MATTON INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATTON INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.634.826

Publication

31/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ire ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ç-~. " " " " ts"'. }r"

i

Ondernemingsnr : 0445.634.826

Benaming

(voluit) : MATTON INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oosterzele, Kwaadbeek 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : doelswijziging, kapitaalverhoging

Uit akte verleden voor meester Christophe Deirive, notaris te Gent, op 24 december 2012, ter registratie, blijkt het volgende:

IS VERSCHENEN:

De heer Willy MATTON ,.., enig vennoot, ... handelend als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATTON INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te 9860 Oosterzele, Kwaadbeek 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0445.634.826 en voor de B.T.W onder nummer BE-0445.634.826, gerechtelijk arrondissement Gent.

I. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Gezien het beperkt aantal vennoten wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau.

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

ls aanwezig, de heer Willy MATTON, voornoemd, enige vennoot,n het bezit van tachtig (80) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen, welke hem in volle eigendom toebehoren.

111, UITEENZETTING DOOR DE ENIGE VENNOOT

A. Agenda

De enige vennoot verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

1/ Na kennisname van het vereiste verslag van de zaakvoerder, en een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt: wijziging, uitbreiding en herformulering van het doel door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst hierna:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Voor haar eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het fokken, valoriseren en commercialiseren van paarden.

ll. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en eigen onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

111. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij ai of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

Billagenbii-het Belgiseh Staatsblarl = 3ri-M-1f20i3 --Annexes du Mbiiitéüirüélg-e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; In de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke g0ederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking erven kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

21 Na kennisname van de vereiste verslagen van een bedrijfsrevisor en de zaakvoerder, kapitaalverhoging met tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) om het kapitaal te brengen van negentienduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 19.831,48) op negenennegentigduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 99.831,48) door inbreng in natura, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3/ Een tweede kapitaalverhoging met twintigduizend euro (¬ 20.000,00) om het kapitaal te brengen van negenennegentigduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 99.831,48) op honderd negentienduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 119.831,48) door inbreng in geld, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

41 Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhogingen hiervoor,

5/ (Her)formulering van de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening,

61 Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten hiervoor.

71 Opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten, B. Vaststellingen

1/ De enige vennoot deelt mee dat er thans tachtig (80) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

21 De enige vennoot stelt vast dat hij titularis is van tachtig (80) aandelen, hetzij de totaliteit van de aandelen zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd.

De enige vennoot is tevens enig zaakvoerder in de vennootschap en verklaart voor zoveel ais nodig afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping en het toezenden van stukken zoals voorzien in de artikelen 268 en 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg kan de huidige vergadering geldig besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering. 3/ De enige vennoot stelt vast dat hij geldig kan besluiten over de agenda.

IV. AFHANDELING VAN DE AGENDA

De enige vennoot vat de agenda aan en neemt volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT DOELWIJZIGING

De enige vennoot neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De enige vennoot aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De enige vennoot besluit dienvolgens het, doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst zoals vermeld in het eerste agendapunt.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verslag bedrijfsrevisor :

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor, de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, BTW BE-0462.836.191, RPR Brugge (afdeling Oostende), vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A142, hiertoe aangesteld door de enige vennoot, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"VI. BESLUIT

De inbreng in natura in de BVBA "MATTON INVEST" bestaat uit de inbreng van een schuldvordering in rekening-courant op lange termijn ten belope van 80.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de Ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de door de partijen weerhouden methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van 80.000,00 EUR, rekening houdende dat geen bijkomende aandelen warden uitgegeven, tenminste overeenstemt met de aangepaste fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van 247,89 EUR per aandeel naar 1.247,69 EUR per aandeel.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 20 december 2012"

Verslag zaakvoerder

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De enige vennoot beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) om het te kapitaal te brengen van negentienduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 19,831,48) op negenennegentigduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 99.831,48) door de hierna beschreven inbreng in natura (de hierna omschreven rekening-courant) ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe kapitaalsaandelen, doch met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Inbreng

De enige vennoot, de heer Willy MATTON, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de enige vennoot en wordt geschat op tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

In ruil voor de voormelde inbreng worden geen nieuwe aandelen toegekend, doch de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd, wat door de enige vennoot wordt aanvaard.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING IN GELD

De enige vennoot besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twintigduizend euro (¬ 20.000,00) om het te brengen van negenennegentigduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 99.831,48) op honderd negentienduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 119.831,48) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe kapitaalsaandelen, doch met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de enige vennoot, de heer Willy MATTON, voornoemd, door inbreng van een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00),

Bewijs van deponering

De verschijner verklaart en erkent dat een globaal bedrag van twintigduizend euro (£ 20.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

bedrag van twintigduizend euro (E 20.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van twintigduizend euro (E 20.000,00).

Vergoeding  aanvaarding

In ruil voor de voormelde inbreng worden geen nieuwe aandelen toegekend, doch de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd, wat door de enige vennoot wordt aanvaard.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De enige vennoot stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd negentienduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 119.831,48) bedraagt, vertegenwoordigd door tachtig (80) aandelen.

VIJFDE BESLUIT -- HERFORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van ontbinding en vereffening te herformuleren en dit zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten en teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige stand van de wetgeving, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

De enige vennoot besluit de huidige tekst van artikel drie van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel:

I. Voor haar eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het fokken, valoriseren en commercialiseren van paarden,

Il. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en eigen onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Vervolgens besluit de enige vennoot de huidige tekst van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

" Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negentienduizend achthonderd eenendertig euro achtenveertig cent (¬ 119.831,48). Het is volledig geplaatst en verdeeld in tachtig (80) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Tenslotte besluit de enige vennoot de huidige tekst van artikel dertig van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

De vereffenaar(s) zaifzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

In de gevallen bepaald in het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar te worden benoemd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet warden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten, De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

- Liesbeth DE BRUYNE

- Sarah VERKIMPE

- Myriam DIETENS

SLUITING VAN DE VERGADERING

11 De enige vennoot stelt vast dat alle punten van de agenda besproken en goedgekeurd werden.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe Detrive

Samen hiermee neergelegd;

- expeditie akte;

- gecoi rdineer e statuten;

- verslagen;

Voor-

" behouden

" aan het  Belgisch Staatsblad





Bijl gen bij fiëfBelgi cliStaatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12347-0137-011
31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.10.2011, NGL 25.10.2011 11587-0372-012
14/09/2011 : GE201908
22/11/2010 : GE201908
17/09/2009 : GE201908
14/10/2008 : GE201908
14/11/2005 : GE201908
15/03/2005 : GE201908
17/06/2003 : GE201908
11/09/2002 : GE201908
13/03/2002 : BL655778
20/09/2001 : OU036309
23/09/1999 : OU036309
22/11/1991 : OU36309

Coordonnées
MATTON INVEST

Adresse
KWAADBEEK 73 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande