MAYREAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAYREAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.909.106

Publication

07/03/2012
ÿþ moi 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

01111111111110111

*12051494*

V beh aa Be Stai

NEERGELEGD

2 3 -02- 20Q

RECHTBANK VAN

l4QOPHANDELeENT

Ondernemingsnr " cerV1 ~ Cà C8 4(5

Benaming (voluit) : MAYREAU

{verkort).

Rechtsvorm . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Opvoedingstraal 143

9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Luc JANSEN, notaris te Gent op 17 februari 2012,

neergelegd ter registratie

1/ oprichters:_

a) De heer SCHMITT Wim Ivonne René, geboren te Gent op 18 november 1970,

echtgenoot van mevrouw ONGENA Sylvie, wonend te 9090 Gontrode (Melle),

Kapellendries 54.

b)De heer SCHMITT Luc George Jozef, geboren te Gent op 4 mei 1948, echtgenoot

van mevrouw DEHAECK Martine, wonend te 80000 Agadir (Marokko), Lo Illiigh 35.

2/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd

"MAYREAU";

3/ zetel: 9000 Gent, Opvoedingstraat 143

4/ doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam

en voor eigen rekening:

1. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut.

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de

Op LI.. varr I rlkk E3 veE nct lrit:r. ' Fti~CtO ;riçi ^!r pr

x;rac, c: cu re llts.ç,Er: ~r ^" .eri a rrt~iE rt ':z, i ae dr_ i F, vr;rter;r.!t:'raurrligr n

Verso : N~nnr Yr #~~rttllr r:rtErsç;

mod 11,1

VUQt-

F1eh tui CfF.n

Pen hel

9.^.itl3sch

I st,atsbtari

binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

6. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van deontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

7. Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde) gebied(en);

-het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De' vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5/ duur: onbepaalde duur.

6/ maatschappelijk kapitaal :

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600).

Het is verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch niet een fractiewaarde van elk éénhonderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

- door de heer Wim SCHMITT, voornoemd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

f It tf" .. Itt.,rsr , . ,ni! I t h Rvt m" .'Irjr.'; Reclo ::~ t,t h I r ,..,;1 .. .n:.; 1..., !C :.' c r " 'U{ " .- ftr i " 'i1 " ir. i' 1 1

. . :f..~rl ~~. fi`-,Ilf }-!.. . :i'R .~~~'lJ1: ~ 1'r_ ~.'" '~r,l _

Verso : 1-1',

rnotl 11.1

yfoor_

Uti" hotjrtrn aan het EigIgrstn Staatstllad

L

! ~

r .

O.'

"

(), ;et.I.r

°op negenenveertig (49) aandelen (met de nummers 1 -- 49) in volle eigendom, hetzij voor een bedrag van negen duizend honderd veertien euro (9.1 14,00 EUR); en

'op vijftig (50) aandelen (met de nummers 51  100) in blote eigendom, hetzij voor een bedrag van vijf duizend zevenhonderd zesenzestig euro (5.766,00 EUR);

-door de heer Luc SCITMITT, voornoemd:

°op één (1) aandeel (met het nummer 50) in volle eigendom, hetzij voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR);en

°op vijftig (50) aandelen (met de nummer 51  WO) in (levenslang) vruchtgebruik, hetzij voor een bedrag van drie duizend vijfhonderd vierendertig euro (3.534,00 EUR).

* onderschriiving in geld:

De inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE03 7370 3545 7684 bij KBC Bank Gent De Sterre.

Het kapitaal is volgestort ten belope van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Elke vennoot volstortte elk aandeel ten belope van l/3de, als volgt:

- De heer Luc SCHMITT stortte de som van 1.240,00 EUR vanaf diens rekening BE82 3900 40705 6068;

- De heer Wim SCHMITT stortte de som van 4.960,00 EUR vanaf diens rekening BE03 7370 3545 7684;

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

7/ Overdracht of overgang van de aandelen:

Paragraaf 1

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI, hierna vermeld, van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfge-na(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld door een deskundige of in geval van overlijden op basis van de prijs die vooraf onder de vennoten vastgesteld werd. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de aanstelling van de deskundige, zal deze benoemd worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

HOOFDSTUK VI.- BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL D.E VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ALGEMENE BEPALING

bi. y +or L u;', 13 :tt; re:rr:r.t :Recto fv.ti i'" nu, h ,'ri)nr+-ft'.

.

" aa

'7" ",^ !E.'? , .-i'?.-I%fi ":] '" ..'C..'1 .,C

Verso tdnct r Pfl 1i;1'uür;k1-1:tny

Bijlagen bij het-Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur b

motl 11

Voc?r-

bC'iloèlcier)

arr het

Belgisch

St-r.atsblad

FL,

..`

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels

betreffende de éénhoofdigheid.

Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechti den

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tol gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen. Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Zaakvoerder - Benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 28 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

8/ Bestuur - Vertegenwoordiging-Bevoegdheden

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI, hierboven vermeld, van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels. Bestuursorgaan

í371 t ll'r, j} ReÇ.tC, cl' r" t rr:',r,k. Ir,!" r' . Is ~.l.' , îl íl"

.nt

;-,r1 .., 'e.:'},I ,, .arcr ,. .,'I . ..,.r, ;1 . ;t.' VP.r114;C." ,

Verso IY$ajl f[1 Irc91('1(4 , 1'iltj

Bijlagen bij hef Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 = Annexes du Moniteur belge

motl 11.1

l'bVr-

l?Nt?l'r%erl

~~n hel

8eigrsch

Staatsblad

1I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad = 07/03/2012 - Annexes du Monitéür belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

De heer Wim SCHMITT , voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9/ jaarvergadering  toelating  voorwaarden uitoefening stemrecht

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI, bovenvermeld, van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand mei om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats zoals aangekondigd in de bijeenroeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

{t; 110. k . RBGta f<" rr .. h'' ! rt; i,, . " ,. .,, t., . ~,, ... f', .1 ., i pr , r t.;

.1a.,rn * ., VCfi'..h .t ~.. :É" 1r .

Verso : Na:11" 1 un

mod 11.1

Vt ur-iwhotenQn aan het B'.Igisch Sta atsblaçl Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot dient te zijn. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of

enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worde neergelegd drie werkdagen voor de algemene

vergadering. f

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Stemrecht

lk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

10/ Begin en einde boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. 11/ Bestemming van de winst

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

12/ Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

liÇ" C10 - :g ,. Lil .

7r_" _uen~! ~~E '4'ta11:'~11E1 . . ',E.~1 ~ .}~'e.-irt1 .-,~1 :`.r,'i'e,n

Verso : Fn











mod 11.1

6eoulen ,.,i hti BelilI5ch Stuatst;faci*

r1 L.,

\,r

De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-delijke betalingen te doen.

13/ Overganisbepalin2en:

-Eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31/12/2012. -Eerste jaarvergadering: in het jaar 2013;

-De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

14/ Volmacht Rechtspersonenreigster, BTW Administratie en Kruispuntbank van Ondernemingen

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Valérie Meulebroeck, aan mevrouw Kathleen De Schepper en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Luc JANSEN, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie bevattende 1 volmacht en 2 bankuittreksels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/0312012 Annexes dù Moniteur belge

r'Í. t!i, Í:1.,; ,'i. 1.1 li ti R['.CtO . ~:=~.i' t.h ii~.~~f l,.'I~.1 ! Í~.~ . . 1 -. i

CC. ," 7 'NI " VG1So i1" 1a' ,

16/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 *15055341*

NEERGELEGD

0 3 ,04- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPH ~J) LTE GENT

rtf Fie

Ondernerningsnr : 0843.909.106

Benaming

(voluit) : MAYREAU

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : QPVOEDINGSTRAAT 143 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder genomen op 15/12/2014 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van Opvoedingstraat 143, 9000 Gent naar Opvoedingstraat 149, 9000 Gent en dit met ingang van 1511212014.

Schmitt Wim

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd de beslissing van de zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.05.2015, NGL 31.08.2015 15569-0234-012
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 25.07.2016 16347-0204-012

Coordonnées
MAYREAU

Adresse
OPVOEDINGSTRAAT 149 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande