MAS RECYCLING GENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAS RECYCLING GENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.940.971

Publication

30/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-04-2015

Griffie

*15307324*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628940971

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

MAS Recycling Gent

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~ER BLIJKT UIT een akte verleden voor Luc Van Pelt, notaris met standplaats te Antwerpen op 28 april 2015, dat werd opgericht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam MAS Recycling Gent met zetel te 9000 Gent, Langerbruggestraat 112.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of deelneming, alle roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk het huren en verhuren, inzetten van goederen, machines, voertuigen, schepen en gebouwen, het kopen en verkopen en/of het in consignatie geven, het laten bouwen en verbouwen, het uitbaten en het in waarde brengen van alle roerende en onroerende eigendommen, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing. Verder te zijn of te doen:

- Tussenpersoon, commissionair en makelaar

- Producent van alle voorkomende producten

- Winning van delfstoffen en anderen

- Inzamelaar, inkoper en verkoper, producent en veredelaar van restmaterialen en biomass

- Transporteur zowel over de weg, over water als per spoor

- Goederenbehandelaar en op- en overslag

- Bevrachter en stuwadoor

- Import en export van alle voorkomende handelsgoederen en zaken

- In- en uitvoer, groot- en kleinhandel, producent en mogelijk veredelaar van diverse bouwmaterialen, bouwstoffen, doe het zelf artikelen en alle verdere aanverwante artikelen, biomass en restmaterialen - Het beheren van vermogens en eigen vermogens, onder andere bestaande uit onroerende goederen of roerende waarden

- Dienstverlener en bemiddelaar in de meest ruimste zin en advisering/consultancy verstrekken. De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijke doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Onderwerp akte :

Langerbruggestraat 112 9041 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaanden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennotschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen,

Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben.

Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintnissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank- en Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt 19.000,00 euro en is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van waarde, onderschreven door:

1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MAS Beheer, met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Zorgvliet 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0471.833.239, voor 99 aandelen, volledig volgestort;

2) de heer DE CUYPER Karel Marie Cyriel Alice, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 580615-455-64, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Zorgvliet 17, voor 1 aandeel, volledig volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders vertegenwoordigen individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Desalniettemin kunnen de statuten bepalen dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door een of meer speciaal aangewezen zaakvoerders of door meerdere zaakvoerders gezamenlijk.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van juni om 11 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2015.

Als eerste zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer DE CUYPER Karel Marie Cyriel Alice, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 580615-455-64, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Zorgvliet 17.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2016.

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor De Vries te 2018 Antwerpen, Justitiestraat 18A, voor alle verrichtingen in verband met het ondernemingsloket, Kruispuntbank van Ondernemingen, belastingen en BTW.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting.

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0589-018

Coordonnées
MAS RECYCLING GENT

Adresse
LANGERBRUGGESTRAAT 112 9041 GENT

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande