MATCHID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATCHID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.512.491

Publication

10/10/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 05%3 .57"g V9,4

Benaming

(voluit) : MatchlD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poelstraat 106, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 22 september 2014, dat door 1) de Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur, wonende te 9940 Evergem, Doornstraat 41, 2) de Heer LAVA Pascal, wonende te 9820 Merelbeke, Poelstraat 106 en 3) de Heer PIERRON Fabrice Emile, wonende te 26 Oakmount Avenue, Southampton S017 1 DR (UK). een BVBA werd opgericht:

naam: "MatchlD"

vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

zetel: 9820 Merelbeke, Poelstraat 106.

doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

1. - Ontwikkeling en verkoop van software voor de identificatie van materialen, al dan niet met behulp van

numerieke simulaties, met inbegrip van expertises en fysische experimenten;

- Het verstrekken van advies;

- Het uitvoeren van engineering activiteiten;

- Op punt stellen van simulatiemethodes, van experimenten en experimenteermethodes;

- Ontwikkelen, commercialiseren en distribueren van software en hardware

2. Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consulting werkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

3. Ze mag alle financiële handelingen verrichten, alsook alle handelingen in verband met roerende waarden, anders dan deze bedongen in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen.

4. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Zij mag investeren in, onderschrijven van, verwerven van en verkopen van en de handel in aandelen, obligaties, deelbewijzen en andere effecten uitgegeven door Belgische en buitenlandse ondernemingen, vennootschappen of andere rechtspersonen, alsook het bestuur van, de financiering van en de samenwerking met dergelijke ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen.

6. Ze mag participaties verwerven bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving,, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of' ondernemingen, in België of in het buitenland,

7. Ze mag alle leningen toestaan aan alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen of met dewelke' zij, rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden is, onder eender welke vorm en voor om het even welke duur, of borg staan voor deze vennootschappen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N.EA ;R G E L G D

01 -IO- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

l9rlTTle

11111IVN~~WVI~~II~N~I

ia ast

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. In het algemeen mag zij alle industriële, commerciële, financiële, onroerende en roerende verhandelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn haar nijverheid of haar handel uit te breiden of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij kan de functie van lasthebber, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen

duur; onbepaald

kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 Het wordt vertegenwoordigd door 3.000 aandelen op

naam, zonder nominale waarde, die ieder een/drieduizendste (1I3.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving

Alle 3.000 aandelen vertegenwoordigend het volledige maatschappelijke kapitaal worden tegen geld

ingeschreven door

- de Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur voornoemd, ten belope van 1.000 aandelen, hetzij ¬ 6.200,00.

- de Heer LAVA Pascal, voornoemd, ten belope van 1.000 aandelen, hetzij ¬ 6.200,00.

- de Heer PIERRON Fabrice Emile, vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van 1.000 aandelen, hetzij ¬

6,200,00.

Volstorting

De oprichters verklaren dat aile aandelen waarop zij ingeschreven hebben, volgestort zijn in geld tot beloop

van ¬ 7.875,00 hetzij

- Door de Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur voornoemd, ten belope van ¬ 2.625,00.

- Door de Heer LAVA Pascal, voornoemd, ten belope van ¬ 2.625,00.

- Door de Heer PIERRON Fabrice Emile, vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van ¬ 2.625,00

aandelen:

op naam en ondeelbaar

bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, natuurlijke of rechtspers000n, al dan niet vennoot. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te warden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: - De Heer LAVA Pascal, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andere beslissing door de algemene vergadering.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden warden elk jaar op de eerste dinsdag van de maand juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien

stemrecht;

Elk aandeel geeft recht op één stem.

boekjaar:

Het boekjaar begint op een januari van ieder jaar en eindigt op ééndertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en vijftien

winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

ontbinding en vereffening

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld;

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toe stand van de vennootschap. Dat verstag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen~

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 (van het) Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden een of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte

Notaris FEVERY Fabienne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch ,Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2015
ÿþr

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4 ttet 2oéf

Griffie

_" ~ ~ ;< > w~ r

1 071132'

Ondernemingsnr : 0563.512.491

Benaming

(voluit) : MatchlD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poelstraat 106, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD  TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - DERDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING  OMZETTING  AANVAARDING VRIJWILLIG ONTSLAG ZAAKVOERDER  BENOEMING RAAD VAN BESTUUR - MACHTIGING

RAAD VAN BESTUUR  BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER  BENOEMING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR  VASTLEGGEN LIJST BEVOEGDHEDEN GEDELEGEERD BESTUURDER

Het proces verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, ter standplaats Gent op 29 april 2015, ter registratie aangeboden luidt als volgt,

In het jaar TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN.

Op negenentwintig april

Voor mij, Meester Fabienne FEVERY, notaris met standplaats Gent.

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene verga-idering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MatchlD", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Poelstraat 106, met RPR Gent: 0563.512.491.

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Fevery Fabienne, te Gent, op tweeëntwintig september tweeduizend en veertien, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien oktober tweeduizend en veertien, onder nummer 14185271.

Waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd zijn gebleven.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om zeventien uur en vijf,

Onder voorzitterschap van de Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur, geboren te Roeselare op zeven september negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.09.07 151-92, identiteitskaart nummer: 591-666780126, wonende te 9940 Evergem, Doornstraat 41.

De voorzitter duidt aan als secretaris de Heer LAVA Pascal, geboren te Tielt op negentien januari negentienhonderd tachtig, nationaal nummer: 80.01.19 227-17, identiteitskaart nummer: 591-4950266-70, wonende te 9820 Merelbeke, Poelstraat 106.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

A. Vennoten

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het aantal aandelen aangeduid naast hun naam:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur, voornoemd

Eigenaar van duizend (1.000) aandelen

-De Heer LAVA Pascal, voornoemd

Eigenaar van duizend (1.000) aandelen

-De Heer PiERRON Fabrice Emile, (Franse Nationaliteit) geboren te Strasbourg op zes april negentienhonderd zesenzestig, basnummer 664406 225-28, paspoortnummer: 10CZ42933, wonende te 26 Oakmount Avenue, Southampton 5017 1DR (UK).

Alhier vertegenwoordigd door de Heer LAVA Pascal, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato zesentwintig april tweeduizend en vijftien, waarvan het origineel aan onderhavige akte gehecht zal blijven. Eigenaar van duizend (1.000) aandelen

Totaal: drieduizend (3.000) aandelen

i3. ZAAKVOERDER

Is eveneens aanwezig de enige zaakvoerder, benoemd in deze hoedanigheid ter gelegenheid van de hogergenoemde oprichting:

De Heer LAVA Pascal, voornoemd

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren.

A. De huidige vergadering heeft als agenda:

A.Eerste Kapitaalverhoging door inbreng in geld".

1) Kapitaalverhoging ten belope van veertien duizend zevenhonderd euro twintig cent (E 14.700,20) teneinde het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op drieëndertig duizend driehonderd euro twintig cent (¬ 33.300,20) door het creëren van tweeduizend driehonderd éénenzeventig (2.371) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op deze tweeduizend driehonderd ëénenzeventig (2.371) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van honderd achttien euro zeventig cent (¬ 118,7) per aandeel, waarvan

-Zes euro twintig cent (6,20 ¬ ) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal veertien duizend zevenhonderd euro twintig cent (¬ 14.700,20),

-en honderd en twaalf euro vijftig cent (E 112,50) als uitgiftepremie, zijnde in totaal tweehonderd zesenzestig duizend zevenhonderd zevenendertig euro vijftig cent (¬ 266.737,50)

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%)

2) Te nemen beslissing met betrekking tot het voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

3) Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

4) vaststelling dat de eerste kapitaalverhoging gerealiseerd is

5) Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies"

B.Tweede kapitaalverhoging door inbreng in natura

Voorafgaande verslagen

a)Verslag opgesteld op drieëntwintig april tweeduizend en vijftien door Burg. CVBA Baker Tilly Belgium, Bedrijfsrevisoren, te 9090 Melle, Collegebaan 2D Vertegenwoordigd door de Heer Smits Jan, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld

b)Verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel " 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken. Kapitaalverhoging

a)Tweede kapitaalverhoging met vierduizend honderd achtenzeventig euro tachtig cent (¬ 4.178,80) om het te brengen van drieëndertig duizend driehonderd euro twintig cent (E 33.300,20) op zevenendertig duizend vierhonderd negenenzeventig euro (¬ 37.479,00) door het creëren van zeshonderd vierenzeventig (674) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op zeshonderd vierenzeventig (674) nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de prijs van honderd achttien euro zeventig cent (¬ 118,7) per aandeel

-Waarvan vierduizend honderd achtenzeventig euro tachtig cent (¬ 4.178,80) zal geboekt worden als kapitaal, hetzij zes euro twintig cent (¬ 6,20) per aandeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-En vijfenzeventig duizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 75.825,00) als uitgiftepremie, hetzij aldus

honderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 112,50) per aandeel

leder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd

procent

b)lnschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting door inbreng in natura van de nieuwe kapitaalaandelen

c)Vaststelling dat de tweede kapitaalverhoging gerealiseerd is

d)Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies"

C.Derde kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

1)beschikbaarmaking rekening uitgiftepremie

2)kapitaalverhoging

Derde Kapitaalverhoging ten belope van driehonderd tweeënveertig duizend vijfhonderd tweeënzestig euro

vijftig cent (¬ 342.562,50) om het te brengen van zevenendertig duizend vierhonderd negenenzeventig euro (¬

37.479,00) op driehonderd tachtig duizend éénenveertig euro vijftig cent (¬ 380.041,50) door incorporatie bij het

kapitaal van de uitgiftepremie samengesteld als volgt:

-een bedrag van tweehonderd zesenzestig duizend zevenhonderd zevenendertig euro vijftig cent (¬

266.737,50) (ingevolge hogergemelde eerste kapitaalverhoging)

-een bedrag van vijfenzeventig duizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 75.825,00) (ingevolge

hogergemelde tweede kapitaalverhoging)

Deze kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen

3)Vaststelling dat de derde kapitaalverhoging gerealiseerd is

D.wijziging datum jaarvergadering

E. Omzetting

1) ONDERBRENGING VAN DE AANDELEN IN EEN KLASSIFICERING VAN DE AANDELEN IN CATEGORIEËN

2) VERSLAGEN

a)verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van de omzetting van de vennootschap; bij dit verslag wordt een staat gevoegd die de actieve en passieve toestand van de vennootschap per achtentwintig februari tweeduizend en vijftien weergeeft.

b)Verslag van Burg. CVBA Baker Tilly Belgium, Bedrijfsrevisoren, te 9090 Melle, Collegebaan 2D, vertegenwoordigd door Smits Jan, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva der vennootschap zoals gevoegd bij het verslag

3) VOORSTEL TOT OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

4) STATUTEN

F. Aanvaarding vrijwillig ontslag zaakvoerder

G. Benoeming raad van bestuur

H. Machtiging raad van bestuur

B. Er zijn heden drieduizend (3.000) aandelen, die het volledige maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De voorzitter stelt vast, dat alle vennoten op de buitengewone algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat het ganse maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigd is, en dat de enige zaakvoerder eveneens aanwezig is, zodat de vergadering de beraadslagingen over de agenda kan aanvatten, zonder dat enige verantwoording dient te worden gegeven omtrent de vervulling van de formaliteiten van bijeenroeping.

BERAADSLAGING

EERSTE BESLISSING: EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

1) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met veertien duizend zevenhonderd euro twintig cent (¬ 14.700,20) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot drieëndertig duizend driehonderd euro twintig cent (¬ 33.300,20) door het creëren van tweeduizend driehonderd éénenzeventig (2.371) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving

Op deze tweeduizend driehonderd éénenzeventig (2.371) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van honderd achttien euro zeventig cent (¬ 118,7) per aandeel waarvan

-Zes euro twintig cent (6,20 ¬ ) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal veertien duizend zevenhonderd euro twintig cent (¬ 14.700,20)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-En honderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 112,50) als uitgiftepremie, zijnde in totaal tweehonderd zesenzestig duizend zevenhonderd zevenendertig euro vijftig cent (E 266.737,50)

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent

2) individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben aile vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

3) inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

Is alhier tussengekomen

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titus Consulting", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Doomstraat 41, met RPR Gent: 0899.195.641,

Opgericht ingevolge akte verleden voor Notaris Eervan Joost, te Gent, op acht juli tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juli tweeduizend en acht, onder nummer 08121587.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn ingevolge de beslissingen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op vijf mei tweeduizend en veertien, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, te Gent, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig mei tweeduizend en veertien onder nummer 14106540.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur, voornoemd.

Benoemd in deze hoedanigheid ter gelegenheid van de hogergenoemde oprichting.

-De naamloze vennootschap "DETA-COMPOSITES", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kwartelstraat 11, met RPR Gent: 0428.952.509.

Opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap ingevolge onderhandse akte de dato zestien juni negentienhonderd zesentachtig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee juli negentienhonderd zesentachtig, onder nummer 860702-375.

Omgezet in zijn huidige vorm ingevolge de beslissingen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op dertig september negentienhonderd éénennegentig, waarvan proces-verbaal werd opgemaakte door Notaris Van de Ven Godelieve, te Bassevelde, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsbiad van vijfentwintig oktober negentienhonderd éénennegentig, onder nummer 911025-345.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn ingevolge de beslissingen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op twaalf februari negentienhonderd negenennegentig, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door Notaris Van de Ven Godelieve, te Bassevelde, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf maart negentienhonderd negenennegentig, onder nummer 990305.

Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de Heer DE TAEYE Leo Raissa Maria, geboren te Dendermonde op vier februari negentienhonderd negenenveertig, nationaal nummer: 49.02.04 333-08, identiteitskaart nummer. 591-2805555-29, wonende te 9000 Gent, Kwartelstraat 11.

Benoemd tot bestuurder ingevolge de beslissingen van de algemene vergadering gehouden op negen juni tweeduizend en elf, en tot gedelegeerd bestuurder ingevolge de beslissingen van de raad van bestuur gehouden op negen juni tweeduizend en elf, beiden gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien oktober tweeduizend en elf onder nummer 11152233.

Vervolgens heeft

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titus Consulting", voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op zeshonderd zesentachtig (686) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap tegen de prijs van honderd achttien euro zeventig cent (¬ 118,7) per kapitaalaandeel.

-De naamloze vennootschap "DETA-COMPOSITES" voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op duizend zeshonderd vijfentachtig (1.685) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap tegen de prijs van honderd achttien euro zeventig cent (E 118,7) per kapitaalaandeel.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

-In kapitael ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal veertien duizend zevenhonderd euro twintig cent (g 14.700,20) en

-De daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100%), zijnde in totaal tweehonderd zesenzestig duizend zevenhonderd zevenendertig euro vijftig cent (E 266.737,50)

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE35 7512 0716 2637 op naam van de vennootschap bij AXA Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op vierentwintig april tweeduizend en vijftien.

4) vaststelling van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat voormelde kapitaalverhoging van veertien duizend zevenhonderd euro twintig cent (E 14.700,20) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieëndertig duizend driehonderd euro twintig cent (¬ 33.300,20) vertegenwoordigd door vijfduizend driehonderd éénenzeventig (5.371) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

5) de vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie zijnde tweehonderd zesenzestig duizend zevenhonderd zevenendertig euro vijftig cent (¬ 266.737,50) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie", die zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING: TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Voorafgaande verslagen

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter ervan de verslagen voor te lezen van

de zaakvoerder en van de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium, Bedrijfsrevisoren, te 9090 Melle, Collegebaan 2D

vertegenwoordigd door de Heer Smits Jan, bedrijfsrevisor,

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen.

Iedere vennoot erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de

verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato drieëntwintig april tweeduizend en vijftien besluit het volgende

"BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2 D, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Jan Smits, bedrijfsrevisor werd aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA MatchlD om verslag uit te brengen ingevolge art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura voor een totaal bedrag van 80.003,80 EUR.

ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

Ede verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerder van de BVBA MatchlD verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Ede beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

L de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 80.003,80 EUR, betreft de toekenning van 674 aandelen zonder nominale waarde die in de winsten zullen delen pro rata temporis en die de rechten en voordelen zullen hebben zoals vermeld in de statuten.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Melle op 23 april 2015

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Jan Smits

Vennoot -- Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de Griffie van de Rechtbank van koophandel, samen met een exemplaar van onderhavig proces-verbaal.

a. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met vierduizend honderd achtenzeventig euro tachtig cent (¬ 4.178,80) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van drieëndertig duizend driehonderd euro twintig cent (¬ 33.300,20) tot zevenendertig duizend vierhonderd negenenzeventig euro (¬ 37.479,00) door het creëren van zeshonderd vierenzeventig (674) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving

Op deze zeshonderd vierenzeventig (674) nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven tegen de prijs van honderd achttien euro zeventig cent (¬ 118,7) per aandeel

-Waarvan vierduizend honderd achtenzeventig euro tachtig cent (¬ 4.178,80) zal geboekt worden ais kapitaal, hetzij zes euro twintig cent (¬ 6,20) per aandeel

-En vijfenzeventig duizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 75.825,00) ais uitgiftepremie, hetzij aldus honderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 112,50) per aandeel

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd procent

Is alhier tussengekomen de Katholieke Universiteit Leuven, gevestigd te Leuven, genietend van rechtspersoonlijkheid ingevolge de bekendmaking van haar oprichtingsakte, samen met het organiek reglement,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van één juli negentienhonderd zeventig, overeenkomstig de wet van twaalf augustus negentienhonderd en elf, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van eenentwintig/tweeëntwintig augustus nadien,

-gewijzigd ingevolgde de wet van acht maart negentienhonderd vierenvijftig, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van één april nadien, met erratum in het Belgisch Staatsblad van twaalf/dertien april negentienhonderd vierenvijftig,

-gewijzigd ingevolge de wet van negen april negentienhonderd vijfenzestig, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig april nadien,

-gewijzigd door de wet van achtentwintig mei negentienhonderd eenenzeventig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juli nadien,

en met bestuurlijke zetel te 3000 Leuven, Oude Markt 13 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0419.052.173 RPR Leuven.

Hier vertegenwoordigd door KU Leuven Research & Development, gevestigd te Leuven, Waaistraat 6, vertegenwoordigd door 1) de Algemeen Directeur LRD Centraal Beheer, de Heer VAN DUN Paul August Antoon, geboren te Turnhout op tweeëntwintig januari negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer. 68.01.22 265-25, identiteitskaart nummer 591-2436421-77, wonende te 2330 Herselt, Witputstraat 17 en 2) Hoofd afdeling Spin-Off en Innovatie, de Heer CUYVERS Rudi Marcel, geboren te Lommel op acht mei negentienhonderd vierenzestig, nationaal nummer. 64.05.08 205-61, identiteitskaart nummer 591-7712422-54, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Nelestraat 26, handelend krachtens artikel 13 van de authentieke volmacht verleden door Hugo KUIJPERS, notaris te Leuven-Heverlee op acht juli tweeduizend dertien én de beslissing van de raad van bestuur van zevenentwintig mei tweeduizend veertien.

Alhier vertegenwoordigd door de Heer CUYVERS Rudi Marcel, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de data achtentwintig april tweeduizend en vijftien, waarvan een copij aan onderhavige akte gehecht zal blijven.

b. inschrijving en volstorting

Inschrijving

De Katholieke Universiteit Leuven, voornoemd, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven in natura op de zeshonderd vierenzeventig (674) kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd achttien euro zeventig cent (¬ 118,7) per kapitaalaandeel.

De Katholieke Universiteit Leuven, voornoemd, verklaart inbreng te doen van de software en alle bijhorende intellectuele eigendomsrechten, ontwikkeld door de Katholieke Universiteit Leuven in de vorm van een broncode zoals deze bestond op tweeëntwintig september tweeduizend en veertien met betrekking tot beeld correlatie en materiaal identificatie, zoals uitgebreid omschreven in het hogergenoemde revisoraal verslag en haar bijsagen en met een waarde van tachtig duizend en drie euro tachtig cent (¬ 80.003,80)

Volstorting

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven in natura volgestort is,

-In kapitaal ten belope van vierduizend honderd achtenzeventig euro tachtig cent (¬ 4.178,80) hetzij aldus zes euro twintig cent (¬ 6,20) per aandeel

-En daarbijhorende uitgiftepremie eveneens ten belope van vijfenzeventig duizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 75.825,00) hetzij honderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 112,50) per aandeel

verwezenlijking van de inbreng

De leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat de hiervoor beschreven inbreng in natura werd verwezenlijkt.

c. Vaststelling dat de tweede kapitaalverhoging gerealiseerd is

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat voormelde kapitaalverhoging van vierduizend honderd achtenzeventig euro tachtig cent (¬ 4.178,80) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenendertig duizend vierhonderd negenenzeventig euro (¬ 37.479,00) vertegenwoordigd door zesduizend vijfenveertig (6.045) aandelen zonder nominale waarde.

d. de vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie zijnde vijfenzeventig duizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 75.825,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie", die zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLISSING: DERDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE 1)Beschikbaarmaking rekening uitgiftepremie

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de sommen geboekt op "uitgiftepremie" beschikbaar te stellen.

2) kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een derde maal te verhogen met driehonderd tweeënveertig duizend vijfhonderd tweeënzestig euro vijftig cent (¬ 342.562,50) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van zevenendertig duizend vierhonderd negenenzeventig euro (¬ 37.479,00) op driehonderd tachtig duizend éénenveertig euro vijftig cent (¬ 380.041,50) door incorporatie van de uitgiftepremie samengesteld als volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-een bedrag van tweehonderd zesenzestig duizend zevenhonderd zevenendertig euro vijftig cent (¬ 266.737,50) (ingevolge hogergemelde eerste kapitaalverhoging)

-een bedrag van vijfenzeventig duizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 75.825,00) (ingevolge

hogergemelde tweede kapitaalverhoging)

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

3) vaststelling van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd tweeënveertig duizend vijfhonderd tweeënzestig euro vijftig cent (¬ 342.562,50) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd tachtig duizend éénenveertig euro vijftig cent (¬ 380.041,50) vertegenwoordigd door zesduizend vijfenveertig (6.045) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIERDE BESLISSING: WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de tweede dinsdag van de maand mei van ieder jaar om elf uur

Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden de tweede dinsdag van de maand mei in het jaar tweeduizend en vijftien om elf uur

VIJFDE BESLISSING: OMZETTING

1) ONDERBRENGING VAN DE AANDELEN IN EEN KLASSIFICERING VAN DE AANDELEN IN CATEGORIEEN

Onderbrenging van de aandelen in een klassificering in categorieën

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de aandelen onder te brengen in categorieën van aandelen ais volgt:

-de bestaande aandelen ten tijde van de hogergenoemde oprichting worden ondergebracht onder de aandelen klasse A te weten drieduizend aandelen klasse A

-de aandelen gecreeërd naar aanleiding van de hogergenoemde eerste kapitaalverhoging, te weten tweeduizend driehonderd éénenzeventig (2.371) aandelen worden ondergebracht als volgt:

-de aandelen toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titus Consulting", voornoemd, te weten zeshonderd zesentachtig (686) aandelen worden ondergebracht onder de aandelen klasse A

-de aandelen toegekend aan de naamloze vennootschap "DETA-COMPOSITES", voornoemd, te weten duizend zeshonderd vijfentachtig (1.685) aandelen worden ondergebracht onder de aandelen klasse B

-de aandelen gecreeërd naar aanleiding van de hogergenoemde tweede kapitaalverhoging, te weten zeshonderd vierenzeventig (674) aandelen worden onder de aandelen klasse C

2) VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoerder ter ver rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap en van het verslag van de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium, Bedrijfsrevisoren, te 9090 Melle, Collegebaan 2D, vertegenwoordigd door Smits Jan, aangeduid door de zaakvoerder, evenals de staat die de activa en passiva samenvat zoals afgesloten op achtentwintig februari tweeduizend en vijftien, zegge minder dan drie maand geleden. Elke vennoot erkent van deze verslagen kennis te hebben genomen.

Het verslag de dato drieëntwintig april tweeduizend en vijftien van de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium, Bedrijfsrevisoren, te 9090 Melle, Collegebaan 2D, vertegenwoordigd door Smits Jan besluit met de volgende woorden:

"BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Jan Smits, bedrijfsrevisor en vennoot, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2 D, aangesteld op 4 maart 2015 door de zaakvoerder van de BVBA MatchiD, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een naamloze vennootschap, bevestigt bij deze, hetgeen volgt

Dat de werkzaamheden uitgevoerd door ondergetekende er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 28 februari 2015 die de zaakvoerder van de vennootschap hebben opgesteld.

Zoals vermeld in de agenda van de buitengewone algemene vergadering uit de ontwerpakte van de notaris, zal voorafgaand aan de omzetting van BVBA MatchlD in een naamloze vennootschap, het geplaatst kapitaal verhoogd worden met 281.437,70 EUR door een inbreng in speciën enerzijds en met 80.003,80 EUR door een inbreng in natura anderzijds. Deze kapitaalverhogingen zijn o.a, noodzakelijk om het kapitaal op een niveau te brengen dat hoger is dan het minimumkapitaal van een naamloze vennootschap, met name 61.500,00 EUR. Het geplaatst kapitaal zal na de verrichting 380.041,50 EUR bedragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit de staat van de activa- en passivabestanddelen per 28 februari 2015, blijkt het netto-actief van de BVBA

MatchlD 33,146,11 EUR bedraagt. Het verschil tussen het netto-actief, zijnde 33.146,11 EUR, en het kapitaal

per 28 februari 2015, zijnde 7.875,00 EUR, bedraagt 25.271,11 EUR.

Uit de door mij verrichte controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut

van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken

dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Opgemaakt te Melle op 23 april 2015.

BakerTilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vennoot Bedrijfsrevisor"

Het verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor worden neergelegd, tegelijkertijd met een afschrift van onderhavig proces-verbaal, op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

3) VOORSTEL TOT OMZETTING van de vennootschap in naamloze vennootschap

En onmiddellijk daarop besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen tot omzetting van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MatchlD" in een Naamloze vennootschap "MatchlD".

Het doel, en de zetel van de omgezette vennootschap blijft hetzelfde,

Het kapitaal en de reserves blijven onaangetast zoals al de bestanddelen van het actief en het passief, de waardevermeerderingen of verminderingen en de afschrijvingen.

De naamloze vennootschap zet de overeenkomsten, de geschriften en de boekhouding van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voort.

De omzetting geschiedt overeenkomstig de artikelen 774 en volgende van het Wetboek Vennootschappen, overeenkomstig artikel 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelastingen en artikel 11 Wetboek BTW.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op achtentwintig februari tweeduizend en vijftien

De verbintenissen door de vennootschap aangegaan zullen vanaf die datum van achtentwintig februari tweeduizend en vijftien voor rekening komen van de Naamloze Vennootschap. Met andere woorden zal de omzetting terugwerken tot en met die datum van achtentwintig februari tweeduizend en vijftien

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd tachtig duizend éénenveertig euro vijftig cent (¬ 380.041,50) en is verdeeld in zesduizend vijfenveertig (6.045) aandelen zonder nominale waarde te weten drieduizend zeshonderd zesentachtig (3.686) aandelen klasse A, duizend zeshonderd vijfentachtig (1.685) aandelen klasse B en zeshonderd vierenzeventig (674) aandelen klasse C.

De zaakvoerder is belast met de verdeling van de aandelen à rato van één aandeel van de naamloze vennootschap voor één aandeel van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4)Statuten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, de statuten van de Naamloze vennootschap ais

volgt vast te stellen:

naam: "MatchlD".

vorm: naamloze vennootschap

zetel: 9820 Merelbeke, Poelstraat 106.

doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

1.

- Ontwikkeling en verkoop van software voor de identificatie van materialen, al dan niet met behulp van

numerieke simulaties, met inbegrip van expertises en fysische experimenten;

- Het verstrekken van advies;

- Het uitvoeren van engineering activiteiten;

- Op punt stellen van simulatiemethodes, van experimenten en experimenteermethodes;

- Ontwikkelen, commercialiseren en distribueren van software en hardware

2.Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten

van consulting werkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden

administratieve taken en hulpverlening.

3.Ze mag aile financiële handelingen verrichten, alsook alle handelingen in verband met roerende waarden,

anders dan deze bedongen in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire

markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en

beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of

uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen;

4.Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere

verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

5.Zij mag investeren in, onderschrijven van, verwerven van en verkopen van en de handel in aandelen, obligaties, deelbewijzen en andere effecten uitgegeven door Belgische en buitenlandse ondernemingen, vennootschappen of andere rechtspersonen, alsook het bestuur van, de financiering van en de samenwerking met dergelijke ondernemingen, vennootschappen of rechtspersonen.

6.Ze mag participaties verwerven bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland.

7.Ze mag alle leningen toestaan aan alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen of met dewelke zij, rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden is, onder eender welke vorm en voor om het even welke duur, of borg staan voor deze vennootschappen.

8.1n het algemeen mag zij aile industriële, commerciële, financiële, onroerende en roerende verhandelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn haar nijverheid of haar handel uitte breiden of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij kan de functie van lasthebber, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen,

duur: onbepaald

kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 380.041,50. Het is vertegenwoordigd door 6.045 aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde, die elk 116.045ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

aandelen:

Alle aandelen en eventuele andere effecten zijn op naam

bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum vier (4) en maximum zes (6) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, waarvan:

-maximum drie (3) bestuurders worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse A, "de A-bestuurder(s)";

-maximum één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse B, "de B-bestuurder";

-maximum één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse C, "de C-bestuurder";

-maximum één (1) onafhankelijke bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen klasse A, klasse B en klasse C samen. De kandidaten voor dit mandaat moeten onafhankelijk zijn ten opzichte van de aandeelhouders en het management van de vennootschap en dienen te beschikken over relevante ervaring in het bedrijfsleven en/of over relevante technologische expertise in het activiteitendomein van de vennootschap.

Zij worden benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en zijn te allen tijde door haar afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar.

Elke bestuurder zal gekozen worden uit een lijst met kandidaten, waarvan het aantal minstens één (1) meer is dan het aantal welke zij mogen voordragen.

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder wegens overlijden, ontslag of om een andere reden openvalt, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien, Zij doen hierbij beroep op de lijst van kandidaten welke de ontslagnemende bestuurder bevat of op een nieuwe lijst voorgesteld door de aandeelhouders die de benoeming van de uittredende bestuurder hadden voorgesteld.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden en meer bepaald ofwel de B-bestuurder, ofwel de C-bestuurder ofwel de onafhankelijke bestuurder, Wanneer de voorzitter niet meer in staat is te handelen, zal de raad van bestuur op dezelfde wijze een nieuwe aanduiden binnen zijn leden om hem te vervangen.

De raad wordt samengeroepen door de voorzitter of, bij diens verhindering, door een door zijn collega's aangewezen bestuurder, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens één bestuurder erom vraagt.

De oproepingen gebeuren schriftelijk minstens vijf (5) werkdagen op voorhand, behoudens voor de eerste raad gehouden onmiddellijk na de oprichting.

Er dient minstens één vergadering per kwartaal gehouden te worden,

Elke aanwezige of vertegenwoordigde bestuurder wordt geacht regelmatig opgeroepen te zijn geweest.

De vergaderingen warden gehouden in België of in het buitenland op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan telefonisch of via gelijkaardige telecommunicatiemiddelen vergaderen, op voorwaarde dat alle deelnemende personen elkaar gelijktijdig kunnen horen zodat er een collegiale beraadslaging mogelijk is. Deelname aan een vergadering via dergelijke middelen wordt beschouwd als persoonlijke aanwezigheid op een dergelijke vergadering.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten nemen indien de meer'der-'heid van zijn leden én hieronder minstens of de B- bestuurder of de C-bestuurder, aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen en waarvan minstens een positieve stem van een A-bestuurder en van ofwel de B- bestuurder ofwel de C-bestuurder.

Iedere bestuurder kan per brief, per telegram, per e-mail of op eender welke schriftelijke wijze aan een medebestuurder volmacht geven om hem op een bepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn.

Een bestuurder-volmachtdrager mag meerdere bestuurders vertegenwoordigen, en hij heeft, naast zijn stem, zoveel stemmen als hij volmachten heeft, voor zover op de vergadering minstens twee (2) bestuurders van een verschillende klasse aanwezig zijn.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet aangewend worden voor de vaststelling van de jaarrekening noch voor beslissingen die een bijzondere meerderheid vereisen in toepassing van artikel 19bis van deze statuten.

Voor beslissingen aangaande de hierna opgesomde materies ("sleutelbeslissingen") kan de raad slechts geldig beraadslagen en besluiten nemen indien minstens vijfenzeventig procent (75%) van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met een meerderheid van vijfenzeventig procent (75%) van het totaal aantal bestuurders:

-Vaststelling van de jaarrekening en voorstel van dividenduitkering aan de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders;

-Goedkeuring van het jaarlijks budget voor te leggen aan de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders;

-De uitvoering van activiteiten andere dan deze voorzien in het maatschappelijk doel van de vennootschap (zoals voorzien in de statuten);

-Het aangaan van investeringen, desinvesteringen, schulden, leningen, garanties en/of financieringen van

de activiteiten van de vennootschap voor een bedrag van meer dan EUR 30.000 (dertigduizend euro); -Hypothekeren, inpandgeving of het verlenen van enige andere garantie op de activa van de vennootschap; -De oprichting of verwerving, geheel of gedeeltelijk, van een dochtervennootschap, filiaal of andere

ondememing;

-De toekenning van rechten op de intellectuele eigendom van de vennootschap in om het even welke vorm, waaronder doch niet beperkt tot de overdracht van intellectuele eigendomsrechten;

-Het aangaan van een alliantie;

-Het aangaan, wijzigen of beëindigen van een overeenkomst aangegaan tussen de vennootschap en het management en familieleden van het management, of tussen de vennootschap en één van de aandeelhouders; -Voorstel tot benoeming of ontslag van de commissaris;

-De benoeming en het vastleggen van de arbeidsvoorwaarden van nieuwe gedelegeerd

bestuurders/algemeen directeurs alsook hun ontslag en voorstel tot benoeming van andere aangestelden van

de vennootschap;

-De aanwerving van, en/of wijziging van arbeidsvoorwaarden van en/of de beëindiging van de arbeidsrelatie

met senior managers (d.i, de CEO en de personen die aan hem/haar rapporteren);

-Het voeren van een gerechtelijke of arbitrale procedure als eiser of verweerder met betrekking tot

intellectuele eigendom;

-De indiening van het verzoek tot aanvraag van gerechtelijke reorganisatie of aangifte van faillissement;

-Het voorstel tot en vastleggen van de wijze van kapitaalverhoging;

-Besluiten inzake en goedkeuring van verslagen inzake fusie, splitsing, overdracht van een gehele of

gedeeltelijke bedrijfstak, ontbinding of elke andere vorm van reorganisatie van de vennootschap;

-Beslissing tot verplaatsing van de zetel of hoofdkwartier (bv. buiten Vlaanderen);

-Strategische beslissingen die de toekomstige ontwikkeling van de vennootschap materieel kunnen

beïnvloeden;

-Aile beslissingen inzake een substantiële wijziging van het huidige business model wegens gewijzigde

marktomstandigheden en/of vereisten;

-Het aanbod van warrants en het vastleggen van de bijhorende voorwaarden en modaliteiten;

-De uitkering van interim-dividenden;

-Wijziging van de invulling van de bevoegdheden waarvoor de gedelegeerd bestuurder in naam en voor

rekening van de vennootschap kan optreden.

De hierboven vermeide bedragen gelden per globaal project; een project mag niet in deelprojecten worden

opgedeeld teneinde de gestelde limieten te ontwijken.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat

strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, is hij

verplicht de raad daarvan op de hoogte te stellen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen en ondertekend door alle aanwezige

leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register opgetekend of ingebonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De schriftelijke volmachten warden eraan gehecht.

De afschriften of uittreksels die in rechte of elders dienen voorgelegd te worden, worden door de voorzitter of door twee bestuurders ondertekend.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen, die door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De raad van bestuur kan ïn zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad zal de bevoegdheden waarvoor de gedelegeerd bestuurder in naam en voor rekening van de vennootschap kan optreden omschrijven in een intern document dat aan de gedelegeerd bestuurder zal worden meegedeeld.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen,

Alle akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, worden geldig ondertekend door twee (2) bestuurders van een verschillende klasse gezamenlijk handelend waarvan één (1) A bestuurder, of door een speciaal lasthebber, al dan niet bestuurder, alleen handelend en met dit doel aangesteld door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur

Rechtsgedingen, zowel als eiser als verweerder, worden in naam van de vennootschap gevoerd of gevolgd door twee (2) bestuurders van een verschillende klasse gezamenlijk handelend waarvan één (1) A-bestuurder, of door een speciaal lasthebber, al dan niet bestuurder, alleen handelend en met dit doel aangesteld door de raad van bestuur.

De opdracht van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering en behoudens de terugbetaling van bewezen transportkosten.

algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei om 11 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar

bestemming van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen vormt de nettowinst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en met naleving van artikel 19bis van deze statuten, op eigen verantwoordelijkheid besluiten tot de uitkering van interim-dividenden en er de uitbetalingsmodaliteiten van bepalen.

Ontbinding - vereffening

Behoudens de wettelijke regels inzake ontbinding, mag de vennootschap slechts ontbonden warden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend in de vormen inzake statutenwijziging en met naleving van artikel 29 van deze statuten

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars, daartoe aangesteld door de algemene vergadering met naleving van artikel 29 van deze statuten

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

In afwijking van het voormelde kan de vennootschap in een (1) akte worden ontbonden en vereffend wanneer aan de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen is voldaan.

Verdeling - liquidatiepreferentie

Zowel bij vrijwillige als bij onvrijwillige ontbinding van de vennootschap, zal  na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten en desgevallend na gelijktrekking tussen de aandeelhouders, van de volgestorte bedragen  het netto-actief worden toebedeeld conform de bepalingen opgenomen in de Overeenkomst zoals gedefinieerd in artikel 13 van deze statuten.

ZESDE BESLISSING: AANVAARDING VRIJWILLIG ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het vrijwillig aangeboden ontslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, namelijk de Heer LAVA Pascal, voornoemd, te aanvaarden.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat, en dit onvoorwaardelijk en zonder voorbehoud.

ZEVENDE BESLISSING: BENOEMING RAAD VAN BESTUUR

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als bestuurders te benoemen:

Bestuurders klasse A:

-de Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur, voornoemd.

-de Heer LAVA Pascal, voornoemd.

-De Heer PIERRON Fabrice Emile, voornoemd.

Bestuurder klasse B

-de Heer DE TAEYE Leo Raissa Maria,

Bestuurder klasse C

-de Heer CUYVERS Rudi Marcel, voornoemd

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat hun mandaten zullen eindigen na de

jaarvergadering te houden in het jaar tweeduizend twintig

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING RAAD VAN BESTUUR

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de raad van bestuur alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle hiervoren genomen beslissingen.

Er wordt volledigheidshalve vastgesteld door de vergadering dat alle beslissingen met eenparigheid van stemmen zijn genomen.

SLOT

De agenda uitgeput zijnde, wordt de zitting geheven om zeventien uur dertig.

RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk nadien is bijeengekomen, de Raad van Bestuur, samengesteld als volgt:

-de Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur, voornoemd.

-de Heer LAVA Pascal, voornoemd.

-de Heer DE TAEYE Leo Raissa Maria,

-de Heer CUYVERS Rudi Marcel, voornoemd

-De Heer PIERRON Fabrice Emile, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door de Heer LAVA Pascal,

voornoemd, krachtens de onderhandse volmacht de dato zesentwintig april tweeduizend en vijftien die aan

deze akte zal gehecht blijven.

De !eden van de vergadering stelt vast dat de vergadering voltallig is.

De vergadering aldus voltallig zijnd, dient er in deze geen verantwoording te worden gegeven van de oproepingsformaliteiten.

De vergadering werd samengeroepen met volgend agenda :

-benoeming gedelegeerd bestuurder

-

-benoeming voorzitter raad van bestuur

-vastleggen lijst met punten waarvoor de gedelegeerd bestuurder individueel de vennootschap kan vertegenwoordigen

De bestuurders erkennen en bevestigen het voorgaand.

De Raad beslist met eenpargheid van stemmen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

-de Heer LAVA Pascal, voornoemd,

Zijn mandaat is onbezoldigd

De Raad beslist met eenpargheid van stemmen te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur -de Heer CUYVERS Rudi Marcel, voornoemd

De laad legt met eenpargheid van stemmen de lijst vast met de punten waarvoor de gedelegeerd bestuurder individueel de vennootschap kan vertegenwoordigen.

SLOT

De agenda uitgeput zijnde, wordt de zitting geheven om zeventien uur vijfenveertig.

BEVESTIGING IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten haar werd aangetoond aan de hand van hoger

vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Rechtop geschriften

Het bedraagt vijfennegentig euro (95,00 ¬ )

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Gedaan en verleden te Gent, in het kantoor.

Na voorlezing hebben de comparanten met Ons, Notaris, genaamtekend.

De comparanten die in deze akte in verschillende hoedanigheden zijn opgetreden bevestigen dat hun

eventuele eenmalige handtekening betrekking heeft op alle hoedanigheden waarin zij optreden in onderhavige

akte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met nieuwe statuten met aangehechte lijst

bevoegdheden gedelegeerd bestuurder, volmacht bestuurder Pierron Fabrice, volmacht Katholieke Universiteit

Leuven, bankattest, volmacht aandeelhouder Pierron Fabrice,

met verslag bedrijfsrevisor ivm inbreng in natura

met verslag zaakvoerder ivm inbreng in natura

met verslag bedrijfsrevisor ivm omzetting

met verslag zaakvoerder ivm omzetting

met staat actief en passief per 28 februari 2015

Notaris FEVERY Fabienne

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MATCHID

Adresse
POELSTRAAT 106 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande