MATER33

Société en commandite simple


Dénomination : MATER33
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 465.250.404

Publication

31/03/2014
ÿþIu111ii111 liai61111111111196190 0101

L.711 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFÉE VAN KOOPHAND

1 8 14MRI 24%

DENDERMONDE

Griffie

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr: 0465250404

Benaming

(voluit) : MaTer33

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kiekenhaag 33 b1, 9190 Stekene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering dd 14 maart 2014 wordt beslist tot een kapitaalsverhoging in contanten van 170.000,00 eur om het kapitaal van 30.000,00 eur naar 200.000,00 eur te brengen en dit middels uitgifte van 3.400 nieuwe aandelen, zodat het volledige kapitaal vertegenwoordigd wordt door 4.000 aandelen, die elk één/vierduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dominik Deboei

Zaakvoerder

Bijlagen bi liéï Bëlgisëh Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2011
ÿþ Mai 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0465250404 Benaming

(voluit) : MaTer33

IIIIN~~N~I~I~VD~B~~VN

" iiaseias

V, beh.

aai

Bel Staa

IGRIF71"-7 `=_'~.-;T~:a~iiC NrAN. -,~," ..~~~~L

.1 G. 06. Za»

Griffie

____...~.- . " --

N

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Kiekenhaag 33 bus 1, 9190 Stekene

Onderwerp akte : doelswijziging

Uit de bijzondere algemene vergadering van 10 mei 2011 blijkt de opheffing van het huidige doel om de vennootschap om te vormen tot middelenvennootschap. Het doel wordt;

Het ter beschikking stellen, zelfs tegen kostprijs, van immateriële, materiële en menselijke middelen aan haar eigen vennoten of aan de vennootschappen van haar eigen vennoten om de uitoefening van de beroepsactiviteiten van haar vennoten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag niet worden belast met het innen van de honoraria voor de opdrachten die behoren: tot de beroepsactiviteiten van haar leden.

De vennootschap mag op generlei wijze de onafhankelijkheid van haar leden in de uitoefening van hun: opdracht schaden.

Beheer, ter beschikking stellen en verhuur van haar eigen onroerend goed.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan onroerende leasing toestaan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen en voor zover deze in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de' beroepen van de vennoten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zowel deze die rechtstreeks als: onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen. bevorderen en ermee kan samenwerken of fusioneren en voor zover in overeenstemming met de plichtenleer, die geldt voor de beroepen van de vennoten.

Dominik Deboel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/04/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

<11069694

Gl31FF1E REUS-t? .aN

VAN KOOF-WDEL

9 5. 04. 2011

DENCKRM~r.t~i~-

Ondernemingsnr : 0465.250.404

Benaming :

(voluit): MATER33

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9190 Stekene, Kiekenhaag 33 bws

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING IN NATURA

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester , notaris te Stekene, op een en dertig maart tweeduizend en elf, j geregistreerd te Sint-Niklaas op 5 april 2011 boek 575 blad 3 vak 1, 4 bladen geen verzendingen, ontvangen : 25 £, de Ontvanger Vertongen ,blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "MATER4", met maatschappelijke zetel te 9190 Stekene, Kiekenhaag 33,bej 1

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte de dato 1 februari 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 februari 1999 onder nummer 990223-439, waarvan de statuten diverse malen werden gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering de dato 19 augustus 2008, gepubliceerd als voormeld op 10 september 2008 onder nummer 08146033.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

1.-Kapitaalvermindering

I Op voorstel van de voorzitter, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal té verminderen met elfduizend euro om van het van eenenveertig duizend (41.000 E) euro op

I dertigduizend euro (30.000 £)te brengen.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging Ivan aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

I De kapitaalvermindering vindt plaats in natura, door afgifte van navolgend onroerend goed aan de vennoten, de heer CLEYMAN Jan, en echtgenote, mevrouw DEBOEL Dominik, samenwonende te 9190 Stekene, Kiekenhaag 133, hierna ook genoemd "de toebedeelde".

Beschrijving van het onroerend goed

De geheelheid in blote eigendom op volgend onroerend goed:

j Gemeente Stekene  le afdeling.

Een woon- en beroepseigendom met toebehoren op en met grond en tuin, gestaan en gelegen aan de

Kiekenhaag 33, gekend volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger onder sectie A nummers 167 en

169/0 met een totale oppervlakte van zesentwintig aren dertig centiaren (26a30ca).

Het tijdelijk vruchtgebruik over de maximum wettelijke periode van dertig (30) jaar wordt niet afgegeven en blijft in geheelheid verder toebehoren aan de vennootschap "MATER33", met ingang op heden.

I Oorsprong van eigendom

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

B jragénTi j h-ètféIgisch-StaátsTiTád - 28/6472-011- Ánnéxés du-Mai-far belge

Luik B - vervolg

Voorbeschreven onroerend goed behoort in geheelheid volle eigendom toe aan de vennootschap "MATER33"  ' (toen genaamd Cleyman Jan), blijkens koopakte verleden voor notaris Yves Tytgat te Gent op 14 maart 2000, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 23 maart 2000 in boek 6060 onder nummer 14; gesloten met de heer Cleyman Urbain François Livina te Maastricht (Nederland), alsmede ingevolge oprichting door deze vennootschap van de constructies.

Voorwaarden

De toebedeling van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en

voorwaarden:

1.-Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van alle inschrijvingen.

2.-1-let onroerend goed wordt toebedeeld inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van

maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zichtbare-

en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3.-De toebedeelde vennoten zijn gehouden van heden de lasten betreffende het voormeld onroerend goed te

voldoen.

Rechten en verplichtingen van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar

De rechten en verplichtingen van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar worden geregeld door Boek 11, Titel HI van het Burgerlijk Wetboek voor zover daar in onderhavige akte niet wordt van afgeweken.

1.-De vruchtgebruiker verbindt zich ertoe van het vruchtgebruik te genieten als een goede huisvader.

2.-Partijen verklaren dat zij samen het onroerend goed, voorwerp van onderhavige akte, hebben bezocht en dat zij hebben vastgesteld dat het zich in goede staat van onderhoud bevindt en dat geen staat daarvan moet opgemaakt worden.

3.-De vruchtgebruiker en de blote eigenaar zullen in hun respectieve hoedanigheid de onderhouds- en herstellings-kosten dragen met betrekking tot het aangekochte goed zoals bepaald in de artikelen 605 en 606 van het Burgerlijk Wetboek. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar zullen, zolang het vruchtgebruik duurt, de kosten van onderhoud en herstelling die zij respectievelijk voor hun rekening moeten nemen zonder verwijl uitvoeren zodat het eigendom zich steeds in een goede staat van onderhoud zal bevinden.

i 4.-De vruchtgebruiker neemt de onroerende voorheffing te zijnen laste evenals alle overige periodiek verschuldigde overheidslasten die het gebruik als lasten van de vruchten kenmerkt.

5.-De vruchtgebruiker en de blote eigenaar zullen gezamenlijk een verzekering afsluiten tegen brand en andere gevaren tot beloop van de volle waarde van het goed.

6.-De vruchtgebruiker heeft het recht, tijdens de duur van het vruchtgebruik, en met de geschreven instemming van de blote eigenaar, verbeteringen aan het goed aan te brengen, op zijn kosten. Bij het einde van het vruchtgebruik blijven deze verbeteringen van welke aard ook de eigendom van de blote eigenaar zonder enige vergoeding.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1.-De overdrager verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij haar weten geen

risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en

de bodembescherming.

2.-De overdrager legt de bodemattesten voor die betrekking hebben op het hierbij toebedeelde goed en dat werd

afgeleverd door OVAM op 30.03.2011.

De inhoud van elk bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,"

3.-De overdrager verklaart met betrekking tot het toebedeelde goed geen weet te hebben van bodem-

verontreiniging die schade kan berokkenen aan de toebedeelde of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4.-Voor zover voorgaande verklaring door de overdrager te goeder trouw afgelegd werd, neemt de toebedeelde de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de overdrager hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden. 5.-De notaris bevestigt dat de toebedeelde niet op de hoogte werd gebracht van de inhoud van het bodemattest v66r het afsluiten van de initiële overeenkomst. Het bodemattest was echter wel aanwezig vôôr het verlijden van

B jlagen bij eílt WIgisch Staatsblad=28/04/2011- Annexes dn mtéûr belge

Voor-

behouden aan het e gtsa

Staatsblad

"

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

"

Luik B - vervolg

de notariële akte en de toebedeelde heeft heden verzaakt aan de nietigheidsvordering, zodat thans de bepalingen van "Hoofdstuk VIII: overdrachten" van het decreet op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast. De notaris wijst de toebedeelde er ook op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

Stedenbouwkundige toestand

De overdrager verklaart dat zij geen stedenbouwkundige overtredingen heeft begaan en hem evenmin bekend

zijn.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente al beschikt over een goedgekeurd vergunningen-

en plannenregister.

Met toepassing van de artikelen 5.2.1 Vlaamse Codex RO

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO:

1°-dat voor het onroerend goed geen recente steden-bouwkundige vergunning is uitgereikt;

2°-dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed is eerste vijftig meter

woongebied met landelijk karakter, daarna agrarisch gebied;

3°-dat, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met

6.1.43;

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de

vergunningsplichtige handelingen."

De notaris wijst partijen erop dat de vergunningsplicht in bepaalde gevallen wordt vervangen door een

meldingsplicht.

II.- De verschijners verklaren met eenparigheid van stemmen het bovenvermeld onroerend goed, zijnde de blote eigendom van Kiekenhaag 33 te Stekene, toe te bedelen aan de huidige vennoten, de echtgenoten Jan Cleyman-Deboel Dominik beiden voornoemd.

De vergadering besluit het hoger beschreven onroerend goed dadelijk over te dragen aan de echtgenoten Jan Cleyman-Deboel Dominik, beiden voornoemd.

III- Aanpassing van de statuten

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel "maatschappelijk kapitaal" van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel "het maatschappelijk kapitaal"

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend (30.000 6) euro vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

IV.- Coördinatie van de statuten

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde. Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 8 april 2011 . Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

10/09/2008 : DET000627
19/07/2007 : DET000627
01/10/2002 : SNT000627
23/02/1999 : GEA021566

Coordonnées
MATER33

Adresse
KIEKENHAAG 33, BUS 1 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande