MAX CLIMBING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MAX CLIMBING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 564.987.386

Publication

27/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 4. Doel ;

Mod PDF 11.1

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het vervaardigen en verkopen van allerhande trainingsmateriaal en accessoires, gerelateerd aan de klimsport.

- De bouw, constructie en montage, leveren en/of plaatsen, het herstellen, reinigen, onderhouden en afbreken geheel of ten dele van klimzalen en aanverwanten

- De aan  en verkoop van, de groothandel  en kleinhandel, leveren en of plaatsen van allerhande materialen uit kunststof, metaal of andere materialen.

- Het ontwikkelen van websites, webshops en IT-applicaties,

- Het uitbaten van webshops

- Het uitbaten van klimzalen en winkels gespecialiseerd in klimmateriaal en toebehoren

- Het ter beschikking stellen van alle noodzakelijke, nuttige of nodige middelen en materieel voor de uitoefening van voormelde activiteiten ;

- Het geven van advies inzake vorming, inrichting en decoratie alsook de organisatie en planning van inrichtingswerken, dit voor klimzalen of andere sportinrichtingen

- Zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt, de aan  en verkoop, het huren en verhuren, en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en de volledige structuur voor de uitoefening van de voormelde activiteiten, kortom van een volledige materiële infrastructuur in verband met voornoemd doel, om deze ter beschikking te stellen van de vennoten of van al dan niet zelfstandig aangeworven gediplomeerde medewerkers, en zodoende materiële voorwaarden en middelen te scheppen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken ; de aan  en verkoop van alle accessoires, producten en voorwerpen, het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen ;

- Het scheppen van mogelijkheden om de werkende vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde activiteiten teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken, zoals het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het bijwonen en organiseren van lessen, colloquia, cursussen, opleiding, studiereizen, lessencycli, symposia en congressen, het uitgeven van boeken en publicaties, enzovoort ;

- Het afsluiten van overeenkomsten met medewerkers voor de verwezenlijking van voornoemde activiteiten ; Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking stellen van een vennoot of zaakvoerder. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of zaakvoerder.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar. Zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Dit alles in de meest ruime zin.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ~ 10.000

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 6. Overdracht van een participatie

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één van de partijen een deskundige aan. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Artikel 7. Benoeming  ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen binnen de zes maanden na afsluiting van het boekjaar op plaats en datum te bepalen door de zaakvoerders.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, kwijting van de zaakvoerders.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping met vermelding van de agenda, geschiedt bij e-mail, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 8. Bezoldiging

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van haar kosten, een vast wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de Algemene Vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 9. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 10. Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 11. Benoeming en bevoegdheid

Artikel 12. Algemene Vergadering

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte, hierbij als college optredend. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzake nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

1. Maarten De Moor, geboren op 22/12/1986, wonende te Oudevest 19, 9000 Gent

2. Maxime Lebrun, geboren op 31/08/1989, wonende te Kapellestraat 2b, 9090 Melle

Artikel 13. Besluitvorming  notulen

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als het percentage dat hij bezit in het kapitaal.

Elke vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige vennoten. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de vennoten vereist.

Artikel 14. Boekjaar  jaarrekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

jaarrekening op.

Het eerste boekjaar neem een aanvang vanaf oprichting en eindigt op 31 december 2015.

Artikel 15. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan

worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de Algemene Vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, de op het tijdstip van ontbinding in functie zijn van

rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de Algemene Vergadering bij volstrekte meerderheid anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Artikel 16. Overlijden van een vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 17. Overgangsmaatregelen

Aldus opgemaakt te Gent, op 1 oktober 2014, in zoveel originelen als er betrokken partijen zijn en elke partij verklaart in het bezit zijn van één origineel.

In geval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, maar voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een gewone commanditaire vennootschap.

Er wordt volmacht gegeven aan Jeroen Veryser, met zetel te Krommewal 4 bus 1, 9000 Gent voor het registreren van de oprichtingsakte, de publicatie in het Belgisch Staatsblad, inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen en aanvraag van het BTW-nummer.

DE ZAAKVOERDERS EN OPRICHTERS

[[

Maarten De Moor Maxime Lebrun

Coordonnées
MAX CLIMBING

Adresse
OUDEVEST 19 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande