MASSIVE MEDIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MASSIVE MEDIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.635.972

Publication

12/08/2013
ÿþ wwword 11m

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

M1 ùU~ ~MY~

--' ~",w

RECHTBANK VAN

KOOPHAN Dgirdu GENT

--_ __ .....

-----_-_'_

Ondmrnemingsnr: 0859.635.972

Benaming

(voluit) : MASSIVE MEDIA

(verkort) :

Ræohbavorm: naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent Emile Braunplein 18

(volledig adres)

Onderwerp akte: splitsing

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joostte Gent op 31 juli 2013 blijkt dat :

EERSTE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING

De vergaderin beslist tot verhoging van het bestaande ka üo \ met¬ 278Q2'83nm het te brengen van E

208.590.80 (tweehonderd en zesduizend vijfhonderd negentig euro tachtig cent )op ¬ 233.983'.63 door

incorporatie van bestaande uitgiftepremies, zonder uitgifte van aandelen doch met verhoging van de

nnmx/ewaame.

TWEEDE BESLUIT SPLITSING

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van het splitsingsvoorstel en van alle verslagen zoals hierboven vonme|d, waarin wordt voorgesteld dat de vennootschap Massive Media gesplitst wordt door oprichting van 2 nieuwe vennootschappen Massive Media Europe en Massive Media Match.

b) De algemene vergadering beslist de vennootschap te ontb|nden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde splitsing door oprichting van 2 nieuwe vennootschappen.

o) Bijgevolg gpntgona het vermogen van dato splitsen vennootschap, met alle rechten en p\\ohten, voor een deel over op de nieuwe vennootschap Massive Media Europe en voor het andere deel op de nieuwe vennootschap Massive Media Match, volgens de modaliteiten zoals in het splitsingsvoorstel vaatgoteQd' Kapitaal, reserves, provisies en schulden gaanop de overnemende vennootschappen over volgens do ~ modaliteiten zoals in het splitsingsvoorstel vastge|eQd, met dien verstande dat de bedragen van de kapitaalverhoging van 4 januari 2013 en de kapitaalverhoging waartoe deze buitengewone algemene

vergadering heeft besloten worden toegewezen de d vennootschappen rU el | ~

verhouding tot de verdeling van het eigen vermogen tussen de overnemende vennootschappen zoals uiteengezet in het splitsingsvoorstel. De uitgiftepremies van Massive Media die naar de ovememende vennootschappen overgaan zullen bij elk van de ovememende vennootschappen op een onbeschikbare ækeningwmndenQahnekÓenzuilenümdezelfdomatawanhetkapUae,dnQonsnóavandandenuitmekan.

Alle rechten en plichten ontstaan vanaf 1 januari 2013 en verdeeld over de nieuwe vennootschap K4000|v*. media Europe enerzijds en over de nieuwe vennootschap Massive Media Match endenijdo, zoals blijkt uit: voornoemd splitsingsvoorstel, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te; richten vennootschappen

De controle verslagen voorgeschreven door artikel 746 Wetboek Vennootschappen met het oog op de: oprichting van de nieuwe vennootschap luiden als volgt:

A. Besluiten van de commissaris:

- het versl eote|d door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OELOO-[e

BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te Diegem (B'1881 Diegem), Berkenlaan BB, met ondernemingsnummer BTW BE 0429.058.888 RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehoorne, bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Op basis van onze controles, uitgevoerd conform de normen van het lnstituut van de Bedrijfsrevisoren met betrekking tot de splitsing van vennootschap door oprichting van twee naamloze vnnnootochoppæn, verklaren wij hetgeen volgt:

De door de ad van bestuur voo eateldn ruilverhouding, waarbij de aandeelhouders van Massive Media

NV één aandeel zullen ontvangen in Massive Media Europe NV en één aandeel in Massive

Media Match NV (in oprichting) voor elk aandeel dat zij houden in Massive Media op datum van splitsing, is in de gegeven omstandigheden van een volledige intra-groepstransactie redelijk;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van jj!B vermelden : Recto : Naam am hoedanigheld van de instrumenterende

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lui 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De conventioneel bepaalde waarderingsmethode, zijnde de netto-actiefwaarde op datum van 31 december 2012, is in de gegeven omstandigheden van een volledige intra-groepstransactie, zoals hierboven toegelicht, passend en verantwoord"

B, Het verslag opgesteld door raad van bestuur van de te splitsen vennootschap, overeenkomstig artikel 745 van genoemde vennootschappen wetboek..

TOEKENNING - AANDELEN RUILVERHOUDING

De voorzitter dezer vergadering verklaart dat iedere vennoot van de gesplitste vennootschap voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de nieuw opgerichte vennootschapen.

a) Massive Media Europe

Er worden aldus 2.065.908 aandelen uitgereikt door de nieuwe naamloze vennootschap, toekomende aan

de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap.

Aan elke vennoot wordt tegen 1 oud aandeel in de gesplitste vennootschap 1 nieuw aandeel in de nieuwe

vennootschap Massive Media Europe uitgereikt.

b) Massive Media Match

Er worden aldus 2.065.908 aandelen uitgereikt door de nieuwe naamloze vennootschap, toekomende aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap.

Aan elke vennoot wordt tegen 1 oud aandeel in de gesplitste vennootschap 1 nieuw aandeel in de nieuwe vennootschap Massive Media Match uitgereikt.

Overeenkomstig het splitsingsvoorstel zal de raad van bestuur van de nieuwe vennootschappen de aandelen toekomende aan de verschillende vennoten aan hen uitreiken door inschrijving ervan in het aandelenregister.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de nieuwe vennootschappen in verhouding tot het gesplitste vermogen.

TOEKENNING VAN BEVOEGDHEDEN

De oprichter, de NV Massive Media, geeft bij deze bijzondere volmacht aan elk van de bestuurders van elk van de nieuwe vennootschappen individueel, evenals aan Ellen Lefever, Alexandre Hublet, Jorg Heirman, Joris De Wolf en Matthieu De Donder (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en Amber De Brabander, An-Charlotte Spriet, Stefanie Baro, Hanne Dekeukeleire en Nathalie Van Speybroeck (allen advocaat, met kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 37), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, alle advocaten van Eubelius CVBA om, afzonderlijk optredend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van onder andere BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondernemingsloket, alsook het invullen van de aandelenregisters voor zowel Massive Media Europe als voor Massive Media Match.

SLOT BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de splitsing door oprichting van 2 nieuwe vennootschappen verwezenlijkt is, en dat de vennootschap NV Massive Media heeft opgehouden te bestaan,

De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een splitsing, overeenkomstig het artikel 752 derde lid wetboek Vennootschappen en dit aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN, Mede neergelegd: expeditie-verslag commissaris - verslag raad van bestuur

09/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ á ~

ELEC~7

2043

Ondernemingsnr : 859.635.972

Benaming

(voluit) : Massive Media

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Emile Braunplein 18, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van de schriftelijke algemene vergadering van de vennootschap van 25 juli 2013 blijkt dat: "Eerste Besluit

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van de heer Philippe Chainieux als bestuurder van de Vennootschap per 25 juli 2013.

Tweede Besluit

De aandeelhouders verlenen voor zover als mogelijk kwijting aan de heer Philippe Chainieux voor de uitvoering van zijn mandaat tot op 25 juli 2013 en maken zich sterk dat de kwijting voor de vervulling van zijn mandaat tot op 25 juli 2013 zal worden bevestigd op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders over het relevante boekjaar,

Derde Besluit

De aandeelhouders besluiten de heer Alexandre Lubot, wonende te 112 boulevard Pereire, 75017 Parijs, Frankrijk, ais bestuurder te benoemen van de Vennootschap, met ingang vanaf 25 juli 2013.

De aandeelhouders besluiten bovendien dat de opdracht van voornoemde bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2019 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2018.

De opdracht van de bestuurder zal kosteloos worden uitgeoefend,

Vierde Besluit

De aandeelhouders beslissen vervolgens om een bijzondere volmacht toe te kennen aan iedere bestuurder van de Vennootschap, alsmede aan Ellen Lefever, Alexandre Hublet, erg Heirman, Joris De Wolf en Matthieu De Donder (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en Amber De Brabander, An-Charlotte Spriet, Stefanie Baro, Hanne Dekeukeleire en Nathalie Van Speybroeck (allen advocaat, met kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 37), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle mogelijk formaliteiten bij de bevoegde griffe te verzorgen en met het oog op de publicatie van deze besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

erg Heirman

Bijzondere lasthebber

{rl ~o

tf:l1 ' M ~~Z et~d ~~: /vl ~,k u ~ voie Je.Je.w~ta** -.rc~ gs~ rtt,~~ d~ ~ . ~.T ~~ rJ

~ tt11 .J

3125528

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 02.07.2013 13258-0492-053
27/06/2013
ÿþ Uetl Wort 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

bohoudon

aan het

Belgisch

Steatsbied

1 0979q x

NEERGELEGD

1 6 JUNI 2013

REt;H'!~'~~î~`

Z7

KOt'H;'+.~ ~. ru. GENT

Ondernam ingsnr : 0869.635.972

Benaming

(voluit) : Massive Media

(verkort) .

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Emile Braunplein 18, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 5 juni 2013;

4. Bij afzonderlijke stemming verleent de vergadering kwijting aan aile bestuurders en de commissaris voor hun mandaat uitgeoefend gedurende het behandelde boekjaar.

5. De vergadering stelt vast dat het mandaat van de huidige commissaris - Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door Kurt Dehoome, bedrijfsrevisor -verstrijkt ter gelegenheid van de huidige algemene vergadering. De vergadering beslist om KPMG Vias BV NV (IBR nr B00402) met zetel te Hoekstraat 2 te 1000 Brussel, ingeschreven in het RPR onder nummer 468.571.069 vertegenwoordigd door de heer Luc Vleck (IBR' nr A01686) te benoemen tot commissaris voor een termijn van 3 jaren. Haar mandaat zal bezoldigd zijn. Haar mandaat zal eindigen na de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2016.

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 5 juni 2013:

"De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag van de heer James Rhyu als bestuurder van de Vennootschap per 5 juni 2013.

De aandeelhouders verlenen voor zover als mogelijk kwijting aan de heer James Rhyu voor de uitvoering van zijn mandaat tot op 5 juni 2013 en maken zich sterk dat de kwijting voor de vervulling van zijn mandaat tot op 5 juni 2013 zal worden bevestigd op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders over het relevante boekjaar.

De aandeelhouders besluiten de heer Jeffrey Scott Dawson, wonende te 9614 Covemeadow Drive, Dallas, Texas 75238, United States ot America, als bestuurder te benoemen van deVennootschap, met ingang vanaf S juni 2013.

De aandeelhouders besluiten bovendien dat de opdracht van voornoemde bestuurder zal eindigen ' onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2019 die zal beraadslagen, over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2018.

De opdracht van de bestuurder zal kosteloos worden uitgeoefend.

De aandeelhouders beslissen vervolgens om een bijzondere volmacht toe te kennen aan iedere bestuurder', van de Vennootschap, alsmede aan Ellen Lefever, Alexandre Hublet, Jorg Heirman, Joris De Wolf en Matthieu, De Donder (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en Amber De Brabander, An-Charlotte Spriet, Stefanie Baro, Hanne Dekeukeleire en Nathalie Van Speybroeck (allen advocaat, met kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 37), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aile advocaten van Eubelius CVBA, om alle mogelijk formaliteiten bij de bevoegde griffe te verzorgen en met het ocg op de publicatie van deze besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

pp de laatste blz. van Luik $ vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hotzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkluidend uittreksel,

Business IT Services BVBA, vertegenwoordigd door de heer Lorenz Bogaert

Gedelegeerd bestuurder

]*®or-

,t2ohoudon

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varso : Naam en handtekening

28/05/2013
ÿþ nwd w°m».1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

16 MEI 2113

jq

KOOPHA ~~~~E AN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0859.635.972

Benaming

(voluit) : Massive Media

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Emile Braunplein 18, 900ent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Voorstel voor splitsing van Massive Media NV door oprichting van twee nieuwe vennootschappen

Op 15 mei 2013 is de raad van bestuur van Massive Media NV overgegaan tot het opstellen van een splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 743 W. Venn. met het oog op een volledige splitsing van Massive Media NV door oprichting van twee nieuwe vennootschappen en waarvan hierna een uittreksel volgt:

"In overeenstemming met artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur van Massive Media, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Emile Braunplein 18, 9000 Gent, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 0859.635.972 ("Massive Media") een voorstel opgesteld voor de splitsing van Massive Media door oprichting van twee nieuwe Belgische vennootschappen, Massive Media Europe NV ("BelNewCo 1") en Massive Media Match NV ("BelNewCo 2") (de "Splitsing").

1. Achtergrond

Het doel van de Splitsing is om de Europese activiteiten van Massive Media te scheiden van haar niet-Europese activiteiten. De Match.com groep, waarvan Massive Media een dochtervennootschap is, oefent haar Europese activiteiten uit via Meetic SA, een société anonyme opgericht onder Frans recht, met maatschappelijke zetel te 6 rue Auber, 75009 Parijs, Frankrijk, ingeschreven in het Registre du Commerce et des Sociétés Parijs onder ondernemingsnummer 439 780 339 ("Meetic SA"), terwijl zij haar niet-Europese activiteiten uitoefent door middel van andere groepsvennootschappen. De Match.com groep wenst bijgevolg de Europese en niet-Europese activiteiten van Massive Media te scheiden, om deze in lijn te brengen met de Europese en niet-Europese activiteiten van de Match.com groep.

Ten gevolge van de Splitsing zullen alle activa en passiva van Massive Media, inclusief haar rechten en verplichtingen, worden overgedragen aan twee nieuwe Belgische vennootschappen (samen de "BelNewCos") door middel van een ontbinding zonder vereffening:

 Activa en passiva behorende tot de Europese activiteiten (de "Overgedragen Europese Activa en Passiva") zullen overgaan naar BelNewCo 1;

 Activa en passiva behorende tot de niet-Europese activiteiten of die niet enkel kunnen worden toegewezen aan de Europese activiteiten die door BelNewCo 1 worden uitgeoefend (de "Overgedragen niet-Europese Activa en Passiva"), zullen overgaan naar BelNewCo 2.

In het kader van dit splitsingsvoorstel zullen de woorden "Europa" en "Europees" verwijzen naar de Panden zoals bedoeld onder de secties "West-Europa" en "Oost-Europa" in de lijst aangehecht als Bijlage D en het woord "niet-Europees" zal verwijzen naar alle andere landen (al dan niet vermeld in Bijlage D).

Het is de bedoeling dat de Splitsing zal worden uitgevoerd op een manier die neutraal is wat betreft de vennootschapsbelasting, in overeenstemming met artikel 211, § 1 van het Belgische Wetboek van inkomstenbelasting ( "WIB"), waarbij alle voorwaarden van artikel 211 § 1, 2° WIB geacht worden vervuld te zijn, in het bijzonder de voorwaarde bedoeld in artikel 183 bis WIB.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien geen vastgoed zal worden overgedragen ten gevolge van de Splitsing van Massive Media, zullen geen proportionele registratierechten verschuldigd zijn in dit verband.

2.Rechtsvorm, naam, maatschappelijk doel en maatschappelijke zetel van de betrokken vennootschappen 2,1 De overdragende vennootschap

De vennootschap die haar activa en passiva overdraagt in het kader van de Splitsing is Massive Media NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Emile Braunplein 18, 9000 Gent, België en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 0859.635.972.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het maatschappelijk doel van Massive Media als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

-Begeleiding en diensten in marketing

-Productie van films, evenementen, televisieproducties en websites

-Telecommunicatie

-Uitgeven tijdschriften, gidsen en boeken

-Redactie en copywriting

-De handel van artikelen voor uitstalramen en tentoonstellingen

-Uitbating van een kantoor voor mechanografische werken

-Publiciteitsondememing

-DTP- en drukwerk

-Animatie en 3D

-Studie-, organisatie-, dienstverlenend- en raadgevend bureau n de breedste zin van het woord

-Verhuring van diverse materialen

-Groothandel in computerapparatuur en software

-Onderhoud van computers en software

-Ontwikkeling en ontwerp van software en hardwarde

-Trainingsbureau

-Internet web design, web development en web hosting

-Tussenpersoon in de handel

-Groothandel in elektronische machines -Pers- en informatieagentschap

-Agentschap voor pers en distributie

-Autonoom analyse-, proef- en controlelaboratorium

-Onderneming in het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen

-Handel in automatische toestellen

-Ondernemen en uitbaten van projecten

-Intemettoegang en intemetbegeleiding

- Opleidingen

-Automatisering

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,"

2.2De overnemende vennootschappen

De ovememende vennootschappen zullen BelNewCo 1 en BelNewCo 2 zijn,

BelNewCo 1 zal opgericht worden voor notaris Joost Eeman op 28 juni 2013, of elke andere datum bepaald door de raad van bestuur van Massive Media (de "Splitsingsdatum") onder de vorm van een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Emile Braunplein 18, 9000 Gent, België. Haar juridische naam zal als volgt luiden: "Massive Media Europe".

Het maatschappelijk doel van BelNewCo 1 zal als volgt luiden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

"Het doel van de vennootschap is:

-Het online aanbieden van sociale netwerking, matching en date diensten en het ontwikkelen, ontwerpen,

exploiteren en commercialiseren van alle hiermee gerelateerde platforms, middelen, producten en diensten

-Begeleiding en diensten in marketing

-Productie van films, evenementen, televisieproducties en websites

-Telecommunicatie

-Uitgeven tijdschriften, gidsen en boeken

-Redactie en copywriting

-De handel van artikelen voor uitstalramen en tentoonstellingen

-Uitbating van een kantoor voor mechanografische werken

-Publiciteitsondememing

-DTP- en drukwerk

Animatie en 3D

-Studie-, organisatie-, dienstverlenend- en raadgevend bureau n de breedste zin van het woord

-Verhuring van diverse materialen

-Groothandel in computerapparatuur en software

-Onderhoud van computers en software

-Ontwikkeling en ontwerp van software en hardwarde

-Trainingsbureau

-Internet web design, web development en web hosting

-Tussenpersoon in de handel

-Groothandel in elektronische machines

-Pers- en informatieagentschap

-Agentschap voor pers en distributie

-Autonoom analyse-, proef- en controlelaboratorium

-Onderneming in het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen

-Handel in automatische toestellen

-Ondernemen en uitbaten van projecten

-Intemettoegang en intemetbegeleiding

Opleidingen

-Automatisering

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, De vennootschap kan optreden als bestuurder enfof vereffenaar in andere vennootscl'iap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

BelNewCo 2 zal opgericht worden voor notaris Joost Eeman op de Splitsingsdatum onder de vorm van een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Emile Braunplein 18, 9000 Gent, België. Haar juridische naam zal als volgt luiden: "Massive Media Match

Het maatschappelijk doel van BelNewCo 2 za! als volgt luiden:

"Het doel van de vennootschap is:

-Het online aanbieden van sociale netwerking, matching en date diensten en het ontwikkelen, ontwerpen,

exploiteren en commercialiseren van aile hiermee gerelateerde platforms, middelen, producten en diensten

-Begeleiding en diensten in marketing

-Productie van films, evenementen, televisieproducties en websites

-Telecommunicatie

-Uitgeven tijdschriften, gidsen en boeken

-Redactie en copywriting

-De handel van artikelen voor uitstalramen en tentoonstellingen

-Uitbating van een kantoor voor mechanografische werken

-Publiciteitsonderneming

-DTP- en drukwerk

-Animatie en 3D

-Studie-, organisatie-, dienstverlenend- en raadgevend bureau n de breedste zin van het woord

-Verhuring van diverse materialen

-Groothandel in computerapparatuur en software

-Onderhoud van computers en software

-Ontwikkeling en ontwerp van software en hardwarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Trainingsbureau

-Internet web design, web development en web hosting

-Tussenpersoon in de handel

-Groothandel in elektronische machines

-Pers- en informatieagentschap

-Agentschap voor pers en distributie

-Autonoom analyse-, proef- en controlelaboratorium

-Onderneming in het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen

-Handel in automatische toestellen

-Ondernemen en uitbaten van projecten

-Intemettoegang en intemetbegefeiding

- Opleidingen

-Automatisering

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3.Voorgestelde ruilverhouding -geen bijkomende opleg in geld

ln ruil voor de overdracht van de Overgedragen Europese Activa en Passiva en de Overgedragen niet-Europese Activa en Passiva door Massive Media aan respectievelijk BelNewCo 1 en BelNewCo 2, zullen de aandeelhouders van Massive Media nieuw uitgegeven aandelen zonder nominale waarde verkrijgen van BelNewCo 1 en BelNewCo 2.

Het aantal nieuwe aandelen dat BelNewCo 1 en BelNewCo 2 zullen uitgeven in ruil voor respectievelijk de Overgedragen Europese Activa en Passiva en de Overgedragen niet-Europese Activa en Passiva zal worden bepaald op basis van een ruilverhouding van 1:1. Dit betekent dat de aandeelhouders van Massive Media één aandeel zullen ontvangen in BelNewCo 1 en één aandeel in BelNewCo 2 voor elk aandeel dat zij houden in Massive Media op de Splitsingsdatum. De nieuwe aandelen uitgegeven door BeiNewCo 1 en BelNewCo 2 in ruil voor de Overgedragen Europese Activa en Passiva en de Overgedragen niet-Europese Activa en Passiva zullen dus gelijk worden verdeeld-tussen alle aandeelhouders van Massive Media, evenredig aan het aantal aandelen dat zij houden in Massive Media op de Splitsingsdatum.

Er zal geen bijkomende opleg in geld verschuldigd zijn aan de aandeelhouders van Massive Media. r-

4.Uitgifte van aandelen in BelNewCo 1 en BelNewCo 2

Alle nieuwe aandelen die zullen worden uitgegeven door BelNewCo 1 en BelNewCo 2 in ruil voor respectievelijk de Overgedragen Europese Activa en Passiva en de Overgedragen niet-Europese Activa en Passiva zullen aandelen op naam zijn zonder nominale waarde.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de Splitsing door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van Massive Media en de oprichting van BelNewCo 1 en BelNewCo 2, zullen de raden van bestuur van BelNewCo 1 en BeiNewCo 2 volgende inschrijvingen in het aandelenregister van respectievelijk BelNewCo 1 en BeINewCo 2 doen:

-de identiteit van de aandeelhouders van Massive Media, die allen aandeelhouder worden van de BelNewCo in kwestie;

-het aantal aandelen in de betrokken BelNewCo dat aan elk van de aandeelhouders van Massive Media wordt toegekend; en

-de Splitsingsdatum.

5.Datum vanaf wanneer de nieuw uitgegeven aandelen recht geven om te delen in de winst

De nieuw uitgegeven aandelen van BelNewCo 1 en BelNewCo 2 zullen delen in de winst van respectievelijk BelNewCo 1 en BelNewCo 2 vanaf 1 januari 2013.

g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

6.Datum vanaf wanneer de Splitsing boekhoudkundig zal geacht worden te zijn verricht

De handelingen van Massive Media met betrekking tot de Overgedragen Europese Activa en Passiva en de Overgedragen niet-Europese Activa en Passiva zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van respectievelijk BelNewCo 1 en BelNewCo 2 vanaf 1 januari 2013 (00h00).

7.Rechten toegekend aan de aandeelhouders van Massive Media die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Massive Media heeft geen effecten uitgegeven die bijzondere rechten (zoals bedoeld In artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen) toekennen aan hun houders. Zij heeft evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven. Bijgevolg worden geen speciale maatregelen voorgesteld jegens de houders van effecten van Massive Media.

8.Bezoldiging toegekend aan de commissaris voor het opstellen van het in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

Massive Media zal een vergoeding betalen aan haar commissaris ten belope van EUR 7.500 voor het opstellen van het bijzonder verslag over het splitsingsvoorstel in overeenstemming met artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen.

Volledigheidshalve merkt de raad van bestuur van Massive Media op dat er krachtens artikel 742, §3 van het Wetboek van vennootschappen geen afzonderlijk verslag met betrekking tot de inbreng in natura van de Overgedragen Europese Activa en Passiva en de Overgedragen niet-Europese Activa en Passiva overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen door de commissaris dient te worden opgesteld.

9.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de Splitsing deelnemen

Er warden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raad van bestuur van Massive Media, BelNewCo 1 of BelNewCo 2.

10.Beschrijving en verdeling van de activa en passiva overgedragen door Massive Media aan BelNewCo 1 of BelNewCo 2

De Overgedragen Europese Activa en Passiva en de Overgedragen niet-europese Activa en Passiva zijn (niet-exhaustief) opgesomd in het overzicht zoals aangehecht aan dit splitsingsvoorstel als Bijlage A en Bijlage B.

De waarde van de Overgedragen Europese Activa en Passiva en de Overgedragen niet-Europese Activa en Passiva zal bepaald worden op grond van de jaarrekening van Massive Media per 31 december 2012. Een voorlopig ontwerp van de jaarrekening van Massive Media per 31 december 2012 is aangehecht aan dit splitsingsvoorstel als Bijlage C.

Het maatschappelijk kapitaal ende andere delen het eigen vermogen, evenals de afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, van Massive Media op de datum waarop de Splitsing boekhouding wordt geacht te hebben plaatsgevonden (zijnde 1 januari 2013) zullen worden verdeeld tussen BelNewCo 1 en BelNewCo 2 in overeenstemming met artikel 80 juncto artikel 78 van het koninklijk besluit van 30 januari 2001 ter uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. Er wordt verwacht dat het maatschappelijk kapitaal van BelNewCo 1 Euro 54.300,07 zal bedragen op het ogenblik van haar oprichting en dat het maatschappelijk kapitaal van BelNewCo 2 Euro 152290,73 zat bedragen op het ogenblik van haar oprichting.

11.Verdefing van de BelNewCo 1 aandelen en de BelNewCo 2 aandelen onder de aandeelhouders van Massive Media  criteria waarop deze verdeling is gebaseerd

De aandeelhouders van Massive Media zullen op de Splitsingsdatum automatisch aandelen op naam zonder nominale waarde van BelNewCo 1 en BelNewCo 2 verkrijgen, zoals uiteengezet onder punt 4 van dit splitsingsvoorstel.

Onmiddellijk na de buitengewone algemene vergadering van Massive Media waarop de Splitsing in overeenstemming met dit splitsingsvoorstel wordt goedgekeurd, zal de identiteit van de aandeelhouders en het

aantal aan hen toegewezen aandelen op naam ingeschreven worden in de aandelenregisters van BelNewCo 1 en BelNewCo 2.

Dit splitsingsvoorstel zal worden neergelegd hij de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

De raad van bestuur stelt voor om de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van Massive Media waarop beslist wordt over de Splitsing te houden op 28 juni 2013, of op elke andere datum die zal worden voorgesteld door de raad van bestuur van Massive Media,

Een origineel exemplaar van dit splitsingsvoorstel zal op de maatschappelijke zetel van Massive Media worden gehouden, waar het kan worden geraadpleegd door de aandeelhouders"

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 15 mei 2013:

"De Raad beslist ook om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, alsook aan Jorg Heirman, Ellen Lefever, Joris De Wolf en Bram van Dael (advocaten, met kantoor houdende te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en Amber De Brabander, An-Charlotte Spriet en Stefanie Baro (advocaten, met kantoor houdende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 37), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatssteling, alsmede meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (I) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Tegelijk hiermee neergelegd, integraal splitsingsvoorstel met bijlagen ( 1+ } t lloµ v Q Joi. /iS /S'4 3

Bram Van Dael,

Bijzonder Lasthebber

" V,or-behouden aan het 13elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 1,11j111141:11p ~I

EEF ;GII-LEGED

~

Ondernemingsnr : 859.635.972

Benaming

(voluit) : Massive Media

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Emile Braunplein 18, 9000 Gent

(volledig adres)

"

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - volmacht

Uittreksel uit de schrifitelijke besluiten van de enige aandeelhouder van 4 januari 2013:

"Eerste besluit

De enige aandeelhouder neemt kennis van het ontslag van (i) de heer Benjamin Holmes, (ii) Spiderweb' BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Toon Coppens, en (iii) Business IT Services BVBA, vast; vertegenwoordigd door de heer Lorenz Bogaert, als bestuurders van de Vennootschap per 4 januari 2013.

Derde besluit

De enige aandeelhouder besluit als bestuurder te benoemen, met ingang vanaf 4 januari 2013:

1.Spiderweb BVBA, met maatschappelijke zetel te Koning Leopold 1I-Laan 24, 9000 Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 879.538.293, vast vertegenwoordigd door de heer Toon Coppens, wonende te Koning Leopold I1-Laan 24, 9000 Gent;

2.Business IT Services BVBA, met maatschappelijke zetel te Drukpersstraat 4, 1000 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 461.858.075, vast vertegenwoordigd door = de heer Lorenz Bogaert, wonende te Kloosterstraat 8, 9890 Gavere;

3.De heer Curt Anderson, wonende te 4304 Harbin Court, Carrollton, Texas 75010, Verenigde Staten; 4.De heer James Rhyu, wonende te 7422 Wentwood Drive, Dallas, Texas 75225, Verenigde Staten; en 5.De heer Philippe Chainieux, wonende te 26 rue Frédéric Clément 92 380 Garches, Frankrijk.

' De enige aandeelhouder besluit bovendien dat de opdrachten van genoemde bestuurders zullen eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2018 die zal beraadslagen ' over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2017,

Vierde besluit

De enige aandeelhouder beslist vervolgens om een bijzondere volmacht toe te kennen aan iedere bestuurder van de Vennootschap, alsmede aan Ellen Lefever, Florence Andrianne, Alexandre Hublet, Jorg. Heirman, Bram Van Deel, Joris De Wolf en Matthieu De Donder (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en Amber De Brabander, An-Charlotte Spriet, Stefanie Baro, Hanne Dekeukeleire en Nathalie' Van Speybroeck (allen advocaat, met kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 37), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, alle advocaten van Eubeilus CVBA, om aile mogelijk formaliteiten bij de bevoegde griffe te verzorgen en met het oog op de publicatie van deze ; besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

Bijzonder lasthebber,

Amber De Brabander

~ à ib22 e%c : lec-A -Q ~, ^\e-u`- CeafdaPIDUCkM

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2013
ÿþ Mod Word »a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 1III 1lii IIII lui III II III II II

*i3oiisao"

V beh aa Bel 5tai

NEERGELEGD

09 JAN. 2013

RECH BNK VAN

KOOPHALAp,L( TE GENT

Ondernemingsnr : 0859.635.972

Benaming

(voluit) : MASSIVE MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Emile Braunplein 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 4 januari 2013 blijkt dat :

Eerste besluit:

De algemene vergadering beslist dat alle 140 anti-dilutiewarranten, welke werden toegekend op de

buitengewone algemene vergadering de dato 6 juni 2012, gepubliceerd als voormeld, aan de Preferente Klasse

A aandeelhouders van Massive Media NV komen te vervallen vanaf heden.

Tweede besluit:

De algemene vergadering beslist tot schrapping van artikel 5.bis van de statuten.

Derde besluit:

De algemene vergadering beslist Bram Couvreur, Inge Neven, Wouter Van de Voorde, Juno Hautekiet en

Jan-Maarten Willems een bijzondere volmacht toe te kennen om het verval van de 140 anti-dilutiewarranten te

registreren In het warrantenregister van de Vennootschap en om al het nodige en nuttige te doen om

bovenstaande besluiten te implementeren

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/01/2013
ÿþ-BylagenliTh-èt BëIgisa Sfaatslïle=211Ü1721i13 - Annexes du Moniteur belge

\

o'

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*isoiieai

bE

B St,

NEERGELEGD

0 9 JAN, 2013

REGH BANK VAN

KOOPHAND_ TE GENT

Ondernemingsnr : 0859.635.972

Benaming

(voluit) : MASSIVE MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Emile Braunplein 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 4 januari 2013 blijkt dat :

Volgens notulen opgesteld door notaris Joost Eenvan, ter vervanging van zijn ambtgenoot, notaris Vincent Vroninks, te Elsene, wettelijk belet, op 3 juni 2009, heeft de buitengewone algemene vergadering vbeslist tot uitgifte van 100.000 naakte warrants, genaamd de " 2009 Warrants", die elk recht geven om in te schrijven op één gewoon aandeel in het kader van het warrantenplan, het 'Warrantenplan 2009" genaamd

Van de 2009 Warrants werden reeds op heden 99.408 warrants toegekend waarvan inmiddels:

a) nog geen warrants zijn uitgeoefend en dus omgezet in aandelen van de Vennootschap ; en

b) in totaal 10.000 warrants zijn vervallen;

De raad van bestuur stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap ingevolge de. uitoefening van de hoger gezegde warrants effectief werd verhoogd met in totaal ¬ 6.440,80 (zesduizend vierhonderd veertig euro tachtig cent) en dat dientengevolge het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap thans vastgesteld is op ¬ 206.590,80 (tweehonderd en zesduizend vijfhonderd negentig euro tachtig cent)

Concreet worden in ruil voor de uitgeoefende 64.408 (vierenzestigduizend vierhonderd en acht) uitgeoefende warrants in totaal 64.408 (vierenzestigduizend vierhonderd en acht) nieuwe Gewone aandelen, zonder nominale waarde uitgegeven die door de raad van bestuur in de verhouding zal worden toebedeeld aan de genoemde personen die hun warrants hebben uitgeoefend zoals blijkt uit de hoger gezegde gewaarmerkte lijst van de commissaris.

Deze Gewone aandelen werden volledig volstort met een bijkomend kapitaal van ¬ 6.440,80 (zesduizend vierhonderd veertig euro tachtig cent), verhoogd met een uitgiftepremie van ¬ 218.987,20 (tweehonderd achttienduizend negenhonderd zevenentachtig euro twintig cent)

Ten gevolge van het bovenstaande, is de wijziging van het artikel 5 van de statuten definitief.

Artikel 5 luidt dan ook voortaan als volgt:

Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd en zesduizend vijfhonderd negentig euro tachtig cent (EUR 206.590,80)

Het is verdeeld in twee miljoen vijfenzestig duizend negenhonderd en acht (2.065.908) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een zelfde fractie van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

De raad van bestuur, vertegenwoordigd en gevolmachtigd zoals bovengemeld, bevestigt voor zoveel als nodig dat alle nog uitstaande warrants, opties, etc... toegekend in het kader van het Warrantenplan 2007 (meer bepaald de warrants toegekend aan de heer Jayme Rotsaert en de heer Tristan Peeters) en het Warrantenplan 2009 (meer bepaald de 25.000 warrants toegekend aan BVBA Symons Management Services) zijn komen te vervallen, daar zij naar verklaren van de raad van bestuur niet tijdig of geldig werden uitgeoefend

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, " an de " so(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoor" igen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2013
ÿþA

Mod Word 11.1

In de ~~~~t~~~~~~~~~~~~~~em~~~~~~~ '

bijlagen bij Belgisch~'na neerlegging ter griffie van de akte

-

Voor

behoudel

aan het

Belgisch

Staatsblat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-- Y

^ ~~~~-' ^~~~-~~~-~~~~ /

NEERGELEGD

~~ DEC.~~~~ ~

~v ~~~ ~~v~

VAN

Ko~~PM~~~~~~T~ ~~'

r--------'-'-'--

Ondemerningsnr : 0859.635.972

Benaming

(vomit) : MASSIVE MEDIA

(verkort) :

Rechiavorm: naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Emile Braunplein 18

adres)

Onderwerp akte statutenwijziging rechtzetting

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 12 december 2012 , neergelegd ter

publicatie in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsbiad, blijkt dat:

Ingevolge matëriële misslag de het bedrag van het maatschappelijk kapitaal fout werd vermeld:

Atikel 5 luidt dan ook als volgt:

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend honderd vijftig euro (EUR 200.150,00)

Het is verdeeld in twee miljoen duizend vijfhonderd .001.500) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, die elk een zelfde fractie van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Voor beperkt uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN

-c.o6~4inche,



_  ' -- ' _ ---'---' ' '--' _'_ _ '_-- ______ '_

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam enhandtekening.

31/12/2012
ÿþ Mbd word 11.1



ltg In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 8 DEC. 2012

KOOPHANDELT GENT

~zzo o

. 1"

i



i I

Ondernemingsnr : 0869.635.972

Benaming

(voluit) : MASSIVE MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Emile Braunplein 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 12 december 2012 , blijkt het volgende:

1. Volgens notulen opgesteld door de notaris Vincent Vroninks, te Elsene op 7 september 2007, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 oktober daarna, onder nummer 07156261 heeft de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap beslist dat:

a) In het kader van het warrantenplan, "aandelenoptieplan 2007" genaamd, overgegaan wordt tot de uitgifte van honderd tweeënzestigduizend honderd tweeënzestig (162.162) naakte warrants, genaamd "Warrants 2007", die elk het recht geven om in te schrijven op één Gewoon Aandeel.

b) Het totaal aantal Aandelenopties uitgegeven onder het Plan is honderd tweeënzestigduizend honderd tweeënzestig (162.162)

2. Een rekening met nummer BE 18 0882 5787 1865 werd geopend op naam van de vennootschap bij

Belfius Bank met als bestemming de ontvangst van de inschrijvingen.

3, 1.500 ( duizend vijfhonderd ) warrants werden uitgeoefend.

A. Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

1.500 nieuwe Gewone aandelen, zonder nominale waarde werden ingeschreven. Deze Gewone aandelen

werden volledig volstort met een totale uitoefenprijs van ¬ 15.000,00 (vijftienduizend euro).

B . Wijziging van de statuten

Artikel 5 luidt dan ook voortaan als volgt:

Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftienduizend euro (EUR 215.000)

Het is verdeeld in twee miljoen duizend vijfhonderd (2.001.500) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, die elk een zelfde fractie van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Voor eensluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-gecoördineerde

statuten -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0859.635.972

Benaming

(voluit) : MASSIVE MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Emile Braunplein 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Bij besluit van 6 juni 2012 heeft de algemene vergadering beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar.

1, de BVBA "BUSINESS IT SERVICES", verkort "BITS", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0461,858,075, voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger: de heer Lorenz Bogaert, te 9890 Gavere, Kloosterstraat 8.

2. de BVBA "SPIDERWEB", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Koning Leopold-Il-laan 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0879.538.293, voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordigen de heer Toon Coppens, te 9000 Gent, Koning Leopold-ll-laan 24.

3, de heer Benjamin John Bieder HOLMES geboren te Wellington, wonende te 40 Chesilton Road, London sw6 5ab (Verenigd Koninkrijk)

Bij besluit van 6 juni 2012 heeft de raad van bestuur beslist te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar:

De BVBA "BUSINESS IT SERVICES", voornoemd, voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger: de heer Lorenz 13ogaert, voornoemd

Getekend,

De gedelgeerd bestuurder

BVBA BITS

voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger

De heer Lorenz Bogaert

NEERGELEGD

1 V DEC. 2012

RECHTB.~ÀN~ ' VAN

KOOPPI a N i.S-?JLÎt GENT

L LI1IIL QILI ILI 111FL 111Ff EIFEL ILLII 1111F 11111111

*12209030*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 1I1LI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemirtgsnr : 4859.635.972

Benaming

(voluit) : MASSIVE MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Emile Braunplein 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 6 juni 2012 , blijkt het volgende: VERSLAGEN

a) Overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur op 15 me( 2012 een bijzonder verslag op gemaakt ter verantwoording van de voorgesteld uitgifte van 140 anti-dilutie warrants, die elk het recht geven om in te schrijven op een aantaal bijkomende Klasse A Preferente Aandelen,: door de vennootschap uit te geven.

b) Overeenkomstig artikel 582 en voor zoveel ais nodig artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen; heeft de raad van bestuur op 15 mei 2012 een tweede bijzonder verslag opgemaakt ter verantwoording van de, mogelijkheid dat bij uitoefening van de 140 anti-dilutie warrants nieuwe Klasse A Preferente Aandelen, uitgegeven worden aan een lagere fractiewaarde dan die van de bestaande aandelen en tot gelijkschakeling, van de fractiewaarde van alle aandelen.

c) Overeenkomstig zelfde artikel 582 heeft de commissaris, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, voornoemd, een verslag opgemaakt op 21 mei 2012 waarin deze verklaart dat de in het verslag van de raad van bestuur opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens getrouw zijn en voldoende om de algemene vergadering die over het voorstel moet stemmen, voor te lichten.

UITGIFTE VAN ANTI-DILUTIE WARRANTS

De vergadering besluit over te gaan tot de uitgifte van honderd veertig (140) anti-dilutie warrants, die elk het recht geven in te schrijven op een aantal bijkomende Klasse A Preferente Aandelen,

KAPITAALVERHOGING ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE

Ten gevolge van de zonet besloten uitgifte van de warrants, besluit de vergadering, onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de honderd veertig (140) anti-dilutie warrants, het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van een bedrag per uitgeoefende warrant gelijk aan de Ultopfenprijs (zoals gedefinieerd in de hierboven vernielde bijlage), hetzij één cent (0,01 EUR) per warrant.

Deze nieuwe Klasse A Preferente Aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande Klasse A Preferente Aandelen. Zij zullen delen in de resultaten van het volledige boekjaar waarin zij worden uitgegeven.

Het eventuele positieve verschil tussen de uitoefenprijs van de warrant en de fractiewaarde van het aandeel zal geboekt worden als uitgiftepremie op een rekening daartoe bestemd.

De vergadering besluit, onverminderd het voorgaande, dat het kapitaal slechts verhoogd zal worden met het, bedrag van de uitgeoefende warrants.

VERZAKING VAN HET VOORKEURRECHT

Alle aandeelhouders, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren voldoende te zijn ingelicht en volledig op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen (voor de vennootschap en haar aandeelhouders) van deze operatie, en individueel, uitdrukkelijk en onherroepelijk te verzaken, in het kader van deze uitgifte van warrants, aan de uitoefening van het voorkeurrecht dat hen is toegekend door de wet en de statuten.

Alle warranthouders, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren voldoende te zijn ingelicht en volledig op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen (voor de vennootschap en haar aandeelhouders) van deze operatie, en, voor zover als nodig en toepasselijk, individueel, uitdrukkelijk en onherroepelijk te verzaken, in het kader van deze uitgifte van warrants, aan hun recht om op grond van artikel 501, tweede alinea van het Wetboek van vennootschappen hun warrants uit te oefenen en eventueel als aandeelhouder deel te nemen aan de uitgifte van de van de honderd veertig (140) anti-dilutie warrants

TOEWIJZING VAN DE ANTI-DILUTIE WARRANTS

1111111 111/1 liii! 11111 Iii!! III!! liii! 111/1 li/i 1111

*iziaoass*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

De vergadering besluit alle honderd veertig (140) anti-dilutie warrants toe te wijzen aan de houders van Klasse A Preferente Aandelen, te weten:

a) twintig anti-dilutie (20) warrants aan elk van de volgende aandeelhouders:

"INDEX VENTURES Ill (JERSEY), L.P.",

"INDEX VENTURES III (DELAWARE), L.P.",

"INDEX VENTURES III PARALLEL ENTREPRENEUR FUND (JERSEY), L.P.",

"YUCCA PARTNERS LP JERSEY BRANCH",

de heer "Aviv "Vivi" NEVO",

LOCAL GLOBE IV LIMITED

b) tien (10) anti-dilutie warrants aan elk van de volgende aandeelhouders:

"RISSIK INTERNATIONAL INVESTMENTS LIMITED", "PRITCHARD INTERNATIONAL INVESTMENTS LIMITED",

MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering bevestigt uitdrukkelijk de machtiging van voormelde uitgifte- en uitoefenvoorwaarden van de warrants en besluit bijgevolg een bijzondere volmacht te verlenen aan de raad van bestuur of twee bestuurders, samen handelend, voor de uitvoering van de genomen besluiten en meer bepaald voor de authentieke vaststelling -- in ëén of meerdere keren  van de uitoefening van de warrants, de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging(en), de uitgifte van nieuwe Klasse A Preferente Aandelen en de statutenwijziging(e

WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Als gevolg van het besluit dat voorafgaat, besluit de vergadering Artikel 5bis van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 6 juni 2012 werden honderd veertig (140) anti-dilutie warrants uitgegeven welke de houders ervan het recht geven Klasse A' Preferente Aandelen te verwerven bij de uitoefening ervan in overeenstemming met de daarop toepasselijke bepalingen en voorwaarden.

Eventuele aandelen uit te geven naar aanleiding van de uitoefening van anti-dilutie warrants door de houders van de Klasse A Preferente Aandelen zullen ingedeeld worden bij Klasse A Preferente Aandelen.

Tenzij anders bepaald in deze statuten of enige aandeelhoudersovereenkomst, zullen aile klassen van aandelen, zo die er zijn, dezelfde rechten en voordelen hebben."

WIJZIGING VERTEGENWOORDIGING COMMISSARIS

De vergadering bevestigt de wijziging van de vertegenwoordiging van het mandaat van de commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA (IBR B00025), Berkenlaan 8b 1831 Diegem welke thans vertegenwoordigd wordt door Kurt Dehoome (IBR A01923) President Kennedypark 8a, 8500 Kortrijk.

De heer Kurt Dehoome vervangt de heer Leo Vansteenberge als vertegenwoordiger van de commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA.

MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan elke bestuurder, afzonderlijk handelend en met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving in het register van warrants op naam, en aan ondergetekende Notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig hot Wetboek van vennootschappen.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-gecoordineerde statuten - verslagen raad van bestuur- verslagen commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 17.06.2011 11181-0268-046
29/04/2011
ÿþ Mod 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- 11011 II 110111 II III 11011111111

behouden " 11065606"

aan het

Belgisch r Staatsblad



NEERGELEGD

18 -04- 2011

RECHTBAIrI V GENT KOOPHANDL mM

Ondernemingsnr : 0859.635.972

Benaming

(voluit) : Massive Media

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Emile Braunplein 18, 9000 Gent

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot inbreng van een bedrijfstak

Neerlegging van het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak van 24 maart 2011, overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen, in verband met de voorgestelde inbreng van een bedrijfstak van en door Massive Media NV (inbrengende vennootschap) aan Gatcha! NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Emile Braunplein 18, 9000 Gent, België, en met ondernemingsnummer 0834.288.486 (verkrijgende vennootschap).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

09/03/2011
ÿþ Mal 2.0

`Ani' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoudE aan he Belgisc Staatsbl; IllItlit.111V111110111

Ondernemingsnr : 0859.635.972 Benaming

(voluit) : NETLOG

NE:(ERGELEGD

2 5 FEB. 2011

R?:i:; ~': á::1:~ iti VAN

~ !tO(}OMODEL TE GENT

RechtsvOrrn : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Emile Braunplein, 18  Gent (B-9000 Gent)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE NAAM  WIJZIGING AAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Joost EEMAN, notaris te Gent, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, wettelijk belet, op 1 februari 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap: "NETLOG", waarvan de zetel gevestigd is te Gent (B-9000 Gent), Emile Braunplein 18, ondermeer besloten:

heeft : "

- de naam van de vennootschap te wijzigen in "MASSIVE MEDIA".

- Als gevolg de tweede alinea van artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Zij draagt de naam `MASS!VE MEDIA".".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Joost Eeman, notaris.

Gelijktijdige neerlegging :

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

- 6 onderhandse volmachten;

- 1 aanwezigheidlijst,

de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 30.06.2010 10254-0104-037
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 05.06.2009 09201-0110-028
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 16.06.2008 08258-0211-028
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 31.08.2007 07703-0395-016
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 05.01.2006, NGL 10.01.2006 06010-2536-015
25/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 22.12.2004, NGL 20.01.2005 05022-3316-016

Coordonnées
MASSIVE MEDIA

Adresse
EMILE BRAUNPLEIN 18 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande