandidaten die daartoe als volgt zullen voorgedragen worden:

" Eén bestuurder wordt gekozen uit een lijst van meer dan één kandidaat-bestuurder voorgedragen door de A-Aandeelhouder(s) (die de meerderheid van de stemmen verbonden aan de Klasse A Aandelen vertegenwoordigen) (de "A-Bestuurde!"); en

" Eén bestuurder worden gekozen uit een lijst van meer dan één kandidaat-bestuurder voorgedragen door de B-Aandeelhouder(s) (die de meerderheid van de stemmen verbonden aan de Klasse B Aandelen vertegenwoordigen) (de "B-Bestuurde?').

.Deze voordrachtregeling is bindend, met dien verstande dat de algemene vergadering vrij kan benoemen indien voor de voordrachtgerechtigde Aandeelhouder(s) geen kandidaat-bestuurders hebben voorgedragen.

Machten van de raad van bestuur: De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: De vennootschap zal geldig worden vertegenwoordigd, in en buiten rechte, hetzij door twee bestuurders, waarvan minstens één B-Bestuurder, samen optredend, hetzij, binnen het kader van het dagelijks bestuur of de bijzondere bevoegdheden die hem werden gedelegeerd, door de gedelegeerde bestuurder, indien er één is.

Dagelijks bestuur De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel ais college moeten optreden, volgens het besluit van de raad van bestuur, De bestuurder aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd wordt gedelegeerd bestuurder genoemd. De Raad van Bestuur zal de vergoeding bepalen die verband houdt met de delegatie van het dagelijks bestuur, De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze of voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. De raad van bestuur bepaalt de weddé of vergoedingen van die lasthebbers.

Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 16 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt op de wijze ais voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

De effectenhouders op naam worden uitgenodigd bij aangetekend schrijven tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Vertegenwoordiging: Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, houder van een geschreven volmacht, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Stemrecht: Elk aandeel geeft, ongeacht de Klasse waartoe het behoort, recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering, met inachtneming van de daartoe vereiste bijzondere meerderheid, zoals bepaald in Artikel 25 van deze statuten. De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden. Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren, waarvan hij het tijdstip en de wijze van uitbetaling bepaalt.

Ontbinding: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten,

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2014. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Benoeming van drie (3) bestuurders, voor een periode van zes (6) jaar.

- uit de kandidaten voorgedragen door de A Aandeelhouder, zijnde de Gewone commanditaire vennootschap Lomarto, voornoemd, en derhalve als A-Bestuurder: de heer Emmanuel MARRECAU, wonende te 8500 Kortrijk, Monseigneur de Haemelaan 54;

- uit de kandidaten voorgedragen door de B-Aandeelhouder, zijnde de naamloze vennootschap Vectis Arkiv, voornoemd, en derhalve als B-Bestuurden de heer Lieven Pieter COEN, wonende te 9840 De Pinte, Mieregoed 10.

- zonder voordracht: mevrouw Ingrid Christine VfAENE, Wonende té 8500 Kortrijk, Monseigneur de Haemelaan 54.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering volgend op de periode van zes jaar.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd; expeditie van de akte dd. 21/8/2012

Voorbehouden

aart het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MARTIS

Adresse
STRATEM 11, BUS 2 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande