MAXIANDITRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAXIANDITRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.857.830

Publication

24/12/2013
ÿþ mod 11,1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

be

a

BE

Sta

GRIFFIE

KÓ~POk-4ÁNdÉ~

12 DEC. 2013

QEND~~îONDE

Ondernemingsnr : ó6S , 85 $3 d

Benaming (voluit) : MAXIAND1TRANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Eeckbergstraat 62

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL  ONTSLAG ZAAKVOERDER -- BENOEMING ZAAKVOERDER - KAPITAALVERHOGING VAN NETTO-DIVIDEND DOOR INBRENG IN GELD -- AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op twee december tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de

zaakvoerders de dato twintig november tweeduizend en dertien, waarin deze de hierna door te voeren wijziging van het doel verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva van dertig september tweeduizend en dertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 2 der statuten te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van het agenda.

2.: de nominale waarde der aandelen te schrappen en te vervangen door een fractiewaarde.

3.: de tekst van artikel 8 der statuten te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 3 van het agenda.

4.: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van zevenentwintig november tweeduizend en dertien waarbij er werd beslist om een dividend voor een bruto-bedrag van twintigduizend euro te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde tweeduizend euro, in totaal achttienduizend euro netto-dividend, uit te keren.

5.: het kapitaal van de vennootschap te verhogen met het bedrag van het netto-dividend, zijnde achttienduizend euro zodat het kapitaal van twintigduizend euro wordt verhoogd tot achtendertigduizend euro, door inbreng in speciën ten bedrage van achttienduizend euro, zonder de creatie van nieuwe aandelen en verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingetekend door inbreng in speciën ais volgt:

-door inbreng in speciën door de heer Tack Dirk voor een bedrag van achtduizend honderd euro, bedrag heden volledig volstort.

Op de laatste t lz. van Luik Bvermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-door inbreng in speciën door mevrouw De Prekel Ann, voor een bedrag van achtduizend honderd euro, bedrag heden volledig volstort.

-door inbreng in speciën door de heer Tack Matthias, voor een bedrag van negenhonderd euro, bedrag heden volledig volstort.

-door inbreng in speciën door de heer Tack Xavier, voor een bedrag van negenhonderd euro, bedrag heden volledig volstort.

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap bij ING met nummer 363-1279720-39

De bewijzen van deponering die in het dossier van de werkende notaris bewaard zal blij-'ven, werd door voormelde bankinstelling afgeleverd op negenentwintig november tweeduizend en dertien.

6.: de heer Tack Dirk, voornoemd, te ontslaan als niet-statutair zaakvoerder van de

vennootschap. Hem wordt kwijting gegeven voor het door hem gevoerde beleid.

7.: de heer Tack Dirk, voornoemd, te benoemen als statutair zaakvoerder van de vennootschap.

8.: de tekst van artikel 20 der statuten te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 8 van het agenda.

9.: de artikelen 2, 5, 8,14 en 20 der statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL TWEE: DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel: transport van goederen over de weg, beheer van onroerende goederen, logistiek, opslag van goederen, vervoerscommisscionaris, dispatch-activiteiten, ondersteuning en management transportondernemingen, veiligheidsadviseur, opleidingen veiligheidsadviseur. De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag deze werken uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alles in de meest uitgebreide zin. Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie, inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen, borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTENDERTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen, zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénitweehonderdste van het kapitaal.

ARTIKEL ACHT: OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden, dan met toestemming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze. De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens te kennen geven aan de zaakvoerder(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgenamen of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

L

4fooi-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

R ~ mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaakvoerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld. De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door het wetboek van vennootschappen. In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal elke weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

De prijs voor de aandelen zal gelijk zijn aan de waardering op basis van het eigen vermogen op datum van de laatst neergelegde jaarrekening.

ARTIKEL VEERTIEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijk of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wordt tot statutair zaakvoerder van de vennootschap benoemd, de heer Tack Dirk, wonende te Sint-Gillis-Waas, Eeckbergstraat 62.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

ARTIKEL TWINTIG:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 30.08.2013 13505-0119-010
20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 17.08.2012 12411-0405-010
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 01.07.2011 11234-0146-011
03/06/2011
ÿþnbc 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Get. Tack Dirk zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0865.857.830

Benaming

(voluit) : MAXIANDITRANS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eeckbergstraat 62, 9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : ontslag niet-statutaire zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 01/05/2011 werd éénparig beslist dat mevrouw, De Prekel Ann, wonende te Eeckbergstraat 62, 9170 Sint-Gillis-Waas ontslagen wordt als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 01/05/2011 en dat er kwijting wordt verleend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

*11083367*

Voi behoi aan Belg Staat:

GRIFFIE RECHTt3AN;:

VAN KOOPHANDEL

2 3. 05. 2011

DEND P -ONDE

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 25.06.2010 10211-0535-011
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 24.06.2009 09271-0173-014
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 18.08.2008 08566-0295-013
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 31.07.2007 07499-0112-013
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.08.2006 06672-1346-015
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0207-010

Coordonnées
MAXIANDITRANS

Adresse
EECKBERGSTRAAT 62 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande