MATCHES2SUCCESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATCHES2SUCCESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.987.316

Publication

25/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Waal I1.1

1W-11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 NEERGELEGD

16 -09- 2014

RECHTEAtefiyer

KOOPHANDEL TE GENT

matches2success

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9860 Oosterzele, Tramstraat 23

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Kelly Spelte op 12 september 2014 dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "matches2success", met zetel te Oosterzele, Tramstraat 23, werd op gericht waarvan de statuten luiden als volgt:

1° door de heer BORREMANS Marc Raoul Denis, geboren te Gent op 8 februari 1961, met rijksregisternummer 61.02.08-021.64, gehuwd met mevrouw VERWEE Virginia, wonende te Oosterzele, Tramstraat 23;

2° naam: matches2success

3' zetel: Oosterzele, Tramstraat 23

4° duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 1 oktober 2014 op voorwaarde dat zij op dat ogenblik rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

5° doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel vcor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

- alle vormen van ondersteuning en dienstverlening te bieden aan bedrijven, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van organisatie, beheer, groei en kostenbesparingen, dit in de meest ruime betekenis, inclusief de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- alle mogelijke activiteiten die verband houden met de overdracht van expertise, voornamelijk doch niet uitsluitend gerelateerd aan management, sales en marketing en internationalisatie.

Dit onder de vorm van:

consulting, advies, opleiding, bijstand en dienstverlening (het aannemen van opdrachten door matches2success en het vertegenwoordigen en cptreden als commercieel tussenpersoon), voornamelijk doch niet uitsluitend in management en sales & marketing domeinen, met internationalisatie als specialisatie

- intérim management en project sourcing (het tijdelijk uitbesteden van functies door bedrijven aan matches2success), voornamelijk doch niet uitsluitend in management en sales & marketing domeinen, met internationalisatie als specialisatie

- te fungeren als expert en spreker (in bedrijfscontext) en gastlector (in het onderwijs)

- het ontwikkelen, aanbieden, opleiden en publiceren van modellen en inhoud, voornamelijk doch niet uitsluitend gerelateerd aan management, sales en marketing en intemationalisatie.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen, of groeperingen, bestaande cf op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

6' kapitaal:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk een fractiewaarde van het geplaatst kapitaal vertegen-woordigend en met stemrecht.

geplaatst door voornoemde heer Borremans Marc en volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00EUR)

7' Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

r

Ondernemingsnr .g).4 3-1s

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte: akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij warden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij samen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en van beschikking

te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om elle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk voor de

algemene vergadering zijn voorbehouden.

Bijzondere volmachten

Onder zijn/haar/hun verantwoordelijkheid kan (kunnen) de zaakvoerder(s) aan personen, volgens

zijn/haar/hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ont-vangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder(s) aangesteld of afgevaardigd.

Net mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd maar kan bij algemene vergadering bezoldigd worden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder behartigd of vervolgd,

8° Controle:

De verrichtingen van de vennootschap staan onder controle hetzij van ieder vennoot individueel, welke de onderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van een commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door een accountant, lid van het "Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten" (°I.A.B."), hetzij door een commissaris, lid van het "Instituut der Bedrijfsrevisoren". De algemene vergadering bepaalt het getal van de commissarissen en stelt hun vergoedingen vast.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren leste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap. Op verzoek van één of meer vennoten, is de zaakvoerder of in voorkomend geval het college van zaakvoerders, verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Vennootschappen. Indien ten gevolge van overlijden of om het even welke andere reden, het getal van de commissarissen met meer dan de helft is verminderd, moet de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de ontbrekende commissarissen te voorzien,

9° algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde za-terdag van de maand juni om 14 uur.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeenge-roepen telkens als het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer de venno-ten, die samen tenminste éénNijfde van het maat-schappelijk kapitaal bezitten, dit vragen.

De jaarvergadering of de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oe-fent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

Zowel de jaarvergadering ais de algemene vergaderingen worden gehouden na oproeping door de zaakvoeder.

Deze oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, gericht aan de vennoten, tenminste vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap gekende woonplaats.

Het bewijs van de bijeenroeping moet niet geleverd worden indien aile vennoten op de jaarrekening of de algemene vergadering aanwezig zijn of rechtsgeldig vertegenwoordigd.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Daartoe zal de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluiten goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf, ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvan-gen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

r g-*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De brief, waarop de stem wordt uitgebracht, dient elk punt van de agenda te vernielden, alsook de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze dient aangetekend naar de vennootschap verstuurd te worden en moet ten laatste daags vélár de vergadering op de zetel toekomen.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij tenminste vijf werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem aangeduid worden neergelegd.

Indien de vennoot de hierboven verplichte vermeldingen niet is nagekomen kan hij, of de door hem aangestelde gevolmachtigde, door de zaakvoerder op de desbetreffende vergadering geweigerd worden.

10° Het boekjaar loopt vanaf één januari tot en met éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar, met uitzondering van het eerste boekjaar.

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de Wet van 17 jull 1975 op de boekhouding en de jaarreke-ningen van de ondernemingen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die daarop van toepassing zijn.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook informatie omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhan-digt de zaakvoerder de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen, die het in de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde verslag moeten opstellen.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het ver-slag van de commissarissen en behandelt de balans.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en commissarissen te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de juiste toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de balans en wat de extrastatutaire verrichtingen betreft, wanneer deze in het bijzonder zijn vermeld in de oproeping.

De jaarrekening moet binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd, zoals bepaald door het Wetboek van Vennootschappen, samen met de documenten vernield in artikel 98 van het Wetboek van Vennootschappen.

Jaarlijks wordt, van de netto-winst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf procent ten honderd (5 %) vooraf genomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist.

Het saldo wordt als dividend verdeeld onder de aan-deelhouders, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemd. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn vastgesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 332 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig voor-meld artikel 140 van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering en bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder, handelend in hoedanigheid van vereffeningcomité.

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Bij toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen dient het voorstel tot vrijwillige ontbinding te worden voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder, waarbij een staat van activa en

I

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad passive van ten hoogste drie maanden oud is gevoegd. Een bedrijfsrevisor of een externe accountant maakt' hierover verslag op.

Bij toepassing van artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen dienen de vereffenaars jaarlijks een jaarrekening voor te legen aan de algemene vergadering De jaarrekening dient tevens gepubliceerd te worden. Overgangsbepalingen

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand juni 2016 om 14 uur. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 oktober 2014 en wordt afgesloten op 31 december 2015.

gn terstond komt de comparant bijeen in buitengewone algemenevergadering om het aantal zaakvoerders vast te stellen en over te gaan tot de benoeming ervan.

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het iiiftrelcSel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

.het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

2.te benoemen tot zaakvoerder, voornoemde heer BORREMANS Marc, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de artikelen 15 en volgende van de statuten.

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge artikel 15 van de statuten, verklaart de zaakvoerder als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen met de macht elk afzonderlijk te handelen: de heer BORREMANS Marc voor volgende welbepaalde doeleinden:

-het voeren van alle communicatie en het vervullen van alle handelingen met en voor de diensten van het ondernemingsloket en BTW, met het oog op de inschrijving.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

Voor het geval de vennootschap zou worden benoemd als bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité zal er optreden ais vast vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon: de heer BORREMANS Marc







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tom de Sagher

geassocieerd notaris

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

-afschrift van het proces-verbaal;

-Kopie bankattest



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 22.07.2016 16347-0018-010

Coordonnées
MATCHES2SUCCESS

Adresse
TRAMSTRAAT 23 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande