MASU TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASU TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.641.180

Publication

18/12/2013
ÿþi mod 1 í.1

( ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111mH1811111

Ondememingsnr : 0820.641.180

Benaming (voluit) : MASU TECHNICS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHELDESTRAAT 4

9790 WORTEGEM-PETEGEM

Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING - KAPITAALVERHOGINGEN  WIJZIGING BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP  WIJZIGING VAN DE STATUTEN  BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER  BIJZONDERE VOLMACHT.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2130597) opgemaakt door Dirk Van Haese brouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 27 november 2013, blijkt : 1° dat alle vennoten van de vennootschappen die aan de partiële splitsing hebben deelgenomen, overeenkomstig de artikelen 731, §1 in fine en 734 van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk afstand hebben gedaan van het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen en van het schriftelijk controleverslag door de commissaris of een bedrijfsrevisor; inzake de partiële splitsing door overneming.

2° dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMOSU" met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Scheldestraat 4 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0429.258.652 en met btw-nummer BE 0429.258.652, partieel werd gesplitst, onder andere door overgang van de in het proces-verbaal vermelde; activabestanddelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MASU TECHNICS", waarbij de partieel gesplitste vennootschap blijft bestaan doch met een afgeslankt vermogen.

3° dat ingevolge de overdracht van de bedoelde activabestanddelen, het ka pitaal van de vennootschap werd verhoogd met zeven miljoen achthonderd; negenenveertig duizend euro (¬ 7.849.000,00), zodat het gebracht werd van: drie miljoen euro (£ 3.000.000,00) op tien miljoen achthonderd negenenveertig duizend euro (¬ 10.849.000,00) en dit mits uitgifte van; zevenduizend achthonderd negenenveertig (7.849) nieuwe volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten hebben als de bestaande aandelen en die in de winsten delen vanaf 1 juli 2013.

4° dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten bovendien besloten heeft :

1) het kapitaal te verhogen met tweehonderd en elf duizend euro 211.000,00) om het te brengen van tien miljoen achthonderd negenenveertig;, duizend euro (£ 10.849.000,00) op elf miljoen zestigduizend euro (£i 11.060.000,00), door inlijving van wettelijke reserves ten belope van twaal.lûduizend.._ vverhonderd:_..vijfentaohtig-__euro_- vierenzeventig__

Op de laatste blz. van L uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Oudenaarde

0 6 DEC. 913

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

c..~.

~#

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

12.485,74) enerzijds en door inlijving van belastingvrije reserves ten belope van honderd achtennegentig duizend vijfhonderd veertien euro zesentwintig cent (¬ 198.514,26) anderzijds, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

2) de regeling aangaande het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen en in de statuten te bepalen :

- dat de enige zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

- dat indien er twee of meer zaakvoerders worden benoemd, zij een college vormen dat verder handelt zoals een raadsvergadering.

- dat de enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend, bevoegd is om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

- dat in geval van een college van zaakvoerders, het college de vennootschap vertegenwoordigt in en buiten rechte.

- dat onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, twee zaakvoerders, samen optredend, bevoegd zijn om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

3) de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

4) met ingang van 27 november 2013 en voor onbepaalde duur, te benoemen tot bijkomend niet-statutair zaakvoerder : de heer Jean-Pierre SUYS, geboren te Lauwe op 7 februari 1945, met woonplaats te 9790 Wortegem-Petegem, Scheldestraat 4, die heeft aanvaard.

}let mandaat van de heer Jean-Pierre SUYS zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

5) de hierna genoemde personen aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President I(ennedypark 8 A:

1/ Mevrouw Linda Martens;

2/ Mevrouw Isabelle Vansteenkiste;

3/ Mevrouw Eugénie Carrez.

5° dat de conclusies van het verslag door de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura luiden als volgt :

"VIL BESLUIT

De inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MASU TECHNICS", bestaat uit de inbreng van activabestanddelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "°Lt11MOSU" met een totale boekhoudkundige waarde van 8.226.034,48 EUR, in het kader van een partiële splitsing.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; - de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

ti Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode, zijnde de boekhoudkundige waarde, is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 7.849 nieuw gecreëerde aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MASU TECHNICS" zonder aanduiding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 25 november 2013

(getekend)

BV o. v. v. e, CVBA "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens

Bedrijfsrevisoren "

Vertegenwoordigd door

Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van het proces-verbaal van partiële splitsing door over-

neming -- wijziging statuten;

- verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor over de inbreng

in natura;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

:









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge











Dirk Van Haesebrouck

Notaris









Op de laatste blz. van Lui B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2013
ÿþ Mcd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

2 7 SEP, 2013

Griffie

I~~I~VIIV~II~IIII

II

i

IIY

beh'

aal

Bel Staa

Ondernemingsar : 0820.641.180

Benaming

(voluit) : MASU TECHNICS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SCHELDESTRAAT 4 - 9790 WORTEGEM-PETEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING DD. 27 SEPTEMBER 2013 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE BVBA IMMOSU, DE BVBA METISCO, DE BVBA MASU TECHNICS EN DE BVBA BUILDING INTERNATIONAL:

Op heden zijn de bestuursorganen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "IMMOSU", "METISCO", "MASU TECHNICS" en "BUILDING INTERNATIONAL", in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het voorstel van partiële splitsing, overeenkomstig de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het voorstel als volgt:

1. DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE PARTIËLE SPLITSING BETROKKEN ZIJN

1,1.Beschrijving van de overdragende vennootschap

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: IMMOSU

Zetel: Soheldestraat 4, 9790 Wortegem-Petegem

Doel: Artikel 3 van de statuten luidt letterlijk als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft als doel:

1.Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan.

2.Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium.

3.1-let verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

I.2.Beschrijving van de verkrijgende vennootschap I

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: MEi"ISCO

Zetel: Wortegemstraat 5, 9771 Nokere

Doel: Artikel 3 van de statuten luidt letterlijk als volgt:

'De vennootschap heeft als doel:

I, Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

PI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

li. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III, Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

I.3.Beschrijving van de verkrijgende vennootschap il

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: MASU TECHNICS

Zetel: Scheldestraat 4, 9790 Wortegem-Petegem

Doel: Artikel 3 van de statuten luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

I. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

11. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B! Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van oommérciëie, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

I.4.Beschrijving van de verkrijgende vennootschap 111

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: BUILDING INTERNATIONAL

Zetel: Scheldestraat 4, 9790 Wortegem-Petegem

Doel: Artikel 3 van de statuten luidt letterlijk als volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

1. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

( RW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commeroialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Ili. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies..

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

2.1.Huidige situatie

De overdragende vennootschap heeft een kapitaal van vierhonderd vijftien duizend euro (¬ 415.000,00) vertegenwoordigd door zeshonderd drieëntwintig (623) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De economische waarde van de inbreng in de verkrijgende vennootschappen wordt globaal geschat op vierendertig miljoen zeshonderd zesenvijftig duizend zevenhonderd zesenveertig euro tweeëntachtig cent (¬ 34.656.746,82), meer bepaald:

-elf miljoen vijfhonderd tweeënvijftig duizend tweehonderd achtenveertig euro vierennegentig cent (¬ 11.552.248,94) voor de activa- en passivabestanddelen die zullen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap I,

-elf miljoen vijfhonderd tweeënvijftig duizend tweehonderd achtenveertig euro vierennegentig cent (¬ 11.552.248,94) voor de activabestanddelen die zullen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap Il;

-elf miljoen vijfhonderd tweeënvijftig duizend tweehonderd achtenveertig euro vierennegentig cent (¬ 11.552.248,94) voor de activa- en passivabestanddelen die zullen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap III.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende vennootschap I heeft een kapitaal van vijf miljoen achthonderd duizend euro (¬ 5.800.000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderd (5,800) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De waarde van de verkrijgende vennootschap I wordt geraamd op afgerond zeventien miljoen euro (¬ 17.000.000,00).

De waarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschap I wordt bijgevolg geraamd op afgerond tweeduizend negenhonderd éénendertig euro drie cent (¬ 2.931,03) per aandeel.

De verkrijgende vennootschap H heeft een kapitaal van drie miljoen euro (¬ 3.000.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde,

De waarde van de verkrijgende vennootschap Il wordt geraamd op afgerond vier miljoen vierhonderd vijftien duizend euro (¬ 4.415.000,00),

De waarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschap Il wordt bijgevolg geraamd op afgerond duizend vierhonderd éénenzeventig euro zevenenzestig cent (¬ 1.471,67) per aandeel.

De verkrijgende vennootschap Ill heeft een kapitaal van vier miljoen zevenhonderd achtenvijftig duizend zeshonderd euro (¬ 4,758.600,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd en acht (508) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. De aandelen zijn onderverdeeld in 2 categorieën, te weten honderd zesentachtig (186) aandelen categorie A en driehonderd tweeëntwintig (322) aandelen categorie B,

De waarde van de verkrijgende vennootschap III wordt geraamd op afgerond acht miljoen honderd en vijf duizend euro (¬ 8.105.000,00).

De waarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschap III wordt bijgevolg geraamd op afgerond vijftienduizend negenhonderd vierenvijftig euro tweeënzeventig cent (¬ 15.954,72) per aandeel.

2.2.Ruiiverhouding

De vergoeding voor de inbreng van activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap zal uitsluitend bestaan uit aandelen. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 736 §5 van het Wetboek van vennootschappen, luidend als volgt:

"§5. Wanneer het splitsingsvoorstel bepaalt dat de verdeling, over de vennoten van de te splitsen vennootschap, van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen niet naar evenredigheid met hun rechten op het kapitaal van de te splitsen vennootschap zal geschieden, wordt het besluit van de te splitsen vennootschap over de deelneming aan de splitsing door de algemene vergadering eenparig genomen."

en na bespreking met en akkoord van aile vennoten van de overdragende vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen, zullen de nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschappen als volgt aan de vennoten van de overdragende vennootschap worden toebedeeld:

2.2.1 .Vergoeding voor de inbreng in de verkrijgende vennootschap I:

Ter vergoeding van de inbreng in de verkrijgende vennootschap I van activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap, worden in de verkrijgende vennootschap I in totaal drieduizend negenhonderd éénenveertig (3.941) nieuwe aandelen gecreëerd en als volgt toebedeeld:

- aan de voornoemde heer Jean-Pierre SUYS en zijn echtgenote, mevrouw Myriam VANACKERE, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Scheldestraat 4: drieduizend negenhonderd éénenveertig (3.941) nieuwe aandelen in vruchtgebruik;

- aan de voornoemde heer Thibaut SUYS: drieduizend negenhonderd éénenveertig (3.941) nieuwe aandelen in blote eigendom.

2.2,2.Vergoeding voor de inbreng in de verkrijgende vennootschap Il:

Ter vergoeding van de inbreng in de verkrijgende vennootschap ll van activabestanddelen van de overdragende vennootschap, worden in de verkrijgende vennootschap Il in totaal zevenduizend achthonderd negenenveertig (7.849) nieuwe aandelen gecreëerd en als volgt toebedeeld:

- aan de heer Jean-Pierre SUYS en zijn echtgenote, mevrouw Myriam VANACKERE, beiden voomoemd: zevenduizend achthonderd negenenveertig (7.849) nieuwe aandelen in vruchtgebruik;

- aan de voornoemde heer Mathieu SUYS: zevenduizend achthonderd negenenveertig (7.849) nieuwe aandelen in blote eigendom.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" v 2.2.3 Vergoeding voor de inbreng in de verkrijgende vennootschap III:

Ter vergoeding van de inbreng in de verkrijgende vennootschap III van activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap, worden in de verkrijgende vennootschap III in totaal zevenhonderd vierentwintig (724) nieuwe aandelen gecreëerd en als volgt toebedeeld:

- aan de heer Jean-Pierre SUYS en zijn echtgenote, mevrouw Myriam VANACKERE, beiden voornoemd: zevenhonderd vierentwintig (724) nieuwe aandelen in vruchtgebruik;

- aan de voornoemde heer Laurent SUYS: zevenhonderd vierentwintig (724) nieuwe aandelen in blote eigendom.

2.3. Opleg

Er zal geen opleg verschuldigd zijn.

3. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De drieduizend negenhonderd éénenveertig (3.941) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap I, de zevenduizend achthonderd negenenveertig (7.849) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap Il en de zevenhonderd vierentwintig (724) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap III, die zullen worden toegekend in ruil voor de inbreng van activa- en passivabestanddelen, zoals gedetailleerd omschreven onder punt 9. hierna, zullen op naam zijn.

Zij zullen door toedoen van het bestuursorgaan van elk van de verkrijgende vennootschappen worden ingeschreven in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschappen op naam van de respectieve vennoten van de overdragende vennootschap. In de aandelenregisters zullen de volgende gegevens worden vermeld:

-de identiteit van de vennoten van de overdragende vennootschap;

-het aantal aandelen in de respectieve verkrijgende vennootschap dat aan de respectieve vennoten van de overdragende vennootschap toekomt;

-de datum van het besluit van de partiële splitsing.

De inschrijvingen zullen door de betrokken vennoten (of hun gevolmachtigden) en door de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen of hun respectieve gevolmachtigde(n) worden ondertekend. Van deze inschrijvingen zullen aan de betrokken vennoten certificaten worden overhandigd.

De vennoten van de overdragende vennootschap zullen hiertoe uitgenodigd worden.

4. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De ter gelegenheid van de partiële splitsing drieduizend negenhonderd éénenveertig (3.941) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap I, zullen deelnemen in de winst zoals de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap I en dit vanaf 1 juli 2013.

De ter gelegenheid van de partiële splitsing zevenduizend achthonderd negenenveertig (7.849) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap ll, zullen deelnemen in de winst zoais de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap li en dit vanaf 1 juli 2013.

De ter gelegenheid van de partiële splitsing zevenhonderd vierentwintig (724) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap III, zullen deelnemen in de winst zoals de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap III en dit vanaf 1 juli 2013.

5, DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP MET BETREKKING TOT HET OVER TE DRAGEN VERMOGEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

Het overgedragen vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van de overdragende vennootschap gaat over naar de verkrijgende vennootschappen op basis van de tussentijdse cijfers opgemaakt per 30 juni 2013.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de overdragende vennootschap met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden boekhoudkundig vanaf 1 juli 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de respectieve verkrijgende vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

6, DE RECHTEN DIE DE RESPECTIEVE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de overdragende vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben.

Aan de drieduizend negenhonderd éénenveertig (3.941) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap I en aan de zevenduizend achthonderd negenenveertig (7.849) nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap II, die in ruil voor de partiële splitsing aan de vennoten van de overdragende vennootschap worden toegekend, worden ook géén bijzondere rechten toegekend.

De vijfhonderd en acht (508) bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap ll1 zijn onderverdeeld in twee (2) categorieën, te weten honderd zesentachtig (186) aandelen categorie A en driehonderd tweeëntwintig (322) aandelen categorie B, De bijzondere rechten verbonden aan deze categorieën van aandelen zijn opgenomen onder punt 8 hierna. Overeenkomstig artikel 5 van de statuten, zullen bij verval van het vruchtgebruik op de aandelen categorie A, de categorieën van aandelen van rechtswege ophouden te bestaan,

De vijfhonderd en acht (508) bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap III behoren op heden toe aan de volgende vennoten;

-de heer Jean-Pierre SUYS, voornoemd, is titularis van het vruchtgebruik op drieënnegentig (93) aandelen categorie A;

-mevrouw Myriam VANACKERE, voornoemd, is titularis van het vruchtgebruik op drieënnegentig (93) aandelen categorie A;

-de onverdeeldheid bestaande tussen:

11 de heer Jean-Pierre SUYS en zijn echtgenote, mevrouw Myriam VANACKERE, beiden voornoemd, en

21 de heer Laurent SUYS, voornoemd,

georganiseerd onder de vorm van een burgerlijke maatschap genaamd "L'INVEST', met zetel te 9790

Wortegem-Petegem, Scheldestraat 4, is titularis van de blote eigendom van honderd zesentachtig (186)

aandelen categorie A en de volle eigendom van driehonderd tweeëntwintig (322) aandelen categorie B,

De creatie van de twee (2) categorieën van aandelen was bedoeld om de titularissen van het vruchtgebruik van een deel van de aandelen, bepaalde rechten te garanderen.

Vermits de eigendom van de zevenhonderd vierentwintig (724) nieuw uit te geven aandelen in de verkrijgende vennootschap III eveneens zal worden gesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom (cf. punt 2.2.3 hiervoor) en vermits het vruchtgebruik op de nieuw uit te geven aandelen wordt toegekend aan dezelfde personen die ook het vruchtgebruik bezitten van een deel van de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap lil, stellen wij voor om deze nieuw uit te geven aandelen eveneens op te nemen onder de aandelen categorie A.

Aan de zevenhonderd vierentwintig (724) nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap III die in ruil voor de partiële splitsing aan de vennoten van de overdragende vennootschap worden toegekend, worden verder geen bijzondere rechten toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overdragende vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

7, DE BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISIBEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

De bestuursorganen van de overdragende respectievelijk de verkrijgende vennootschappen hebben besloten om aan de algemene vergaderingen van vennoten voor te stellen om afstand te doen van het opstellen van de revisorale verslagen in toepassing van artikel 731 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de commissaris/een bedrijfsrevisor voor de redactie van deze verslagen.

ingevolge deze afstand van de splitsingsverslaggeving, zal aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, opdracht gegeven worden om de verslagen op te maken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen ten behoeve van elk van de verkrijgende vennootschappen.

8. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overdragende vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen I en Il worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De statuten van de verkrijgende vennootschap III voorzien het volgende:

"Artikel 12. Bestuur

Het college van zaakvoerders zal steeds samengesteld zijn uit een gelijk aantal zaakvoerders voorgesteld door de meerderheid van de houders van de aandelen categorie A en door de meerderheid van de houders van

de aandelen categorie B.

,,

"Artikel 13. Bevoegdheden zaakvoerders

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

E" venwel, zolang er aandelen categorie A bestaan, wordt de vennootschap voor beslissingen nopens de hierna vermelde materies, in en buiten rechte slechts geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, samen optredend, waaronder een zaakvoerder gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de houder(s) van aandelen categorie A:

-aangaan en toestaan van leningen en kredieten en het verlenen van waarborgen en andere zekerheden; -investeringen die per verrichting één/tiende van het laatst vastgesteld eigen vermogen van de vennootschap overschrijden;

-aan- en verkoop van aandelenparticipaties;

-aan- en verkoop van onroerend goed en handelsfondsen;

-ontslag en benoeming van bestuurders/zaakvoerders in dochtervennootschappen van de vennootschap.

Met uitzondering van hetgeen hiervoor wordt vermeld omtrent de zaakvoerders gekozen uit de kandidaten voorgesteld door de houder(s) van een bepaalde categorie van aandelen, worden er aan de leden van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap III geen bijzondere voordelen toegekend,

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

9.1. Beschrijving van de af te splitsen activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap naar de verkrijgende vennootschap I

De verkrijgende vennootschap I neemt, op basis van de tussentijdse cijfers per 30 juni 2013, de volgende activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap over, zijnde:

ACTIVA

Vaste activa

III. Materiële vaste activa

A.Ten-einen en gebouwen

Vlottende activa

IX. Liquide middelen

PASSIVA (VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN + SCHULDEN)

VII. B. Uitgestelde belastingen E 387.479,37

Netto-inbreng: zeven miljoen tweehonderd tweeëntwintig duizend vijfhonderd zeventig euro zesennegentig cent (E 7.222.570,96).

E 2.403.312,39

E 5.206.737,94

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Over te dragen eigen vermogen

Het naar de verkrijgende vennootschap I over te dragen netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van de tussentijdse toestand per 30 juni 2013 zeven miijoen tweehonderd tweeëntwintig duizend vijfhonderd zeventig euro zesennegentig cent (¬ 7.222.570,96) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

I, Kapitaal

A.Geplaatst kapitaal ¬ 118.350,82

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 50.305,47

A.2, Komende van de belaste reserves geïncorporeerd

in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 68,045,35

IV. Reserves

A.Wettelijke reserve ¬ 11.835,08

C. Belastingvrije reserves ¬ 72.552,79

D. Beschikbare reserves ¬ 7.019.832,27

Bij toepassing van de artikelen 78 §4 en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen zullen wij voorstellen aan de algemene vergadering dat de netto-inbreng van zeven miljoen tweehonderd tweeëntwintig duizend vijfhonderd zeventig euro zesennegentig cent (¬ 7.222.570,96), na de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap l als volgt zal geboekt worden:

1. Kapitaal

A.Geplaatst kapitaal ¬ 3.941,000,00

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 50.305,47

A.2. Komende van de belaste reserves geïncorporeerd

in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 68.045,35

A.3. Komende van de beschikbare reserves

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 3.822.649,18

IV. Reserves

A.Wettelijke reserve ¬ 11.835,08

C. Belastingvrije reserves ¬ 72.552,79

D. Beschikbare reserves ¬ 3.197.183,09

92. Beschrijving van de af te splitsen activabestanddeleri van de overdragende vennootschap naar de verkrijgende vennootschap ll

De verkrijgende vennootschap II neemt op basis van de tussentijdse cijfers per 30 juni 2013 de volgende activabestanddelen van de overdragende vennootschap over, zijnde:

ACTIVA

Vaste activa

IIE, Materiële vaste activa

A. Terreinen en gebouwen

B, Installaties, machines en uitrusting

Vlottende activa

VIII. Geldbeleggingen B Overige beleggingen

IX. Liquide middelen

PASSIVA (VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN + SCHULDEN) Nihil

Netto-inbreng: acht miljoen tweehonderd zesentwintig duizend vierendertig euro achtenveertig cent (E 8.226.034,48).

Over te dragen eigen vermogen

Het naar de verkrijgende vennootschap Il over te dragen netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van de tussentijdse toestand per 30 juni 2013 acht miljoen tweehonderd zesentwintig duizend vierendertig euro achtenveertig cent (E 8.226.034,48) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

I. Kapitaal ¬ 127.930,55

A.Geplaatst kapitaal ¬ 54.377,37

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap:

¬ 329.645,78

¬ 804.129,57

¬ 4.500.000,00

¬ 2.592.259,13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

A.2, Komende van de belaste reserves geïncorporeerd

in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 73.553,18

1V. Reserves

A.Wettelijke reserve ¬ 12.793,06

C. Belastingvrije reserves ¬ 331.541,61

D, Beschikbare reserves ¬ 7.588.042,10

VI, Kapitaalsubsidies ¬ 165.727,16

Bij toepassing van de artikelen 78 §4 en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen zullen wij voorstellen aan de algemene vergadering dat de netto-inbreng van acht miljoen tweehonderd zesentwintig duizend vierendertig euro achtenveertig cent (¬ 8.226.034,48), na de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap li als volgt zal geboekt worden:

i. Kapitaal

A.Geplaatst kapitaal ¬ 7.849.000,00

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 54.377,37

A.2. Komende van de belaste reserves geïncorporeerd

in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 73.553,18

A.3, Komende van de beschikbare reserves

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 7.588.042,10

A.3. Komende van de belastingvrije reserves

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 133.027,35

IV, Reserves

A.Wettelijke reserve ¬ 12.793,06

C. Belastingvrije reserves ¬ 198.514,26

VI. Kapitaalsubsidies ¬ 165.727,16

9.3. Beschrijving van de af te splitsen activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap naar de verkrijgende vennootschap III

De verkrijgende vennootschap 111 neemt op basis van de tussentijdse cijfers per 30 juni 2013 de volgende activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap over, zijnde:

ACTIVA

Vaste activa

III. Materiële vaste activa

E.Overige materiële vaste activa

Vil. Vorderingen op ten hoogste één jaar

B.Overige vorderingen

PASSIVA (VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN + SCHULDEN)

VII, B. Uitgestelde belastingen ¬ 72.495,15

Netto-inbreng: negen miljoen tweehonderd éénenveertig duizend zestien euro negentig cent 9.241.016,90). (¬

Over te dragen eigen vermogen

Het naar de verkrijgende vennootschap 111 over te dragen netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van de tussentijdse toestand per 30 juni 2013 negen miljoen tweehonderd éénenveertig duizend zestien euro negentig cent (¬ 9.241.016,90) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

Kapitaal

A.Geplaatst kapitaal ¬ 144.842,90

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 61.566,03

A.2. Komende van de belaste reserves geïncorporeerd

in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 83.276,87

1V. Reserves

A.Wettelijke reserve ¬ 14.484,29

C. Belastingvrije reserves ¬ 348.071,46

D. Beschikbare reserves ¬ 8.591,177,41

VI. Kapitaalsubsidies ¬ 142.440,84

¬ 902.889,10

¬ 8.410.622,95

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij toepassing van de artikelen 78 §4 en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen zullen wij voorstellen aan de algemene vergadering dat de netto-inbreng van negen miljoen tweehonderd éénenveertig duizend zestien euro negentig cent (¬ 9.241.016,90), na de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap III als volgt zal geboekt worden:

Kapitaal ¬ 6.781.941,85

A.Geplaatst kapitaal ¬ 61.566,03

A.1. Komende van het werkelijk gestort kapitaal ¬ 83.276,87

van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 6.637.098,95

A.2. Komende van de belaste reserves geïncorporeerd in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap: ¬ 14.484,29

A.3. Komende van de beschikbare reserves ¬ 348.071,46

van de partieel gesplitste vennootschap; ¬ 1.954.078,46 ¬ 142.440,84

IV. Reserves

A.Wettelijke reserve

C. Belastingvrije reserves

D. Beschikbare reserves

VI. Kapitaalsubsidies

9.4. Alle overige activa en passiva die niet opgesomd zijn, blijven behouden in de overdragende vennootschap.

Alle niet-geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overdragende vennootschap worden geacht in deze vennootschap te zijn gebleven.

Behouden eigen vermogen

Het behouden netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van de tussentijdse toestand per 30 juni 2013 één miljoen vierhonderd zevenenveertig duizend tweehonderd zevenentachtig euro éénennegentig cent (¬ 1.447.287,91) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

I. Kapitaal

A.Geplaatst kapitaal

A.1. Werkelijk gestort kapitaal:

A.2. Belaste reserves geïncorporeerd in het kapitaal:

IV. Reserves

A.Wettelijke reserve

D. Beschikbare reserves VI. Kapitaalsubsidies

10. ONROEREND GOED  BODEMDECREET

De voorgestelde partiële splitsing houdt een overdracht in van volgende onroerende goederen:

10.1. Onroerend goed af te splitsen naar de verkrijgende vennootschap I:

Gemeente KRUISHOUTEM

1, Een bedrijfsgebouw met aanhorigheden, op en met de medegaande grond, gelegen Herlegemstraat +14, gekadastreerd of dit geweest zijnde onder Kruishoutem, 3de afdeling, Nokere, sectie B, nummer 783N, met een oppervlakte van 4HA 82A 88CA.

2. Een perceel grond - bezwaard met recht van opstal - gelegen Herlegemstraat 14, gekadastreerd of dit geweest zijnde onder Kruishoutem, 3de afdeling, Nokere, sectie B, nummer 783/W, met een oppervlakte van 98A 71 CA.

3. Een perceel grond, gelegen Zandbeekmeersch, gekadastreerd of dit geweest zijnde onder Kruishoutem, lste afdeling, Kruishoutem, sectie C, nummer 970/A, met een oppervlakte van 1 HA 37A 10CA.

Partijen verwijzen naar de door OVAM afgeleverde bodemattesten de dato 19 augustus 2013 en 30 augustus 2013 met betrekking tot voormelde onroerende goederen, toebehorend aan de overdragende vennootschap.

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 783N - attest dat werd afgeleverd op 19

augustus 2013 - luidt als volgt:

"2 ln houd van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

¬ 23.875,73

¬ 10.148,47

¬ 13.727,26

¬ 2.387,57

¬ 1.416.158,87

¬ 4.865,74

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het beschrijvend bodemonderzoek van 20.01.2004 en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond,

2.1.2 Gemengd overwegend historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen bodemsanering uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM

baseert zich voor deze uitspraak op het beschrijvend bodemonderzoek van 20.01.2004 en op de hierin

opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 07.11.2001

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL; Oriënterend Bodemonderzoek --Weverij Nokere, Herlegemstraat 12, 9771 Nokere

(330.15.40)

AUTEUR: Belconsulting NV

DATUM: 08.05.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Actualisatie van Oriënterend Bodemonderzoek  NV Sofitex Faillissement, Heriegemstraat 14, 9771

Nokere (03/04624)

AUTEUR; Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

DATUM: 20.01.2004

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL; Beschrijvend onderzoek i.v.m. bodemverontreiniging  NV Sofitex Faillissement, Herlegemstraat 14,

9771 Nokere

AUTEUR; Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

DATUM: 20.06.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Building Plastics, Heriegemstraat 14, 9771 Nokere (03/04753)

AUTEUR; Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

2.2.2 Gemengd overwegend historische verontreiniging

DATUM: 08.05.2003

TYPE; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Actualisatie van Oriënterend Bodemonderzoek NV Sofitex Faillissement, Heriegemstraat 14, 9771

Nokere (03/04624)

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

DATUM: 20.01.2004

TYPE; Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijvend onderzoek i.v.m. bodemverontreiniging  NV Sofitex Faillissement, Herlegemstraat 14,

9771 Nokere

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

DATUM: 20.06.2013

TYPE; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Building Plastics, Heriegemstraat 14, 9771 Nokere (03/04753)

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage."

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 7831W - attest dat werd afgeleverd op 19

augustus 2013 - luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister,

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 20,06.2013, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 07.11.2001

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek  Weverij Nokere, Herlegemstraat 12, 9771 Nokere

(330.15.40)

AUTEUR: Belconsulting NV

DATUM: 08.05.2003

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Actualisatie van Oriënterend Bodemonderzoek  NV Sofitex Faillissement, Herlegemstraat 14, 9771

Nokere (03/04624)

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

DATUM: 20.06.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Building Plastics, Herlegemstraat 14, 9771 Nokere (03/04753)

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.belinzage."

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 9701A - attest dat werd afgeleverd op 30

augustus 2013 - luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

10.2. Onroerend goed af te splitsen naar de verkrijgende vennootschap

Gemeente ANZEGEM

1. Een perceel grond - bezwaard met recht van opstal - gelegen Grote Leiestraat +205, gekadastreerd of dit geweest zijnde onder Anzegem, lste afdeling, sectie A, nummer 3801K, met een oppervlakte van 1HA 65A 51 CA.

2. Een perceel grond - bezwaard met recht van opstal - gelegen Grote Leiestraat +205, gekadastreerd of dit geweest zijnde onder Anzegem, 1 ste afdeling, sectie A, nummer 381/A/4, met een oppervlakte van 15A 05CA.

3. Een bedrijfsgebouw met aanhorigheden, op en met de medegaande grond, gelegen Grote Leiestraat 205, gekadastreerd of dit geweest zijnde onder Anzegem, lste afdeling, sectie A, nummer 3811213, met een oppervlakte van 1 HA 15A 34CA.

Partijen verwijzen naar de door OVAM afgeleverde bodemattesten de dato 18 juli 2013 en 5 augustus 2013 met betrekking tot voormelde onroerende goederen, toebehorend aan de overdragende venncotschap.

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 380/K - attest dat werd afgeleverd op 18

juli 2013 - luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 14.06.2013, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2 Nieuwe verontreiniging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 14.06.2013, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2,2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 19.08.2008

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Building Plastics, Grote Leiestraat +205 in Anzegem  Projectnummer

08109116,

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

DATUM: 14.06.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Building Windows Grote Leiestraat +205 in Anzegem

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

2.2.2 Nieuwe verontreiniging

DATUM: 19,08.2008

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Building Plastics, Grote Leiestraat +205 in Anzegem  Projectnummer

08/09116

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

DATUM:14.06.2013

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Building Windows Grote Leiestraat+205 in Anzegem

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be,

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd _of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.beînzage,"

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 381/N4 - attest dat werd afgeleverd op

18 juli 2013 - luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister,

2,1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grand geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 14.06.2013.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 19.08.2008

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Building Plastics, Grote Leiestraat +205 in Anzegem- Projectnummer

08/09116

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

DATUM: 14.06.2013

TYPE; Oriënterend bodemonderzoek

TITEL; Oriënterend Bodemonderzoek Building Windows Grote Leiestraat 4-205 in Anzegem

AUTEUR: Adviesbureau Voor Bodemonderzoek NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.belinzage,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inhoud van het bodemattest betreffende het kadastraal perceel 3811Z/3 - attest dat werd afgeleverd op 5

augustus 2013 - luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

10.3. Onroerend goed af te splitsen naar de verkrijgende vennootschap I I I:

GEMEENTE WORTEGEM-PETEGEM, voorheen PETEGEM:

Een kasteel met aanhorigheden, op en met de medegaande grond, gelegen Scheldestraat 4, gekadastreerd of dit geweest zijnde onder Wortegem-Petegem, 2de afdeling, Petegem, sectie C, nummers 284, 285 en 2891E, met een totale oppervlakte van 2HA 90A 46CA.

Partijen verwijzen naar de door OVAM afgeleverde bodemattesten de dato 30 augustus 2013 met betrekking tot voormelde onroerende goederen, toebehorend aan de overdragende vennootschap.

De inhoud van de bodemattesten betreffende de kadastrale percelen 284, 285 en 2891E luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www,overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

11. VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Zoals uitvoerig vermeld in punt 2 hiervoor, zal de vergoeding voor de inbreng van activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap uitsluitend bestaan uit aandelen en zal de verdeling ervan onder de vennoten van de overdragende vennootschap niet gebeuren naar evenredigheid met hun rechten op het kapitaal van de overdragende vennootschap. Er zal met andere woorden overgegaan worden tot een disproportionele verdeling van de nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschappen onder de vennoten van de overdragende vennootschap.

12. WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP EN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De statuten van de overdragende vennootschap zullen worden aangepast ingevolge de geplande partiële

splitsing:

-het kapitaal zal worden verminderd in verhouding tot het afgesplitste vermogen;

-de statuten van de vennootschap zullen worden geactualiseerd waar nodig.

De statuten van elk van de verkrijgende vennootschappen zullen tevens worden aangepast ingevolge de geplande partiële splitsing:

-het kapitaal zal worden verhoogd in verhouding tot het door de overdragende vennootschap ingebrachte

vermogen;

-het aantal aandelen zal worden verhoogd ingevolge de uitgifte van nieuwe aandelen;

-het doet zal waar nodig aangepast worden;

-de statuten van de vennootschap zullen worden geactualiseerd waar nodig.

.i

a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

SLOTVERKLARINGEN

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992 alsmede de artikelen 11 en 18§3 van het BTW Wetboek.

Teneinde de voorgenomen partiële splitsing conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de overdragende vennootschap en de verkrijgende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet worden geschonden.

Indien het voorstel tot partiële splitsing niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbetangen, van de andere vennootschap(pen) terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door de algemene vergaderingen is uiterlijk 31 december 2013.

Alle kosten verband houdende met de verrichtingen worden gedragen door de verkrijgende vennootschappen en de overdragende vennootschap, elk voor een vierde.

Mathieu SUYS

zaakvoerder

Tegelijkertijd hiermee neergelegd voorstel tot partiële splitsing dd. 27109)2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 04.07.2013 13279-0149-021
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 04.07.2012 12268-0269-021
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 08.07.2011 11276-0220-022

Coordonnées
MASU TECHNICS

Adresse
SCHELDESTRAAT 4 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande